september 2009

Jeg syntes ikke noe om at de gjorde slutt på livet ditt på den måten.

Idag ble en hest jeg kjente slaktet. Hun led og hun fortjente og få slippe. Rideskolen var så dumme og bruke henne lenge og når hun galloperte hang det ene beinet etter. Hun led rett og slett. Det jeg ikke liker er at de slakter dem. De tenker bare at de kan få noen kroner for kjøttet og den stakkars hesten ender opp i frysedisken. De klarer ikke tenke på at det går han og få en dyrlege til og sette en sprøyte sånn at hesten sovner smertefritt inn. Slakting er kanskje smertefritt men det er ikke hyggelig for en hest og brått bli revet vekk fra sine omgivelser og vante rutiner og aldelses ikke verdig. En hest jobber kun for menneskene. Den prøver alltid sitt beste og når noe går galt er det i 99% tilfeller menneskene sin skyld. De burde faen meg ha såpass respekt at de ikke slakter hesten. Jeg fikk høre idag at når den hesten ble satt på hengeren kunne man se på hele hesten at den visste at nå var det slutt. Hester er MYE smartere en det de fleste tror. De vet som regel alltid hva rytteren / mennesket tenker og hvilket humør de er i. Ikke undervurder dem vær så snill.  Mange jeg kjenner kommer med utsagn om "Hest er best på brødskiva" osv. Jeg har vært hestejente i snart 5 år og selv om jeg ikke driver aktivt med det lenger har hester en så sinnsykt stor plass i hjertet mitt fordet om. Denne hesten Miss Schufi var en nydelig mørkebrun 1.80 stor hoppe. Hun var virkelig helt herlig. Hun var ikke slem og jeg skjønner ikke hvorfor de ikke tilkalte vetrinær?
Denne sangen her er en av de nydeligste jeg vet om. Jeg håper du har det bra der du er nå Miss Schufi og jeg feller noen tårer for deg i kveld,og alle andre hester som blir behandlet slik. Du vil aldri bli glemt.


-Mailin

Snakker vi lite fritid eller?

Heinei. Idag hadde vi matteprøve den gikk dårlig. Det sugde sykt hardt. Nå er jeg akkurat ferdig med Ibsen biografien min og skal gjøre fransk. Som om ikke vi har fått nok av Ibsen når vi "Bare" Har hatt om han siden august. Jeg er dritt lei av alt som heter Peer Gynt,et dukkehjem og Vildender. For og toppe det hele skal vi på museum der han bodde som liten. øhøø. Greit det slepper halve skoledagen. Ja Ibsen var en super forfatter osv men nå har jeg fått nok. Det eneste som holder meg oppe er den herlige konserten som det bare er 10 dager til yeyyy og høstferien.

10.10.09 <3

-Mailin

Jeg liker ikke prøver.

Goddag. Idag hadde vi science test. Jeg likte den ikke. Da jeg var ferdig skulle jeg levere den slik at jeg kunne gå og lese men jeg hadde ikke svart på tre spørsmål siden jeg ikke skjønte dem. Min lærer ble sur. Hun ba meg prøve men man kan da ha prøvd selv om han ikke har skrivd noe. Den prøven gikk til helvte. Jeg er sliten og død. Men det er bare 11 dager igjen til Alex konsert med Karoline Det blir awesome og jeg gleder meg: D

-Hva skal du i høstferien ?

-Mailin

Fyfaen og skummelt.

Hei. For noen dager siden da jeg hadde lagt meg hadde jeg døra oppe siden katta mi lå på rommet mitt og. Og da jeg lå der og stirret opp i taket ser jeg den store edderkoppen! Men bare skyggen! Jeg er ikke den jenta som hyler bare jeg ser en edderkopp men jeg liker dem ikke og ikke at de er på rommet mitt heller! Jeg hoppet ut av senga for det var en jævlig svær edderkopp der liksom og jeg visste ikke hvor _ den var det er det som er creepy. Men jeg fant den ikke og til slutt sovnet jeg.

Så i natt la meg halv fem på morran og jeg _ turte ikke og sove på mitt eget rom så jeg la meg på gjesterommet. Den senga der ligger helt innatt veggen og jeg hadde ansiktet en halv centimeter fra den. Da jeg lå og glodde på veggen så jeg en sirkel en centimeter fra ansiktet mitt som bevegde seg. Faen nå ser jeg syner tenkte jeg siden jeg var så trøtt. For jeg merket at noe kilte meg i ansiktet. Jeg slo på lyset og tror dere ikke at den jævlige svære edderkoppen kryper under puta mi? Hvorfor i helvete er det edderkopper i huset mitt? det har aldri vært det før. Jeg gikk og la meg i senga til mamma siden hun sover på sofaen pga at hun får så vondt i ryggen av den senga. Så der lå jeg og følte at noe gikk på meg hele tiden!  Jeg spratt opp hvert femte sekund men det var ikke noen edderkopper der da.

Fyfela og skummelt.

Hva skal jeg gjøre? : (

-Mailin

Jeg liker og le som en gris.

Hei. Idag skjedde det ikke noe spesielt på skolen untatt at jeg lo som faen i matte timen av en gubbe som sang under eller noe ( det er sånn bar der  ehheh ) Så det var litt pinlig. Nå skal jeg ete pizza og gjøre lekser og rydde og se på x - factor i kveld. Blogginga mi er ikke topp for tiden men jeg kan nå komme med den strålende nyheten at det er 14 dager til konserten imorra :D

-Mailin

Heyy jeg suger i arobics.

God kveld haha. Når har jeg akkurat kommet hjem fra min første arobics klasse og det var ganske fun untatt at jeg er så jævla sliten at jeg nesten sovner her jeg sitter. Jeg gleder meg til helgen selv om den vil bestå av masse rydding. Men Nathalie kommer antagelighvis og det blir awesome. Jeg er ferdiig med de to stilene til imorgen gudskjelov.
Kos dere i helgen!


-Mailin

Herregud og jeg er lei.

Godag på en måte. Idag sugde skolen sikkelig. For det første hadde vi to timer fransk og for det andre hadde jeg en stil og gjøre ferdig til imorgen som jeg akkurat gjorde ferdig. Fyfaen og jeg er sliten jeg har skrivd over 2000 ord på to dager så ikke bli overasket om jeg kolapser. Nå venter jeg på at mamma skal komme så hun kan kjøre meg til sangen det blir morro! Gad og jeg gleder meg til helgen!

-Har du hatt en slitsom uke?
-Mailin

Jeg liker planter.

Hello. Idag var jeg på skolen igjen og det sugde max. Vi har to stiler på 1000 ord til fredag og jeg har såvidt begynt på den ene ehhe. Jeg har også fått meg en plante som jeg ikke husker hva heter. Men vi kaller han Alex så det er så greit. Skolen vår har fått sånn greie med at de skal ha en sportsdag to timer vær onsdag som 6 - 7 må være med på stakkars jævler. Vi derimot må få våre foreldre til og ringe og si at vi ikke kommer ellers får vi fravær de kaller det frivillig tvang. Nå må jeg stikke og sende en mail til skolen at jeg kommer siden mamma aldri kommer til og ringe før om noen timer.

-Mailin

God dag hodepine.

Hei. Idag er jeg syk igjen. Det sugerrr nå har jeg liksom vært syk to ganger på en måned og det suger. Marte smittet meg ehe. Hun er syk hun og : ( stakkars oss. Så nå skal jeg prøve og få gjort litt skolearbeid og se på tv kos dere!

-Hva gjør du når du er syk?

-Mailin

Jeg trodde jeg skulle dø av stølhet.

Hei nei. Nå er jeg akkurat kommet hjem fra min første step - time. Den var absolutt ikke planlagt i det hele tatt. Vilde ringte meg nemlig et kvarter før det skulle begynne og bare "ehm hei vil du bli med på step eller :D "? Jeg sa ja siden jeg ikke trodde at det kunne være slitsomt. Men det tok jeg meget feil. Det var egentlig helt jævlig men jeg skal fortsette. Jeg må nødt til og bygge opp kondisen min haha. Det er tragisk at damer på 30- 50 år har MYE bedre kondis en meg. Men nå må jeg gjøre matte lekser.

-Mailin

En sykt slitsom dag.

God ettermiddag.  Idag hadde vi på en måte minnestund for Michael jackson på skolen. Det var trist. igår klarte jeg og kræsje i ett tre så jeg fikk jord på meg : ( Jeg er vel ikke akkurat så smart når det gjelder slike ting. Skole dagen idag var sykt slitsom og jeg har hatt huepine i hele _ dag. Jeg spiser sjokolade nå og det er ikke bra siden jeg har gjort det litt for ofte. Jeg kommer til og ende opp som en sjøløve til slutt : (
-Mailin

When i see you...

Hey mine kjære lesere. Ihelgen har jeg ikke blogget siden jeg har vært hos pappa. Det var egentlig ganske deilig. Igår tilbrakte jeg tiden med og vandre rundt på en øde landevei og synge litt sånn høyt. Du vet når du tror ingen ser deg og synger så høyt og falskt du kan og noen plutselig oppdager deg? Vel det skjedde med meg hahahah. Jeg gikk så fornøyd og da jeg sang på mitt høyeste kjørte det selfølgelig en gammel mann forbi : ( Det var ikke gøy.
Men jeg lo litt av blikket hans  : D

-Mailin

10.10.09

If you were gone..

Hello. idag var skole dagen grei egentlig. Siste time gikk rimelig kjapt siden vi jobbet på data. Det er superfint vær idag og snart skal jeg dra på sangen. Jeg har tvingt min gode venn Marte til og være med siden jeg ikke følte for og ta bussen alene akkurat idag. Nathalie kommer også etterpå det blir kos! Jeg har ikke så mange ting og skrive idag. Imorgen skal jeg ikke på skolen siden klassen vår skal på ingenør dagen på et sted som heter kjølnes. Først skal vi spise frokost på hotell vic det blir sikkert kos!

10.10.09 < 3

-Mailin

Wake me up when september ends...

Heisann. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra tannlegen. Min supersnille bror kjørte meg dit siden mamma er på jobb. Jeg fikk vite at i mars er det siste gangen der endelig! Det er sirka ett år og tre måneder siden jeg tok av reguleringa men jeg må jo gå på kontroll. Skolen idag var ok egentlig. Jeg spurte musikk læreren min om jeg fikk synge solo på julekonserten og det fikk jeg yeyy! Eneste problemet er jo at jeg ikke aner hvem sang jeg skal synge og det må være en julesang. Imorgen kommer Nathalie , da blir det full rulle her tenker jeg meg!

-Mailin

Alexanders nye musikk video!

Den er desverre i dårlig kvalitet men det kommer sikkert flere på youtube snart! Jeg elsker den! Idag var jeg på skolen og da fikk jeg beskjed av min kjære matte lærer at jeg ikke var særlig organisert som egentlig er sant. Vi har kun ark på skolen vår og ikke bøker så dere kan tenke dere åssen det er og få 1000 ark hver jævla dag? Så idag har jeg kjøpt 7 plast mapper så får vi håpe det holder en stund! Jeg var også på klarinetten og en liten tur hos bruttern og hilste på Nathalie som kommer hit på torsdag og skal sove over! Idag var det en drittunge i klassen som imiterte Alexander når han spiller fele så jeg sa retten og sletten "Du lillevenn vil du ha en fiolin bue i hueeeeettt ? "  Alle lo.
Ingen får si sånne onde ting om Alexander altså. Nå skal jeg melde meg inn i Aps ungdoms utvalg siden jeg har tenkt på det i 19999 år og aldri gjort det.

-Mailin

AP VANT.

Yesss. Supert at de vant spør du meg. Jeg syntes de lyver noe sykt men det gjør igrunn hele gjengen. Og de lyver minst.  Nå sitter jeg her med et rundstykke i min munn og ser litt dum ut.

-Er du fornøyd med Jens Stoltenberg og regjeringen?

-Mailin

Fairytale på fransk.

Hahah fairytale på fransk jeg dør.


-Mailin

Mandager er treige.

Hei. nei. idag hadde jeg planer om og komme meg opp seks men det klarte jeg aldeles ikke. Fransk læreren min var rimelig snill idag for og være ærlig og gav oss ikke 2333 sider i lekse. Skolen vår fungerer også som stemme lokale så vær gang jeg gikk forbi sa jeg "stem AP!" haha. Ellers skal jeg bare gjøre lekser og ete frossen pizza idag siden jeg er alene hjemme,herlig!

-Hvilket parti er du for og hvorfor?

-Mailin

10.10.09 < 3

Kake er godt.

Godkveld. Nå har jeg akurrat kommet hjem fra tanten og onkelen min og det har vært supert der. Jeg og Mille lå i en dobbel seng i hele gård kveld og spiste godteri og så på disney channel ehehehe pluss at vi snakket endel om Alexander Rybak som Mille forøvrig er dypt interessert i. ( Hun er ikke alene ) Det var mega koselig. Nathalie har bursdag idag og det var sånn _mega gøy og se henne prøve og trøkke et sjokolade kake stykke inn i den lille munnen hennes. Ellers fikk jeg vite at halvparten av min familie er frp velgere : @ Meget dumt. Så det ble noen heftige politikk diskusjoner kan man si. Nå skal jeg bare skrive 1000 ord i økonomi lekse og bøye 20 franske verb.

-Au revoir.

Tenk at hun er 1 år snart!

Jeg kom på en ting. Til søndag fyller mitt herlige tantebarn 1 år! og jeg skjønner liksom ikke hvor all den tiden har blitt av. Jeg fikk lyst til og skrive om henne siden hun betyr såpass mye for meg. Jeg husker før hun ble født hvor lenge det var til liksom. Også når jeg fikk vite at det var jente og navnet hennes -Nathalie. Jeg husker dagen hun ble født som det var igår! Når jeg og Marte var på ulefoss hos pappa og Mamma ringte og sa at nå var det ikke lenge før hun ville bli født! og da var jeg helt spinnvill hahaa. Og når jeg våknet opp halv seks på morgenen og sjekket meldingene mine og fikk vite at hun var født hahaha. Så skulle jeg prøve og ikke vekke Marte da liksom også ringte jeg min kjære bror som sov søtt,hadde akkuart lagt seg mens jeg hylte i telefonen "GRATTTTISSS GÅR DET BRA MED DEREEEEEEEEEEE? :D "
Stakkars. Og da våknet Marte og tehe. Og når jeg holdt henne første gang så var jeg liksom redd at jeg skulle mose henne helt - hun var jo så liten! Og alle gangene vi har passet henne. Jeg gleder meg til alt som måtte komme i fremtiden!
kjæreJeg elsker deg Nathalie.


-Mailin

Endelig er det helg

Heisann. Idag hadde vi fotball i gym timen og siden jeg vel ehm ikke er spesielt god i det gikk det ikke så veldig bra kan man si. Jeg skulle takle en sånn fyr men da klarer vi selfølgelig og skalle. Og det var ikke litt heller. Du hører bare "booom!" Det var så vondt at jeg var sikker på at jeg hadde fått hjerne rystelse men tror da ikke det heldighvis.'
Min kjære pappa har bursdag idag så gratulerer med dagen pappa : D  Også er det jo 8 år siden de tårna raste sammen... Ha en super ferdag folkens!

-Mailin

10.10.09 The day of our lives!

Jeg brøt helt sammen...

Godkveld. Idag var skole dagen helt jævlig. Eller det vil si fransken var jævlig. Siden jeg som så er helt ny i fransk og har hatt det siden  april og de to andre i klassen min har hatt det i to år ligger jeg som dere kanskje skjønner litt etter. Så idag skulle vi bøye noen verb jeg ikke skjønte en dritt av på tavla og det er da læreren min sier "Mailin kom igjen,kom igjen,kom igjen ( på engelsk selvsagt) Og jeg som ikke skjønte en dritt av det prøvde og forklare at jeg ikke gjorde det. Så da sier hun at jeg ikke jobber hjemme og at jeg skjønne det altså det er ingen unnskyldning hvis jeg ikke gjør det. Jeg sitter til 12 på natten med franske verb. Jeg pugger som faen. Så da prøvde jeg og holde meg rolig også sa hun at jeg skulle bøye dem i boka liksom. Og da jeg satt der og lurte på hva jeg skulle gjøre begynner hun igjen. "Mailin du er så stresse osv" Jeg var for faen ikke stresset men det er hun - hele tiden.

Jeg brøt sammen helt fullstendig.
Jeg klikket på henne,noe jeg aldri hadde trodd jeg ville tørre med en lærer på min skole.
Jeg kjeftet rett og slett på henne.
Hun fortjente det.
Da sa hun at hun visste hvordan jeg hadde det pøhh. Greit hun må ta norsk timer osv men hun er myyye eldre en meg dessuten flyttet hun til Norge frivillig.
Fyfaen jeg er sint.


Ellers var jeg på sangen idag og det var deilig. Vi begynte med "Wild horses" Den er så nydelig også kjenner jeg meg så ihjel. Orker ikke poste den nå men sikkert imorgen.

-Mailin

Jeg Drukner i skole arbeid.

Godkveld. Idag etter skolen dro jeg og mamma på besøk hos tante og onkelen min på findal siden jeg følte at jeg bare mått komme meg litt ut på landet i noen timer. Der var Mille og Mina og jeg fikk Mina på 7 til og synge fairytale mens jeg filmet. søtt. Får jeg sjangsen skal jeg vise Alexander da vil han smelte da. Og hun gikk på stylter også så.
Jeg skal sove hos tanten og onkelen min fra lørdag til søndag og Nathalie kommer. Jeg ser virkelig frem til det nå midt oppe i alt skole arbeidet. Jeg har 3 stiler på 1000 ord på to uker.

Tror jeg dauer...

-mailin

I know that iam not a part of your dreams...

Heisann. Jeg har ingenting og blogge om

idag så det blir bare et kjedelig værdags innlegg. Eller vent. Jeg kan jo poste to av bildene mine som jeg har på headeren fra en mini photo shoot hos pappa så blir ikke dette inlegget så kort alikevel! Nå skriver jeg bare tull... Jeg har redigert bildene her sånn btw. husk (c) right på bildene! Det er fint vær idag og da skal jeg prøve og få gjort noe. Mamma er på trening men jeg lurer på om vi skal på besøk senere.

-Mailin


flower ulefoss Flower - powerrr

Heyhey liten blogglyst.

Godettermiddag. Idag var jeg på klarinetten også skal jeg være med på en huge konsert til våren så det blir masse øving framover nå! Jeg har liten blogglyst idag men sånn er det. Jeg fikk ny header igår og hva syntes dere om den ?
Har tre stiler eller noe og skrive på sirka 1000 ord vær på to uker så har masse og gjøre pluss prosjektet.

-Mailin

10.10.09 < 3

Heyy mandager kan være bra på ettermiddagen.

Hello. Idag var det mandag igjen. Vi hadde igjen om Henrik Ibsen og igjen om  økonomi. Variasjon kjære lærere hørt om det noengang? Så i første timer på mandager har skolen vår assembly som betyr samling ehhe. Så har vi en sånn greie om at en elev fra vær klasse skal lese opp en artikkel foran skolen som man har funnet i avisen.

Denne gangen var det min tur. Selfølgelig handlet artikkelen om at japans førstedame hadde sagt at hun hadde blitt kidnappet av romvesener. Alle lo : (

Ellers så har jeg en super nyhet og det er at jeg og Karoline skal På en ny Alexander konsert den 10.10.09 i Oslo flash sentrum scene yeyyy.
Begge hadde trodd det ville gå en stund nå men det gjorde det altså ikke : D
Totalt awesome!

-Mailin

Bestekonserteniheleverden osv

Hei jeg er meget glad. Nå er det full rapport fra konserten folkens! På fredag når jeg kom hjem fra skolen så var det som sagt full fiksings på badet. Så da jeg sto med øredobben halveis inn i øret og trodde jeg hadde en time til på badet ringte Marte.
Marte: mamma tror ikke vi kommer inn,vi måtte ha bestilt biletter!
Mailin: JOOO vi skalskalskalskal på handelstevnet!

Sånn ble det altså så Marte ba Vilde og Elisabeth om og pelle seg ned til henne pluss meg så jeg løp nærmest. På høyyhæler ehhee. Så når vi kom dit var det ikke spess mange mennesker da så vi gikk for og ta Te koppene. Jeg døde nesten siden Vilde kjære hylte som bare faen. Så gikk vi bort til scenen for og kikke på den men da var det ikke noen mennesker der ehehehe. Men sånn to timer før konserten gikk vi dit igjen og da var det en rad der allerede. Mine kjære venner gadd ikke stå der så jeg ble stående der. Men så kom Mille og Mina og en venn av Mille og holdt meg med selvskap aww søte snupper. Også kom www.karrougla.blogg.no og jeg fikk endelig møtt henneiluilu.
Så vi stod der en stund og flirte litt av Milles 11 årige humor aww.
Så tilslutt kom endelig Alexander og jeg møtte blikket hans tre ganger :D
Og mille ropte "ALEXANDER JEG ELSKEEEEEEEEEEEEEEEER DEG" ehhe hun har liksom kjæreste : D
Og jeg husket alle sangene hans så jeg sang av full hals ehe.
Konserten hans var awesome selvsagt og etterpå da han var ferdig løp jo alle for og finne hann ogda han kom tilbake var det noen unger som stod og ropte "Alexander,Aalexander!! Han gikk motsatt vei hahah de var så søte. også var jeg fastbestemt på og møte han selv om det var 1000000 mennesker der og jeg ble skumpet hit og dit og folk holdt på og besvime.
Ogjoda jeg kom tilslutt bort til han.
Mailin ( på en litt slitom måte ) "Heyy Alex,kan  jeg få en kleeeeem ? :D
Alex: "Ja så klart"   Så kom han bort også "NÆÆÆMEN HEYYYY MAILINNNNNN "
Mailin: "Eh heeii"
Så fikk jeg verdens beste kosemoseklem av han <3 og etterpå sa jeg noe greier jeg har mannet meg opp til og si og det gikk bra : D
aww er så glad i han :D
Haha og da jakka mi nesten datt av så han sikkelig skyldbesvist ut akkurat som det var han sin skyld liksom aww.

89251315749611155537661152953212576493n Mailin og Karoline : D

Jeg har faen meg dårlig tid.

Det er sirka en time til vi drar og jeg måååå seriøst fikse meg. Elisabeth sa akkurat at jeg skulle nevne henne så nå er hun nevnt iluiluiluilu. Håret mitt ser ikke ut og vi silte ute fotball i det fitte regnværet. Og etterpå så tegnet vi sylindere og matte læreren min lo av den og tegnet den som en snømann på tavla.

Alle lo.

: (

Nå må jeg fikse meg så opdaterer jeg ikke før på søndag men da er det full alexxxxxbloggings.

-Mailin

<3alexalex<3

To hysterisk morsomme bilder som jeg bare må dele med dere.

Disse bildene ble tatt på malta på ett diskotek. På bildet av meg var jeg sliten som bare faen pluss at jeg sto rett bak en stripper og prøvde og komme meg vekk og så etter Marte. kan ikke gjøre annet en og le.
Marte ser mye mer normal ut kan man mildt sagt si.
Hahahahaa.

572015519110560457490560439683493772931n572015519111060457490560439683503934509n

-Mailin

Jeg liker ikke og fryse.

Nei. Istad var jeg ute med to av mine gode venner og jogget. Først begynte brann alarmen og hyle uten at det brant og da skvatt jeg som bare faen. Og den hørtes ut som en misfostra klarinett det er ikke kødd engang. Vilde kom utafor og bare "Jaaa jeg hører du spiller klarinett ehehehe" Men nei,det var brann alarmen. Når vi omsider jogget rundt en fjord åpnet himmelen seg mildt sagt og slang alt den hadde i huet på oss. Så skulle jeg bare ringe Odishh For og spørre om noe greier så pøste det enda mer. Tenk imorgen før konserten hvis det regner da liksom. Når jeg har brukt 5555 timer på badet : @ ?
Det skal være sol
Ja det skal det.

I morgen er dagen over alle dager!

Goddag. Idag var skole dagen ganske daff untatt at vi spiste brownies i norsken og så på film. Nå fikk jeg nettopp vite at det ikke blir fotball VM nesteår. Jeg kan ikke si annet enn at det er totalt awesome. Så takk Alexander fordet. Imorgen skal jeg altså på konsert med han igjen og jeg skal prøve og røske til meg en klem eller 7. Jeg gleder meg som en unge allerede og jeg har kommet på at det er tusen ting jeg må rekke først.

-Mailin

Skolen er en dårlig oppfunnet ting.

Hei på en meget sur måte. Skolen var rimelig kjedelig idag som vanlig. Jeg har notert meg at jeg fryser som et helvete stortsett hele tiden og jeg må si at det irriterer meg heftig. Idag i norsken så vi på "et dukkehjem" Og det var egentlig ok selv om Henrik ibsen ikke er helt min greie egentlig. Nå sitter jeg og ler meg skakk av de svenske fjortissbloggerne jeg som trodde det var "ut" Og gå me så mye sminke. Også sier dem "oink" Hele tiden! Hysterisk morsomt...

-Mailin

Hei trøtthet.

God ettermiddag. I dag startet jeg dagen med at jeg var så trøtthet at jeg nesten døde. Skolen var ikke bedre akkurat selv om vi skal ha noe som heter "personal project. Det vil si at vi finner en ting som vi er interessert i og lager et prosjekt om det på noen måneder. Enkelt tenker du nok . Nei det er alt annet en enkelt. Det krever heftig mye research og vi skal skrive en write-up på 2000 ord også skal vi stille det ut. Jeg har da bestemt meg og fokusere på tenåringsproblemer. Jeg skal skrive en del om at det de voksne ikke vet en dritt om. Foreksempel at ungen kan være en engel hjemme og en mobber på skolen? Eller glad hjemme,men at den egentlig har det helt forjævelig? Rett og slett åpne øynene demmes. Så dette her kan noen av dere være med på men jeg sier ikke mer for øyeblikket nå.

Nyt denne herlige sangen istedet.


-Mailin
hits