august 2012

I never really cared until I met you.

Hei! Nå er det forferdelig lenge siden sist jeg gav lyd fra meg, men det er fordi det har skjedd så mye i det siste! Søndag dro jeg til Asker, og her skal jeg være til i morgen. På mandag hadde jeg min første skoledag som gikk over alle forventninger. Klassen min virker veldig bra, og lærerene er skikkelig flinke. Jeg gleder meg faktisk til å dra på skolen om dagen, og det er en ganske bra følelse. Søndag flytter jeg inn på skedsmo, og det ser jeg også ganske frem til. Skal bli bli bra og få alt pakket ut og slik, og ikke bare føle at jeg bor i kofferter. Jeg har også startet mitt nye fotoprosjekt, og temaet er 'blå'. Foreløpig har jeg kun tatt to bilder jeg har blitt fornøyd med, det er de som er over, men det kommer nok flere etterhvert. Nå som jeg bor i nærheten av Oslo er det så mange bra motiv rundt omkring. Det er masse, og veldig mange som inspirerer meg, så dette blir bra!

en bra tirsdag. 

Jeg startet dagen med cultura i glasset og så litt lettere på livet. Så syklet jeg og Marte til byen i behagelig søndags-tempo som gjør deg akkurat passe sliten, og gikk på eventyr i Porsgrunn i mens vi oppdaget steder i byen vi ikke trodde fantes. Vi kikket inn vinduene til rare gallerier med de rareste greiene du kunne tenke deg. Om du vil ha en krukke til 10000 kr,  så er definitivt denne byen plassen å reise til. Så kjøpte vi oss en is, satt foran rådhuset og snakka politikk og om rare mennesker før vi sykla heim igjen. Vi så på supernatural og dååånet over engelen Castiel, og det var den tirsdagen.

Keep going when you're going down.

I dag har jeg hatt en skikkelig dårlig dag, men samtidig så var den litt bra likevel. I blant får man bare lyst til å gi opp, og det føles ut som om man aldri kommer noen vei. Det er da det er viktig å ikke gi opp, men å fortsette til man oppnår det man vil. Jeg er bare så himla glad for de fine vennene mine, og kjæresten som holder meg oppe, og sier at det faktisk kan ordne seg så lenge man prøver.

Det var deilig og varmt i dag, jeg perset i tillegg på 5 km, så når ting går dårlig er det godt med_ noe som faktisk er bra.

(  må si jeg hadde meget fin utsikt der jeg lå. ikke noe blått hav her, nei.

Runrunrunrunrun.

I dag stod jeg opp klokken ti, siden jeg ikke kan sove bort hele dagen fordi jeg ikke hadde noen grunn til å gjøre det. 

Nå skal jeg altså ut å løpe om rundt en halvtime, men egentlig ville jeg på stranden som ikke gikk for solen kunne jo ikke bli til i dag? NEIDA.

Jeg hadde egentlig tenkt til å vise frem treningstightsen min, og dens spesielle egenskaper, men jeg sliter med å ta bilde av meg selv i et speil så det får bli med drømmen. 

Dere kan få bilder av katten min Lilli i stedet.

Den bare  "  SLIPP MEG INN .  "  

And I did, men da bare

" Du er slem. Gå din vei.  "

Så den rullet seg for meg for å vise sin egenrådighet.

Dette er meg og Kiro. Jeg savner han skikkelig. 

Jeg må begynne å pakke til jeg flytter, men jeg aner ikke hvordan jeg pakker når man flytter selv om jeg gjorde det i fjor.

 

Å danse i løvet, eller å gråte i vinduskarmen.

Nå som det snart er høst så synes jeg det er på tide med en ny liste med musikk en kan høre på når en sitter på bussen til skolen, og egentlig bare vil sove med hodet inntil vinduet, eller når man vasker huset og trenger noe å danse til i mellomtiden. 

Take me as you find me, for what I am.

Jeg har bestemt at denne høsten skal bli helt fantastisk fin. Dette året skal jeg lære meg å faktisk kunne gjøre ting som gjør hverdagen litt lettere å takle, som å bare kunne sette seg ned på en benk med en tilfeldig bok for bare èn time kanskje, men det hjelper. Det skal ikke gå i ett, og det skal være rom for å kunne puste, og å kunne leve. Det er mitt mål.

Om mennesker blir helt fortapt i hverdagen, så har de lett for å bli fortapt i livet. Jeg tror absolutt det går an å lære seg å ha det bra, og å bare stoppe opp å kjenne på livet og luktene i lufta. Det å bare smile til en tilfeldig èn, og kanskje gjøre dagen til akkurat den personen litt bedre med å smile for å vise at " hei! det er mandag i dag, men mandager kan være fine også " .

Jeg tror det er viktig å bruke tidene som kommer til noe fint. Selv om det blir mørkt, kaldt og grått må man aldri glemme det å faktisk klemme hverandre, danse litt på kjøkkenet i noen sekunder når maten ordner seg selv en liten stund, og å bare tenke at livet egentlig ikke er så verst, kanskje. Og om det skulle være det, så hjelper det alltid å danse litt ekstra. 

Happy days.

hei! Håper dere alle har det fint for tiden. De siste dagene har jeg vært hos Even, og i morgen reiser jeg heim. Nå har det seg slik at jeg endelig har funnet meg en plass å bo! På søndag for jeg også vite om jeg får det stedet jeg egentlig vil ha, men om jeg ikke gjør det, så flytter jeg til Skedsmo om ikke lenge. Den andre plassen ligger i Oslo, og hadde vært best med tanke på beliggenhet, men det er ikke verdens undergang om jeg må kjøre buss i en halvtime når jeg skal til skolen heller. Jeg er i hvertfall skikkelig glad, og ikke minst letta at det er i orden, for jeg trodde nesten at jeg måtte si i fra meg skoleplassen min en periode, for alt så virkelig håpløst ut en tid. Det er ganske sjukt, for dette har vært drømmen min siden ungdomsskolen, og endelig skjer den. Er virkelig glad for at jeg faktisk har klart det, for den har virket så langt unna, så lenge. Ting kan jo fortsatt skje, men vi tar ikke sorgene på forskudd. 


Jeg koser meg i hvertfall utrolig mye hos kjæreste, og i går dro vi til gruneløkka og ruslet rundt i mange timer. Vi har vært sammen i over to fantastiske ( beste årene i mitt liv ) år nå, så det måtte jo feires litt.  ( Bildet over er fra august 2010!!!!1 )

Det er så utrolig mange fine butikker der, og jeg kunne telle rundt 6-7 vintage-butikker! Det er nok den beste plassen i Oslo, de har liksom alt der. Mangler en inspirasjon, så burde man gå rundt der en ettermiddag det er sol, og sitte i parken å lese, og bli inspirert av alle som er rundt deg.

Må si at jeg gleder meg til å tilbringe en masse ettermiddager med å se på kjoler, mennesker, og fine steder i høst, åh det blir så fint. Living the dream, liksom. 
 

 

no apple or cherry could ever be.

I dag synes jeg at alle burde spise jordbær eller bringebær ( Deres valg. Man kan også spise begge deler, selvsagt!!) 

Også burde alle gå barbeint rundt i graset, også kan man feks late som om det er varmt ute om det ikke er det, for jeg tror det er så himla viktig å bare tusle rundt i graset å tenke inne i mellom.

Også kan man se på skyer, og å late som de er fine hester, eller noe annet fint der oppe på himmelen i stedet for å irritere seg over at de blokkerer solen hele tiden. 

Eller man kan se på rengbuer som jeg gjorde. Det funker minst like bra som skyer.

På slutten av dagen når man føler at øynene faller ned på nesa, omtrent, da kan man legge seg ned å sove litt til denne sangen og legge hendene bak nakken i tilfelle man ikke har noen pute. 

 

 

 

 

The sun is going down.

I blant bare elsker jeg å gå ut om kvelden, rett før det mørkner. Det er så fint å bare gå rundt i mens man kjenner på stemninga, i tillegg er lyset så fint selv om det ikke er heilt idelt, men i forhold til mange elsker jeg høy iso. Jeg synes ikke det er spesielt festlig å gå rundt slik heime, men her oppe på Ulefoss er det som om du er på verdens tryggeste sted, det er som om ingenting kan skje her. Når jeg blir godt voksen skal jeg bosette meg her en gang, definitivt. 

 

Rainy days.


I det siste har det bare regnet mer og mer, og det er jo bare forferdelig kjedelig. Nå er omtrent alle vennene mine på ferie i tillegg, så da bestemte jeg meg for å reise heim til hvor jeg kommer fra, nemlig Ulefoss. Helgen skal jeg bruke til å spille masse sims, drikke masse te, klemme masse på fine Kiro, og forhåpentligvis ta noen fine bilder av han ute om bare været blir en smule bedre. Synes vi i hvertfall kunne fått litt sol, da. Kan telle alle soldagene i år på èn hånd, huff. 

 

hits