september 2012

atm.

Har skrevet 18 sider med notater, skjønner ikke halvparten av hva jeg har skrevet den siste uken uansett hva jeg gjør, og har sittet FIRE timer med geografi i dag. No more words.

As a sunday should be.

God frokost, kakao med krem, grått vær, lesing av den siste hunger games - boka, nye klær, skyping og lange samtaler med beste kompis i Canada, Marte som ringer, kjæreste som er fin, venner som er bra, som alltid er der, selv når jeg ikke kan være der for dem. Åh. <3life.

Det eneste jeg gjør for tiden er å spise, gå på skolen, gjøre lekser og å trene. Å sove gjør jeg sjeldent. Jeg prøver så hardt jeg kan å gjøre det bra på skolen, det er så himla viktig at det går bra for meg nå. Jeg startet med å få fem på den første prøven i samfunnsfag så vi får håpe at det går den riktige veien. Om èn og en halv uke vender jeg nesa hjemover mot Telemark siden jeg har høstferie, og det skal bli skjønt og en smule velfortjent!

hakke ti

livet mitt er sånn her  i korte trekk : skole, trening, lekser, sove. 

and all over again.

snakkes i et annet liv 'a 

.Hjerteklapp.

Det er så utrolig dritt, jeg fikk plutselig et skikkelig inspirerende øyeblikk, men jeg har nada med bilder å legge ut. I det siste har jeg prøvd å lage en slags rutine på livet, det er så mye som er nytt, og det er mye å sette seg inn i. Men, jeg er glad. Jeg er der jeg vil være. Jeg klarte det. Selv om jeg blir skvist mellom 3,4 mennesker på bussen hver morgen, selv om trikken er så full at den ikke klarer å lukke dørene, selv om det kan ta meg opp til 2 timer å komme hjem fordi det er så helvetes mye kø, så greide jeg det. Jeg er ganske fornøyd, for jeg har endelig bevist for meg selv at jeg faktisk kan få til noe. Endelig. Helt selv.

"Don't dream your life, live your dream. "

hits