desember 2009

2009 - høydepunkter.

Januar - Det skjedde ikke en dritt egentlig skal jeg være ærlig. Skolen sugde osv.
Februar - Jeg ble kjent med Alexander.
Mars   - Jeg møtte Alexander. Og tanteungen min ble døpt så møtte en del folk jeg ikke hadde sett på leeenge.
April  -  Jeg byttet skole.
Mai    -   Jeg møtte Alexander igjen og ble femten altså ikke mer fjortiss.
Juni   - Det ble sommer ferie.
Juli    -  Jeg dro til Malta med Marte en uforglemmelig tur!
August - Søskenbarnet mitt giftet seg derfor koooselig famile ting.
September - Jeg møtte Karoline ordentlig på handelstevnet.
Oktober   - Jeg og Karoline dro til Oslo på Alexander Rybak konsert og vi møtte Madelen.
November  - skjedde virkelig ikke en dritt den måneden.
Desember - jeg møtte Karoline og Madelen igjen fikk vite at jeg har en søster og fikk verdens beste kjæreste Thomas.


-Mailin

Eirik og Oda`s dikt til meg.

Eirik og Oda har vært så snille og skrevet ett fantastisk dikt. De er noen ordentlige forfatter spirer skal jeg si dere!


Denne jenta lyser opp som en stjerne.
Jeg elsker måten hun slikker meg mellom tærne.

Hver eneste dag jeg tenker på henne,
Hver eneste dag min sperm begynner å renne.

En vakker høstkveld vi skal gifte oss,
Denne kveld hun skal komme som en foss.

Mailin er helvetes dritfin,
Og hennes glufse er min.

Hilsen Eirik & Oda.

Jeg lo godt og jeg digger dere.

-Mailin

Koselig dag hos Karoline.

Hei. Igår dro jeg til Karoline i ett tiden. Mammaen hennes var så snill og hente meg siden mamma var på jobb. Karro var selfølgelig med. Karoline bor oppe i en fette stor bakke men fyfela og fin utsikt og koselig hus og plass! Når vi kom dit hviste Karoline meg rommet sitt også satte vi oss i stua og så på E.T siden den gikk,hahah den er så søt. Vi spiste godteri osv eller jeg spiste opp nesten alt jeg lover haha. Også slo vi på fairytale the movie og den var fette awesome. Etter det kom Madelen og vi diskuterte alt mellom himmel og jord men mesteparten av temaet var selfølgelig Alexander Rybak. Tre jenter som er over gjennomsnittet interresert i han ja da kan dere jo tenke dere. ( egentlig er jeg mer interesert i typen min men hallo ) Men så bestemte vi oss for og prate litt med han siden det var litt sånn veldig lenge siden så vi prøvde og ringe men fyren hadde seff slått av mobilen sin. Vi ringte og ringte og til slutt hører vi "hallo? hallo? Så jeg sier Halla det er karoline,Mailin,Og Madeleeen. Hahah forvirrende kan jeg tenke meg. Alexander sa Hei osv men han hadde så lite strøm så vi måtte sende sms i stedet men han hadde problemer med og huske om det var sms eller mms. Jeg lo godt. Så han var i Russland osv. Jeg og Madelen dro ikke før i 11 tia og den dagen gikk utrolig fort det skal jeg love dere.

Karolinesblogg
Madelensblogg


-Mailin

Welcome to the city.

Hei. idag sto jeg opp i ti tiden siden jeg måtte ha Nathalie mens mamma var i butikken. Jentungen har jo begynt og si tante og jeg skal love det er sykt og høre på. Så dro jeg i byen med Marte i 12 tiden. Det var super gøy,vi spiste oss overmette på peppes og jeg kjøpte meg en kjole,sko,ansiktsmaske og tre nivea hud produkter. Jule gave pengene kom godt med og nå har jeg ikke shoppet på ett år så var ganske gøy i byen. Når det gjelder skoene er hælane 39989 cm og jeg har nesten aldri gått på høy helte sko før så jeg trodde jeg kom til og tryne all the time. Det gikk overasskende bra i starten. Jeg er jo faen meg 1.80 med de på da haha. Men når vi hadde kommet hjem og skulle på butikken så gikk jeg fornøyd rundt med de nye skoene mine mens jeg sa til Marte "Ah høye heler er så kjekke,de er akkurat som brodder som borrer seg ned i snøen,så man faller ikke" Akkurat da gikk det noen randoms forbi og du hører bare BAMMMM. Yep det var meg så flink er jeg. Kan trygt si randomsene lo. Hhaahah. også kom Vilde,Elisabeth og Linda også så vi på film hos Marte. Det var koselig. Imorgen skal jeg til Karro og Madelen kommer også det blir garantert masse latter,og Rybak gossip!

-Mailin

Monday.

Hei. Idag åpner butikkene og det er romjulsalg så jeg skal definitivt ta meg en tur dit. Har sett noen lekre kjoler og jeg skal i hvertfall kjøpe en. Trenger en ny kjole til nyttårsaften. Og idag skal jeg ikke kjøpe ting jeg ikke trenger for det er jeg utrolig flink til skal jeg si dere. Også skal jeg savne kjæresten min litt idag : ( forhåpentlighvis får jeg se han til torsdag.

-Mailin

Syk - sykere - min familie.

Godmorgen. I går dro jeg med min tante og onkel og noen folk til tanta mi sin mamma. Hele slekta mi var og sto på snowboard og slalåm men jeg ville være med tanta mi sin familie ( hun er fille tanta mi så vi er ikke i slekt ) Også kjørte vi dit da. Det føles fette langt egentlig men stedet der mammaen til fille tanta mi er vel 20 minutter unna eller noe. Det er i en sikkelig koselig dal,fjordglimt eller noe. Men anyway så kom vi dit også joina jeg noen folk som så på film eller noe osv. Også kom min kjære,så kasta jeg meg over han ( stakkars gutt btw ) også så vi også på film. Mille og andre folk tok noen ganske fjollete bilder av oss skal jeg si dere,de kommer sikkert senere engang. Så spisste vi middag også fant alle sammen på at hele slekta skulle ut og gå tur i snøværet. Ja.... Så gikk hele gjengen ut i skauen kan man si ,ganske gøy egentlig. Det som ikke var gøy var at Thomas,altså min kjære høhøhøøhø jeg tror ikke jeg har sagt navnet hans? Fant ut at han skulle teste meg i løping så han løp bare fra meg helt random : (  Så jeg løp etter og jeg har praktisk talt ALDRI vært så andpusten når jeg tok han igjen. Så dro vi etterhvert jeg og tanta og onkelen og Mille og Mina siden vi skulle på en middag til i Skien. Og der gikk det vilt for seg,det kan jeg love dere.

Helt kanon forskjell fra den andre middagen. Slekta mi er den villeste som finnes det kan jeg love dere. Det ble selfølgelig masse mobbing av meg da : (  og alle sa slemme og ekle ting som man ikke burde si med barn tilstede : ((
også fant noen ut at vi skulle røyke vannpipe høhøhøhø. Sier litt. Så da gjorde de det. Min mor satt i nærheten og hun sa strengt i fra at ikke jeg skulle røre den. Men det hadde jeg ikke tenkt til heller. Så pratet vi om diverse patetiske ting som ikke egner seg på denne bloggen. Jeg lover at det var et sykt søskenbarn treff. Til torsdag skal jeg feire nyttår på findal og jeg har sagt strengt i fra til min tante at hun skal tvinge min kjæres familie til og komme.

ja.

Nå kommer Nathalie snart og det blir awesome. Jeg skal dra henne på akebrettet. Jeg tror det blir gøy.

Herregud jeg ler.

-Mailin

The best christmas ever.

Godmorgen. i natt sov jeg på findal hos tante og onkel. Det var utrolig hyggelig der! Alle skulle jo selfølgelig høre om min ukjente søster da hahaha. Tante og onkel har ett piano så mitt kjære søskenbarn Christina spilte endel awesome sanger. Blant annet fairytale. Fått utrolig mye fint til jul jeg nevnte ikke alt i det ene innlegget skal skrive det jeg kommer på.

-En søster.
-En kjæreste ( men han fikk jeg i går egentlig men samma )
-En bok.
-900 kr.
-Mikrofon.
-Gitar.
-Votter-
-Ullsokker
-Godteri
-body lotion.
-Lipgloss.
-ring.
-ridebukse.
-ridehansker.
-ridestrømper.
-vanter.
-håndspeil.
-oppbevaringsbokser.
-smykker.

Det er alt jeg kommer på i farta tror jeg. Idag skal jeg spise hos mammaen til filletanta mi min kjære er der også,og alle skal plage livet av oss. Vi får vel hjemme oss i en krok eller noe.
Også skal jeg spise middag hos tanta mi med alle søskenbarna tror jeg.

-Juleklemmer fra Mailin.

Jeg lover dette var den sykeste julaften noensinne.

Herregud,Herregud,Herregud. Etter at jeg og mamma og pappa hadde åpna gavene i går og etter at vi hadde sett noen julefilmer osv så begynte vi og snakke om familiene våres osv. Og mens mamma og pappa fortalte noen geniale historier begynte vi og snakke om pappas sønn Patrik som bor i tsjekkia om sjokket han hadde fått når han fikk vite i sitt eget bryllup at han hadde en annen far en det han trodde. Og mamma visste jo ikke det her før jeg ble født eller noe heller da og da var jo de sammen så hu ble jo sjokkert. Også mens vi snakket om dette her sa jeg kun for kødd.

-Pappa du har ikke flere barn da hahahah?

-Jo,en til.

-HVA FAEN?

Herregud. Han har aldri sagt det før faenfaenfaen. Jeg har en SØSTER. EN STORESØSTER. OMGOMGOMG.Vi trodde jo han bare satt og kødda i starten da men omg. Dette var altså før han traff mamma da han var ganske ung.
Hahaha mamma bare "jaja da har du en søster da Mailin." akk som det var en HELT dageligdags ting og si. Og hun bor i nærheten omg. Og har barn enda mer omg. Jeg er helt sjokkert herregud. Jeg skal ihvertfall ta kontakt med hu,men jeg kan vel ikke bare buse på og si "Halla jeg er lillesøstera di"? Men hun vet visst om meg. Pappa bare ja du har alltid  ønska deg en storesøster,nå har du en værsegod". Herregud liksom. Men endelig fikk jeg vite det da,og pappa forsikret meg at det var den siste hahahha.

-Juleklemmer fra en sjokkert Mailin.

Christmas

Hei. Julekvelden har vært super! Fikk så utrolig mye fint blant annet ridebukse,smykker,ridestrømper og en bok med barneintervjuer aw digger den! Og *trommevirvel* Egen gitar og mikrofon!!! Jeg dør av lykke! Mangler forsterker til micen men håper og få kjøpt det til neste uke.

God jul folks!

-Mailin

Sweet madness.

Hei. idag er det altså lille julaften som dere vet. Jeg har ikke julesteming i det hele tatt kan man si. Hahha. Men det er ikke som før da jeg var liten. Nå er det bare ferien som jeg ser fram til i desember. Så klart er jula morsom og koselig. Men ja.. Så skal bare slappe av i dag og spise kransekake.

-Mailin

Skolen jeg går på.

Det er mange forskjellige typer skoler i Norge. Jeg har lest om noen på blogg.no og har bestemt meg for og skrive om min. Skolen jeg går på er en liten privat skole og  heter International school of Telemark. Fancy navn hva? Bare forkortet til IST. Skolen vår følger britisk skole system det vil si all undervisning på engelsk untatt norsk ( som sier seg selv ) Også bruker vi ikke uniformer men det er en kleskode. Vi får ikke lov og gå i korte shorts,ikke vise skuldrene dvs ingen singletter ( vi driter i det om sommer`n ) og ikke utringete plagg. Men altså egentlig er det noen som driter i det. Skole tiden er fra 8.30 -15.15 alle dager untatt onsdag da slutter vi kvart på ett. Må si det er ett høydepunkt i uka høhø. Så det er rimelig slitsomt og du føler deg ganske ferdig når du kommer hjem. På ungdomsskolen som kalles middle years programe forkortet til MYP er vi rundt 50 elever tror jeg fra syvende til tiende. Barneskolen kalles Primary years programe forkortet til PYP er vel på rundt 80 elever. Vi er en veldig liten skole. Skolebygningene ligger ett lite stykke fra værandre og de er ikke skolebygninger egentlig. Barneskolen er en gammel hybel - bolig eller noe og skolen vår er ett samfunnshus så det er ikke bare skole men det er sånn trim der for gammle folk og korpset er der på torsdager. Klasserommene våre var egentlig lege kontorer.

Når jeg var ferdig med barneskolen søkte vi på ist men da kom jeg ikke inn. Så da begynte jeg på en skole lenger vekk fra meg og det var ganske dritt og ta bussen ogsånn vær dag. Vi søkte på det året jeg skulle begynne i niende og,men fortsatt var det ikke plass. Men i April 09 like før påska fikk jeg plass og jeg  ble overlykkelig. Endelig liksom. Skolen ligger 2 min fra meg så har ikke noe lang vei og gå akkurat.

Og gå på en skole med så forskjellige typer kulturer er morsomt,spennende og vanskelig. Vi har alle slags folk der og ja det er selfølgelig drittunger her og. Men det er det overalt. Men først av alt er det trygt. Det er ingen og være redd for eller noe. Jeg har cirka aldri følt meg så safe på en skole som ist før. Lærerene er vel - utrolige. Selv om det selfølgelig er lærere du liker bedre en andre. Men alle skal ha at de er veldig engasjerte. Vi har en sånn greie at det ikke er norsk-engelsk fordypning det er enten fransk eller spansk. Men de skal hvist få sånn greie at man kan velge når vi slutter haha. Jeg begynte med fransk og har hatt det siden april. Det går ikke bra hahaha. Fagene er ganske greie i niende hadde vi drama og det var utrolig kult. Vi har også Teknologi noe jeg syntes er ubeskrivelig kjedelig siden jeg ikke forstår en dritt men kan tenke meg folk som har greie på data ville elske det. Vi har også noe som heter humanities som er liksom historie,geografi,økonomi,og relgion. Vi har ikke hatt en dritt om relgion for og si det slik.  Jeg må vel si yndling faget mitt er engelsk fordi vi har en så utrolig kul lærer. Vi må også si Miss og MR til lærerene. Vær mandag har hele skolen samling i teater salen noenganger er PYP med. Da får vi info om uka osv.

Skolen vår fokuserer ikke på noen relgion siden det er så mange elever med forskjellig bakgrunn. Men i jula og sånn kan den jo det. Skolen vår ligger også veldig bra ann når det gjelder karkaterer. På nasjonale prøver ble vi andre best i engelsk i landet kun slått av den internasjonale skolen i trondheim. Og den tredje beste i norsk i landet noe som er sykt pga mange av elevene har det som 3-4 språk. Matte resultatene har ikke kommet ut enda tror jeg.

Ja,det var litt som skolen min,bare spør hvis det er noe du lurer på : - )

-Mailin

Winter time.

Godmorgen. Idag startet dagen min tidlig. Da ble jeg sur. Jeg var oppe 8 liksom og det er ferie. også sluttet tv - boksen og virke også. Jævlig teit. Også istad så jeg katta mi på verandaen med en liten kjøttmeis i munnen : ( herregud den katta har ikke tatt fugler på over ett år. Jeg skulle selfølgelig prøve og redde den,men pusen er smart og stikker for hu vet hva jeg skal gjøre. Men jeg finner`a unner veranda trappa og jager hu vekk men fuglen lå der helt stille. Ett minutts stillhet for kjøttmeisen som ikke får oppleve jula i år : (

-Mailin

Fly away from here.

Hei. Idag var jeg i byen med min kjære mor. Ble gudskjelov ferdig med julegavene og jeg må si det er ny rekord i år. Pleier vanlighvis og stresse med slikt på lille julaften høhø. Men anyway så møtte jeg en bekjent fra heistad og da sier man såklart hei. Da stod mamma litt lenger bort også roper hun " næmen hvem er deeeeeeeet? hvem er det du sier hei til? Herregud. Jeg tror hu trodde det var familie men anyway teit. Så jeg går ganske raskt derfra siden jeg var flau og da roper hu  " Mailin hvor skal duuuuuuuuuuuuu?" hahhahhahahh enda mer flauere. Nå er jeg sliten.

-Mailin

Ny header.

Da har jeg laget meg en ny header,med vinter som tema som du sikkert ser.

Hva syntes du?

-
Mailin

Winter pictures."Naked soul"


"Hiding from the darkness"

-
Mailin

In the arms of an angel..

Hei. Idag har jeg hjelpet mamma med husarbeid. Da fikk jeg værtfall gjort noe nyttig for en gangs skyld. Det har snødd i hele natt og nå er vi nesten innesnødde her. nesten. Så idag skal jeg ikke gjøre så veldig mye. Men hør på denne sangen her,den er nydelig.


Sarah McLachlan - Angel.

-Mailin

La oss drukne i snø.

Godkveld. Nå har jeg akkurat sett Alexander Rybak i operaen, vi spisste kveldsmat sammen. Håhå jeg mener konserten, siden jeg ikke fikk sett den forrige gang. Siden klokka fire idag har det snødd sinnsykt mye og det betyr bare mer og mer julestemning. Og mer måking. Det må vel være idrettsgrenen jeg hater mest. Hvis ikke jeg tar feil kaster min kjære mor meg ut og får meg til og måke imorgen. Jeg foretrekker støvsuging.

Nå skal jeg sitte her og undre meg over,når jeg får se denne søte gutten igjen. Og være litt sint på de som har booket han til konserter på den dagen han egentlig skulle møte meg og Karoline.
-Mailin

Winter.

Godkveld. Idag sov jeg ganske lenge noe som var deilig. Så stakk jeg ned til Marte og vi så på Hannah Montana av alle ting. Eh også lo vi. Av  Hannah Montana. Også så vi på film Harry potter og de vises stein. Av alle filmer. Hahah. Det er fette kaldt ute og det irriterer meg fordi vi fryser i hjel.Men det er fredag og det er ferie så jeg er i godt humør alikevel. Også har Trine Bursdag idag gratulerer til deg!

-Mailin

Holiday.

Hei. Nå etter 5 måneder med skole er det endelig juleferie. Tenk at jeg har overlevd halve tiende klasse. Utrolig. Dagen i dag var koselig vi spisste god mat på skolen og hørte på lærerne ha sketsjer,barnehagen som sang "little lord jesus" aw,det var søtt også har en sjuende klassing fått en tendens til og kalle meg mamma av alle ting. Hahha ikke gøy,men hun er søt. Jeg fikk forresten karakterene mine igår - i en sånn bok til og med. Jeg har aldri i mine villeste fantasier trodd at jeg ville få en 4 i matte på standpunkt karakteren men ja det gjorde jeg. Oh my good liksom. 4 på effort og. Det er litt teit og legge ut karakterer osv men hallo det er awesome og få 4 i matte når det er meg det er snakk om. Resten av karakterene var brukbare jeg fikk ikke noe under tre,så jeg bestod i alle fag. Håper jeg klarer og karre meg inn på en bra skole.

-Mailin

Walking in a winter wonderland.

I dag var det sinnsykt med snø ute fyttirækkern. Skolen var ok vi bare lekte mimeleken og så på film osv. Så stakk jeg og mamma til byen og kjøpte julegaver nå mangler jeg bare to! også til broren min og Jill og Nathalie. Jill hadde laget kalkun og greier det var nam <3 Sikkelig koselig og være der. Får ikke se broren min siden han skal jobbe i jula ( han jobber på plattform ) så det er dumt menmen. Så imorgen er siste dag på skolen for meg ENDELIG. Herlig det skal bli med litt ferie nå.

-Mailin

Jeg savner degJeg savner deg,Alexander. Jeg savner smilene og klemmene dine. Men jeg fikk ett smilefjes i stad. Da ble jeg glad C:

-Savner du noen?

-Mailin

Prosjektet mitt - Teenage mental health


Akkurat nå sitter jeg på skolen og nerder siden jeg er ferdig med prosjektet. Det er åttende klassinger her og vi er i timen demmes. Eller er det omvendt? Men jeg har jo skrevet om et prosjekt jeg har holdt på med en stund nå men ikke spesielt mye om det. I hvertfall så er ikke hele greia ferdig før April da har vi utstilling.

Teenage mental health.
Er overskriften. Det er skrevet på engelsk (siden jeg går på engelsk skole høhøh). Jeg syntes det er så sinnsykt lite fokus på psykisk helse her i verden spesielt blant ungdom. Det er så mange som har fordommer, og så mange som trenger hjelp eller sitter på lite eller ingen informasjon. Jeg har holdt på med dette siden Oktober omtrent og det har vært utrolig interessant og lærerikt. Det har vært sinnsykt mye og analysere men det var verdt det og hele greia ble vel på femten sider omtrent. Også tok jeg med tre fantastiske mennesker og deres historier. Oda, Karoline,og Regine. De er alle flotte eksemplarer på sterke og selvstendige ungdommer med vær sin unike historie. Jeg anbefaler deg virkelig og lese bloggene demmes. I hvertfall dette er det beste prosjektet jeg har fått til noengang tror jeg og jeg ser frem til og stille det ut i april!

-Mailin.

Let it snow.

Hei. Idag øvde vi bare til julekonserten på skolen og jeg skjønner ikke hvorfor de absolutt må holde oss der fram til Torsdag kan de ikke bare la oss ta ferie nå? Ingen har lyst til og lære noe nytt og vi ser jo bare på film anyway. Men så hadde vi juleskuespillet vårt og det gikk ganske bra publikum koste seg osv. Imorgen skal vi jobbe på prosjektet vårt hele dagen og på onsdag og torsdag skal vi sikkert bare se på film eller noe. også er det ferie og da skal jeg terrorisere alle som kan terroriseres osv.

det var teit : (

-Mailin.

En meget syk kveld.

Hei. Idag var jeg hos min kjære gode venn Marte også kom Vilde og Elisabeth. Det var meningen vi skulle se Hangover men det endte med at kun Marte fulgte 100 prosent med. Vi andre var opptatt med..eh med andre ting. Jeg Elisabeth og Vilde satt og leste værandres meldinger og vi lo heftig ( spess Vilde og Elisabeth ) Da vilde leste de jeg hadde sendt.

"Lykke til Alexander :D,klem"
"Lykke til på konserten idag Alexander :D:D"
"Lykke til idag Alexander kult at du skal spille på nobel - konserten".

Men hallo Vildes innboks var også utrolig interessant.

" sex sex sex"  Her tenkte vi bare hva faen?
"Jenta mi <3333;**"  fra tre forksjellige personer.
"Elsker deg <3<3<3<3<3<3" osv.

Også satt jeg og Vilde og Elisabeth i Martes seng så falt Vilde bak i en krok og hu lå der som en sånn fisk på land.
Tror dere ikke hu klarte og trekke meg med så jeg falt ned i en bøtte?  : ((
Herregud og vi lo.
Også skulle Marte forklare noe ganske perverst og da ler jeg alltid også hadde jeg brus i kjeften også spytta jeg halvparten på Elisabeth siden jeg lo : ( unnskyld : ((
Herregud for en syk kveld men fyfela og awesome.

-Mailin

Sunday.

Hei. Helgen sugde ganske mye siden jeg var syk og var oss pappa. Jeg ser ut som Rudolf jeg lover. Btw så var det bestefaren min sitt navn. Jeg har ikke en dritt på hjertet så vi koser oss med denne fine sangen istedet.
 
Anna David - Et andet liv.

-Mailin

Thursday.

Hei. Idag var jeg fortsatt syk og irriterte alle i klassen med snufsingen min. Deily for dem. Obama er i Norge og det er ganske awesome,men jeg syntes ikke duden burde fått prisen får han har jo ikke gjort noe. Også driver han og kriger i Afganisthan. Og det er jo en grunn til at prisen heter Nobels fredspris. Men jeg digger fyren og skulle gjerne diskutert politikk med han endag håhå. No bloggings i helga siden jeg stikker til min kjære far.

-Mailin.

I don`t belive in miracles.

God ettermiddag på en måte. Idag hadde vi ikke vanlig fag. Vi øvde på jule skuespillet vårt og hele skolen ble pissed på korpset som hadde satt opp onde kulisser på scenen så det sto i veien for oss : @. Vi var meget sinte. Så vi drev og tok dem ned slemme som vi er. Også så vi på film Billy Elliot hahah den er så søt. Jeg er ganske forkjølet og fyfela og irriterende det er. Gleder meg som en unge til jula altså flere som gjør det?
Alexander Rybak - i don`t belive in miracles.


"Hvil i fred kjære,Regine."

-Mailin.

Faen i helvete.

Det er tydelighvis noen som ikke liker at jeg synger på konserter. Idag våkna jeg i fire tida og følte meg litt merkelig i magen og gikk ned.  Faenfaenfaen. Jeg trodde jeg hadde omgangsyken i starta men siden jeg bare spøy to ganger(nå vet dere det) så er det en forkjøelse med mage - dritt mer. Jeg kan ikke synge på konserten idag og jeg får ikke spilt på julekonserten siden det var en kjempe viktig gruppe øvelse idag. FAEN.
Grr.

-Mailin

What a day.

Hei. Idag var jeg pissed. Min kjære hals verker. Min nese renner og mitt hode banker. faenfaenfaen. Det er tydelighvis noen som ikke liker at jeg synger på konserter hahaha. Neida jeg tror det går over for ble ikke værre over natta. Gah jeg gru - gleder meg. Er alltid litt nervøs på scenen. Men jeg skal greie og dedikere den sangen til Regine,jeg SKAL. 


Nå tennes tusen julelys"
Sangen jeg skal synge. Sissel Kyrkjebø har en nydelig stemme!

-Mailin.

Slapp dag.

God ettermiddag. Idag stod jeg opp halv åtte. Nathalie har blitt forkjølet stakkars så hun var ganske grinete. Jeg har holdt på med prosjektet mitt ganske lenge det skal være på 4000 ord bare 1000 igjen! Så nå venter jeg på Marte og etterpå skal jeg gjøre fransk. Gud for et supert innlegg
 
Anna David - Mit øjeblik.
-Mailin

Surrender.

Godkveld i stua. Dagen idag har vært meget bra. Nathalie kom i ellve tiden det var awesome. Hun har lært seg og løpe nå så man kan si at hun er på farten. That girl made my day. Så kom Marte på kvelden og spiste klementiner og druer mens Nathalie viste oss danse- skilsa sine. Hun kan faktisk danse. Hun liker også Rybak ganske bra noe jeg digger. Så stakk jeg til Marte og så på noen episoder av jul i tøyengata før jeg gikk hjem osv. Jeg gru - gleder meg til neste uke. Jeg har to øvinger og en konsert om ikke jeg tar feil og på konserten skal jeg synge "nå tennes tusen jule lys". Og skal prøve og dedikere den til Regine uten at jeg begynner og grine. 

-Mailin.

Who i am?

Jeg kom på en ting. Jeg har aldri skrevet noe om meg selv og siden denne bloggen har fått litt flere lesere i det siste tenkte jeg at jeg skulle fylle dette innlegget med noen fakta om meg som ikke er verdt og vite.

Jeg heter Mailin ( ja jeg heter faktisk det ) og er norsk - tsjekkisk-russisk - svensk. ( Utrolig merkelig kombinasjon ). Jeg er 15 og ett halvt år og bor på en liten plass i Telemark. Hvis du noen gang møter meg skal jeg love at jeg er den mest innvikla personen du kommer over. Jeg er ganske sjenert samtidig som jeg er utrolig frampå. Jeg har en brennende interesse for Alexander Rybak,fotografi,hest og sang og musikk. Jeg har utrolig sterke meninger og jeg nøler virkelig ikke med og understreke dem. Når det gjelder skolen går jeg på en liten privat skole som vi bare snakker engelsk på untatt i norsken. ( høhø) Jeg suger sånn passe på skolen men jeg har ett håp om og komme inn på musikk,dans og drama neste år. Jeg er en utrolig sta person og en kverulant. Jeg har verdens beste venner og det finnes ingen bedre. Jeg ble født den 12 mai 1994 altså en dag før Alex har bursdag. Jeg virkelig elsker og lese og å skrive historier. Jeg har en drøm om og gi ut en bok engang. I første halvdel av niende klasse tilbrakte jeg alle norsk timene med og skrive en historie på cirka 25 sider siden jeg ikke likte læreren. Jeg suger noe voldsomt i sport spessielt volleyball. Jeg er en klumsete person og snubler ganske ofte eller velter ting. Siden jeg kunne gå har jeg drevet med sang og pappa pleide bestandig og sitte med en sånn sang bok som jeg bladde i når jeg bare var 1 år og ropte DEN! meget bestemt. Jeg har tenkt og få meg et yrke innen musikken når jeg blir stor så det håper jeg atte jeg får til. Jeg har drevet med hest i snart fem år og jeg elsker det selv om jeg har pause nå. Også spiller jeg klarinett og har gjort det i snart 3 år. Jeg har en hemmelig drøm om og lære meg fiolin (EH).

Så dette er alle de uviktige faktaene om meg ask hvis du lurer på noe.

-Mailin

Silent tears...

Hei. Skolen idag var sånn passe idag. Jeg var så jævlig trist og det føltes ut som om jeg kunne knekke sammen når som helst. Jeg hadde to lese timer og det var deilig. Jeg stresser jævlig med personal project siden det skal leveres om to uker. I kveld skal jeg i bursdag og slappe helt av.

"Hvil i fred Regine,du blir aldri glemt!".

-
Mailin.

Hvil i fred Regine!

Helt jævlig. Du skulle ikke dø,du skulle liksom klare deg. Herregud og jævlig det er. Jeg har alltid beundret deg sinnsykt du var så god og snill! Også prøvde du virkelig og få fram meningene dine her i verden! Du hadde den beste og fineste personeligheten som fantes! Og du var utrolig god til og ta bilder fyfela! Regine har også lært meg og sette bedre pris på ting feks at jeg er frisk! Tenk på alt dette vi i denne verden tar som en selvfølge. Det er så jævlig at du forsvant kun atten år gammel! Tenk på alt du skulle oppleve det var liksom nå livet ditt skulle starte. Samtidig var det nok godt for deg og slippe alle de jævlige smertene du hadde. Jeg tenner ett lys for deg Regine.. 13275871259858707119

-Mailin

I tried to reach you..

Hei. Skolen sugde utrolig idag. Først hadde vi matte tentamen ( vi har to stykker ) og jeg tror ikke den gikk bra også hadde jeg fransk eksamen. Jeg trodde ikke jeg ville bruke lang tid men jeg brukte en og en halv time! Vanskelig var det også. Og i siste time bestemte selfølgelig læreren for og dele oss i grupper og få oss til og lage en presentasjon hahaha. Gud og dårlig gjort. Nå skal jeg på sangen snart også skal jeg trene.

-Mailin

Bra dag.

Hei. Idag var skolen ganske grei. Vi fikk tilbake noen eksamener osv. Jeg gjorde det ikke så verst på sciencen noe jeg ble overlykkelig for. Læreren så faktisk ganske overasket ut også. Jeg var på klarinetten og neste uke starter øvingene før julekonserten. Blir stress men samtidig morsomt!

-Mailin
hits