desember 2012

one day, baby we'll be old.

I dag har det snødd som et rent helvete, var rett og slett vanskelig å komme seg frem! Synes desember har gått så himla fort, har fullført et halvt skoleår med karakterer som jeg endelig kan være stolt av! I morgen kommer pappa, broren min og niesen min som skal feire jul med oss, det tror jeg blir ganske koselig i grunn! Gleder meg i hvertfall til å se ansiktet hennes når hun åpner opp pakkene, husker hvor gøy og spennende jeg syntes det var når jeg var liten, men nå synes jeg egentlig det å gi ting, og å glede andre er det kjekkeste med julen. Pluss all maten da, heh. 

I don't know if you know who you are, until you loose who you are.

I wake up everyday, just hoping that you still care.

I dag har jeg hatt det fint. Endelig. Også har jeg ny skjorte og kakao. Og på fredag skal jeg heim. 

Plutselig ble det litt lettere å smile igjen, etter alt. 

 

 

 

 

get back up.

Er glad jente i dag, har endelig bestått mattetentamen på vgs, første gang noensinne, faktisk, og fikk fem på både samfunnsfag og engelsktentamen, har verdens beste venner som er der for meg, uansett hvor langt unna de er. 

I dag har jeg vært på skolen, møtt fine kamilla på wayne's, fnist av den kjekke ( og himla femi!) fyren som jobba der. Det er kaldt i oslo, vinter, alle bare rusher seg i gjennom tiden, skal bli godt å komme heim og vekk fra kyniske folk som er falske som faen. 

Dagene går til skole og masse trening for det meste. ( kunne sikkert vært mer, lol. ) Har bestemt meg for å bli stor og sterk igjen, og nå jobber jeg så hardt jeg bare kan! En av de få måtene jeg faktisk klarer å få ut sinne på er ved å trene, og man føler seg jo så himla bra etterpå. 

Om hvordan høsten var.


Fine venninner på besøk, litt for mye alkohol,  vandre rundt i oslo mitt på natten med tilfeldige mennesker som ikke er så tilfeldige mer, kakao, bestå første matteprøve på 2 år, snø, frøken dianas salonger, porsgrunn, smil.

bloggen er 4 år nå, også. helt sjukt, tjohei. Er midt i tentamensperioden på skolen, og etter den skal jeg bare kose meg maks med julefeiring, venner og familie. 

 

hits