oktober 2011

talking to you.

hei. I dag tror jeg at jeg kanskje har begynt i kor ett sted men jeg er ikke sikker. Også har jeg spist sjokolade moussè, det var godt. + at jeg har strikket, og ledd. Savner kjæresten min masse da, og det er 12 dager til jeg ser han. Det er egentlig ikke SÅ lenge, når jeg tenker meg om, men det føles skikkelig, skikkelig lenge ut. 

Jeg har også gjort ferdig oppgaven min, i morgen er det band og elevråd også. Det er litt å gjøre. egentlig. Jeg har det fint, men uten Even så er det ikke så fint som det kunne ha vært. Det er ikke det.


Han er min klippe, min hverdagshelt, min lykke, min sannhet, min bestevenn, min stolthet, min kjærlighet. <3 

hei du.

Åh, jeg er så dårlig til å blogge. Men har greit mye å gjøre for øyeblikket, egentlig. I går satt jeg i hele tre timer og redigerte, trikset, og fisket med bilder. I tillegg så har jeg mista en del til laderen til pcen min, så jeg bruker skolens Imac, noe jeg hater siden mac er teit og vanskelig. Jeg har også tråkket x ganger rundt i gjørme, over pløyde jorder, + myr. Jeg har også begynt å synge i band, noe som er kjempe kult!

I dag så vi også på en jakt-film i friluftsliv- timen, og den var ganske så interessant, utenom da de skar opp innvollene til elgen. Æsj. Har også vært i studio i dag og lært om maskulin og feminin lyssetting. Veldig artig, selv om jeg foretrekker mye mer å fotografere på location. Hater virkelig å sette opp, og å rydde de dyyyre studio-lampene.

Hadde også ord for dagen i dag, og det gikk ganske bra selv om jeg var nervøs. Snakket om selvtillit og oppfordret alle på skolen til å rose, og å gi hverandre komplimenter ( : I morgen er det on location foto-fordypning, og etter det er det helg, noe som skal bli meget godt etter en stressende uke. Har foresten lært meg å strikke i tillegg, så det blir endel av det på internat-stuen.  Har det også feiende greit-flott, og om to uker reiser jeg til kjæresten min, pluss at det er ferie igjen. Kjenner jeg gleder meg masse! 

 

Together we make a difference.

Tenk vis du ikke kunne gå ett sted fordi det kunne være miner eller klasebomber der. Du er aldri trygg, og vis du trår utenfor stien kan uhellet være ute.

Surrealistisk, much? 

Vel, ikke for mennesker i andre land. 

I dag har jeg gått som bøssebærer i fem timer, omtrent. Det er så fint å se at folk bryr seg, og støtter denne saken, fordi den er så utroooolig viktig! Jeg oppfordrer alle til å gi! Litt kan utgjøre en stooor forskjell, og for 1 kr gir staten fire! Så ett lite beløp kan lett bli stort!  

Sammen utgjør vi en forskjell.

Støtt Norsk folkehjelp's arbeid med å rydde miner og klasebomber. Støtt dem til å lage ett trygt miljø for å arbeide i, å leke i, og å utvikle seg i.


( Bildet er mitt. ) 

hei der.

Er en stund siden jeg har blogget nå, men har ikke hatt tid! Den går så altfor fort, syntes jeg. I dag har jeg i hvertfall vært i skogen med frilufts-gruppen min, siden jeg har det som valgfag. Det var helt utrolig koselig! Vi kjørte til Finn-skogen, som er en helt gedigen skog her, som både har ulv og bjørn. Der grillet vi pølser ved en gapahuk, og hørte på artige historier som rektor og vaktmesteren fortalte. Da vi kom tilbake til skolen planla jeg den ene oppgaven som jeg har fått. Vi har noe som heter foto-fordypning, og da har jeg valgt on-location, som dere sikkert kan tenke dere hva betyr. Fotografering på location! Det er ganske omfattende, og nå har jeg fått en oppgave hvor jeg skal finne seks forskjellige locations, som vil passe til forskjellige bilder. Og de skal være minst 1 km utenfor skolen. Jeg gikk meg en laaaang tur i dag, og tråkket over pløyde jorder, så jeg håper ingen følger mine eksempler så jeg får ha stedene mine i fred. Det skulle ganske mye til for å komme seg ut til noen av dem! Gikk til og med i en myr. Vil ikke legge ut bilder av dem ennå, tilfelle noen skulle stjele dem, heh. Jeg bor på en ganske fin plass, synes jeg selv.  Det må være ett av de fineste plassene i Norge, men gud så stille det kan være og..

Home.

Tjohei, da er jeg tilbake på Bjerkely etter en veldig fin ferie! Har kost meg masse med kjæreste, venner, bikkje, og familie. Merker jeg er rimelig lei av å reise så mye nå, men når man bor seks timer unna, så får man bare bite det i seg, rett og slett. 

I dag har jeg hatt det fint i Oslo med fine Even i noen timer før bussen til Kongsvinger gikk, og er forhåpentligvis ikke så lenge til jeg ser han igjen, fine kjæresten min. Han er best.Ellers er det rimelig chill her på Bjerkely nå. Har akkurat spist kveldsmat, og det er vel ikke mye å gjøre unntatt å se på tv, eller loke på pcen. I morgen begynner det en ny uke, og det gleder jeg meg masse til!

Meg, meninger, og perfeksjon.

Åkej, det er på tide med noe som ikke bare er bullshit her for once. Jeg liker å ha noe å se tilbake på, slik at jeg kan fremstå som litt moden og reflektert. For jeg er egentlig det, altså. Selv om det ikke virker slik på utsiden.

 

Hell yeah, må bare slenge med ett bilde av Glomma. Det oser jo rett og slett refleksjon av det sånn egentlig.

Når folk ikke kjenner meg, så dømmer de meg til å være en skikkelig useriøs, merkelig, og hæppy person. Noe av det er jo sikkert positivt, men problemet mitt da er at da klarer jeg aldri å si noe som noen tar seriøst. Man må som regel være skikkelig venn med meg først, før man skjønner hvordan jeg egentlig er. Jeg har veldig sterke og klare meninger, jeg er opptatt av politikk, og at alle rundt meg skal ha det bra. De fleste vet sikkert dette, men jeg er også dårlig på å fremstille ting som jeg vil ha dem. Jeg skjuler alt jeg vil ha frem bak en sånn.......vegg, ved at jeg tuller i stedet. Noen ganger er det sikkert festlig, men ikke alltid. Spesielt når jeg virkelig går inn for å si hva jeg mener også får jeg bare  " o,o " tilbake, liksom. 

Nei, jeg er ikke perfekt. Sikkert sykt mange sider ved meg som jeg ikke burde hatt, men det bryr jeg meg ikke så mye om. Noe av det jeg generelt missliker med Norge er at i løpet av de siste årene så skal alt være så perfekt med folk.  Du skal ha topp karakterer, og ligge over fire i alle fag, omtrent. Jeg som ikke har klart det noen gang i livet mitt, har faktisk opplevd å bli sett ned på av folk fordi jeg skrek høyt av glede da jeg fikk en treer på en matteprøve  i niende klasse. Hallo, liksom. Jeg som aldri hadde fått en treer på en matteprøve før ble jo kjempeglad, men jeg var jo ganske....dum som jublet for noe sånt da, i følge dem. Joda, det var ikke en spesiell god karakter for dem. Men for meg derimot. For meg var det bra. Og det er jo det som skal telle, right?

Har man ikke over gudhvethvormange venner på facebook, så er man også litt rar. Det syntes noen mennesker. Men de inrømmer det nok aldri. Jeg skal ikke si noe, jeg har 517, og jeg vet såvidt hvem alle er. Noen har jeg ikke møtt engang.  just saying.

Liker du ikke å feste, eller være sosial med x antall mennesker hver helg så er du også litt rar +venneløs.

Nei, jeg liker ikke å være sosial hele helgen, eller ferien. Jeg liker heller ikke å feste. Alkohol, greit. Men jeg drikker omtrent aldri. Jeg er da ikke venneløs selv om jeg velger å gå hjem klokken åtte på en lørdagskveld for å slappe av, spille på pc'en, og å legge meg klokken 12? Bare fordi jeg vil komme meg opp til en anstendig tid dagen etterpå?

Men faen heller, jeg har da aldri brydd meg om å være som alle andre, så hvorfor skriver jeg egentlig dette.....

Jo, for å si.  

Jeg er ikke perfekt. Jeg mener altfor mye. Jeg sier sikkert mye dumt. Jeg oppfører meg sikkert rart. 

Men jeg er meg, jeg liker hvordan jeg er, og jeg skulle ønske at alle kunne likt alle for hvordan de er selv om de ikke får gode karakterer i matte, liker og være hjemme om kveldene, og syntes menneskeheten burde lære litt mer om aksept. Man sier ofte at man aksepterer alle som de er, joda klart det. Man gjør det egentlig ikke, ikke dypt der inne. Alle burde bare tenke seg om en gang i blant før man dømmer.

Eller sier noe som kanskje ikke var ment slik det hørtes ut som. 

Bare bruk fem sekunder mer på å lære ett menneske å kjenne før du dømmer det. Tror det ville spart mange for sinne, frustrasjon og problemer.

 

Nå skal jeg sitte her og gruble om hva jeg skal gjøre i livet. Jeg har lyst til å få en liten hund, være fotograf og hjelpe mennesker som ikke har det så bra. Også er jeg trøtt. Men søvn får jeg jo ikke, hurra. Dette ble sikkert feil, men joda. Man lærer av dem. 

Det har jeg lært.
 

 

 

Litt borte på en måte.

hey there.

Har vært masse sosial i det siste, det er bra, har glemt hele bloggen, ikke så bra. Skal snart hjem igjen til Bjerkely, da. Jeg gleder meg egentlig, savner maten, menneskene, og generelt stemningen og rutinene på skolen! Reiser hjem  søndag, skal møte pus i Oslo samme dag, herregud jeg savner han, det har ikke gått en uke en gang. Det er så mye savn på denne bloggen, men altså, jeg har det fint, veldig fint. Nisen min er på besøk for noen dager, i morgen skal vi gå tur i skogen, åh jeg savner skogen og korn.

..................
kjærleiksdager.

Hei, da er jeg tilbake. Har ikke hatt noe skrivelyst i det siste, har lest masse, og blitt inspirert. 


I går kom jeg heim med  fine Even etter mange, mange timers reising. Og det er deilig å være heime, utrolig deilig er det, rett og slett. Det er deilig å bare være helt meg igjen, og å gå på tur med bestevennen sin + kjæreste og være sånn her.
Og å drikke sånt her, gud jeg savner'eeeee så sjukt mye. Og å snakke med mamma om barndom, ingenting og alt. Fantastisk å sove i sin egen seng igjen.

Men. De der fine menneskene mine fra Bjerkely mangler. 

Heldigvis bare en uke til jeg er tilbake!

 

kapitulera.

Herregud, jeg har så blogglyst. Også har jeg ikke noe å blogge om. 


Jeg ser sånn her ut, akkurat nå, så vet dere det. Veldig stygg sofa, men skolen har ikke den beste sansen for interiør. Den er dog god  å sitte i. I morgen er det mandag også. Men jeg kan sove helt til klokka ti, jeg. 

Det kan sikkert ikke dere, mihi. Mange ser på film, men jeg gadd ikke. Aner ikke hvorfor, vurderer å gå å se på den, men en person sa den var dårlig. Jeg trenger også nye sanger å høre på, fint om dere vet om noen.

 

 

 

egentlig på en måte.

Så savner jeg kjæresten min sjukt mye nå. Det har gått seks dager siden jeg så han sist, og det er altfor mye. Helst vil jeg ta og legge han i sengen min slik at han kan være der for alltid og slikt, men det blir litt vanskelig tror jeg.

Og det er så teit at avstand finnes, kan man ikke bare bo sånn helt nære alle de man er glad i? Da hadde alt vært mye enklere.


Det er så mange jeg savner, som jeg vil klemme, men de er så langt borte. Mange av vennene mine er over hele Norge. Jeg tror jeg skal skrive brev til noen, også kan de få det som en overaskelse. Brev er fint, og det er flere år siden jeg sendte ett.


Og nå er det høst, og da syntes jeg alle skal skrive om hva de gjorde på mandagen som kommer i morgen, ukens første dag. Håper deres inneholder smil, latter og skjerf.


Også syntes jeg dere alle burde sende brev også. 

 

walking in this shoes.


I dag er det søndag, og det er bare fem dager til jeg reiser til Porsgrunn på høstferie. Det skal bli fint, spesielt den første helgen siden Even skal være med. Det er skikkelig høst, og jeg benytter dagen til å drikke te, vaske klær og lese den nye boken min " Sputnik Sweetheart. "  Det er en veldig fin og søt fortelling, anbefales!


Senere skal jeg våge meg ut og løpe en tur. Merker jeg trenger det, og det er skikkelig godt med frisk luft etter all den forurensende luften i London. 

Jeg har lyst til å skrive noe skikkelig, skikkelig inspirerende, men jeg har null inspirasjon for øyeblikket. Det er godt det finnes noen bra blogger, proppfull av inspirasjon. 

http://crackcosette.com 

http://wishwishwish.net

http://www.kellehampton.com

http://hjartesmil.blogg.no/

take a look!

just dancing over the forest, above the sky.

I dag tidlig, tidlig på morgenen kom jeg hjem fra London. Det er en av de fineste byene jeg har vært i, og den har gjort stort inntrykk på meg. Har sett så utrolig mye fint de siste dagene. Likte meg ikke så godt på de verste turist-plassene, men Covent Garden og Camden + Carnaby var fine steder. Siste kvelden var vi også nede i Waterloo, og jeg tok bilder av fine kjærestepar nede ved vannet.

Kjærleik er fint, finnes ikke noe finere enn det. 
Åh, savn. Skal definitivt til London igjen flere ganger i livet mitt. 

hits