oktober 2009

Just another day ...

Godlveld. Idag var jeg på skolen. Der skjedde det ingenting annet en at jeg dummet meg ut igjen. Altså standard meg. Jeg skulle ha sånn personal project meeting med en lærer så glemte jeg det og spurte en jente om hvor hun var. Jenta sa at hun var på møte men jeg trodde ikke ett kvekk av det selfølgelig. Så jeg går og banker så hardt jeg kan på døra og akkurat i det jeg røsker dem opp står en lærer der æhh... Jeg spurte hvor læreren jeg trengte var der men da fikk jeg det svaret at hun var på møte ehehehe. Altså der. Etter skolen dro jeg på sangen og sang "the rose" siden jeg skal synge den på konsert på mandag. Jeg trodde det var om tre uker eller noe. Pell dere dit og se på,alle er opptatte. Gah.

Så på treninga når vi skulle ha styrketrening,lå jeg og Marte på en matte vedsiden av værandre og plutselig utbryter jeg:
"Jeg er sååååå svak"!. Og det ganske så høyt. Vi bare knakk sammen i latter helt fullstendig. Nå er jeg sliten av alt sammen så ha en fin kveld!

-Mailin

Fly away...

Idag er det torsdag,og det betyr siste dagen på skolen denne uka for meg siden vi har fri imorgen. Jeg syntes egentlig ikke torsdager er så ille,men vi har to timer drittfransk derfor er denne dagen rett og slett jævlig. Jeg burde øvd på de 5666 glosene men jeg har ikke orket. Jeg har ikke energi absolutt ingenting. Jeg gleder meg bare til imorgen og dra til pappa på landet og få tenkt i gjennom ting og tang. Ulefoss er mitt lille fristed. Når jeg er der er liksom alt så langt borte. Skal se om jeg får tatt noen bilder i helgen også.

-Mailin.

Gone and away.

Hei. Idag hadde vi kort dag,noe som var ganske deilig men da pleier lærerene og være ganske så slitsomme siden vi bare har 5 timer. Jeg har fri på fredag noe jeg gleder meg noe sykt til siden da slipper vi gym mitt hatfag. Det er ikke det at det er slitsomt men det er så kjedelig! Samme greiene vær gang! Politiet har sånn øvelses greie her jeg bor idag så de er overalt. Fikk melding om det idag til morran og det første jeg tenkte var "Hva faen har jeg gjort nå"? Hahah typisk.

-Mailin

Heyyy randoms er kule.

Istad da jeg og min gode venn Marte var ute og gjorde rampestreker kom det en random mann forbi. Jeg har en vane med og tenke høyt.

Mailin: "Ækkke det han derre prinsHaakon da?
Random mann: "*GLISE*
Marte: "HVA FAEN ER DET DU SIER?"
Mailin: "HAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYL."
Marte: "Omg".

Hahaha sånne ting skjer stadig vekk med meg. Det værste var at randomen bodde like ved Marte hahah. Ellers løp vi rundt på herøya med hunden hennes og fniste av diverse ting. Må si det var en merkelig time...meget merkelig.
og awesome.

-Mailin

Hey,jeg kan det og drite seg ut.

Hey. Idag var jeg på skolen som vanlig. Men jeg dreit meg ut sånn sirka en million ganger da,utrolig typisk meg. Første gang var da jeg var frustrert over en ting og skulle demonstrere det foran min kjære venner og matte læreren kom forbi akkurat da jeg nærmest hylte. Han kikket bare rart på meg. Andre gangen var da jeg sto nede i gangen og en annen lærer kom syngene og jeg trodde det var en dust så jeg satte i og gapskratte for og irritere. Det værste var at denne læreren egentlig er ganske flink. Han kikket også bare rart på meg. Tredje gangen var da jeg skulle på dass også en lærer gikk inn før meg og da jeg ikke så det dro jeg så hardt jeg kunne i dørhåndtaket (heldighvis var det låst høhø) Ogda hun kom ut igjen sa hun " Ja nå er det ledig for den som så desperat må tisse!)

Jeg døde.

-Mailin

A tricky day.

Hey. Idag var jeg på skolen og der var alt som vanlig. Skole dagen var ok men teknologien sugde til de grader. Det er under 2 måneder til jul og jeg gleder meg så sykt til ferien alerede haha. Denne julen skal bli best. Nå venter jeg på at mamma skal komme hjem med mat også skal jeg stikke på trening. Fint vær er det idag og det løfter humøret noen hakk.

-Mailin

Fransk gloseglipp.

Hey. Istad var jeg hos Marte med Vilde. Vi tullet bare ehe. Så har jeg sittet her med franske gloser og det er faen meg tretti stykker til imorgen. Så istad skulle jeg skrive hva "det regner" på fransk er ble det sånn her.

il pleut = kylling.
Hahha hva faen tenker jeg med. Jeg vet jo hva det betyr osv. og jeg skrev ikke på engelsk engang men norsk.
Nå skal jeg plage noen mennesker på msn og pugge mer,så skal jeg legge meg og pugge i søvne,sånn at jeg får mareritt.

-Mailin.

Utfordring.

Jeg har blitt utfordret av Karoline.
* Gå inn på mine bilder.

* Finn 2 mappe

* Ta ut bilde nr. 4

*Legg det inn på bloggen

*Si hva det minner deg om

* Utfordre 2 andre eller fler.
146
Dette bildet ble tatt når jeg var på klasse tur i Oktober ved en speiderhytte. Minner meg vel egentlig om sommern selv om dette var høsten eh.

Jeg utfordrer Elisabeth
                        Sandra

-Mailin

Gjett hvem min kjære bror støtte på.

Hey. Nå har Nathalie dratt og jeg fortalte min kjære bror og samboeren hans om Alexander Rybak konserten. Det har seg slik at broren min Kjetil jobber på en platform og gjett hvem han støtte på når han var på flyplassen i Stavanger på vei til jobb?

Kjetil: "Ja hvet du hvem jeg møtte på flyplassen i Stavanger?
Mailin: "Eh nei selfølgelig ikke ?
Kjetil: "Han derre Alexander Rybak.
Mailin: "WHUUTTT?
Kjetil: "Ja han gikk forbi meg også satt han på en resturang og drakk brus eller noe sånt.

Mailin: "Også gikk du ikke BORT OG SA HEI?"
Kjetil: "EH nei jeg bryr meg vel ikke om han?"

Altsåm,han treffer Alex og sier ikke hei? Hvafaen?
Broren min mente også at Alexander så ut som en 18 åring,og da jeg sa at han faktisk var 23 like gammel som samboeren hans trodde han ikke på meg. Alex ser faen meg ikk ut som en 18 åring wtf.

Hahah jeg dør.

-Mailin

Morning

Hey. Idag våknet jeg halv åtte cirka,men egentlig trodde jeg at jeg våknet halv ni siden Nathalie vekket meg. Nå sover hun igjen siden hun har spist frokost osv. Været er uforklarlig stygt idag og det irriterer fletta av meg,siden da blir jeg i dårlig humør. Ellers skal jeg bare være med Nathalie idag og gjøre lekser og være med noen folk.

-Mailin

Film kveld med småbarn.

Hei. I fire tiden gikk jeg og Nathalie til Marte for og se på film og spise godteri. Vi dro ned på butikken og når vi kom hjem til henne gjorde Marte ting klart også kom Vilde med lille Pernille på 3 måneder. Nathalie skulle absolutt utforske hele rommet til Marte og rive ned ledninger og saker og ting. Når Pernille sov i bærebagen sin snek det lille bøllefrøet seg bort og gjorde ett eller annet utspekulert som gjorde at Pernille startet og gråte. Rett etter det begynte Nathalie og da var det gjort. Hylekoret var stiftet. I begynnelsen lo vi bare for det hele var komisk,men vi fikk etter om og men roet dem ned og fortsatte med filmen. Det vil si jeg fulgte ikke med siden Nathalie kunne finne på litt av hvert. I løpet av kvelden har hun ødelagt høytallerene på mobilen min,som var min skyld siden jeg lot henne ha den. Og revet ned ting og ødelagt plakaten til Marte. Altså en utspekulet unge og jeg vedder på det ligger i slekta. Men kvelden var veldig koselig og istad sa Nathalie natta,og det var første gangen jeg hørte at hun sa det! Det er skummelt hvor stor hun blir. Det blir trist når hun drar imorgen men litt deilig og. All respekt til dere mødre altså!

-Mailin

Erik og Kriss - hverdagshelt.

Jeg syntes denne låta her er helt fantastisk og meningsfull! Og de gav den jo bort til care,så pengene går virkelig til ett bra formål. Utrolig snilt av dem og donere den bort,sier litt om at de virkelig bryr seg! Alle burde virkelig kjøpe den låta!
-Mailin

Morgenkos.

Godmorgen. Idag er jeg tidlig oppe siden Nathalie er her og våknet for en time siden. Vi lekte litt,og nå spiser hun så jeg har litt tantefri heheh neida elsker hun <3. Hun sier "heiheihei" Hele tiden og det er sykt og høre på den ungen si ting. Og nå går hun jo ganske bra også! Tiden går fort! Idag skal vi slappe av og ta det helt piano ehe. Det har meldt drittvær idag også så tviler på at vi blir så mye ute akkurat.

Ha en fin dag lesere!

-Mailin

Weekend.

Hei. Idag var skolen grusom og forferdelig. Jeg vil ikke gå inn på hvorfor men det har ikke noe med meg og gjøre. Vi fikk slippe litt tidligere,det var deilig. Nå venter jeg på at Nathalie skal komme og muntre meg opp :-) I helgen skal jeg være med henne og slappe av. Blir deilig med litt avkobling nå...

-Hva skal du i helgen?

040
Dagens bilde - Peters pool malta savner det.

-Mailin

Hey kjedelig dag.

Hey. Idag sugde skolen,men den gikk ganske fort igrunn. I fransken måtte bare læreren vår si at vi aldri hadde jobbet bedre en idag. Jeg lo inni meg for det hadde vi gjort. Jeg husket bare tilfeldighvis glosene og da hun spurte meg om hvor mye jeg hadde øvd svarte jeg sukkersøtt. "5 minutes every day" Haha flere som juger for læreren her? Jeg kunne jo ikke si at jeg_ikke hadde øvd da. I friminuttet skulle jeg beskrive noe ogda vi satt i gangen sa jeg "Den var jææævlig svær" Ganske så høyt. Veldig koselig at lærern kom opp trappa akkurat da. Hun bare "What`s your language???" Men jeg slapp unna haha for tror hun skjønte at det ikke var med vilje. Pinligste tingen som har skjedd ever. Idag fikk vi karakterer ( vi får dem vær halve termin og) og de kom i posten. Jeg måtte sitte en halvtime og forklare min kjære mor om alle de engelske tingene som var uleselig for henne. Kanskje denne dagen ikke var så kjedelig alikevel ehh.
Nå skal jeg gjøre lekser også stikke på sangtime og trening.

-Mailin

Some pictures

135

136

141

164

Kan hende jeg har postet noen før men er ikke sikker.
(C) på bildene.

-Mailin

Sometimes it help.

Hey. Idag var jeg på skolen som vanlig. Vi sluttet tidlig idag så det var ganske så digg. Vi skal ha ett prosjekt i musikken hvor vi skal skrive om en musikk - sjanger,og sirka alle nesten valgte moderne musikk mens jeg valgte Moderne norsk folke-musikk. Jeg hørte bare noen hviske "Alexander Rybak " hahah de fleste tror vel at det er grunnen. Men nei eller jo på en måte. Klarinett læreren min skulle prøve og finne fairytale nota til meg så kan hende jeg spiller den. Jeg gleder meg ganske så mye til denne uken er over siden Nathalie kommer og blir her hele helga yey.

-Mailin

Et nytt kapittel.

Hey. Idag dro klassen min til yrkesmessa på handelstevnet i 9 -tiden. Det var ganske kjedelig men vi surret litt og spiste,og jeg møtte nye og gamle mennesker høhø. I tolv tiden dro vi tilbake og alle untatt vår skole kunne gå hjem. Unfair. Vi snakket også ganske mye om den veldig skremmende fremtiden idag og videregående kommer nærmere og nærmere. Selv om det blir godt og komme seg videre er det også litt skremmende.

-Hva skal du gjøre nesteår?

-Mailin

Mandager er ikke så kule.

Hei. Idag var jeg på skolen. Jeg la meg halvt ett siden jeg virkelig ville se hvor mye den fela til Alexander gikk for. Det var ikke så smart akkurat. Det var seriøst så vidt jeg kom meg opp idag. Skole dagen var treig og kjedelig og i teknologi timen forklarte læreren vår oss om servere noe jeg er under gjennomsnittet interessert i. Jeg halvsov meg gjennom de timene. Jeg skal snart på trening men først må jeg øve litt på klarinetten,skal bli flinkere til det ehh.

edit: Idag klipte hun ene Kristinaen i klassen håret til den andre Christinaen. Det var litt morsomt og Christina sa det skulle stå her så nå gjør det det heyhey.

-Spiller du et instrument?

-Mailin

Gøy på landet.

Hei mennesker. I helgen har jeg hvert hos min kjære far,kjedet meg og kverulert med han. Men det var egentlig ganske deilig og bare slenge på seg hode - telefonene og gå meg noen turer. Idag så kom det faktisk en narkoman på ulefoss som jeg gikk forbi og herregud jeg ble redd for han glodde så. Jeg syntes veldig synd på sånne folk men det så ut som han hadde tenkt og rane meg hahah. Men gudskjelov er det endel mennesker som går tur der på søndager så da følte jeg meg trygg. Jeg stekte pannekaker idag og de ble gode hahaha. Imorgen er det skole dritt men på tirsdag tror jeg vi skal på sånn yrkesmesse så da slepper vi ihvertfall skolen.160
Dette er forresten tegningen Marte tegnet. Hun måtte toppe det hele med og skrive "true love" Hahah jeg dør. Men den ble dødsfin. Hun syntes ikke tegningen lignet på Alex da hahah <3
157Ingenmannsland/ulefoss
152Noen snille mennesker i klassen min lagde taco til oss :  )
158
Jeg eier i og lage pannekaker med ferdigmiks.
148
Dette er fra hytte- turen kjempefint vann.
149
Hytta!

-MailinStuck in the forest.

Howdy. Igår dro klassen min til en speider hytte som heter speiderglimt. haha. Det var i ett sted som heter Bjørkedalen og det var cirka så langt fra sivilasjonen som du kan komme deg. Med utedo. Den var forresten forferdelig ekkel. Klasse turen var ganske så koselig untatt at det var jævlig kaldt når vi kom dit. Vi spiste taco og bablet og spiste godteri. Er det ikke sånn man gjør på klasse turer? Jeg liker og kalle det stuck in the skau,hahaha. Jeg lagde også en video -blogg men den inneholder upassende scener og ord så tviler på om den kommer ut. Det var ett vann der og på andre siden lå den minste hytta du kan tenke deg hahahah. Den var forresten veldig skummel. Jeg skal til pappa i helgen så no bloggings i helga people men på søndag/mandag legger jeg kanskje ut en tegning Marte tegnet av meg og Alex,den ble jævlig fin!

-Mailin

Why did you go so far away..

Akkurat nå er jeg misfornøyd over at Alexander ikke har konserter i Norge på en god stund. Den siste på ett par måneder blir på lørdag - i stavanger over alle plasser. Så er det sverige med alle konserter i Oktober også er det Ukraina,Russland,Hviterussland,Polen,Finland. Noen som kan låne meg ett fly? Det irriterer meg grensesløst at jeg ikke får sett han før til nesteår antagelighvis. Men jeg har jo musikken så jeg overlever vel. Nå har jeg noen meget irriterendes norsk lekser jeg må gjøre også komme meg i seng sånn att jeg får pakka til imorgen. Ikke noe blogging i helga siden jeg skal til pappa men han snakker om og få sånn fibernett siden de skal bygge det der oppe. Skjer det blir Jeg reddet,la oss be og amen.
573515357957532871087032837236676497876n

<3

-MailinSnakker vi kulde eller?

Hei. Idag var det en dårlig dag på skolen selv om vi sluttet tidlig. VI hadde rektor i to timer og det sugde. Han er en meget skummel mann skal jeg si dere. Jeg har en dårlig nyhet og det er at vi skal på klassetur imorgen. Og ligge i en kald hytte i en skog er ikke min greie. Men det positive er at vi får fri på fredag osv men krise med tanke på at jeg går glipp av sangen. Men jeg overlever og det kan jo bli gøy.

-Hva gjorde dere idag?

-Mailin

Idag dummet jeg meg ut foran den nye naboen.

Vi har fått nye naboer og de har en liten sønn på tre måneder. Siden jeg ikke visste hvor gammel den ungen er og siden jeg vil være barnevakt for den og siden naboen kom bort til gjerdet for og prestentere seg for meg idag spurte jeg om hvor gammel denne sønnen var.

Mailin: Hvor gammel er sønnen deres a? :D
Naboen: Han er ikke gammel,bare tre måneder hahahahahahahahaha. Fyfaen han lo.

At det er mulig.

-Mailin

Bokanbefaling: Mummy make it stop.

Denne boken her kjøpte jeg på Malta og jeg vet ikke om du får kjøpt den i Norge,men det er mulig at du får gjort det på flyplasser eller i Oslo. Den er utrolig trist og er dessverre sann. Det er også ganske sterke scener i denne boken.

                                                                     Fakta.
                                                     Tittel:
Mummy make it stop.
                                                       Forfatter: Louise Fox.
                                                       
Utgivelses år: 2009.
                                                        Handling:

Handler om Lousie`s liv fra hun er liten til hun vokser opp. Moren hennes er ikke særlig snill og bryr seg ikke en dritt om henne. Stefaren hennes voldtar henne,banker henne og krenker henne fullstendig. Louise har tre helsøsken og hun er mest knyttet til sin eldre søster Tanya. På skolen blir Lousie mobbet siden hun har ekstremt sktitne /fillete klær og sko. Hun er redd og alene. Tislutt blir hun og søsteren Tanya og broren Simon hentet av barnevernet og blir plassert på ett barnehjem hvor de er 2 år før de får komme hjem til moren som bytter menn hele tiden siden stefaren hennes blir fenglset. Før de blir tatt av barnevernet blir de også misbrukt av naboen demmes. Tilslutt drar Lousie hjemme fra med en fyr som heter Daniel og de får to barn mens Louise er under 20. Hun prøver så godt hun kan og hjelpe barna med og få livet hun aldri fikk men tilslutt skiller hun seg ifra Daniel og har ikke annet valg en og prostituere seg. Hun får penger men føler seg verdiløs. Hun begynner på dop men til slutt får hun seg en bra mann og klarer og slutte. Hun lever nå ett lykkelig liv med han og 3 barn.

Jeg vil anbefale denne boken for Lousie har slik en sjel,som aldri gav opp og hun kjemper for barn idag. Det er ganske interessant og se hvordan barnevernet sviktet og ikke grep inn før etter lang tid. Anbefales på det sterkeste.

9780755318506


-Mailin


                          

Sa noen trøtthet?

Godettermiddag. Idag var det skole igjen. Det virket ikke som om lærerene hadde lyst til og jobbe så jeg skjønner ikke hvorfor de holdt skolen åpen. Den burde vært stengt. Jeg hadde store vansker med og komme meg opp idag til morran,faktisk så store at jeg ikke var oppe før 8. Flaks for meg at det tar 1 minutt og gå til skolen da ehe. Jeg var på klarinetten idag og jeg trodde at jeg ville få kjeft av læreren min,siden jeg ikke akkurat er verdens ivrigste elev når det kommer til klarinetten,det er med sang som er min greie. Men jeg liker og kunne spille ett instrument. Neste måned har jeg to konserter og jeg skjønner ikke hvordan jeg skal klare og rekke alt sammen ved siden av skolen.

-Hatt en hard dag?

-Mailin

Video-blogg: Mailin og Marte "erter" en kjøttetende plante.

Wee min første video blogg. Marte har en sånn skummel kjøtt etende plante på kjøkkenet og den skal jeg si at er skummel! Jeg skvatt vær jævla gang den "pustet"  Men latteren min er kanskje skumlere hahaha. Jeg har ikke så mørk stemme i virkeligheten. Hører dere Martes "whuuu"? :D hahaha jeg dør av latteren min "hohohohoho"


-Har du også fæl latter? : (

Martesblogg 

-Mailin

God morning.

Idag våknet jeg halv ti. Skolen har planleggings dag og det er veldig digg. Jeg hater mandager siden da er det fransk og tecnology og det er ikke yndlingsfagene mine kan jeg trygt si. Senere tror jeg at jeg skal til Marte for og se en film og daffe også er det jo trening i kveld. Jeg merker at hverdagen kommer snikende,selv om jeg hater og inrømme det. Imens får vi kose oss med ett bilde av denne herlige fyren

alexanderrybak71322616x9
Finnes det herligere? nei.

-Hva skal du idag?

-Mailin

Utfordring.

Karoline utfordret meg så jeg får vel ta den da. : D

1. Legg inn en sang som du er utrolig lei av,men som gir deg minner.
Jason Mraz feat Colbie Calliat.
Denne sangen hørte jeg på hele tiden når jeg og Marte var på Malta så er lei av den men den får meg til og tenke på Malta.

2. Legg inn en sang du aldri blir lei av. .
 
Alexander Rybak - foolin
Denne gutten stjal vel egentlig hjertet mitt med denne sangen...

3. Legg inn yndlings sangen din akkurat nå og den du liker minst.
Alexander Rybak - Runaway. Herregud jeg syntes denne sangen her er så utrolig fin! Fikk helt grøsninger når han spilte den igår..

Seriøst jeg klarer ikke finne en sang jeg ikke liker hahah. Tilgi meg da.

4. Nevn det første du gjør når du går på pcen.
Hahah blogg.
5. Nevn 10 ting du ikke klarer deg gjennom en hel dag.

1. Alex
2. Musikk.
3. Mobilen
4. Mat
5. Internett
6. Nyheter.
7. Aviser
8.Mennesker.
9. vg.no
10. Alexanderrybak.com

Utfordre fire til.
Elisabeth- firedobbel.blogg.no
Trine - trinecam.blogg.no
oda- odalul.blogg.no
Madelen- limi94.blogg.no

Nå skal jeg se på en Alexander Rybak konsert på tv2 klokka 8 ciao!
-mailin

To videoer fra utsiden.

 
hahaha jeg dør. Det var noen syke damer som sang fairytale på norsk også hører du min grusomme latter hahahn jeg ler. Og på den andre bare filmet jeg. Hahahah jeg ler.

-Mailin

Alexander Rybak konserten var fantastisk.

Jeg må advare at dette innlegget kan inneholde sterke fjortiss - scener eller utrykk. Les videre på eget ansvar.
Det startet lørdag den tiende oktober klokka 9. Jeg sto opp og var litt hyper også snakket jeg litt med karoline over msn. Etterpå osv. Så skulle jeg krølle håret mitt etter og ha dusjet eller mamma skulle gjøre det. Synd at hun satte den fast siden jeg har så langt hår da. Tante var her og det kom noen ganske stygge ord ut av munnen min imens hun prøvde og få den løs. Jeg gadd ikke mer etterpå så jeg retta det ut igjen eehhehe. Jeg bommet jo heftig mye på antrekket mitt da kort kjole og strømpebukse og hvit strikke jakke ahahah jeg er litt dum. Så kom Karoline og mammaen hennes endelig og hentet meg :D Vi satt i bilen og bablet også Jeg og Karoline girte oss litt opp hahaha. Turen til Oslo tok vel 2 og en halv time cirka. Da vi kom frem parkerte mammaen til Karoline og jeg fikk jakken til karoline siden jeg er dum og frøys aww den varma <3. Vi gikk for og finne sentrum scene og da var klokka halv fire og de åpnet dørene 8 og tror dere ikke at det satt noen fans der allerede utenfor scentrum scene ahhaha? De var 40 -30 eller noe herregud de var syke. ( kommer mer tilbake til dem etterpå). Vi gikk til Oslo city siden vi skulle på do osv haha. Også gikk vi tilbake siden Karoline og jeg vill sitte der for og få gode plasser når dørene åpnet. Mammaen til Karoline var så utrolig snill at hun skulle gå og kjøpe mat til oss og mens vi satt der og glodde på alle menneskene hvem tror dere ikke løper så fort han kan ut den lille inngangen for og prøve og ikke og bli gjenkjent? Alexander selfølgelig. Han hadde på seg briller og blå strikke jakke for dem som lurer. Han kjenner jo oslo sykt godt siden han er jo oppvokst på nesodden og han skulle jo sikkert bare hente noe. Jeg og Karoline ble så overasket at vi bare glodde i noen sekunder men så tok jeg mot til meg.
Mailin: "Aleeexxx heyyyy! Og det var ikke Alexander men Alex hahaha.
Alexander stoppet. Han så på oss nøye også kom han bort ! :D:D:D::D
Alexander: "Heyyyyyyyyyyyyyyyyy kos dere masse masse masse ikveld da! .
Mailin: "Ikke gå jeg skal haaaaaaaa klemmmmm eheheheheh.
Alexander: "jajajajajajjajaajja såklart heiiii.
Jeg døde litt invenndig av lykke og det samme gjorde Karoline.
Også løp han også trodde vi ikke at han ville komme tilbake. Mammaen til Karoline kom også var vi hypre siden vi hadde møtt han også spisste vi da. Og etter en havltime 45 minutter hvem tror dere ikke kommer tilbake ???
Men da hadde den andre fansen også fått øye på han men vi fikk tatt ett bilde og jeg gav han en stooor klem igjen haha også gav vi han de breva :D::D
Også sto han ved siden av oss i flere minutter og fikla med mobilen sin da ahaha.
Mailin "Nå er det kjempe lenge til du skal ha konsert i nærheten igjen : ((( . Hahah jeg måtte bare understreke det.
Alexander: Jamen det gjør ikke noe dere kommer uansett dere hahaha.
Igjen så døde jeg litt av lykke.
Mailin "Vi forfølger deg bwahahaha ;DD;;DD; hahaha jeg ler.
Alexander:Det er bra det :D:D:D::DD:D
Alexander: Har dere fått dere mat nå?
Mailin: Ja man må jo ha det når man er på konsert.
Han måtte også understreke at det ar greit for oss om vi satt i galleriet aww jeg  bare "Du ser oss nok og han bare  ja... på den Alexander måten sin.

Så signere han den andre fansen sine ting også kom jeg på at jeg ikke hadde fått signert cden min også gikk jeg bort da også sa han "Men du har jo fått? hahaha han husker den aller første autografen jeg fikk i ibsenhuset det er sykt! Også sa jeg men jeg må ha på cden min ogda please? ;D;D;
Også signerte han den med en ganske lang autograf awwe.
Og tror dere ikke den frekkingen tok pennen min? :D:D:D:
han brukte den til og signere alle de andre autografene hahah men jeg tenkte jajaja han kan jo beholde den da,
Men tislutt kom det en dame og gav meg den hahaha.
Også satt vi der døde av lykke også kom Madelen en kjempe hyggelig jente! Som vi har blitt kjent med via blogg!
Også sånn to timer stilte vi oss foran inngangen også så vi på de russerne som sang og lagde ablegøyer osv.
og til slutt banka en modig dame på døra også hopper den ene vakten ut "HEYYY" Hahah alle skvatt. Også åpna de dørene noen minutter senere og da var det bare og spurte opp til galleriet. Madelen jeg og Karoline og mammaen hennes kom på første rad. Også begynte konserten også vinka han te oss :D:D:D Også sang etter åpnings sangen sa han "Halla skal vi synge ensang?" hahaha også spilte han Roll with the wind. Og han er så fantastisk på scenen! Han spøkte og lo med publikum også dro han en random jente opp på scenen og gav henne kosedyr klemte og kysset på henne aww hedliggris æ e misunnelig! Må egentlig si dette var den beste konserten ! Med alle de flotte effektene.Også Sang han 13 horses og den har jeg ikke hørt på konsert før og fyfela og den er bra live! Og etter konserten ropte alle "Rybak Rybak mere mere! Også kom han og tok ett par sanger til kiss and tell og roll with the wind! Også etterpå gikk vi på dass igjen (veldig interessant ) Også stilte vi oss i kø igjen. Også siden mammaen til karoline er verdens beste kjøpte hun en jævla svær plakat til vær av oss! Tuuusen takk igjen! Også skulle Karoline få den signert og han bare "Der er du igjen ja : )))) " Aww også var det min tur og jeg bare
"Ehm jeg måtte bare ha en plakat også ehhhhh"
Alexander: jajaja også skrev han det samme på plakaten som på cden aww. også da skjedde det.
Like etter at jeg hadde sagt "Du er så snill som gjør alt dette osv Skulle jeg gi han en klem også hadde jeg en sånn spenne med en sånn blomst på i håret også fikk han den i øyet!
Alexander: Auuu FAEN du har en sånn greie i håret men han smilte da:D:D::D
Mailin: Ojjjj unnskyld går det bra med deg det vakke meninga :OOOOO
Alexander: Det går bra det altså :D:D:DD
Også sa vi hadet også dro vi hjem men først henta mammaen til Karoline noe klær hos søstra til Karoline i oslo.
På veien hjem prøvde vi og sove og var litt døde av lykke osv.

Jeg må si dette var en uforglemmelig fantastisk dag! Tuusen takk for at jeg fikk være med Karoline! Ilu alot!!!

Jeg legger ut bilder etter dette innlegget!

-Mailin
Early morning.

Hey. Idag våknet jeg ti over ni som var litt sånn jævlig tidlig. Men jeg klarte ikke sove mer ehehhe. Jeg gikk ned og plagde mamma med ganske så masse Rybak - prat og det var awesome helt til hun ba meg nærmest pelle meg i dusjen hahaha. Det er sånn cirka 3 timer eller noe til karoline kommer så jeg har masse og gjøre. Jeg aner ikke hva jeg i helvete skal ha på meg. Hadde dette vært noen år siden hadde jeg ikke tenkt over det problemet hahaha.
Lover full rapport fra konserten idag eller imorgen. Kommer hjem sent så vet ikke om jeg orker og blogge men skal prøve!

-Mailin

Hey gamle bilder.

Jeg kjeder meg så jeg googlet meg selv og da fant jeg en avis-artikkel som er 3 år gammel eller noe hahaha. Skolen jeg gikk på var så fattig så jeg og mine kjære venner Elisabeth,Vilde og Marte protesterte. Vi fikk faktisk penger til og pusse opp klasse rommet da hahah. http://www.pd.no/lokale_nyheter/article2622452.ece Den er litt morsom så lesles.

aww
Gjett hvem som er hvem da folkens hahaha aw.

mailin
Dette bildet er fra august 06 etter at jeg og Marte hadde vært på rideleir i gudbrands dalen. 2 måneder før dette bildet ble tatt hadde jeg blitt så lei panneluggen min at jeg rett og slett klipte håret mitt selv. En god ide ? nei. Vi var i oslo og stoppet på vei hjem det forklarer mitt slitne utrykk.
marte12årr
Her har vi Marte i juli 06 når hun var på båttur med familien sin. Hun elsker og fiske bare så det er sagt.
Hahhhaaha neida søti.untitled

Dette bildet ble tatt i april 08 i en park like ved meg der man ikke har lov til og gå siden det er yara som eier det. Men jeg elsker det stedet der haahahah.

-Mailin

Haha artig.


Hører dere hva han synger i starten ? "Mailinka" ? :D Det ble jeg kalt når jeg var liten i tsjekkia altså "barne navnet mitt" I tsjekkia har de vane med og gjøre sånn feks adelka =Adela Alenka= Alena osv. Så begynner de med det vanlige navnet når ungen blir tenåring eller noe.

-Mailin

1 day <3

Friday.Heisann.
Idag våknet jeg halv ti etter og ha lagt meg halv tre men  siden jeg var så jævlig trøtt tenkte jeg at jeg skulle sove litt mer. Jeg sov til halv tolv da Marte ringte meg siden hun gikk tur med Max og var like i nærheten. Hun drar på hytta idag så jeg måtte bare diskutere konserten imorgen med henne osv. Og siden jeg måtte på butikken så var det jo like greit uansett. Det er som sagt bare 1 dag igjen til konserten idag og jeg har endel og gjøre. Hva faen skal jeg ha på meg osv? Menmen det går nok bra det gjør det alltid. Som regel.  eh.

babab 
Dette er frokosten min idag elsker den yoghurten der.

-Liker du yoplait?

-Hva skal du idag?

-Mailin

And i keep falling in love with you.Å som jeg elsker denne sangen her. Den minner meg så sykt om ? Sommern !
Akkurat sitter jeg og snakker med Karoline om konserten på lørdag hahah vi blir aldri lei. Har vært alene hjemme idag så har vært ganske deilig igrunn!

-Åssen har dagen deres vært?

-Mailin

You raise me up osv.

Hey. Idag skal jeg egentlig ikke en dritt bare gå med noen mennesker også skal jeg sitte her og gape og tenke på at det bare er 2 dager igjen til Alexander-konserten. Det er sånn halveis fint vær idag gudskjelov for nå er jeg lei av regn. Hahah for et kjedelig innlegg.

149

Men vi kan jo lyse det opp med ett høstbilde eller hva?
Dette ble tatt hos pappa for noen uker siden.

-Hva skal dere idag?

-Mailin

You will always have a hold on me.


Digger denne sangen her! Samsaya er råkul! Jeg så på x-factor i stad og jeg ble drit lei meg da Elin ikke gikk videre! At det går ann..

-Hva syntes du om denne sangen?

10.10.09 <3

-Mailin

Bad skin day.

Nå skal jeg snart ut for og gå en tur. Huden min er helt fucka up idag og det er jævlig irriterendes. Før hadde jeg sånn kjempe masse kviser hele tiden men nå kommer de på de mest irriterendes tidspunkter. Det er tre dager igjen til konserten og jeg kan absolutt ikke ha dårlig hud da. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg får det. Jeg eter ikke mye godteri jeg bruker nesten aldri pudder /brunkrem. Så idag har jeg dratt fram mitt kjære pudder som er hudvennelig - må man så må man. gahh. Ulikt meg og skrive om sånne ting da men er man frustrert er man frustrert.

012heinei.

clovelorealBestevennen min idag <333333333333333333333333

-Mailin

What a beautiful day.

Good morning. I natt hadde jeg en meget merkelig drøm. Den handlet selfølgelig om konserten ehe. Jeg og Karoline ropte så høyt at alle hørte oss hahahaha. Ikke umulig at det skjer på lørdag selv om jeg vanlighvis ikke roper på konserter. Idag er det sol men det blåser heftig. Mamma lager panne kaker noe hun aldri gjør egentlig så da må hun være i strålende humør haha. Hun skal på jobb senere så jeg får tven for meg selv i kveld digg!
Slenger inn et bilde av Malta - armier fordi jeg savner det sykt! Dere aner ikke hvor herlig det var der! Ikke kopier bildene huskhusk.
089


-Mailin :-)

I love you baby.

Nå er det bare tre dager igjen til konserten og jeg seriøst klarer ikke og vente. Jeg og Karoline sitter og planlegger alt vi skal gjøre med Alexander på lørdag.... Hahahaa det var litt feil. Nå skal jeg straks legge meg og drømme søtt om visse mennesker osv.

133
Mailin og Mille datteren til søskenbarnet mitt på Alexander konserten i september. Mille ropte hele tiden "Alexander jeg elsker deg osv til han " awwe tror dere ikke at hun klarte og snike til seg 4 autografer etterpå haha det ligger i slekta..

-Mailin

Nå er jeg happy.

Jeg fant nettopp usb - adapteren til mobilen og fikk fikset minnekortet på magisk hvis. Så nå kan jeg endelig få ut litt bilder her igjen det er liksom en av grunnene til at jeg blogger ehhe. Og da er mobilen fiksa til lørdag enda bedre.

137
Dette bildet her tok jeg dagen etter Alexander konserten på ulefoss der pappa bor. Det er et ganske øde sted som du sikkert ser..ehhe. Men akkurat den dagen følte jeg meg litt lost så da passet det jo bra.
-Mailin :-)

Utrolig morsomt.


Hahaha den var jo utrolig morsom da. Jeg døde av latter første gangen jeg så den.
"tannfe <3 "


-Mailin

Den sangen her er nydelig.

Jeg pleier faktisk og få tårer i øynene når jeg hører denne sangen her! Jeg heier på Elin i x-factor!
Sorry for spam idag men det pøser ute så da er jeg i sikkelig blogg-humør! Nå skal jeg ransake youtube for noen Alexander - videoer jeg ikke har sett og det er ikke mange ehhe.

-Hvem heier du på i x-factor?

-Mailin

Heyy utfordring.

Jeg har ikke så mye og gjøre og http://firedobbel.blogg.no utfordret meg! Så da tar jeg den.

1. skriv 10 ting om deg selv.
2. Legg ved et bilde av dine beste minner og fortell om det!
3. Legg ut et bilde du ikke liker og fortell hvorfor.
4. Så utfordrer du fem til.

1.
Jeg ler helt forferdelig.
2. Jeg takler ikke mennesker som tror de er bedre en andre.
3. Jeg skriver ikke fint for hånd.
4. Jeg holder blyanten på en syk måte som ingen skjønner.
5. Jeg har sterke meninger.
6. Jeg hater homofober.
7. Jeg teller minutter til skolen er slutt i timen,
8. Jeg går på en skole med britisk skole system.
9. Jeg elsker Alexander Rybak.
10. Jeg går på sang og spiller klarinett. Merkelig kombinasjon ? ehhe.2.
elskerdeg
Dette bildet er fra den første Alexander Rybak konserten i ibsenhuset i skien 26 mars. Det var med Elisabeth,Vilde og Marte. På den konserten møtte jeg Alex alene og fikk snakket med han en stund hahaha beina mine rista der jeg satt også sa han " Du er litt rastløs du" hahaa og jeg bare "neiiiii" Glemmer det aldri <3.
3.57201551737206045749056043968072840134n 
Dette bildet er fra Malta og jeg sier bare HVA FAEN GJØR VI HER?
Vi var rimelig trøtte etter volleyball turnering hahahha.

4. Jeg utfordrer:
1. karrougla.blogg.no
2. Limi94.blogg.no
3. zeeero.blogg.no
4. jordbartree.blogg.no
5. blondixx.blogg.no

-Mailin

Cause it`s all in my head.

Hey. Idag er jeg litt sur siden jeg la meg 3 og våkner halv ti og ikke får sove mer. Jeg trenger søvn føler jeg. Men det er jo ferie så jeg dør vel ikke. Det er grått igjen idag og det er teit siden da orker jeg ikke gjøre en dritt. Jeg er alene hjemme idag også og det er herlig. Det er bare 4 dager igjen til konserten og det går sykt fort! Jeg gleder meg masse til og se karoline og Alexander igjen! besøk http://Karrougla.blogg.no

-Hva skal dere idag?

-Mailin

Ett innlegg om lillesøsteren jeg aldri fikk.

Det er en person jeg ikke har skrivd om på bloggen som jeg egentlig burde skrivd om for lenge siden.
Michelle.
Denne jenta her har jeg kjent siden 1996. Besteforeldrene hennes er naboen til pappa - sånn kjenner vi værandre og i starten var det sånn at pappa leide meg som da var to og ett halvt år gammel bort vogna hennes. I starten var jeg så sykt sjalu siden Michelle fikk all oppmerksomheten hahahahah jeg var alltid sånn som liten. Når den jenta her begynte og gå og snakke hang vi sammen cirka hele tiden. Besteforeldrene hennes har ender og fasaner og Canada gjess og høner osv så vi lekte med dem eller så lagde vi hytte i skogen. Man kan vel si vi gjorde vanlige barne - ting. Jeg husker en ting da jeg var 6 og Michelle fire på sommeren. Pappa har ett plomme tre og under det lekte vi noe som vi kalte plomme - piker. HAHAHAHAH. Og nakne selvsagt. Jeg dør bare jeg tenker på naboene og to gutter som er noen år yngre en meg kom bort og vi skulle ehm kysse de ? Vi sov i telt i hagen og fortalte værandre spøkelses historier så vi døde av redsel også løp vi rundt i hagen på natten. Alle tv- kveldene våre og all latteren. Michelle er utrolig flink til og synge også! Når vi blit gamle skal vi rømme fra gammlehjemmet vårt tilbake til plomme treet det må gjentas <3
Hahhaa man kan trygt si at denne jenta her er lillesøsteren jeg aldri fikk og jeg er svært - svært glad i deg Michelle.
michellemin


-Mailin

It`s only five days again.

Hello folkens. Idag har jeg vært ute med Marte og gått en ganske lang tur. Det var egentlig ganske deilig siden det var fint vær. Vi gikk herfra til heistad og tilbake ( dere lesere vet vel ikke hvor langt det er osv men samma det ) Det kom to gutter jeg aldri hadde sett før og jeg tror at de egentlig går i åttende på heistad og de fniste når de så oss. Det var teit. Så gikk vi hjem igjen også dro jeg på trening. Med Vilde,Elisabeth,og Marte. Mens vi hadde styrketrening lå flasken til Marte iandre enden av rommet og plutselig kom det en random jente og drakk av  den også stakk hun. Hun var funksjons hemmet da så det er jo synd på henne stakkars... Nå er jeg mega sliten. Nå er det bare fem dager til konserten og jeg gleder meg sykt masse!

-Mailin

Good morning sunshines.

Hållå. Idag er det fint vær og da er jeg vel i godt humør. Jeg la meg ganske tidlig igår siden jeg var trøtt. Logisk ikke sant ehhe? Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal for noe idag blir vel en tur ut med folka senere? Jeg elsker høsten når det er fint vær så jeg skal snart stikke ned på butikken for og fikse meg noe frokost siden mamma jobber. Ah jeg elsker og være alene hjemme om morgenen og ellers også.

Ha en super høst dag enten det er regn eller sol!

-Mailin

Det er ikke om og leve evig - det handler om og leve.

God kveld! I helgen var jeg hos pappa der var det ganske så greit egentlig. Michelle kom så vi holdt på med endel musikk osv. Jeg hadde håpet på fint vær men neida det var grått og pøste ned hele helgen så jeg kjøpte meg 2222 magasiner og leste dem. Det er digg og tenke på at jeg har høstferie så jeg kan sove lenge i morgen. I helgen så jeg en mega nydelig film den het "Tuck everlasting" Og den handlet om en jente som møtte en familie som aldri kunne dø også var hu sammen med han ene gutten som het Jesse som var hundre og fire år gammel. Men han så ut som en 17 åring osv. Den var sikkelig trist og fin! Hun jenta Winfri eller noe døde tilslutt av alderdom siden hun ikke drakk av det vannet som hadde gjort familien udødelig og handlingen var fra 1800 tallet i amerika. Jeg anbefaler denne filmen!tuck6 dager igjen til konsert med Karoline / www.karrougla.blogg.no   :D kan ikke vente!

-Mailin

Funny little world musikk video


Musikk videoen som kom ut idag! Kos dere i helgen,er hos pappa så jeg får ikke blogget...
-Mailin : - )

hits