november 2010

Put your trouble away

 

I wanna fly away from all this

---Gud jeg døde på konferansetimen i dag.  Lærer :   "  Ja, skal jeg si meningen min her så kommer ikke du til å klare matta" . Aww, jeg har ingen fremtid.  Livet <3<3.

Venter dog på dyskalkuli diagnosen min ,  da blir ting så mye lettere.  Kontaktlæreren min mente at hun skjønte_ jeg satt på pce'n i matta til og med. Haha,bra. Jeg er så lei, atte fysj. Men hallo klassen min er best, og alle menneskene mine er best. Hvem trenger da matte da?

Var på sang, det var best, og livet er egentlig ganske bra atm , hvis vi ser bort fra matte.

- Mailin

Drop everything down

Det var sånn veldig rart å dra på skolen i dag, herregud. Alt er så stille, det er ingen nattahistorier, masse klemming, latter hele tiden, osv. Fagene er kjedelige, jeg klarer nesten ikke holde øynene mine oppe. I dag skal jeg spille klarinett , så øve til julekonserten med sangere, om ikke jeg tar helt feil.  Jeg er så sliten atm, rett før jeg sovner her .


- Mailin

Den mest magiske helgen noensinne.

Vel, nå skal jeg prøve å klore ned minnene fra helgen , mens alt er ferskt.       

På fredag så satt jeg på skolen og sang for meg selv  "  I'm going back to hogwarts "  Mamma kom noen minutter forseint, og jeg var ikke sen med og kjefte, hahah stakkars mamma.  Vi kjørte da opp til pappa,  så slapp mamma meg av, og pappa kjørte resten av veien. Tok vel ca 45 minutter eller så.  Pappa parkerte, og jeg tok med meg litt av bagasjen , og pappa tok med resten.  Da jeg gikk inn de dørene følte jeg meg seriøst som verdens lykkeligste person, jeg lover. Jeg så meg fra side til side, ca ett sekund , så ble jeg overfalt. Det ble sånn, veldig mye, klemming med alle menneskene jeg kjente, og INGENTING slår Gs - folk , virkelig ingenting.  De er de mest herligste, fineste menneskene som finnes , jeg lover. Den varmen de folkene har slår ingens.

Jeg gikk så opp på rommet mitt, med Janna som også skulle sove der, og det var samme rom som jeg hadde på leir!!!11  Sikkelig, skjebne bestemt , liksom.  Så kom Karèn, hun ble overfalt,  jeg sov jo på rom med henne sistgang, og June , som jeg rett og slett HYLTE når jeg så. Jeg skiftet så til uniformen, og kjeftet på meg selv , siden jeg brukte like 2445 år på skjorteknappene.  Så kom bussen med alle som tok buss fra oslo , og den var liksom 45 minutter forsinka , og jeg var så syyykt lykkelig.

Til middag ble det Taco, noe som var nam, såklart , og etter det så slappet jeg av med mennesker på oppholdsrommet , også var det nattahistorie <3.  Det er virkelig koselig,  og sitte der og høre på eventyr, faktisk. Så klemte jeg alle, og hoppet til sengs.

Lørdag våknet vi alle ganske tidlig , egentlig , også banket såklart nazi - smygard prefekten Martin på døren vår, eller vi kan vel si hamret.  Men sånn er smygardinger,altså.  Min første time var kor, og det var vel noe av det artigste syns jeg. Hun som spiller Dult,altså Sara er rååååflink på piano, og vi lærte faktisk to - tre sanger bare på èn time.

Så var det Transfigurasjon, og vi lagde maske til ballet. Min ble rød med en fjær på, hahha.  Og eliksirer, såklart som jeg hadde sett frem til. Han som spiller Slur er virkelig helt rå! !!!11  vi måtte smake på eliksiren etterpå, som forøvrig var Gløgg. Nam. Etterpå var timene slik > Clarvioyancè, Forsvar mot svartekunster - også astronomi.

Også var det ball! Jeg brukte like...2 timer på håret. Skulle krølle det, men neida, mesteparten gikk ut igjen >:(  Dumme hår.  Zeero monkey,  som er bandet til Sara spilte , og fyttiiii og flinke de er. Digger de!!  Så ble klokken tolv, eller noe , og vi hadde laget stjerner i astronomien som vi skulle ut og henge opp. Jeg kunne ikke henge opp min fordi den ..så ikke ut.  Så stod vi der da, og da kom det tre-fire dødsetere!  Alle ble kjempe redde, og hylte osv. Og da dukket Voldemort opp til og med!  For å gjøre rollespillet så ekte som mulig så blåste han ild!! Man levde seg syyykt inn i det, du følte_virkelig at alt var ekte. Vi løp inn i transfigurasjons - rommet og gjemte oss. Jeg hadde selfølgelig_ ikke tryllestav på meg akkurat da, så jeg kunne ikke hjelpe til med og forsvare oss):):  Men det var spennende uansett. Tilslutt sovnet jeg utmattet.I dag fikk vi sove en time ekstra, og det var deilig altså. I forsvar mot svartekunstner timen så kunngjorde Slur at han hadde blitt rektor!  Han var foresten helt nazi. Jeg tror Griffing fikk 450 minus poeng av han ) : Han plukket ut en håsblåsing og brukte befalius forbannelsen på henne!!! Det var seriøst ille og se på. Og sånn i firetiden i dag, gikk vi off, også sang en sånn jente som jeg ikke husker hva heter, som er forbanna flink til å synge en sang hun hadde laget selv, og det fikk meg til å innse hvor myeeee folkene på gs betyr, og hvor myeee vi har og takke grunnleggeren av gs, Anica for. Kjente tårene mine bare strømmet på , men jeg var ikke den eneste.

Så var det tid for å pakke , har aldri følt meg så vedmodig før. Alle bare gikk rundt og tutet liksom. Oslo folka skulle jo ta buss så de måtte dra litt tidligere. Jeg har ikke vært mer trist enn da de dro, og alt ble helt teit uten de, så jeg klemte på de som var igjen. Når pappa hentet meg så bare...rant tårene mine hele veien hjem.  Jeg fant ut at jeg ikke skulle jobbe alikevel siden det ene barnet har blitt syk, stakkar. Men det var deilig og få slappet av, og slengt ut om det til Marte <3<3 som egentlig _ikke er så fan av harry potter, men vil høre alikevel.  Tok veldigveldig få bilder, men kan opdatere innlegget etterhvert hvis noen andre bloggere legger ut bilder.  TUSENTAKK FOR EN HERLIG HELG, ALLE__SAMMEN!!!11!! DERE ER BEST!

 - Mailin

 

 

I'm going home today

//google.

Tar ikke med meg dataen siden jeg bare er der for en helg. Kos dere i helgen , blir nok full opdatering på søndag!

- Mailin

 

Going back to hogwarts


// Tatt av meg.

// Tatt av meg.


// tatt av meg.

I dag rei jeg Boris, den hesten har blitt SÅ mye roligere noe som var deilig, men er fortsatt sprek , men det er jo bare gøy. Merka at det var helt sjuukt kaldt i dag, ved Merlins underbukser altså.  Så var jeg på en sangøvelse, gaulet "  Det lyser i stille grender "  , " glade jul" , " en stjerne skinner i natt"  osv, i èn og en halvtime.

 

Nå har jeg pakket, noe veldig mye også , siden det bare er for en helg, men hallo det er jo ball da.  Kjære vene jeg gleder meg. Til å møte herlige gsinger i gjen , få arrest av professor Slur, ha timer , henge med alle slags awesome folk , spise masse,MASSE,masse mat, oppføre meg barnslig, synge i gangene, erte smygardinger, danse med Emmely , klemme alle , glemme alt annet stress for en liten stund.

 

 

Underneath these stairs
I hear the sneers and feel glares of
My cousin, my uncle and my aunt.

Can't believe how cruel they are
And it stings my lighting scar
To know that they'll never ever give me what I want.

I know I don't deserve these
Stupid rules made by the Dursleys
Here on Privet drive.

Can't take all of these muggles,
But despite all of my struggles,
I'm still alive.

Im sick of summer and this waiting around.
Man, its September, and I?m skipping this town
Hey Its no mystery, theres nothing here for me now

I gotta get back to Hogwarts,
I gotta get back to school.
Gotta get myself to Hogwarts,
Where everybody knows I'm cool.

 

 

- Mailin

 

Numbers in my brainwhat comes around , goes around

Mornings.  I går ble kvelden ikke brukt til annet enn å drikke kaffe,  å spille sims. And that's how I like it !  I dag har vi en drittdag, siden det bare er teori , men i morgen kan jeg sove lengre , heldighvis. I dag er det stallen , så en sangøvelse til en julekonsert , og i morgen stikker jeg til Brattrein , tilbake til herlige folk !

 

 

- Mailin

Hei onsdag

I dag forsov jeg meg igjen , nesten. Jeg hater virkelig mørketiden, er jo trøtt heile tiaa! Vurderer og skaffe meg en bærbar kaffe maskin eller noe , og dra den med meg på skolen. I dag skal jeg ikke noe spesielt , men det første jeg skal gjøre når jeg kommer hjem , er å spise , så skal jeg faktisk sove. Det er ille når _ jeg begynner å ta ettermiddagslurer. Men er bare to dager til jeg får se verdens mest awesome mennesker igjen!


- Mailin

 

Hey teit bra dag

I dag fikk jeg beskjed at om jeg ikke består  i matte på vg1 , så kommer jeg ikke inn på vg2.  FML.   :DDDD

Men heldighvis tok jeg dyskalkuli testen i dag, så kanskje det ordner seg..

Så kom jeg hjem , skulle lage kakao med krem , den var dårlig, bytta den , den var OG dårlig, fmlfml.  Og det er ikke mer kaffe igjen, jeg er ca blakk.  ÅH, livet  <3<333.

Nei, nå følte jeg meg litt som Lars Tangen her.

iiiiiiiippzz.

 

- Mailin

Det verste jeg vet på denne jord.


 

 

JA.

 

And all other people

hei, jeg har ikke noe og blogge om i dag.  Nynorsk er teit, det er kaldt , jeg forsov meg nesten , stresset som faen, skal på sang i dag da, det er bra. 

Jeg kan ikke vente til fredag.

Cuz then I'm going back there 11111!!

// tatt av meg.


 

 

- Mailin

 

 

 

Spending time with my bestfriends

I dag hadde vi heldagsprøve, jeg skrev novelle , og jeg tror den gikk rimelig greit.

Senere så tok jeg og Marte bussen til byen , og der møtte vi Mido.  Som altså jeg ikke hadde sett siden før sommeren :@ Vi loket rundt i en bokhandel,  så gikk vi og kjøpte billetter, også loka vi rundt på downtown. Mine to bestevenner, hadde nemlig ikke møtt værandre før,  og stakk fort inn i spillbutikken for og ..diskutere spill , siden de er noen freaks.  neida , love you <333.  Så da jeg rømte til nærmeste klesbutikk så bare " MAILIN KOM HER NÅÅÅ" ) :

Vi endte opp på bakeriverkstedet hvor vi drakk kakao,  og spiste kake. Herlig!

Dette er Mido.  Selv om jeg har kjent han fra vi nesten gikk i bleier har jeg liksom aldri hatt bilde av han her. Han hadde en kul hatt.

Den kaka var sjuukt goood!

Så labbet vi til kinoen  ,og vi så selfølgelig harry potter igjen.  Marte hadde ikke sett den , daaa. Det var en dame som kjeftet på meg og Mido siden vi kinda diskuterte filmen litt høyt,kremt. Men sånn går det når det er Harry potter - entusiaster i salen. 

Takk for en herlig kveld ,folks!

- Mailin


Helgen

fredag hentet pappa meg og vi satte kursen mot Ulefoss. Jeg fant ut at jeg hadde glemt hårbørsten min , og det er så syykt typisk meg og glemme slikt jeg måtte kjøpe en ny. Nå har jeg...tre. Hos pappa gjorde jeg ganske fint lite, egentlig. Ble endel sims spilling, men la meg tidlig den kvelden, jeg skulle jo til ski dagen etter.

Lørdag kjørte jeg og pappa til Porsgrunn i ni tiden ,siden jeg skulle ha nye sko, pappa er nemlig så snill at han ville kjøpe nye vintersko til meg. Etter litt om og men, fikk jeg lov til og få ett par nye emu's.

Skal love de er behagelige å ha på!

Etter det, så kjørte vi til jernbanen, også hoppet jeg på toget til oslo. Jeg gjorde ikke annet enn og lese , haha. Når jeg kom frem til Oslo s, så bytta jeg tog til ski, ble forbannet over at det stoppet vært minutt, det var ikke kødd! Tok nesten en hel time jo. 

Så overfalt jeg Even , og bare  " OMGZ FINA"  liksom, også gikk vi til han.  Det var masse snø i ski, og det var sikkelig fint. Vi hadde harry potter maraton i garasjen hans, hahah vi blir aldri lei de filmene! C:  Også dro vi på kino for og se den nye harry potter filmen!  Den var kjempebra, og jeg anbefaler den virkelig!  Jeg syns til og med den var litt skummel, faktisk, også hadde den masse humor i seg!

Når vi kom hjem fra kinoen drakk vi te, så litt film til , også la vi oss.

Søndag stod vi opp i tolv tiden , også...ja vi så mer film.  Harry potter  <3<3<3<33<3<33<33  , og southpark da!  Jeg har kost meg sikkelig , sikkelig masse i helgen , sammen med verdens beste gutt!  Lover han er herlig!

fin.fin.fin.fin.fin.fin.fin.fin.fin.fin.
Ble dårlig med bilder i helgen , men her er ett  fra forrige gang i hvertfall.

- Mailin

 

 Heldagsprøve

.. i norsk. Blogger om helgen senere, den har vært fantastisk!

- Mailin

What would you do

I dag var dagen heilt grei, gjorde som sagt ikke noe i formgivinga, siden jeg ville være litt lat i dag.  Så hentet pappa meg hjemme.  Nå er jeg på Ulefoss, det er massemasse snø her, men det jo fint så lenge jeg er inne. Planen er og se på x facor senere, heier på Mo da, siden jeg har møtt han. Han er kul! Og selvsagt Atle siden han er i fra skien. Onkelen og tanta mi kjenner han, omgzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

 

I morra skal jeg til han fine kjæresten min. Jeg syns han er finest i verden sånn egentlig.

 

- Mailin

Hey friday

I dag hadde vi gym med studentene for siste gang. Det var egentlig litt trist, siden de var ganske kule. Vi bare hadde kule sisten leker, så det var ganske chill.  Nå har jeg formgiving,  må egentlig lage en powerpoint, men hallo det orker jeg ikke ennå. Jeg gleder meg sikkelig til å reise til pappa, da blir det gaming heile kvelden regner jeg med.  Og ski i morgen, selvsagt , hjerte.

- Mailin

Some people want it all

I dag var dagen litt dum siden det bare var teori, heile dagen. Skjedde ingenting spesielt, egentlig.

Etter skolen dro jeg , og Marte til stallen og vi hadde som sagt sprang. Aida var kjempeflink , men det var en gang hu prøvde og glefse til en ponni som heter Fancy, det var litt creepy. Men Aida er 18 år, så hu er jo sikkelig sur gammel dame, hahah!  Det var en morsom time, i hvertfall. Nå er jeg dødssliten, og spiser nudler og drikke vanlije kaffe , med krem. Lover det er digg!

 

- Mailin

Fine ting å se frem til

I går satt jeg barnevakt.  Det er ikke barebare og slepe med seg en bag full av absolutt_alle skolebøkene mine + klær til stridsklev. Men hey, hva klarer ikke jeg? I dag skal jeg ri sprang, gleder meg til og hoppe med Aida, ho er alltid så himla flink.

I morgen skal jeg til pappa, og da skal jeg bare slappe av ogsånn. 

Lørdag skal jeg til pus , i ski , det gleder jeg meg til , blir der til søndag, thou.    

Nestehelg skal jeg klemme mange finne mennesker som jeg ikke har sett siden sommeren, og noen som jeg har sett etter sommeren , og noe som jeg ikke har sett i det heile tatt.

- Mailin

 

That's the way I love you

I dag var ikke dagen noe sånn spes.  Eller det var taco i kantina da. taco  <3 <3

I morgen er det torsdag og da skal vi ha sprang , så da blir det meg og Aida

Etterpå må jeg ut i mørket og gå til jobb, men det er litt fint at det er mørkt også.

I morgen må jeg rette franskprøven i fritimen siden jeg er for lat til og gjøre det nå.

- Mailin

Sparks fly

Atm har jeg formgiving og gjør ikke noe interesant da jeg er ferdig med det jeg skal gjøre. Jeg ser frem til fritimen fordi jeg er sulten, og da skal jeg styrte til kantina og kjøpe mat. nomnom.   I dag har jeg fransk , vi skulle ta med franske ukeblader eller noe slikt, men hallo det hadde ikke jeg så, nei. 

// tatt av meg.

- MailinI love singing songs

Hei. I dag gikk engelskprøven greit, I think , håper det i hvertfall. Skoledagen var ellers kjedelig , men det var koselig hos Marte da. Vi gikk ned på butikken og kjøpte nøtter,gløgg, og kjeks. Også så vi " pretty little liars"  eneste serien jeg følger med på atm.

Så dro jeg på sang, sang sikkert fem julesanger eller noe, gud det er så koselig!  Ikke lenge til jul heller. Og ferie.

VIL HA.

 

- Mailin

 

I don't know why

Hei, yo. I dag falt jeg , og slo kneet mitt ) :  fmlfml. Men hey , jeg ble kjørt , og vi så film i norsken. Nå har jeg matte, det er så utrolig unødvendig, jeg skjønner virkelig nada. I dag skal jeg på sang, og til Marte og se på  " pretty little liars" Har fått heilt hekta!

- Mailin

 

 

Hold on

Jeg har bestemt meg for at alle dager skal ha noe fint ved seg uansett hvor dårlige de kan være. I dag så fikk jeg male litt igjen, og det er så herlig , syns jeg. Alt blir liksom så fredeligere når jeg maler. Det høres rart ut, men det her heilt sant.

Jeg syns klementiner smaker så godt nå, og jeg spiser det nesten aldri, men i dag gjorde jeg det.  Også spilte jeg fine julesanger på klarinetten , jul gjør meg glad, seriøst.  I morgen har jeg engelsk prøve det er litt teit, vi må skrive stil for hånd, men jeg skal gjøre mitt beste , lover.

- Mailin

 

 

You are the best thing that's ever been mine

Okej , da får jeg blogge om i går, siden jeg ikke gjorde det.

I går så sov jeg , og Even ganske lenge, også så vi på film. Men vi rakk ikke se heile fordi mamma ikke gadd å kjøre oss så seint til byen. Teite mamma, gawk. Hun mente jeg skulle slepe med meg Even rundt i Porsgrunn å vise han den vakre byen vår, i det VAKRE været, not. Og det var kaldt så ingen av oss gadd det. Det endte med at vi satt inne på stasjonen fordi det var det _varmt. Også måtte pusi dra, og det var seriøst trist , etterpå følte jeg meg heilt tom. Men jeg skal til Ski fra lørdag til søndag så det gleder jeg meg til.

Etterpå så gikk jeg til Marte, vi spiste kjeks , også dro jeg hjem og heiv meg i seng siden jeg var så veldig trøtt. Nå har vi naturfag, jeg orker ikke følge med, det interesserer meg ikke. C:

 

 

- Mailin

Hei fine dager

I går var jeg hos Marte, vi så på Disney channel , faktisk, aw, savner den tiden hvor jeg så på det.  Det var seriøst mega koselig.

I dag har Even vært hos meg, og blir her til i morra. Vi har vært med Marte, sett på film , spist massemasse godteri, og nå er vi dødstrøtte men vi gidder ikke legge oss, ennå. Men omgz, var utrolig deilig og se han igjen, fyttiii <3

Words can't explain my feelings for you, darl.

Fint med dårlig web,daa :))))

 

- MailinSnart hælj

Hei, yo. I går var jeg barnevakt og jeg _gikk faktisk den lange veien til jobb i mørket. Huzzah for meg , altså. I dag er det fredag, og det betyr gym , men vi skal danse så det blir nok ...annerledes. Også skal jeg til Marte seinere, det blir kos <3.

Det er kjempemange gsinger som skal på førpremiere i dag, og de er driiitheldige, og håper de koser seg massemassemasse :]. 

- Mailin

Great day

I går , når jeg kom hjem slepte mamma meg med til Findal siden vi skulle på familiemiddag. De fleste tenker at slikt er kjedelig, men ikke når du har en sånn familie som meg. Det er rimelig...livlig.  Det var kjempekoselig, og siden både tanta , og onkelen min er kokker så var maten meget god, og jeg koste meg. Også var ho ene kusina mi heime fra Oslo og jeg ser ho så sjeldent så det var awesome å se henne igjen. Jeg kom hjem rimelig sent så da var det rett i seng. I dag er skolen teit , siden det bare er teori, bah. 

Omgz, bloggen min har foresten bursdag i dag!  Den er TO år.  Det er litt sånn rart at jeg har to år av livet mitt lagret på internett. Men herregud , denne bloggen har gitt meg ganske mye, og er så greit å se tilbake på ting. Må si jeg har forandret meg litt siden jeg starta å blogge, heh.

- Mailin

Here we go again

I går var jeg så trøtt at jeg nesten sovnet med engang jeg kom hjem fra skolen. Haha, sånn er det når det er mørketid. Så var jeg på sang, og Ida sang med meg i går , det var sikkelig kos! Så gjorde jeg ikke annet enn og sitte på pce'n. Produktivt. I dag har jeg en franskprøve, haha tviler på den kommer til og gå sånn veldig bra , men.  Og etter skolen skal jeg vel bare slappe av. Det snør , også, og det er herlig!

 

- Mailin

One day

I dag er det somsagt tirsdag, og tirsdag skoledager er _kjedelige. Bare teori. I skrivende stund har vi norsk, og jeg ...spiller, og blogger. Nice.  I dag skal jeg ikke noe mer spesielt en sangtime, herregud ukedager er så kjedelige. Kan det ikke være hælj bestandig , liksom?

 

- Mailin

Mandags kveld

I dag jobbet vi med leire. Jeg var ikke sånn " wow "  flink i det,men figurene ble i hvertfall 3D aktige, og læreren min nærmest jublet. Også var jeg hos rådgiveren siden den mattetesten jeg hadde tatt var så alarmerende så jeg skal bli   " ordentlig "  testet for dyskalkuli , altså tallblindhet. Rådgiveren virket rimelig sikker på at jeg hadde det, jeg har nesten alle symptomer på det, i hvertfall.  Blir i hvertfall greit og få en bekreftelse på problemene mine, for jeg er rimelig lei av og bare kikke på tavlen med ett tomt blikk.

 

- Mailin

Just another manic monday

sitter jeg på skolen, og har naturfag som jeg ikke følger med på , for jeg er lei , og finner ingenting interesant. heheh,fint.

I dag skal jeg på spilleøvelse, og slappe av ikke noe annet , og det passer meg fint , nå som det er så mørkt ute for tiden. Egentlig skulle jeg ønske at jeg kunne gå i dvale, og bare sove heilt til det blir sommar igjen.

 

 

 

 

 

It is what it is

Søndagen tilbrakte jeg med Michelle vi solgte kaker for turnlaget hennes, jeg har spist altfor mange så jeg er kvalm.

Så var jeg hos Marte, vi så på tv, og spiste cookies , så søndagen var ikke så kjedelig alikevel.

I morgen er det skole, og mandag og det er så teit, men jeg har ting å se frem til.

. Pus kommer kanskje til helgen.

. Juleball om tre uker.

. Snart jul.

Alt er fint,egentlig

 

- Mailin

Stuff's

I går var jeg med Michelle, og vi var både hos henne og hos meg. Hadde liksom ikke sett henne på et halvt år så det var kjempekoselig og se ho igjen altså. Vi surret rundt på pc'en og spiste pizza, hoho.

Vet vi er pene.


I dag vet jeg ikke heilt hva som skjer ennå, men det er søndag , og i morgen er det skole, det er teit.

 

- Mailin

 

Lørdag

I dag våknet jeg kjempetidlig , og det er så irriterende når det er helg, herrefaen. Og selv om jeg la meg tidlig er jeg fortsatt _ trøøøøttt. Kjempekult. Jeg har ikke gjort noe i dag,bare spilt sims, og lest avisen. Hahha, så produktivt. Jeg tror Michelle kommer senere, i hvertfall! Da får jeg vært litt sosial, kanskje ( :

 

- Mailin

Antoher day is passing

er jeg plassert på Ulefoss for helgen, og er kjempekjempekjempe glad for at vi har fått trådløst internett her. TENK at Ulefoss har fått fibernett,da dere! Og en ting som skremmer meg er at pappa har fått seg FACEBOOK.  Liksom, hjelp.. og han har en koala til profilbilde... en koala. Nå skal jeg spille sims , og slappe av , så kos dere i kveld da!

 

- Mailin

 

 

Yeah, it's friday today

I dag fikk jeg sove lenge , og gud det var fint å våkne heilt uthvilt , og ikke stresse med noe som helst.

I dag hadde vi styrketrening i gymmen, med noen studenter, og de var flinke, så det var ganske moro , selv om jeg føler meg helt død akkurat nå. Nå er det formgiving på programmet, så skal jeg heim, så til pappa , og der skal jeg slappe av, og på lørdag kommer Michelle , tror jeg , og det blir kjempekoselig.

// tatt av meg.

- MailinI wanna run with the wild horses

I dag har jeg vært i stallen , etter skolen som var utrolig kjedelig , og tung i dag. Torsdager er ille , men da får jeg nevne de positive tingene med den.

Det er ridning.

Det er snart helg.

Jeg har aldri lekser på torsdager.

// Fra weheartit.com.

I dag rei jeg en ny hest, som heter Borris. Han var virkelig det mest krevende dyret jeg har ridd,ever! Men fyflate hvor artig. I skritt var han ikke ille , men så fort vi kom til galopp bare BROOOOOOOM , avgårde. Jeg klorte meg fast alle de 3455 gangene han løp avgårde. Heldighvis har jeg ei super ridelærer som hjalp.

Skal ri han nestegang også, jeg virkelig liker hester som løper, gjort det heilt sia jeg starta med ridning , liksom noe spesielt med de,syns jeg.

- Mailin

Fine ting

Siden det er så mye teite ting i hverdagen atm, så skal jeg skrive opp 10 fine ting jeg liker så jeg setter bedre pris på det.

Jeg liker weheartit.com.  Siden det er så mange bra bilder der, og da blir jeg så inspirert.

Jeg liker jul , siden alle er så fryktelig glade, og jeg syns det blir en sånn fin ro rundt omkring.

// weheartit

Jeg liker Kaffe fordi det er kjempegodt. Ikke sånn vanlig kaffe da, men sånn annen slags.

// weheartit.com

Jeg liker farger, fordi de lyser opp en grå hverdag, og man kan bli i mye bedre humør om det er litt farger rundt en.

Jeg liker stillhet fordi da kan man tenke sikkelig over ting , og det er så deilig og bare sitte heilt stille noenganger, og tenke at man er heldig.

// weheartit.

Jeg liker hjartesmil.blogg.no fordi hun som skriver den er jo heilt fantastisk kreativ, og det er så mange fine ting å lese der, at man blir heilt glad.

Jeg liker meldinger med bare masse hjerter i fra pus.  De er så fine, og hjerter er fine, og han er så fin.

//weheartit.

Jeg liker å være i stallen, fordi menneskene der er så fine, og vi ler sammen heile tiden, og etter og ha vært der, så kommer man hjem med glade tanker.

Jeg liker Fotografier for uten de, så hadde jo det ikke vært noen bilder, i verda, det er rart å tenke på syns jeg. 

// Det har jeg tatt.

Jeg  liker og tenke på at alt blir bra tilslutt uansett hva slags trøbbel man roter seg oppi , så må man bare tenke at det skal  gå bra, så gjør det det.

- Mailin


Moments

Hei. Skolen var grei i dag,i starten i hvertfall. Da tegnet jeg en kanin og pratet masse om GS til klassen min, men ingen skjønte noe som helst. ) :   Fransk var kjedelig,naturfag var kjedelig, osv. Jeg har ingen lekser i dag, heldighvis untatt litt fransk, men det gjør vi i morgen.  JEG TRENGER ......KREATIVITET.  Gah,er så lei av og ikke ha overskudd til noe i hverdagen ___

- Mailin

Just like a dream to me

Mornings. Nå har jeg formgiving men lærerne bare babler , så jeg sitter på pce'n i stedet. I fritimen må jeg få gjort den franskleksen siden jeg ikke orket i går,selfølgelig. Men etter skolen skal jeg ingenting, det er deilig altså.

 

- Mailin

 

 

Dancing in the moonlight

I dag var klassen min på teater, på ett stykke som heter " blått rom" Det var litt bra,men ingen skjønte det, og jeg sovnet faktisk. Så var jeg på sang, og vi sang julesanger og det syns jeg er så koselig! Gleder meg til jul. Så har jeg fått minipce'n min tilbake,men alt ble sletta så må starte helt på nytt da,menmen. Virker i hvertfall. Nå skal jeg slappe av resten av kvelden!

// weheartit.com

- Mailin

Freeze

Hei. I dag skal klassen på ett teaterstykke som heter " blått rom". Har hørt litt av vært om det, eh. Men blir sikkert bedre enn og ha vanlig skole,da. Så skal jeg på sang etterpå , også har jeg en stygg fransklekse til i morgen, men jeg fikser det nok , I hope.

 

- Mailin

 

 

Swimming in the ocean

//  tatt av meg.

 

 

live laugh love

Dagen i dag var heilt grei. Malte i formgivinga, vet ikke om jeg ble helt fornøyd denne gangen men sånn er det noen ganger. Også var jeg på klarinetten, det var artig, og hos Marte. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, rett og slett.

- Mailin

Mornings

I dag fikk jeg sove litt lengre siden mammaen til Marte kjørte oss. Det var digg. Så nå har jeg natuurfag og skal egentlig gjøre oppgaver om kjemi, men det orker jeg ikke atm.  I dag blir det klarinett, også skal  jeg være med Marte, og se på en sånn kul serie som heter " Pretty little liars" , Anbefales altså!

- Mailin

hits