september 2010

Bluebluebluegreyyellow

Hej. Marte drepte en meitemark i dag. Hun holdt den,og plutselig lå den .,,bare der.  FLINKA.  Så skrek Maria høyt i engelsken siden det var sånn dag  på facebook hvor alle skulle skrike klokken 12 eller noe. Jeg lover at det var episk!

For the moment hører jeg på musikk...og spiller sims. Det er avslappende. I morgen kommer Nathalie og vi skal til Marte og se på film ogsånt : )

- Mailin

I know I won't

Chester See - Is it meant to be.

Mornings

Hei,yo. I går red jeg Aida , det var artig. Hun var flink som alltid og nestegang skal vi ha sprang!  Så dro jeg på jobb , og nå sitter jeg i norsken, og jeg og Marte har akkurat laget en reklame i photoshop for kåper....nice.

I dag skal jeg jobbe og humøret mitt er down there for the moment. Grunnen er vel at det er så mye og gjøre hele tiden , får ikke tid til noenting nesten, og masse ting som skjer.  Snart helg da,gudskjelov. . Gjør meg glad , please.

Nei,nå får jeg slutte og tenke negativt.

 

- Mailin

Eddy wata - I like the way

- Mailin

I am

Miley Cyrus  - Obsessed.

 finfinfinfin

- Mailin

Heartfelt lies

yo,hei. I dag er det onsdag. Jeg liker onsdager da er det ridning. Jeg skal jobbe i dag,også gleder meg bare til oktober , det blir en fin måned. Jeg skal ha formgiving nå, og det betyr at jeg kan male i tre timer, og høre på musikk. Jeg er foresten lei av og være forkjølet nå. Jeg og Marte kaller det "everlasting cold "  elns,haha! Ha en fin dag,lesere!

 

- Mailin

LA to Rome

Chester See - LA to Rome.


Your everything that my lifes been missing
And now I can't believe that this is happening to me
Through the good and bad the happy
And the sad you wont be away from home
You'll never be alone, from la to rome

Tatt av meg.

- Mailin

Like sand in my eyes

Hej. I dag hadde jeg engelsk prøve,den gikk greit tror jeg.  Jeg skrev om hva som er bra med og ha det, og hva som ikke er bra med det osv.

Etter skolen dro jeg til byen også dro jeg på sangen og sang med Ida min, i dag <3. Det er alltid supergøy og synge med henne! Nå rydder jeg rommet mitt,faktisk og jeg skal seriøst prøve og få litt mer ut av dagene en bare pc,og prøve og stå opp tidligere i morgen. Haha,håper jeg får det til!

 

- Mailin

Tema: mattematikk-vansker

Vel, nå skal jeg blogge om noe veldig mange sliter med,nemlig problemer med matteproblemer. Det er en sak som opptar meg veldig.

Det er mange grunner til at folk sliter med matte,det kan skyldes feks:

 • dårlige lærere.
 • ikke fulgt med på skolen.
 • dårlig motivasjon
 • Dyscaluculi
 • problemer med og forstå mattematiske begreper.

Og ha matematikk-vansker er jævlig kjipt for og si det mildt. Og sitte i timen og ikke skjønne bæret er noe jeg ikke vil unne de fleste. Det finnes såklart forskjellige grader,noen sliter mer en andre. Har man det så har man krav  på hjelp,uansett! Og man skal ikke gi seg før man får den. Man er heller ikke dum selv om man ikke forstår matte , det skal ingen tro. Jeg har sliti med matte siden andre klasse og først nå har jeg tatt en dyscalculi test som det tar flere _måneder og vente på testresultatet.

Når man sliter med matte er det lett og hoppe over lekser,og ikke følge med. Det følger da til _enda større vansker og hele greia blir en slags ond sirkel man ikke kommer seg ut av. Jeg burde egentlig lest tredjeklasse - matte fordi det  var da problemene mine begynte og bli alvorlige.

For og forklare det enkelt:  Lærer man ikke det man skal i grunnskolen lærer du heller ikke det du skal kunne på ungdomskolen og videregående når du ikke kan det som ligger bak. Man får da ikke noe læringsutbytte , og elever som sliter burde få tilbud om repetisjon som legger vekt på det mest grunnleggende. Så kan man ta det derfra!

Bilde fra google.

Noe dere vil at jeg skal skrive om?

- Mailin

Keep waiting

Godmorgen,yo. I går blogget jeg ikke om hva jeg gjorde , men det var ikke så mye annet en skole arbeid og klarinett , og loking på msn hele kvelden. Jeg holdt på og forsove meg , haahhaha. I dag skal jeg gjøre ingenting også skal jeg på sang.

En ganske deilig dag,igrunn. Nå har jeg norsk og har tenkt til og bruke tiden nyttig med og høre på vakker musikk.

 

Chester see - keep waiting.

- Mailin

You are amazing just the way you are

<3 you know,you know , you know .

Boy,you're amazing just the way you are.

Videoblogg: Meitemark-graving i naturfagen

video:mov03646

Vel,her graver Marte meitemark mens jeg filmer. Var utrooolig ..ekkelt ) :

- Mailin

Altså.

What do you want?what do you think?What is going on there in your mind? Tell me,cuz i really can't read you. 

Thaaaa wekeendfredag så hentet pappa meg rett etter skolen også dro vi til Ulefoss. Der gjorde jeg virkelig ikke annet en og kjede ræva av meg,for og si det slik. Så jeg la meg ganske tidlig.

lørdag så stod jeg tidlig opp og gjorde ikke så mye før vi dro til Notodden. Deeer var det mange fine mennesker skal jeg si dere. Blant annet kjærestepus og noen fine folk fra leiren i sommer. Vi dro til stranda også grillet vi,og utforsket ett båtvrak. Etterpå gikk vi til Heddal til ett kjøpesenter og plagde Anica på jobb<3<3<33 ( Hun som oppfant gs )  Så dro folka tilbake dit de skulle,mesteparten skulle til oslo ( thou )  Og jeg og Even gikk og kjøpte burn også kjørte vi til Ulefoss.  Vi gjorde ikke noe annet en og slappe av den dagen siden vi er noen slabbedasker.

søndag så gikk vi tur,faktisk. Også hilste vi på noen søte ponnier <3<3 Og vi så "orps the movie " Den var faktisk veldig kul!   (  : Så måtte vi kjøre Even til bussen også dro han ): Når jeg kom hjem var jeg så trøtt at jeg la meg nesten med engang,haha. Men helgen har vært superkul!Dette er en fin liten gutt som jeg døpte sønnen min. Han har fortsatt hårstrikket mitt ):

<3

Dette må være den fineste gutten ever.

Dette er Even når jeg har ...stappet en blomst bak øret hans....ER DET IKKE FINT? :DD

 

- Mailin


 

 

Still alive

yo. Helgen var bra. Var så trøtt i går at jeg ikke orket og blogge,men ser om jeg får postet det når jeg kommer hjem fra skolen. Nå skal jeg pelle meitemark i naturfagen  <3<3.  esj.

 

- Mailin

slitenslitensliten

Hey. I dag sov jeg helt til halv ni. Kjempedeilig! Vi måtte løpe coopertesten idag,og det gikk greit faktisk. Så måtte fransk klassen stå foran hele skolen og synge . Deeet kan kalles flaut. I dag skal jeg til pappa,også skal jeg bare slappe helt av,noe som blir digg!

 

- Mailin

I'll never find someone like you

.....This thing is making me crazy.  But I kinda like it.

 

Israel - In love with you

 

 

 

heijegkjedermeg

...jeg vil hjem. vekk. herifra. lei.lei.lei. 

kjære gud,la vgs gå fort.  Jeg vil ut i verden. nå.

thursday

Hejy0. Jeg rakk og ta en kaffe før jeg dro hjemmefra i dag. Medalje til meg. Det er sikkelig kaldt ute for tia , og det varer ikke lenge før jeg drar fram uggsene mine. Nå har jeg akkurat hatt en nynorsk prøve, tror den gikk greit faktisk. Håper det , i hvertfall. I dag håper jeg og ikke gjøre noen lekser, også skal jeg i bursdag til tanteungen min! Det blir sikkert veldig koselig , og jeg gleder meg til det. Snart er det helg , og deeet skal bli digg det!

wish I could save the world

...as I was supergirl

Jessica Simpson -  with you

The real me is a Southern girl

With her Levi's on and an open heart 
Wish I could save the world 
Like I was Supergirl 
The real me used to laugh all night 
Lying in the grass, just talking 'bout love 
But lately I've been jaded 
Life got so complicated 

I start thinking about it 
Almost forgot what it was like 
To know when it feels right 

But with you 
I can let my hair down 
I can say anything crazy 
I know you'll catch me right before I hit the ground 
With nothing but a T-shirt on 
I never felt so beautiful 
Baby, as I do now 
Now that I'm with you 

 

I'm gonna miss you when you're gone

Mohombi ft. Nelly  - Miss me.

 


care

y0. Da har jeg kommet hjem fra stallen. Red Aida,som vanlig.  Vi var på tur en halvtime før vi var resten på banen. Ponni'n var syyyykt sprek og skulle løpe noe så inne i granskauen men var kjempemoro! Nå er jeg utslitt og skal ligge her og dø resten av kvelden,tenker jeg.

 

Tatt av meg.

 

- Mailin

If I ever

Forsovet meg igjen. Rakk skolen,takk gud for det.

Nå skal jeg tegne i tre timer , og høre på musikk.

hei fint humør. crapcrapcrapcrapcrap.

 

 

Try to decide

Shontelle - T-shirt

 

Tatt av meg.

 

Hit by a wall

Hey. I dag sto jeg oppi sju tiden.  Med andre ord så forsov jeg meg ikke. Hurra.  Vi så på " blood diamond"  i engelsken og den filmen var kjempebra! Sikkelig ille at det er noens realitet. Dagen var i alt kjedelig.  Hadde en matteprøve,aner ikke hvordan den gikk , men svarte i hvertfall på alle spørsmålene. I dag har jeg ikke lekser for engangs skyld så skal på sang og bare slappe av tenker jeg.

 

-  Mailin

hvorforkanduikkeskjønne

...En ting.

 

lalalalla,not listening to you.


Can't find a way to make it

Hei. Somsagt forsov jeg meg i dag,noe som gjorde alt galt.  Jeg klarte ikke følge med noen steder + at jeg har hatt litt feber og ikke hatt matlyst så det hjalp ikke så.  Jeg har 344 kg med fransklekser og naturfag _igjen.  Snill lærer. Jeg skal snart på jobb og der blir det vel og gjøre lekser og så lar jeg kaffen være og håper jeg får sove litt bedre i natt.

 

 

-  Mailin

Nydelig coverversjon av " love the way you lie"


Hva gjør man når

 • Man ikke orker og gjøre all fransken i timen siden læreren ikke her her.
 • Man er _______________________så langt nede.
 • Man er jævlig trøtt

Jeg har bare lyst til og legge meg til og sove en stund.  Nei,hva faen er det jeg syter om.

 

Rone Pope - Heartfelt lies

 

 

 

 

 

What do you do

yo. Jeg forsov meg så inne i helvete i dag. Jeg skal gi dere noen tips så dere ikke gjør det samme

 • ikke drikk kaffe etter klokken 16.00
 • ikke vent med matte og naturfagleksene deres til klokka 11
 • Ikke ha masse tanker i hodet

Fint.  Nå skal jeg kose meg med kjemi. Jeg håper denne uka går fort som faen

 

- Mailin

worth it

 

Alexander With.Feat Lene Marlin - Worth it

tatt av meg,yo

- Mailin

Dancing in the rain

Hey. Nå har jeg akkurat kommet hjem etter og å hatt det superkoselig med Cilje og Marte! Vi var i skien på en veikro og spiste kebab. Lenge siden jeg har spist det så det var namnam. Så stakk vi til cilje og jeg hilste på de søte dyra hennes.

Jeg elsker den nye hatten min svært høyt.

Så gikk vi til foreldrene til Cilje og hentet Baron , den fine hunden hennes. Takk for en superkoselig dag,snupper!

Dette er Sasha den søte rotta til Cilje som liker og sove i blomsten hennes,haha!

- Mailin

Sunny day

Yo. I dag våknet jeg kvart over sju. Teite døgnrytme. Jeg sto opp og leste litt. Jeg kjeder meg så jeg tror jeg skal hive på meg noen klær og ta litt bilder. Senere skal jeg,Marte,og Cilje ut og spise! Jeg gleder meg , det blir sikkert morsomt. Har ikke sett cilje siden hun bytta stall så blir artig og høre hvordan det går.

Sånn her ser jeg ut når jeg har ett smart øyeblikk.

-Mailin

To say it right


Fuck yeah,I'm a gryffindor.

Madcon - Freaky like me.

- Mailin

 

Livet er verdt mye i seg selv

Livet er rart.  Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg vil med det liksom, skal jeg være ærlig. Det endrer seg hele tiden. Såkart,jeg er jo ung. Jeg vet ikke om jeg vil ha ett A4 liv,men på en annen side er det så sinnsykt mange som ønsker seg nettopp det mest i verden. Jeg burde vel være glad for det livet jeg har,jeg som er frisk og ikke mangler noe som helst. Vi maser om ting hele tiden. Helst skal vi ha de nyeste klærne , den beste sminken og kun mat vi liker.

Mennesker tørster etter ting hele tiden. Det irriterer meg,og jeg gjør det jo såklart selv. Alikevel prøver jeg og leve enkelt og ikke kjøpe ting hele tiden. Jeg mener,hva er det jeg mangler?  Jeg har nok klær,det står alltid mat på bordet , og jeg er frisk. Jeg har vært på språkreise,jeg har vært på klasseturer i Spania og Italia.

Alikevel ønsker jeg meg ting hele tiden. Kan jeg ikke bare ta til takke med det jeg har,liksom?  Nordmenn er virkelig en bortskjemt rase,men jeg tror ikke det er vår skyld at vi har blitt sånn. Det jo slik vi har vokst opp. Vi er liksom den kalde sorten , som ikke sier unnskyld om vi kommer borti folk, vi hilser aldri på naboen og vi ser ofte stygt på folk for og vise at vi er bedre en andre.

De som har minst er oftest mest hyggelig , og gir mest av seg selv. Jeg syns vi har noe og lære der. Vi går på skole, og syter hele dagen om hvor jævlig den, og den timen har vært , og det kommer vi mest sannsynlig aldri til og slutte med heller.  Er det noe de fleste kunne trengt er det vel en omvending.


Prøv og smil nestegang du møter en fremmed.  Det kan gjøre den store forskjellen der og da.

- Mailin

Shout it from the roof

Let's rock this city

Hey there. I dag våknet jeg i ni tiden.  Sånn rundt tolv kjedet jeg meg så mye at jeg dro med meg Marte ned til vannet fordi jeg fikk ett akutt behov for og fotografere.  Bilder kommer i neste innlegg. Vi var der litt før vi fant ut at vi ville til byen. Jeg er lei av Porsgrunn så vi stakk til Skien. Jeg har ikke vært der siden starten av juli tror jeg,haha.

Jeg har en kul paraply!

Jeg liker skien mørkt.  ( crappy kvalitet,i know men whatever )

Vi gikk rundt på arkaden og stakk på dolly og spiste pizza. Jeg ble serr mett. Så kjøpte jeg meg en hatt,og ett skjørt pluss leggings. Har ikke handlet noe nytt til meg selv på 4455 år så det var på tide.

Dette er pepsi max for og demonstrere.Så gikk vi ned ved vann-kanten og satt der og slappet av før vi dro hjem. En superbra dag med verdens beste veninne!

 

- Mailin

Just gotta tell you

Heihei. I dag skal jeg.....gjøre lekser på en lørdag  <3<3<33  Det franske skolesystemet er virkelig ett av hovedinteressene mine,virkelig. Jeg skal rydde , også skal jeg ut , hurra.   Herregud jeg savner noen mennesker noe så jævlig. Hvorfor bor alle ---------------------------så langt vekke?  :c    Kan ikke alle bare bo i porsgrunn liksom?

 

 

Story of the Year -  Holding on to you.

Tatt av meg.

sommersommersommersommersommersommersommer.

Savner det så _____sykt.

- Mailin

 You make my heart go ..

Mohombi feat.Nicki Minaj& Egyptian  - Hold yuh

 

- Mailin

Let's sing a song

Hei. I dag klarte jeg og stå opp åtte,og nøyt at jeg hadde god tid for engangs skyld. Skoledagen var grei,vi var på joggetur men jeg gikk mesteparten siden ...jeg er syk. Det __suger.  Er bedre nå heldighvis.  Curamed halstabeletter <3<3<3. I dag skal jeg sitte her og spille sims,og synes synd på meg selv.

 

- Mailin

What do you think I do

Mohombi  - I love you..


tatt av meg.

 

- Mailin

I will

Pendulum - Watercolour

Bilde tatt av meg.

 

- Mailin
heiheiskole

yo. I dag sååå....heiv jeg meg ut av senga kvart på sju. Det er seriøst fysisk umulig for meg og stå opp tidligere enda jeg legger meg tidlig. yep. Jeg har foresten fått jævla vondt i halsen og er generelt i crappy humør. Akkurat naooo gjør jeg novelle-analyse,noe som ikke er sånn veldig artig. I dag skal jeg gjøre lekser noe jeg må.  Jeg savner pus :c

 

- Mailin

boring

Å hoi there. Jeg har vært i stallen i dag. Jeg rei Aida,hun var ganske grei som vanlig og vi rei i helt nytt ridehus. Jeg mistet lommeboken min. Takk gud for at ikke bankortet mitt var der også var det bare noen små mynter der. Men kjedelig fordet,fordi studentbeviset mitt forsvant  :c.   Får vel fikset nytt i morgen,elns.  Jeg har egentlig 334 kg med oppgaver men det orker jeg ikke.

Bilde tatt av meg.

 

- Mailin

Litt sånn turbulens

Hei. I går skulle jeg lese til prøve,men det gikk ikke. Jeg var litt sånn her -_______-___________-____________--------.

I dag så har jeg hatt formgiving. Det var artig og jeg tegnet en sko. Ble vel sånn halveis fornøyd.  Nå har jeg to fritimer,og vet ikke hva jeg skal finne på. Stipendet mitt har kommet,det gjorde meg glaaad fordi det løser mye.   I dag skal jeg i stallen også slappe av. fin dag.

 

 - Mailin

åherregud

Jeg føler meg helt pære i huet.


hejhej

vær glad

Fotografering: Hender

Her er en samling. Syns det er så artig og fotografere hender i ulike situasjoner!

- Mailin

 

Note: Dette innlegget ble kun publisert for og irritere randomen som kommenterte ( : Når man har en blogg og noen lesere så må man egentlig regne med crap. Men det verste jeg vet er at hvis folk skal kommentere,så tør de ikke kommentere med navnet / bloggadressen sin. Det er så syyyyykt_barnslig at det skulle ikke vært mulig,spesielt når 3344 prosent av kommentaren består av skrivefeil. Siden denne randomen skulle slenge med leppa så fant jeg raskt ut hvor duden bor og slutter'n ikke blir det politiandmeldelse,enkelt  og greit for sånn tolererer jeg ikke. Det er godt vi har ip-adresser her i verden,dere!

People call us crazy,but we like to call it perfect

- Mailin

regnregnregnregn

Godmorning. I går så var jeg hos tantebarnet mitt siden hun ble to år. Omg,liksom. Hun er virkelig blitt stor. Hun hadde musefletter til og med. Altså,ikke en baby mer. Hun klarer til og med og snakke i hele setninger hun spurte om vi skulle leke sammen! Jeg ble bare stående og gape,jeg.

Så gjorde jeg ikke så mye,og i dag skal jeg heller ikke gjøre spesielt mye,har en sangtime også føler jeg meg ganske ................deprimert i dag,det er irriterende. Bah.

 

- Mailin

If I could tell you everything


Chester see - I'm falling for you.
Nydelig.

-
Mailin

Hej fransk

Akkurat nå sitter jeg med to folk og ...gjør ikke en dritt. Det skulle vistnok komme en lærer og føre fravær i fransken,men neidaaaazz. Siden læreren er på ferie fn9s. Nå venter jeg bare på formgiving også skal jeg hjem og på spille øving også lekser / ingenting. Hehe,fin mandag.  

- Mailin

Perfectly happy


video:mov03416

Også bare for og demonstrere for flink kjæresten min er til og spille piano! Virkelig fantastisk og høre på!


Hei. Da er jeg hjemme etter en kinda ..........dritkul dag i Ski! Hele dagen startet med at jeg heiv meg selv drit stressa inn på badet klokken seks. Pappa stresset og lagde niste til meg  <3<3<3 Jeg har den kuleste pappaen i verden,serr.
Så i halv sju tiden dro vi også hoppet jeg på bussen. Bussjåføren var ..rar. Han sa jeg så ut som en som hadde god råd,hva faen liksom? Når jeg kom frem så gikk jeg over til oslo s og følte meg som verdens kuleste siden jeg er blitt ganske kjent der.  


1 skummel random går forbi meg,han gikk så fort at jeg trodde han skulle gå meg ned + ,så en random som åpenbart var drita =  Ikke så kjepphøy i hatten mer,nei. Jeg kjøpte meg en bok og satt og leste så fornøyd til pus kom.  <3  Vi snakket litt også gikk vi ned og ventet på toget. Så når vi kom frem til Even så vi på film "  40 year old virgin "  Haha,dør værgang jeg ser den! Så spiste vi,satt på en film til også stakk vi ut med de kule vennene hans,Ermal,og Mattis. Kule mennesker,med en merkelig sans for humor. Vi gikk rundt også holdt jeg den søte kaninen til Mattis,jeg tror den het ..Loppe eller noe.  Så hang vi litt ute mer,også måtte Even følge meg til toget :ccc Det verste jeg vet er serr og reise fra han :c   Meen jeg har hatt det jævlig gøy i dag,herreeeegud.

Jeg bestemte meg for og ta toget i stedet for buss siden jeg rakk det akk og alt jeg gjorde var og lese,prøvde og sove,og spiste drops,og kjedet meg..Nå er jeg dritsliten og skal straks ta kvelden tenker jeg!

- Mailin

I love fridays

Hei. I dag sto jeg opp litt over halv ni siden jeg begynte sent. I gymmen hadde vi intervall trening,jævlig hardt. Jeg gikk mesteparten av tiden,egentlig. Så nå har jeg formgiving og det er maks chill. Jeg tegner trekanter foresten. I dag skal jeg til ulefoss og der blir det og ...spille sims fram til søndag fordi da drar jeg til even <3.   Jeg tror helgen blir maks bra og jeg skal så_totalt slappe av!

- Mailin

You're making my days so much brighter

Ron Pope - you're the reason I come home


photo: meg

- Mailin

pluss/minus

-  Jeg klarer aldri og stå opp,og forsover meg nesten hverdag.
- Jeg må slutte og bruke så mye penger.
- Det har begynt og bli kaldt.
- Skolen varer altfor lenge.

+ Kjæresten min er best.
+Jeg skal til han på søndag.
+Vi skal på juleball,dvs jeg får se maaange herlige mennesker igjen.
+Neste uke blir chill.
+Jeg skal ingenting i dag


photo: meg

- Mailin

Wanna say that I wanna say

Hei. I dag startet dagen som vanlig - med og kaste seg dramatisk ut av senga og banne over at man ikke hører alarmen. Skoledagen var grei,hadde noen sinnsyke magesmerter men de er heldighvis borte nå. Har endel lekser men de får man ta etterpå. Jeg rei Aida i dag,vi hoppet og det var sinnsykt gøy! Selv om jeg holdt på og falle av noenganger siden hu tok så syykt sats,lille ponnisen <3  

- Mailin


photo : meg

- Mailin

Hello stress

Halla. I dag ble vi kjørt og jeg kunne sove litt lengre. Skoledagen var veldig kjedelig og vi hadde bare teori liksom så jeg sovnet litt nesten. Men fikk en gladnyhet og det er at stipendet mitt endelig har kommet. Hurra for det. Men det gikk ganske fort til ting mamma har betalt for meg og buss-kort.  Mamma hentet meg på skolen og når jeg skulle ta ut penger så var det noe galt med minibank automaten til dnbnor så det kom bare at kortet mitt var ugyldig. Så vi trodde vi måtte bestille nytt fordi det sa de folka og etterpå skulle jeg bare sjekke i en annen bank om jeg kunne ta ut penger der noe jeg kunne! De kunne seff ikke endre at jeg får nytt kort og syykt mye stress til ingen nytte.  Teit.  I dag skal jeg gjøre fransk og naturfag og glede meg til helgen.

- Mailin

Playing with fire

Hei. I dag våknet jeg kvart på sju,med andre ord så forsov jeg meg. Noe jævelig også. Skolen var ok i seg selv og dagen gikk ganske fort igrunn. I dag skal jeg gjøre litt lekser og bare slappe av siden det ikke er klarinett i dag. Også måå jeg legge meg tidligere. Også savner jeg han her.


Han er fin,og han er min.   søndag  <3<3<3<3

- Mailin

Random day

Ey. I dag sov jeg pretty lenge og det var deilig.Så vasket _ jeg opp siden jeg hadde utrolig lite og gjøre og jeg taklet ikke at det så rotete ut. Merkelig at det er sånn bare når jeg er alene hjemme. Så gikk jeg til Marte og vi bare døde av de merkelige menneskene på chatroluette og var ute med Vilde og Elisabeth litt. Nå skal jeg gjøre,,,,matte.  Hurra

- Mailin

I keep falling for you over,and over agian

Jon Lilygreen - Strawberry

photo: meg

- Mailin

Again,and again

Hei. I dag sto jeg opp i ni tiden,vasket opp var litt ute også var jeg barnevakt. Det var sånn nabofest og siden mammaen til kidsa er syk var jeg med dem på det. Var ganske weird og være med 40 randoms som jeg ikke aner hvem er. Men det var ett hoppeslott der så ungene koste seg. Jeg skal bare være jævlig lat,resten av kvelden egentlig. Jeg liker det.

- Mailin

Yesterday

Hai. I går stod jeg opp pretty sent siden vi begynte sent.  Ganske logisk,igrunn. Så hadde jeg gym,vi spilte sandvolley. Veldig artig selv om jeg fikk utrolig vondt i hendene og er veldig dårlig i det når vi spiller med nett. Så hadde vi fem timer med formgiving hvor vi tegnet hender. Artig.  Jeg var hos Marte med Elisabeth og vi så  " My sister's keeper"  En veldig trist og vakker film.  Anbefales!

- Mailin

a1 konsert osv

Halla! I går så dro jeg og Karoline på handelstevnet siden vi skulle se på a1! Jeg har vært fan av dem siden jeg var fem år gammel,men er ikke så veldig fan nå akk,men  jeg gledet meg veldig. Vi gikk til scenen og det var allerede mennesker der,men vi fikk da plass helt foran. Så kom Mille,og vi hilste på hun,stor jente hu har blitt! Så etterhvert kom a1 på scenen og alle jentene bare OMG <33 Jeg var litt sånn....heyhey.  Liksom de er vel ikke helt mine typer egentlig men de er veldig flinke fortsatt. Og jeg likte veldig godt sangene deres. Kjæresten til Ben Adams sang også,og hu er utroolig flink faktisk ( :  
Etterpå fikk vi møtt dem og jeg ble jævlig starstruck,egentlig. Har ikke vært det på over ett år,haha.  Det eneste jeg sa var " you guys are so..............AWESOME"   Jeg tror jeg døde litt.  


De er foresten veldig lave. Christian er lavest så jeg følte meg litt som en kjempe ved siden av han.

- Mailin

He took my soul

A1  -  Like a rose


I love the way he moves

Halla. I dag så var skoledagen ganske kjedelig i grunn. Vi hadde bare teori og det er litt kjipt. Men var deilig med en fritime inne i mellom da. Jeg skal også ta en test i morgen for og sjekke om jeg har dyscalculi. Rimelig sikker på at jeg har det,hvis ikke har jeg bare himla unormale store matematikk - vansker. I dag skal jeg og Karro på handelstevnet og se A1. Har aldri sett de live før så gleder meg,og til og se igjen snuppa mi igjen <3

- Mailin

Fly with me now

Godkveld. I dag så forsov jeg meg noe helt jævlig. Men jeg rakk skolen da,hurra. Dagen var grei den , jeg tegnet en slags lavo / snakket med even i formgivingen og hentet stipend brevet mitt i dag så nå blir det pengerrr. Det var også trappeshow i dag og det var artig! Skolen min er litt spess....Hahha.  Så var jeg i stallen og rei Aida som var kjempegrei og nå har jeg akkurat gjort matte og har bare fransk igjen. 

-  Mailin
hits