august 2010

The way you shine

Heisann. I dag sto jeg opp kvart over seks,fikset meg og la i vei til skolen. Det var ganske greit i dag,selv om det er kjedelig med all teorien. Jeg tror jeg skjønte noe i matten i dag også. Ellers er jeg ganske sur for noe skolegreier som aldri fikser seg,bah.  I dag skal jeg gjøre lekser,på sang og slappe av. Vgs er serr utmattende!

- MailinJ - status feat.Shontelle  - pieces


Party like it's the end of the world

Hei. I dag våknet jeg av at mamma lurte noe veldig på om jeg hadde tenkt og komme meg ut av sengen. Da var klokken sånn kvart over seks,men jeg har funnet ut at jeg greier og rekke bussen om jeg står opp halv sju,og jeg trodde mamma sa at klokka var kvart på sju så man kan si jeg spratt opp. Så kjeftet jeg på mamma siden jeg kunne sove et HELT kvarter til,og etterpå dro jeg på skolen. Jeg var noe jævlig trøtt,hehehehe så tiden brukte jeg til og dagdrømme,egentlig. Formgivinga var artig da. 

Så dro jeg på klarinett,det var greit og postkontoret siden Even glemte ipoden sin hos meg,flinka  <3<3<3.  Så nå har jeg planer om og nerde matte og ut en liten tur i kveld,kanskje.  Jeg skjønte foresten noe i mattetimen i dag,det er jo sykt.

- Mailin

Something about him

Godkveld. I dag var dagen mildt sagt jævlig bra. Den startet klokken tre på morgenen av at Lilli,min kjære kattepus gikk på meg. Katter vet dere. Så fikk jeg ikke sove så jeg nerdet litt,og i seks tiden sto jeg opp. I ti tiden kjørte mamma meg til togstasjonen og jeg kjøpte billetter og hoppet på toget til Larvik. Så når jeg kom dit ventet jeg en stund også kom toget til Even og da overfalt jeg han som vanlig <3. Vi hoppet på bussen til Porsgrunn og rakk akkurat ikke bussen til Herøya. Vi gikk rundt i Porsgrunn en stund og jeg hviste han den spennende byen min. Virkelig mye og se der. Så kom bussen også stakk vi til meg,spiste litt så kom Marte,Vilde og Elisabeth og Margrethe og spiste kake med oss. Vi snakket og tullet osv. Sånn 1 time etterpå,kastet jeg dem ut siden da skulle jeg og Even se på film. Vi så "Forest Gump" Og den er jo kjempesøt og morsom! Så dro vi til jernbanen og jeg måtte si hadet til gutten min ): Ikke gøy.  Men vi hadde en sikkelig herlig dag sammen,så jeg overlever.  Når jeg kom hjem spiste jeg litt og gjorde fransklekser,må si jeg gleder meg SÅ mye til og stå opp i morgen,ja.  Vi er jævlig kule,vet ( :


Ne-Yo -  miss independent


He got his own thing.
That's why I love him.
Mr independent
Won't you come
And spend a little time
He got his own thing
That's why I love him
Mr independent
Ooh
The way you shine
Mr independent
<3

- Mailin

So many things I want you to know

Simple Plan - Save you.

Sometimes I wish I could save you
And there're so many things that I want you to know
I wont give up till it's over
If it takes you forever I want you to know.


Photo: Meg.

- Mailin


Pieces

Halla. I dag så våknet jeg sånn stykt tidlig som vanlig. Så slappet jeg litt av og gikk i gang med og vaske og det gjør jeg enda og regner med og gjøre det en stundt. Fin lørdag. Men hey rommet mitt er ryddig og det er deilig. I dag skal jeg sikkert til Marte senere og se på film eller noe. Og i morgen kommer Pus! <3.

- Mailin

Stuck with eachother

Hei. I dag var det en veldig bra dag. Vi begynte sent,og jeg sov helt til halv ni. I gymmen spilte vi kanonball og jeg ble såklart truffet først. Og siden vi spilte på en sykt stor bane så endte det med at jeg løp frem og tilbake som ett helvete. Hahha,det så rimelig dumt ut for og si det mildt. Etter gymmen hadde vi formgiving i fem timer og jeg drev og tegnet og tok bilder av skulpturen vi har laget. Senere skal jeg til Marte og se på House sammen med noen snupper. 


Shontelle - Stuck with eachother.

- Mailin

Thursday

Hei. I dag var det på'n igjen. Jeg har funnet ut at jeg kan klare og stå opp halv sju og fortsatt rekke bussen,hurra. Det er som om senga ikke vil gi slipp på meg. De fleste kjenner seg nok igjen der. Skolen var alright,alle elever som går studieforbredende får egen pc,og det fikk vi i dag! De var faktisk ganske bra,og det er jo ikke alle elever som får gratis pc , så vi er jo heldige. I dag skal jeg bare slappe av og i morgen begynner vi ikke før ti,så da kan jeg stå opp åtte,hurra!


Keri Hilson - Knock you down.

- Mailin

Rainy day

Hej. I dag sto jeg opp halv sju før jeg trasket til bussen med menneskene mine. Vi hadde formgiving og det var ganske gøy. Jeg,Marianne,og Marte lagde en stor " lavo"  av pinner ute. Den ble ganske kul,faktisk.


Etter det var det fritime,deilig! Så begynte det og regne noe sykt og jeg og Marte måtte beine til stallen  ):  Jeg rei Aida i dag,og hun var kjempegrei lille ponni'n! Nå har jeg krypet under dyna og føler meg helt utslitt.

- Mailin

When I look at you,my mind goes on a trip

Halla. I dag sto jeg opp halv sju,stresset også gikk jeg med noen mennesker til bussen. Skolen var pretty avslappende i dag,vi sluttet halv tolv  men det endte selfølgelig med at jeg satt og nistirret på klokken og ventet på at vi kunne gå hjem. Når jeg kom hjem stakk jeg ned på butikken og fikset meg noe mat når jeg kom tilbake. I dag skal jeg gjøre lekser,på sang og slappe av. Det er grått vær i dag og ganske kaldt så høsten er definitivt i anmarsj. Jeg har på følelsen av at den kommer til og bli ganske bra.

- Mailin


Dizzy

Hei. I dag ville jeg ikke stå opp,herregud. Men siden jeg obvious er supermann klarte jeg det likevel! Skoledagen var slettes ikke ille. Altså teori fagene er generelt kjedlige men det er ikke noe stress at all. I formgivingen plagde jeg de som satt på samme bord med mine sprøe historier  / skuespillerier.  Så dro jeg hjem,herreguud det var kø og vi ble sittende på bussen i hundre år. Når jeg var hjemme hev jeg noe mat i meg,så dro jeg på klarinetten > så hjem og nå er jeg mentalt utslitt. Takk gud for at det bare er skole til tolv i morgen.

- Mailin

You lift my feet off the ground

Halla. I dag tidlig så stod jeg opp halv seks,av meg selv. Utrolig ikkesant? Egentlig trengte jeg ikke stå opp fullt så tidlig men hallo,jeg skulle se ut som jeg levde så tidlig på morgenen. Så lagde pappa frokost og niste til meg også sånn i halvsju tiden dro vi til porsgrunn. Først tok jeg ut penger i minibanken også satt vi i bilen siden det var kaldt og jeg gikk i shorts. Så kom bussen og det var liksom bare meg og to andre der,fnis. Jeg benyttet annledningen til og studere trær. De er jo så inkluderende vesener. Så,endelig var jeg fremme i oslo så jeg kjøpte meg noe greier i en kiosk og ruslet nedover til oslo s. Jeg gikk litt rundt og kikket også satte jeg meg ett sted. Så gikk jeg for og se etter Even og mens jeg gikk rundt og gapte snek han seg selfølgelig bak meg. Det var helt herlig,fantastisk skjønt og se chærsten min igjen!  Vi tok toget til ski,så gikk vi en tur siden jeg ville se på skolen hans. Vi satt der litt også gikk vi hjem til han. Så bestemte vi oss for og se på film,Fritt vilt 2,som jeg aldri har sett fnis. Den var litt skummel :c   Så spiste vi litt også så vi mer på film / tv / snakket og i fem tiden spiste vi middag med familien hans (  :  Det var koselig.  


Dette er Even når han er på sitt blideste : )))))))))))))))))))))))))

Så måtte vi gå ,og Even fulgte meg til toget også måtte vi si hadet :C  Virkelig ille,bahh.   Men damn,for en herlig daaag! 

Dette er det peneste bildet av oss :  )))))


<3


You lift my feet off the ground you spin me around,
You make me crazier,crazier.
Feels like im falling
and I'm lost in your eyes.
You make me crazier,crazier,crazier

- Mailin

Mushroms and berrys

Heyhey good morning

Halla. I dag våknet jeg sånn i åtte tiden,med andre ord veldig tidlig. Det irriterte meg ganske mye siden jeg hadde lyst til og sove lenge siden det er helg. Men neida...Sikkert noe med at jeg har begynt på vgs og må stå opp før soloppgang og gjøre. Hurra not.  I dag blir det ikke noe særlig og gjøre,kanskje jeg drar og plukker sopp. Sopp faktisk. I morgen drar jeg til kjæresten min <3 Og da må jeg stå opp seks...Men siden jeg er nogenlunde vant til det går det nok greit. Jeg gleder meg kjempe mye ihvertfall.

- Mailin

And this song is for you

Chamillionaire - Good morning
Photo: meg.

- Mailin


The summer is gone

Hei. I dag fikk jeg sove helt til åtte. Jeg skal love dere at det var digg etter så mye tidlig opp om morningen. I de første timene hadde vi gym,og vi bare lekte så det var artig. Så gikk vi ned til byen for og kjøpe en sånn pakke til formgivingsfaget. Det var dyrt men det innholdt veldig mye awesome ting,og stipendet mitt dekker det. Så var det og fikse fronter og passord og sånn til ikt greine på skola så fikk jeg og Marte lov til og sitte og slappe av i kantina og vi spiste sjokolade som jeg hadde med :3.  En ganske så chill dag må jeg si. Nå er jeg planta hos pappa til søndag og det blir deilig og slappe av litt. ....Og jeg overlevde første uka på vgs. Hurra for meg!

- Mailin

Grå dag

Halla. I dag så sto jeg opp ti på halv sju,lat som jeg er. Da fikk jeg litt dårlig tid,og det irriterte meg ganske mye. Jeg glemte mat,og penger til bussen hjem men Maggi lånte meg , og anyway så satt vi på med Elisabeth hjem. Skoledagen var grei den,I guess. Kjedelige fag men ikke noe stress liksom og en fritime var jo digg. Og jeg har ingen lekser så i dag skal jeg bare slappe av!

- Mailin

you do things to me that i'm not used to..

Hei. I dag sto jeg opp ti over seks nå er jeg nesten i mål! Vi dro på skolen,og det beste var og ha formgiving i dag,syns jeg. Vi var ute og hentet kvister også lagde vi skulpturer med kvistene. Det var ganske gøy selv om det var vanskelig og bruke gress til og binde det sammen med. Så hadde vi fire fritmer!  Det var digg det. Jeg,Marte og Brandon surret rundt på butikken og på skolen. Liksom,hva ellers  skulle vi gjøre? :C   Så når jeg var ferdig på skolen hentet mamma oss og vi dro til stallen. Jeg rei Aida i dag,hu var kjempegrei selv om ryggen min er kinda ødelagt etter og ikke ridd på to måneder. Menmen,det kommer seg nok! Nå har jeg vært så flink og gjøre lekser også får jeg vel legge meg tidlig i dag.

- Mailin

Today I feel like smiling

Hei. I dag sto jeg opp klokken halv sju. Jeg klarte seff ikke komme meg opp seks som planlagt men jeg rakk da skolen. I dag var skoledagen grei,og jeg har funnet ut at jeg liker meg der. Var deilig og se igjen gamle kjente fra hus da. Så dro vi hjem og ventet 34555 timer på bussen og jeg og Marte gikk av ved ist hvor vi ble overfalt og overfalte mennesker. Digg og se de igjen også. I dag skal jeg på sang,det blir nok spennendes også skal jeg bare chille.

- Mailin

It's back to reality.

Hei. Jeg forsov meg i dag. En halvtime. Jeg vet at jeg er flink. Videregående er rart....han ene læreren fikk alle til og synge " we are family"  Så tidlig :c   Men samtidig virker lærerene ganske artige, Jeg fikk en bok med info om skolen. Alt som vi lurte på skulle vistnok stå der. Jeg må stå opp klokka seks alle dager untatt fredag. Hjelp meg,det klarer jeg aldri.  Jeg tror klassen min er veldig bra,hurra for dem.  Jeg gleder meg til og ha formgiving.  Jeg gleder meg til søndag,jeg gleder meg til høstferien.  

- Mailin

What would you do

Godkveld ogsånt. I natt sov jeg dårlig men jeg fikk i hverfall sove. Ungene var greie og de våkna ikke før i åtte tiden og lekte helt til ni eller noe så jeg slappet av lenge. Dagen  var grei,jeg og Sunniva hadde en liten diskusjon om barna i Afrika. Hun mente nemlig at ingen sultet i denne verden ogsånn. Haha,fire åringer <3.  Så var jeg med Marte og Elisabeth og vi snakket osv.  Det var koselig :D  Så dro Elisabeth og jeg og Marte så på house.  Alt i alt en grei dag.  Det er skole i morgen,faen i helvete. MEEN,nå skal jeg prøve og være positiv.

+
 - pus er hjemme fra Portugal på Tirsdag,og jeg skal til han på søndag.
- Vennene mine er best.
- Jeg har spist is i dag.

 
-

- Skole i morgen.
- Jeg har funnet ut at en av de jeg er glad i mest her i verden er falsk tvers i gjennom,tusentakk.
- Sekken min er rotete :ccc

- Mailin

Døden og livet,ogsånn.


Her var jeg 7 år.

Det er ganske uvirkelig det med døden syns jeg. Plutselig så er man her,også i neste øyeblikk kan man være borte. Derfor er det veldig viktig at man lever livet sitt fullt ut,vær dag. Man vet aldri når man mister livet,og det kan man heller ikke gå rundt og tenke på. Fordi da blir det jo vanskelig og leve. Min tante,var generelt frisk og kun 65 år. Hun skulle til frisøren og sto og ventet på bussen da hun fikk hjerneslag og falt rett i bakken. Dagen etterpå,på torsdag ( jeg trodde det var fredag,men jeg tok feil ) Døde hun på sykehuset. Hadde hun overlevd hadde hun blitt fullstendig hjerneskadet så egentlig så var det best hun døde med tanke på at halve hjernen hennes var fullstendig ødelagt. Jeg har veldig vondt av familien min nå,barnebarna ,fetterene og kusinene mine,og onkelen min,og pappa som har mistet sin eneste søster.  Pappa drar i morgen til begravelsen hennes, jeg ville gjerne være med men jeg fikk ikke lov siden det ble alt for kort varsel og skolen starter på mandag. Jeg er også ganske redd jeg hadde brytet helt sammen. I år så tilbrakte vi ikke så mye tid sammen som jeg ønket så jeg føler meg litt crappy. Grunnen til at hun begraves såpass raskt er at hun er katolsk og det skjer rimelig kjapt. Men pappa skal i hvertfall kjøpe den fineste kransen han finner til hun fra meg,så jeg føler at jeg får gjort alikevel litt kanskje. Og foresten tusentakk for all støtten jeg får fra dere,venner,kjæreste,og leserne mine. Det betyr mye. Jeg er ikke av den typen som skal stenge meg helt totalt inne pga det her,men jeg tviler sterkt på om jeg orker slike dype samtaler på msn ol, i kveld. Svarer jeg ikke betyr det ikke at jeg er sur eller noe. Jeg er i tilleg barnevakt og det gir meg noe og gjøre og det er litt deilig. Det er ikke verst for meg,men for familien. Min tante var en helt herlig humoristisk person,hun sa vanvitiig mye rart.  Og hun pleide alltid og gi meg gaver,og godteri hele tiden. Eller bekymre seg for at jeg spiste for lite...Sånn som tanter gjør. Det er ganske uvirkelig at for bare 2 uker siden i går så ,så vi værandre for siste gang. Jeg gav henne en ekstra lang klem før vi dro,det er jeg glad for at jeg gjorde. Det er veldig rart for meg og tenke på at aldri skal hun skjenne på meg fordi jeg sitter så foroverbøyd eller bekymre seg over meg. Hun var en slik som bekymret seg over alle,haha <3.. 


Hvil i fred,tante du er dypt savnet. Takk for alt du var for oss.

-
Mailin

Hvil i fred tanta mi


Verdens beste tante er borte,helt plutselig.  Fikk vite det for en time siden.
Elsker deg,alltid.- Mailin

I will be here

Hey. I går dro jeg til byen med mamma for og handle noen skoleting. Det var ikke spesielt gøy med tanke på at ferien er over i...overimorgen. Faen.. Så etter og ha spist lunsj på downtown så dro vi hjem og jeg fikset meg før jeg dro til Marte siden vi skulle i bursdagen til Elisabeth. Det var en superkoselig kveld med supre jenter : D Vi så på film og snakket og tullet ogsånn  (:  


Aleksander with feat.Lene Marlin - worth it.

Fineste sangen <3

- Mailin

Holy guacomoly eller noe.

Godkveld. Da var jeg hjemme etter en tur hos min kjære Karoline. Vi så på fanthomas sesong en og to,vi lo oss skakk vi spiste godteri og jeg klarte og skrive til min kjære Even at vi " priste " godteri.  Jeg tror han syns det var en smule rart. Men ja,jeg skal skrive en sang som heter " the candysong" Og når man synger den så skal man gå rundt godteriet på bordet.  Det var en tull. Også så vi " Alice in wonderland"  Og den er så søøt :D Så dro vi innom Karolines bestemor og jeg hilste på den lille hunden hennes. Den var såå søøt :D  Takk for en fin dag snupp <3ilu.

- Mailin

When you're walking I'm looking

Godmorgen.  I dag våknet jeg tidlig og da ble jeg sint. Jeg var midt i en drøm om vampyrer. Jeg tror jeg drømte at jeg var en vampyr. Veldig fancy! I dag skal jeg ikke så mye,untatt og være hos Karoline min! Vi skal gjøre det vanlige nemlig og se på film n.n. Jeg gleder meg fordi det er lenge siden jeg har vært hos henne. n.n


Photo: Meg.

- Mailin

Walking around the whole day laughing

Godkveld. I dag dro jeg til Marte i tolv tiden. Jeg har også fått brev fra videregående i dag. Da ble jeg redd. Det er bare fem dager til jeg starter på vgs,og hvordan det skal gå aner jeg ikke siden jeg føler meg som en femåring i hodet. Hos Marte så vi på harry potter sketsjer på nettet og på " harry potter og fangen fra azkaban" Jeg diskuterte med Marte om hvordan folk vil reagere vis jeg kommer med fjærpennen min på skolen og griffing-skjerfet mitt.  Jeg måtte le litt.  

Jeg kan jo ta med en blomst i samme slengen,vel? :c

- Mailin

All i need is you

Hey. I dag så gikk jeg med Marte litt på formiddagen vi spiste is og sjokolade. Så gikk vi til Vilde og dit kom Elisabeth. Vi så "the orphan"  en veldig bra film,og supernatural,en veldig bra serie,og spiste popkorn. Det var veldig koselig og være sammen med så søte folk! Så gikk jeg hjem,moren min hadde tydelighvis pms så middag måtte jeg fikse sjølv. Flink som jeg er kjøpte jeg meg litt pasta og da det kokte så fint gikk jeg inn i stuen i ett minutt,og da jeg kom tilbake var det overkokt deluxe og breeent. Faaen,hvorfor skal verden gå i mot meg på matlagings fronten :ccc? Jeg skal tross alt overleve en dag,UTEN foreldrene mine! Men så vasket jeg opp tilslutt,mamma elsker meg nå. fint.

Selv om jeg brente pastaen så er jeg fordi om veldig glad. Litt brent pasta skal ikke få knekke meg :cccc

- Mailin

You're so damn perfect


Min kjære Even <3  

Charice - Pyramid

- Mailin

Another day is going to pass

Godmoren her og der. I dag våknet jeg i sånn ti tiden også har jeg bare surret rundt på dataen egentlig. I dag blir det vel og henge med mine kjære venner og kanskje gå en tur i det fine været. Det som skremmer meg er at det er 6 dager til skolestart. Herregud det blir rart og være minst på en skole igjen,altså! Men jeg håper at jeg kommer til og trives der i hvertfall. Og jeg skal virkelig prøve og gjøre det bra på videregående,fordi da får jeg flytte nesteår! :D  


Noe av familien min i  Tsjekkia. Fra venstre: Svigerinne,søster,bror og meg.
- Mailin

Just wanna say.

Alltid her for deg vennen. Gjennom tykt og tynt og helvete og himmel.  Det ordner seg. 


- Mailin

Chasing a star

Heiaa. I dag sto jeg opp klokken 12 og det var rimelig digg og føle seg uthvilt! Så gikk jeg med Marte ned på butikken en liten tur og jeg kjøpte jordbær og is til oss,også så vi på endene som kranglet,hahah det var litt gøy. Så gikk jeg hjem og i dag skal jeg bare slappe av og rydde litt,tror jeg. Rommet mitt er jo helt bomba jo : C


Kate voegele - Halleluja.

- Mailin

Just me and you

Halla. I går så var jeg barnevakt og jeg fikk nesten ikke sove,gahh. Så i dag hentet mamma meg i åtte tiden og kjørte meg til buss-stasjonen i Porsgrunn. Da bussen endelig kom ble jeg letta siden min mor var lettere hysterisk og det så ut som hun ville løpe inn i bussen og dra meg ut så jeg var rimelig glad da den kjørte. På bussen glodde jeg ut vinduet på alle de lekre grantrærne som vi kjørte forbi ( not ) .  Så når jeg kom fram og klarte og finne veien inn til sentralstasjonen helt på egen hånd var jeg så fornøyd med meg selv at jeg gikk og gliste. ( Liksom,hvem skulle tro at jeg kunne klare noe sånt ) Jeg ringte min kjære som var på toget også satt jeg meg ett sted og ventet på han. Så da Even kom så overfalt jeg han :D Det  var så syyyyyyykt deilig og se igjen kjæresten min atte ( : Vi satt og pratet en halvtime før toget kom også kjørte vi til Ski. Jeg syntes det var veldig gøy og kjøre tog med Even så jeg benyttet tiden til og poke,og plage han. Han ble veldig glad,altså!  :D:D:DD  hahah! Så når vi kom til Ski gikk vi til han og jeg møtte de supersøte foreldrene hans! Også viste han meg huset sitt og jeg hilste på den søte lillebroren hans Sondre. Så spiste vi pizza og brownies og så på film og Tv ( :  I sånn seks tiden så gikk vi ned til stasjonen og det var sikkelig ille og si hadet til han :c <3  Jeg er så heldig som har en slik flott kjæreste,seriøst han er verdens beste! Ooog forhåpentlighvis så er det ikke så lenge til vi sees igjen!


Takk for at du er den du er,pusen <3

Jesse McCartney - Body language.


Butterflies and a flowerEvery thing that i do,reminds me of you.

Avril Lavigne - When you're gone.


My flower- Mailin

A day with my crazy family

Godkveld. I dag startet jeg dagen med og surre rundt på facebook og å lese. Sånn rundt fire tiden så dro jeg til tanten min som bor sånn rett ned gata her. Der var kusinene mine og barna til hun ene som heter Simona. Det var superkos og se Stephan på ni år,Klara på 3 år og Adela på 19 år igjen :D Vi tullet og tok bilder og spiste godteri. Det var kjempekoselig!

Vi er desverre ikke heeelt normale.  (  : 

- Mailin

Praha,ogsånt.

Dette er tredje gangen jeg skriver blogginnlegg,faenta nettet. Vel som sagt har nettet vært borte i tre hundre og førti åtte år og i dag bestemte det seg for og dukke opp igjen.  HURRA. I forgårs så dro jeg og folka til broren min og det var digg og se han og tanteungen og svigerinnen min igjen! Vi grillet og koste oss og ...det ble altfor mye drikking på meg.  Etter endel vin og champagne ble jeg .....full. Ikke prøv dette hjemme. Det var min kjære svigerinne som insisterte. Takk gud for at jeg spiste i mellom sier nå jeg. Og det passet jo fint med tanke på at jeg skulle til praha dagen etter ja. not.  
Så når vi kom hjem så sovnet jeg rimelig kjapt,død som jeg var.  Klokken 4 sto jeg opp,og selv om jeg følte meg helt crappy så ble jeg selfølgelig med til Praha!  Jeg har vært i Tsjekkia 34455 ganger men jeg har aldri sett Praha helt ordentlig. Vi tok toget og det tok ca 3 og en halv time.  Jeg gjorde ikke noe annet en og sove og glo ut vinduet. 

Når vi kom til Praha så tok vi Metroen til ett sted som heter Muzeum,rett utafor nasjonal museet også gikk vi nedover til gamlebyen. Det var utrolig mye og se på,og jeg ble veldig overivirg når jeg så " Vår frues kirke "  siden jeg syns den er så utrooolig fin! Og så astronomi klokken da. Så gikk vi over Karls - broen! Veeeldig artig.

Så når vi kom over til andre delen så tok vi og spiste siden vi var ...sultne.. Logisk,right? Jeg drakk i alt fire kopper capucchino den dagen,men Praha har god kaffe! 

Så gikk vi oppover og kikket litt i butikker. Vi skulle til St. Vitus katedralen,var kjempe tungt og gå opp dit i den varmen,men var virkelig verdt det! Først gikk vi i gjennom slotts plassen og det var artig!Også kom vi til St. Vitus katedralen. Jeg ble bare gående og måpe den var så fin! Jeg er jo ikke kristen men jeg elsker og se på slike byggverk. 
Vi gikk også inne i den og jeg elsket de glass-maleriene der! SE SÅ FIN!


Så gikk vi i en anna kirke,den var ikke så fin da.  Så gikk vi rundt i sånne handlegater og det eneste jeg kjøpte meg var "new moon"
Har fått sikkelig hekta på twilight! Så satt vi oss på en resturant også så vi på astronomi - klokka slå.  Det var.....eh gøy.  Så gikk vi på en annen resturant og spiste gulasj og jeg drakk mer cappuchino...Etter det så gikk vi til tog-stasjonen og i dag har jeg ikke gjort annet en og handle litt gaver og en kjole siden jeg skal i bryllup snart. Så på fredag drar jeg hjem også erre bare og vente til søndag så drar jeg til kjærestepusen min<3  Oog blir digg og se alle folka igjen!.....Jo også gikk jeg i søvne eller noe i natt så jeg hoppet på søsteren min og klorte henne på halsen. Tror jeg har lest en smule for mye Twilight ehhe.
- Mailin
hits