desember 2010

Nyttårsforsetter

. Trene.

. Bli bedre økonomisk.

.  Konsentrere meg drithardt om matta.

Dette er ting som jeg skal gjennomføre.

 

- Mailin

He's the light in my life

God aften. I går så kom Even til meg  C:  Vi hentet han på jernbanen , og dro til Ulefoss. Stakkars mamma har fått lungebetennelse ,  og hun orket ikke kjøre hjem fra onkel og tante engang til og med. Hater når sånt skjer.  Men vi så " inception" Den var kjempebra, og anbefales! Også så vi hp6 ,  og klokka ti om kvelden fikk jeg den ideen at jeg skulle lage muffins. Så da gjorde jeg det mens Even ...så på. Eller vent, han hjalpt til med å brekke opp kokesjokoladen da! Muffinsene ble gode , men vi fant ut at vi ikke orket mer enn èn vær.

Så skulle vi se " Davinci koden " og da..sovna jeg lol. Hadde bare sovet fire timer dagen før så var rimelig utslått, men jeg ble våken igjen i tre tiden om morgenen > : D .

I dag så nektet Even å stå opp , siden han var trøtt. Jeg tror jeg brukte minst to timer på å få han ut av senga. Men hallo,  det finnes ingen som er finere når de sover en Even! Lover!  Så spiste vi pizza,  også måtte vi kjøre han til stasjonen ,  og si hadet og sånn.  Jeg så forresten hun teite kontaktlæreren min. Ignorerte henne,  haha!

Nå skal jeg feire nyttårs med pappa,  og spille sims , og spise MYE godteri og kake.  Kos dere i kveld da !

Atm har jeg ikke kamera, så da blir det bare helt fucked up cam bilder  C:

- Mailin

den fineste jeg vet om

Er deg, kjæresten min.


today

I dag var jeg hos Marte. Vi spiste kjeks , og så like 5 timer på Dexter. Snart skal jeg på jobb så jeg må gå 344 km i mørket. Fint. I morgen så kommer Even til meg,  gleder meg ganske mye C:  Han er finest, hhiihihih.

- Mailin

du vet

når noen betyr hele verden for deg , og sånn

 

Fin dag

I dag har jeg vært med Marte, og Catharina på skøytebanen!  Det var så utrolig koselig, spesielt siden jeg ikke hadde sett Catharina på kjempelenge. Jeg er dårlig til å gå på skøyter i forhold til de ,  da - .- .  Var litt kaldt, men vi overlevde! Vi leverte også julegaver til værandre, fikk ett kjempe fint negle-sett av Catharina! Tuusentakk!

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden ,  I think!

- Mailin

everything


 

until the sky falls down

 

 


 

mjau

I dag har jeg og Marte sett på Dexter hele dagen siden hun har fått sesong 3! Omg, jeg elsker den serien, finnes virkelig ikke bedre. Hjerte. Ok nå føler jeg meg litt barbarisk på en måte,  men heyy duden er genial

- Mailin

heyy

Jeg er trøtt,  og vil sove , men jeg er barnevakt så jeg kan ikke sove . Vi skal ut å ake etterpå da kanskje, spørs bare på hvor kaldt det er. Også skal jeg til Marte senere, gleder meg , siden jeg ikke har sett henne på TO dager, omgz.  Hihihihihihi hade

 

hey jul du er kul

I dag var jeg dårlig igjen , så ble hjemme å følte meg sååååååå stakkarslig,  men nå er jeg barnevakt, har spist masse julekaker og sånn , fint det. Er så deilig med ferie, klarer ikke tenke på alt det stresset som kommer etter jul, esj.

- Mailin

 

 

My christmas eve

I dag stod jeg opp i åtte tiden ,tror jeg det var.  Var jo helt frisk gudskjelov. Så ,  så jeg på tre nøtter til askepott, og reisen til julestjernen ,  det er jo bare ett must på juleaften. I fire tia dro vi til findal ,  der onkelen og tanta mi bor , og der var ca nesten hele familien. Spiste meg helt staaaappmett ,  det må jeg si,  kommer godt med at onkelen og tanta mi er kokker da, haha. Og til dessert var det pannacotta , nam. Vi hadde pakkelek, quiz, og koste oss sikkelig !  Fikk masse fint ,  en kjempefin bamse og hp6 som jeg hadde ønska meg av Even , masse smykker av familiemedlemmer, klokke av broren min,  noe jeg trenger!! og den var dritfin!  spa -sett,  penger, hjemmestrikka sokker,  ( det er noe jeg faktisk ønsker meg vært jævla år !! ) og sjal, og kopp , osvosv!  Er strålende fornøyd med juleaften! I morra skal jeg på julefrokost hos tante og onkel, om jeg kommer meg opp så får vel prøve å legge meg nuu , hadii :]]]

- Mailin

 

true

Kake

Er jeg atm.  Nesten frisk tror jeg.  Jeg har i hvertfall spist litt godteri, og sånn.  Te hjelper vis man er kvalm,  det sa Even , og det stemte faktisk  C:  Nå skal jeg fikse meg litt, for jeg ser ikke spes pen ut , også skal jeg se på tv og slappe av. Ha en strålende jul, peepz, et til dere sprekker, og kos dere med familien deres.

- Mailin

FML.

Jeg er syk.  Skyt meg plz.
Running around in town

Ell  o el. I dag dro jeg og Marte til byen i to - tiden siden jeg hadde noen julegaver å ordne.  Budsjettet mitt var ikke stort, men det er utrolig masse billige ting man finner , bare man leter godt nok. Så spiste vi på peppes, og drakk kakao på bakeriverkstedet .   Fin dag. I tillegg så gikk Didrik Solli tangen forbi , på downtown.  Han er jo herfra, så kanskje ikke så rart, men rart fordet.  Bussene sugde i dag, de kom liksom aldri så vi ble litt kalde. Nå skal jeg ligge under dyna resten av kvelden å spille sims.  Åh , jeg elsker ferie.

Jeg døde totalt av denne.


 

 

If you want to sing out, sing out

Hei . Nå har jeg ferie! Så deilig å sove til klokka 11 i dag, skal jeg si dere. I dag skal jeg til byen med Marte, og det blir å fikse de siste julegavene. Nå er det jul om bare to dager, og jeg gleder meg som en liten unge. Spesielt siden vi blir så mange i år.

 

 

åh gud fine dager

I går så var jeg hos Karoline , og det var mega koselig. Hadde ikke sett henne på lenge. Også så vi på  "Dragetreneren" Og "karatekid " Den nye versjonen , og det var kjempebra filmer. Koste meg masse sammen med henne!

I dag så jobbet vi med matte, og naturfag , og det var egentlig det eneste vi gjorde på skolen , untatt og se film i engelsken. Velfortjent synes jeg.  I kveld skal jeg til Marte en liten tur, og nå har jeg faktisk ferie, siden ingen gidder å gå på juleshowet i morgen. Var vistnok frivillig. Så nå ser jeg frem til dager med sims, pc, og soving + JUL såklart.

 

 

 

Likeverd.

Dette er ett innlegg om at alle mennesker med funksjonshemming  er like mye verdt uansett,  er du ikke enig så pell deg til helvete.

Når jeg går på gata ,  og det kanskje går funsksjonshemmede der, pluss noen tenåringer / barn forbi  skjer det ofte at de sender de funksjonshemmede stygge blikk, eller ler. Jeg blir helt kvalm inne i meg av det. Bare fordi en person ser litt annerledes ut er jo personen ett menneske! De har følelser de òg!  Å gjøre narr av mennesker fordi de har en sykdom,  det er det verste og mest nedverdigende jeg vet om i denne verden. Her om dagen mens jeg og vennene mine stod på bussholdeplassen stod ei jente med downs syndrom rett ved oss. Da mobilen hennes ringte begynte hun å danse etter ringetonen siden hun synes sangen var fin. Jeg merket at folk kikket på henne, og pekte. De med en slik funskjonshemming  skjønner jo ikke hva som er vanlig å gjøre, kan ikke noen forstå det? De valgte jo ikke å få en funksjonshemming,  det er bare sånn de er født, og de har rett på ett liv uten å bli sett ned på , og trakkasert de og! 

Selv om de ofte har det vanskelig, så smiler de , og er glade nesten hele tiden. Det finnes omtrent ikke mennesker med mer livsglede en slike! I går , mens jeg satt på toget til Oslo , var det en liten gutt der med downs, som smilte og lo hele tiden. Han var virkelig kjempesøt! Og når jeg tenker på all den motstand han vil møte i livet, så blir jeg rett å slett ganske lei meg. Det er jo ikke rettferdig! Skulle ønske de som gjør narr av funksjonshemmede tenker seg om ett par ganger,  for man kan virkelig lære noe ,  at man burde sette pris på at man er frisk, og har alle muligheter åpne. Og det har ikke de, så derfor burde man prøve å  støtte de som ikke kan det.

 

 

helg og sånn

fin sang.

Heey. I helgen har jeg vært i Ski, hos han der fine kjæresten min. Vi har for det meste slappet av med film , og sett på tv.  Det er jo så kaldt at det går jo ikke ann å være ute. Merket spesielt temperatur forskjell i Oslo siden det ligger ved havet. Er jo sååå kaldt, der hufff. Men har kost meg sikkelig i helga, nsb er treige foresten, er så fint når toget er 40 minutter forsinket, men sånn er det vel på vinteren. Nå tenker jeg at jeg tar kvelden, her.

- Mailin

Natz

 

 

Grei dag i dag, og sånn. I morgen skal jeg til verdens beste gutt,  det skal bli fint.  Jul er fint, ferie er på torsdag , det er bra.

// tatt av meg

Wintersong

Nydelig.

 


hei

Matteprøva gikk ikke ille til å være meg. Serr.  In your face, kontaktlærer.  C':

 

Kjæresten min er jævlig fin, btw.

 

 

Let's dance until we can't stand

Hei, I dag ble jeg fly forbannet på kontaktlæreren min : ))))))  Man kan ikke bli hva man vil i livet, skjønner dere, uansett hvor hardt man jobber i følge henne.  Så....oppløftende.  Det endte med at hun holdt kjeft, jeg vet nemlig å svare for meg.  Heldig hvis er det bare ett år jeg skal gå på den skolen jeg går på nå , takk gud for det.... etterpå stakk jeg og Marte til byen, hun _vet og få humøret mitt opp!  Jeg handlet gave til kjærestepus, og drakk kakako , og spiste kake og sånn.  Nå skal jeg bli mattematiker så brb : ))))

 

- Mailin

Nothing to do

Hei. I dag klarte jeg å karre meg ut av sengen FEM på halv sju. Det må være ca rekord eller noe slikt. Var ihvertfall deilig og ha god tid i dag, og ikke stresse , så vi prøver det i morgen også. Ellers så har jeg fått skole - motivasjonen min tilbake, etter ett halvt år liksom. Så nå jobbes det som bare dèt i timene. Merker at det er litt greit å gå på skolen igjen , faktisk selv om det er masse å gjøre.

- Mailin

Hei, jeg....

Er sliten, savner karoline massemasse, savner kjæresten min som fy, savner alle gsinger , savner sommeren, gleder meg til jul!  Og drikker kaffe atm ,men egentlig vil jeg bare sove.
Hey jeg er en lat blogger atm

Fredag og lørdag har jeg ikke orket å blogge siden jeg er...lat haha. Har ikke gjort sånn veldig mye i helgen da, på lørdag dro jeg og Marte i hvertfall ut og tok bilder. Og jeg skal si at jeg har fått en helt ny mening om hva kulde er! Vi hadde nemlig på oss sommerkjoler, og gikk barbeint i snøen , og ut i vannet, siden vi var ved en strand. Grøsser bare jeg tenker på det, haha! I dag skal vi se på " pretty little liars" og chille, egentlig. Denne uka blir vel litt stressende , skal på noen juleavslutninger og til byen for å kjøpe julegaver. Men det er jo ganske koselig, sånn egentlig. Sykt dumt at Atle ikke vant i går , daaaaaa. Argh.  Jeg har også  laget en ny blogg, jepp, der skal jeg poste alle bilder jeg tar, og det blir vel en slags inspirasjons blogg, da. Har ikke fikset på den , men sjekk den ut fordet :  www.vanillaphotos.blogg.no

- Mailin

Dance, and forget anything else

 

Weird day

Hei osv. I dag fikk jeg sove helt til halv ni , siden norsklæreren ikke var her i dag.  Det var herlig.  Skolen var grei, selv om det er så mye å gjøre for tiden. Blir ikke mindre ting før jul , men heller mer. Herlig.

Etter skolen gikk jeg og Marte til stallen , og jeg skulle ri Boris. Vi øvde på kvadrilje programmet og jeg merket at han var_  uvanlig sprek  , men regnet med det gikk bra. Han gjorde ikke annet enn å løpe litt når vi galloperte. Da jeg rei bak Marte i vanlig trav får han plutselig en idè om å spurteeee avgårde. Ingen_ kan stoppe hester når de virkelig vil løpe. Og det kom helt uforbredt så alt jeg gjorde var å lene meg bakover, og klore meg fast. Fordi jeg ville ikke dette av i deeenn syyyke farta! Hesten til Marte, gikk kokkelimonke, og bukket, så Marte deiset i bakken :C  Så sikkelig vondt ut!  Boris løp til hjørnet ,  da stoppet han , og jeg var så skjelven at jeg lo og gråt samtidig! Heldighvis gikk det bra med alle, selv om det der var definitivt noe av det sykeste jeg har opplevd.

Etter stallen var jeg på familiemiddag hos tante og onkel , og det var kjempekoselig som vanlig. Gleder meg til å feire jul der! Atm er jeg barnevakt, og nå skal jeg vel straks legge meg , kanskje.

- Mailin

Auaaa

... jeg har sunget på konsert i dag med masse flinke sangere , men jeg måtte gå med så vonde sko så beina mine er helt døde , lover.  Sikkelig fml.  Vi hadde franskprøve i dag, tror den gikk bra, også er jeg så sliten at jeg nesten sovner, men herregud , det gidder jeg da ikke. Det er jo jul, da må man være kul, you get it?

 

- Mailin

This clock never seemed so alive.

For mye å gjøre i daaaaaaaaaaaaag. ):

So little time to much to do

I dag har jeg hatt matte tentamen, som jeg lover at jeg gjorde mitt alleralleraller beste på!  Satt i tre timer med den faktisk, og hadde jo den geniale matteboken til mamma med, så jeg tror jeg består. Tror , altså. Så bar det hjem > middag > lydprøve, som tok laaang tid , så er det konsert og franskprøve i morgen,  ah livet <333

 

- Mailin

Matte, og sånt.

I dag hadde vi matte, og vi skulle ha tavle - undervisning noe jeg ikke skjønner i det hele tatt. Jeg hører bare "blablabla" Altså , det er som gresk for meg. Læreren sa at hvis noen lagde en lyd så skulle de rett ut! Og han var ikke en lærer som gav tomme trusler mente han. Vel , noen bråkte, og ...ja person føyk ikke rett ut kan man si. Gir ikke tomme trusler nei, nei aldri.

Siden jeg dog ikke forstod noe, så tenkte jeg at jeg burde prøve å lære meg noe på egenhånd. Jeg startet forfra, med geometri som jeg ikke er sånn fryktelig dårlig på ( fortsatt dårlig , men sammenlignet med andre ting , liksom  "   )  Og jeg skulle virkelig,virkelig prøve å jobbe, og i starten gjorde det nesten vondt for hvert matte-oppgave, men det gikk mye bedre tilslutt. Og jeg fikk nesten alt riktig, da jeg sjekket fasiten etterpå. Det som irriterte meg grønn var at læreren totalt ignorerte meg, som han ganske ofte gjør siden jeg sikkert er ett håpløst tilfelle i hans øyne. Jeg ble sur, ofc, siden jeg jobbet kjempehardt, og da jeg kom hjem så kom mamma med verdens mest geniale mattebok  " Med teskje" Og vet dere hva?

Jeg lærte ting med èn , eneste gang.  Av en bok.  Som aldri skjer ever. Og i morgen er det matte tentamen,  og hvis jeg står, noe jeg skal virkelig,virkelig prøve på , så skal jeg komme med " In your face  " Til kontaktlæreren som mener at jeg ikke vil klare matte, ever, og ikke kan studere etter vgs, og til mattelæreren min som ... vel , jeg tviler er god på å lære bort ting til elever som lærer på en annerledes måte en andre.

Nå skal jeg være litt slem å si at lærere i offentlig skole , ofte er dårlige.  Ikke alle , selvsagt. Men de kan som regel ikke lærte bort på flere en èn måte.  Jeg gikk ut med 3 i matte på vitnemålet mitt, da jeg gikk ut fra international school , da vi hadde en ganske god lærer som jeg forstod mye mer en av den jeg har nå. Vi hadde også videregående matte.  Jeg sleit selvfølgelig noe inne i granskauen der òg, men jeg fikk i det minste med meg _noe.

Nå har jeg bestemt meg for å jobbe, sikkelig, sikkelig, fordi ingenting er umulig, for meg så lenge jeg gjør så godt jeg kan!

Google.

- Mailin
Esj

Mandager er teit altså.

naturfag,matte,fransk.

formgiving  < 3 <3<3.

Det er ille å være så trøtt at man gleder seg til å legge seg igjen fra man står opp.

I dag har jeg ikke gjort noe som helst lolz.

Fordi jeg har bare spilt sims hele dagen , og spist masse godteri. I morgen skal jeg attpåtil lage muffins, med hjerter på  <3 <3   Er så elendig i alt som har med mat å gjøre , og jeg føler ett behov for å duge til _ noe innen det.  Så det her skal_  jeg klare altså  C:  .  Også skal jeg begynne å trene. Midt i julerushet, liksom.  I morgen skal jeg faktisk løpe i 455566 - minus.  ( Som om det kommer til å skje, men man kan håpe ) Kjæresten min er finest, btw.

 

// Tatt av meg

 

- Mailin

1 år siden

Hvil i fred., gode , snille Regine.  Vi tenner lys for deg i kveld, og tenker på deg masse! Du glemmes aldri!

http://sinober.blogg.no

 

As long as I got you I don't need anything more

I dag var dagen grei, men jeg fikk kjeft av gymlæreren fordi jeg ikke brukte lang nok tid på en prøve >  :  ( .   Det var teit.  Også har vi hatt så masse fremføringer og sånn i det siste så jeg er så leeeei,  kjære vene.

Atm er jeg på Ulefoss, og de hadde pyntet så fint til jul her i gata nede i sentrum. Synes det er så koselig!!!!1!! Også var det så masse smaksprøver på senteret , så vi ble nesten mette før vi kom hjem, hahaa.  Nå skal jeg spille sims resten av kvelden så goodbye!

- Mailin

Mornings

I natt var jeg barnevakt, og litt ekstra penger til jul kommer jo godt med, haha.  Jeg har bestemt meg for å kle meg mye bedre, på skolen her er det så himla kaldt! Har lagt merke til at mange av folkene på skolen går med joggesko, så kjempe korte ankelsokker. De må jo fryse i hjel. Så nå er det på med ull.

I dag skal jeg ri, og øve til julekonserten. Ser frem til helgen, å bare slappe av hos pappa.  Og om sånn 13 dager skal jeg og Marte til byen , å kjøpe julegaver , det er noe av det beste med jula, egentlig!

- Mailin

And I feel perfectly fine

I dag var dagen sånn gjennomsnittelig grei. Vi hadde vikar i engelsken , siden læreren hadde tatt seg noen_ feriedager faktisk. Alle lo, av en eller annen grunn. Den handlet i hvertfall om tvangsekteskap, og det synes jeg er riktig ille, faktisk.  Ellers har jeg bare vært hos Marte , og drukket smoothie, samtidig som vi var barnslige og så på " Jul på månetoppen"   Aw, jeg savner å være liten noennganger altså. Snart skal jeg bevege meg ut i femten minus , på jobb. Ønsk meg lykke til.

- Mailin

I miss it

Gud jeg sitter her i formgivinga, og tenker på gsingene mine. Jeg savner dem > : (((.  Altså,  seriøst de er fantastiske, alle _ er jo helt suverene mennesker. På ball og leir har man _ alltid noen å være med, du er aldri alene, og alle forstår værandre på en helt spesiell måte. Det er så dumt at så_ mange bor så langt unna , skulle ønske alle kunne bo på samme sted , så jeg fikk sett alle så mye oftere ) :

Det finnes virkelig ikke flottere folk en de, alle inkluderer værandre, det er nesten aldri krangler utenfor rolle, og man blir akseptert akkurat som man er. Man trenger ikke tenke på å være noen andre liksom. Jeg er sikkelig takknemmlig for alle de flotte menneskene som jeg har møtt , og alle minnene jeg har med de. <3 Jeg er så glad i hver eneste en av dere!11!1

-  Mailin

 

hits