november 2011

Even.
Fine, vakre, herlige Even. Takk for at du er min, for at du er deg, for at du holder ut med meg, for alt det fine vi har sammen, for alle minnene, kjærleiken, latteren, smilene,  helheten, gledene, samtalene, tilliten <3 


 

mandagsfint.

I morgen er det mandag, den dagen i uken som de fleste missliker til de grader, inkludert meg selv. Men livet består jo faktisk mer av hverdager enn helger så jeg synes at man faktisk burde fokusere positivt på mandager,  for da blir ting egentlig mye bedre sånn egentlig. 

 -Så på mandager så synes jeg at man skal:

-gå tur på minst èn time for å få frisk luft. Jeg føler meg alltid bedre etter å ha vært ute litt.

-Skrive brev til noen. Å få brev er bare mye koseligere enn å få en mail. Og man har noe å se frem til.

-Smile.  Jeg merker at jeg blir gladere av det. Spesielt om man får smil tilbake!

-Gjør et prosjekt.  Lag noe du synes er fint! sy en kjole, strikk, ta bilder, osv. Mulighetene er uendelige!

-Spis en god frokost.  Noe av det kjedeligste som finnes er å gå sulten. Spesielt på mandager.

-Drikk te.  Jeg simpelten elsker å drikke te når det er høst/vinter. Får meg straks i mye bedre humør. 


- Se deg rundt om etter farger, og ikke tenk kun grått og trist. Jeg har sjukt lett for å forville meg inn i det at det er vinter, går som regel i dvale fra 17-19 vær dag. Klarer man å se ting som er litt sprekere og lysere så tror jeg man kan takle vinteren mye bedre.

 
- Tenne lys.  Det er så utrolig viktig å ha det lyst rundt seg i mørketiden! Også er det koselig.


Make it to the best monday you've ever had.

 

sånn egentlig.


Nikon d 60 - 70-300 mm
Jeg er en veldig dårlig blogger for tiden merker jeg. Egentlig så skjer det ikke så grusomt mye her, men forrige uke hadde vi film-festival! Det var artig, men veldig stress og litt slitsomt. Var bare tre på min gruppe, og de andre var sånn 5-8 så det ble jo veldig mye arbeid på oss, men jeg synes resultatet ble bra til slutt. Vi hadde galla og greier på lørdag, kjempe gøy! Vi vant prisen for 'årets teaser' også. Tror nok det var fordi vår film handlet om det som skjedde i kulissene men gøy uansett. Jeg ser frem til en litt roligere uke, selv om jeg har fått kjøkken-tjeneste og det er sinnsykt kjett! Da må jeg vaske opp etter middagen + sette frem kveld og vaske opp det igjen. Det er sikkert ikke så vanskelig som det jeg tror da, finner det ut i morgen uansett.

Glemte også å tilføye at jeg har tatt opp igjen mitt gamle domene http://Mailinkiste.com 

Vil legge ut de fleste bildene mine der + prosjekter!

hai there.

Denne uken har generelt vært veldig fin. På tirsdag besøkte jeg min gamle klasse, det var skikkelig fint å se de igjen! Merker at ting ikke er helt det samme uten de, ja!

På onsdag sov jeg hos Karoline, noe som var ubermegakult, fikk sett hennes nye kjellerleilighet, og jeg ble skikkelig misunnelig for den var dritfin! 

I går kom Even og skal være her til i morgen. Vi har sett hp, bakt muffins, og generelt kost oss masse. Det er sånn vær ute som gjør at du helst bare vil ligge å sove i senga hele dagen, æsj. Men desember er her snart! 

På mandag drar jeg tilbake til Bjerkely, skulle ønske ferien varte litt lenger, egentlig. Men det blir nok kjekt å komme tilbake! Er jo bare fire uker til jeg reiser hjem på juleferie, uansett. Tiden flyr virkelig nå så jeg får nyte året så lenge det varer.
torsdagstull.

I dag har jeg egentlig hatt en litt sånn på en måte innholdsrik dag. Den startet med at jeg ikke gjorde noe som helst siden valgfaget mitt friluftsliv ble lagt ned siden vi er for få mennesker. Trist. Har byttet over til mat da, så håper jeg lærer noe artig der. Så dro alle Global Image-folka til Bangladesh, inkludert min lærer, så det var litt trist. De skal være borte i en måned. Vi hadde også litt foto-teori i dag, om bildekomposisjon. Det var greit, kanskje litt småkjedelig, men jeg må jo lære det også. Det ble etterfulgt av en runde internat-vask, oh joy liksom. Håper jeg slipper flere internat-vasker frem til jul, men kjenner jeg flaksen min rett får jeg nok klasserom-vask rett etter ferien, jaja! Etasjen min har også elev-kveld i dag, og vi spiller spill eller holder på med hobbyene våre. Siden jeg ble litt lei av å spille piano og å strikke så gikk jeg min vei.

I morgen starter min høstferie nummer to, noe jeg har sett frem til hele uken. Skal til kjæresten min denne helgen, pluss treff på lørdag, gleder meg så sjukt til å se gsinger i gjen, det er altfor lenge siden! Skal også innom min gamle klasse, savner de jo, så må se hvordan de har det, og til pappa. Har ellers ingen spes nye bilder å legge ut, men kan jo poste noen fra naturfoto-fordypningen sist uke.

Må skifte design snart, men det får bli når jeg får pc igjen. Ha en strålende helg, peepz. Bloggen min er også tre år i morra, fy søren! :DDDDDDD 

- Mailin

I want to become something one day.

I dag så har jeg fundert masse på hva jeg vil gjøre neste år. Noen ting er i hvertfall sikkert. 

Jeg skal ikke tilbake til Porgrunn vgs.

Mest sannsynlig skal jeg ikke tilbake til Porsgrunn heller.  Mange grunner til det, men jeg trives så himla godt med å ikke bo der mer. Jeg elsker å kunne klare meg helt selv. Nå må jeg jo ikke lage mat da, det blir ordna, men det meste andre må jeg jo. Men trives så godt borte, og når jeg først kommer hjem så er det jo deilig. Liker det best sånn, nemlig. 

Jeg sliter også med den tanken om at jeg skal tilbake på skolebenken igjen. Jeg aner ikke hvordan det kommer til å gå, mattevanskene mine er så himla store. Når jeg gikk på vgs så fikk jeg jo vite at jeg hadde mattekunnskaper som en åttendeklassing så det at jeg ikke har lært noe etter grunnskolen er jo ganske skremmende i seg selv.

Og jeg aner ikke om hvordan eller hvor jeg kan få hjelp. Jeg gidder søren meg ikke å være i en liten gruppe med folk som har gitt opp matte, kun for å få en liten toer. : ) )))) Jeg streber etter mer enn det.

Det var alt skolen kunne tilby meg i fjor. I stad leste jeg jo en artikkkel på dagbladet om at folk med dokumenterte mattevansker har rett til å studere uten fullført studiekompetanse. Har jo aldri jeg hørt noe om. Det viser bare hvor fantastiske de er til å informere. Men jeg skal klare på en eller annen måte å få gjennomført det jeg vil her i livet, for å vise at jeg faktisk ikke gir meg, for det skjer ikke. Ett knippe av bilder jeg tok på fredag da vi på naturfoto var og fotograferte noen gamle helt forlatte hus. Folk hadde ikke tatt med seg møblene sine en gang, og nå bare står de der som ett minne i fra fortiden.
 

 

November.

Wow, i dag så innså jeg at det ikke er lenge til jul. Må si at jeg virkelig gleder meg i grunn! November er som regel en gørr kjedelig måned. Det skjer liksom ingenting, og er bare ett årstidskifte. Nå er det vinter, liksom. Nesten i hvertfall.

I dag har det vært en dame her og snakket om narkotika-hunder og demonstrert for oss. Hundene hennes var virkelig flinke, det må jeg virkelig si. Ellers så tilbringer jeg de fleste kvelder med piano-spilling, film-kvelder på internatet, eller bare henging i hovedbygget. Ganske greit, i grunn! Men likevel så gleder jeg meg utrolig masse til ferie. Det er bare ni dager igjen! Siden vi gikk tv-aksjonen så får vi over en uke med fri. Ganske merkelig, men slik er nok det. Skal kose meg masse med kjæresten min, venner, og hos pappa, og gå tur med hunden. Ser virkelig frem til det!

Ellers så har vi besøk av noen veldig kjekke folk fra bibelskolen i Grimstad som har opplegg her denne uken, og i morgen er det friluftsliv som står på planen de første timene siden jeg har valgfag! Dagene går egentlig ganske fort, men samtidig sakte, er rart det der.

 

hits