august 2009

Heey økonomi er gøy eller hva?

Namnam regn. Idag er det mandag og jeg har funnet ut at jeg trenger og legge meg litt tidligere eheee. Mitt mål er og komme meg opp klokka 7 men jeg er aldri oppe før halv åtte. Det er ok det og for jeg går jo hjemme fra 8.20 men det er så deilig og ha ekstra god tid. Jeg ligger ikke etter med leksene men jeg gjør dem aldri før i ti ellve tiden på kvelden når konsentrasjons evnen ikke er på sitt beste ehehe. Jeg lurer på og sette opp en timeplan for og beregne tiden. Eller nei. Men jeg trenger pcen absolutt når jeg gjør lekser tilfelle jeg ikke skjønner noe og da begynner jeg altid med andre ting.
HELP ME


Ellers så hadde vi økonomi idag og det sugde siden jeg ikke skjønte en dritt. Det eneste jeg fikk med meg var vel omtrent BOOOM som var et ord for økonomien når den gikk nedover. Nå skal jeg spise også skal jeg færr rett på sangen,herlig!

-Mailin

Feel the rush.

Idag har jeg bare sittet her og sløvet bort halve dagen. Men man må jo ha noen dager som det eller hva? Jeg gleder meg allerede til høstferien forda kommer min kjære Maren til meg kanskje. Ellers så savner jeg sommeren så sykt mye. Jeg sitter og hører på litt sommermusikk og det får meg bare til og tenke på malta og de sene kveldene der på numero uno (disko)  ahhhhh...Spsielt denne sangen her.


- Mailin

We Could Fly So High let our spirits never die.


Gratulerer med dagen Michael,og måtte du hvile i fred.
Jeg syntes musikken hans har gitt oss så sinnsykt mye selv om han sikkert gjorde masse dumme ting.
Denne sangen her er en av de fineste han har laget syntes jeg.

-Mailin

Namnam helg.

Hejlå. Idag var jeg med Iselin i stallen. Det var super gøy. Hun har en søt liten Islandshest på for som heter Vidalin aww. Jeg fikk prøve han og må si at det var deilig og ri igjen selv om det kanskje ikke så så bra ut ehehe. Har ikke ridd siden februar så jeg er litt ute av trening. Og når vi skulle gå opp til en stall hvor det er ridebane klarte jeg og tryne midt i skogen så det så ut som om jeg hadde falt av hesten før jeg ridd haha.
-Mailin

Jeg elsker randome mennesker.

God ettermiddag. Igår ble han runke - mannen arrestert men politiet måtte la han gå siden han selfølgelig nektetr for det. Det han derimot innrømte var at han hadde stått naken i vinduet bare det er ille da herregud. Du står da for faen ikke naken i vinduet med vinduet på vidt gap! Forklaringen hans var at han pusset opp og ikke hadde annet og gjøre eeh?

Men vi var altså i bursdagen til Catharina i skien fritidspark og når vi skulle bade var det tre helt randome gutter vi begynte og henge med <3 Nå er de ikke randome mer ehehee. Idag var klassen min io skien og jobbet på en matfestival og vi måtte gå med dumme t-skjorter :  (
Men siden jeg er god til og mase fikk jeg lov av min kjære lærer og gå litt tidligere guskjelov siden været suger idag.

-Mailin

Pass på det kan hende du har en pedofil nabo utenatt du vet det selv.


Dere vil ikke vite hva som skjedde istad.
Jeg og Marte var på vei hjem fra skolen som vanlig og da vi fikk forbi noen firemans blokker som ligger 10 meter fra meg og var ien meget entustiastisk samtale om hester da Marte hvisket:
"Se på vinduet"
Mailin "Jamen hesten osvosv"
Marte "SE PÅ VINDUET NÅÅÅ"

Jeg gadd selfølgelig ikke det siden heste samtalen  var myyyye viktigere.
Men det var da Marte sa veldig stille og så bort. "Det står en mann og onanerer i vinduskarmen"
ÆSHHHHHHHHHHHH
Han kikket på oss eller noe. Jeg har ikke ord for hvor kvalmt det var. Har egentlig lyst til og andmelde det ehhe.

Nå skal jeg spise is også skal jeg i Catharinas bursdag og bade og spise enda mer is.

æsj.
Følg med på naboene deres folkens. Mitt kloke råd.
-Mailin

Vil du ha litt stekt konfekt?

God ettemiddag. idag har dagen vært passe. Vi hadde en dønn kjedelig musikk - time og lærte om istiden med en musikkk lærer som gikk uten bh. Matte læreren min gav meg ikke lekser og jeg sugde ikke så i matte timen idag. En helt vanlig dag på ist altså. Ellers så er jeg alene hjemme og har spist meg mett på pizza og moreller. Og nå skal jeg altså spise morell-gele som er mega deilig. Men istad når jeg skulle steke pizzaen glemte jeg at mamma hadde lagt en konfekt inne i ovnen så den ikke skulle smelte (hvorfor i helvete la hun den ikke i kjølsekapet ) pluss et stekebrett og en stekepanne med noe greier i. Så jeg skjønte jo ikke hvorfor ikke ovnen ble varm men da jeg sjekket randt det skjokolade ut ehhehe. Jeg er blond innvendig. Imorgen er det Catharinas bursdag og vi skal i en badepark det blir sikkert mega koselig.

-Mailin

Ja vi elsker....moreller.

Hello cherrys. Mamma har akkurat kommet hjem med to bære poser fulle av moreller og det er ikke kødd engang. Mesteparten skal hun da bruke til og lage likør som skal råtne her i huset. Eller jeg skal drikke meg full på selvsagt. Jeg har funnet ut at jeg ikke har lekser til imorgen,at jeg blir alene imorgen,vi har kort dag, Maren snupp kommer på besøk i høstferien og det er awesome og at det snart er Alex - time igjen ( men det har jeg egentlig funnet ut for lenge siden ehe) Nå skal jeg krype til køys siden jeg har sjangse til og få litt mer søvn en vanlig.
129Så da skal jeg drømme om at denne karen kommer og spiller vuggeviser for meg      (c) på bildet folkens huskhusk)


moreller1selectedOg dette ... namnamnam

-Mailin

Jeg liker ikke naturfag når jeg har rennende nese.

Gooodagen. Idag har skole dagen vært dønn kjedelig og rimelig dramatisk. Det kjedelige var at min nese holdt på og dø og det andre var at vi holdt på og dø siden noen slemme gutter skulle kaste en død edderkopp på oss : ( På mandag når jeg var syk hadde læreren min i matte funnet opp en greie han kaller "mental monday" Ehhe. Det hørtes ut som vi var gale i huet. Det går ut på og ta noen jævlige teoretiske tester vær jævla mandag og de suger siden jeg ikke skjønner enn dritt. Jeg orker ikke på på klarinett spillingen idag heller siden jeg ikke vil at den skal bli dekket med snørr.


Jeg køddet.

Men jeg orker ikke det.

-Mailin

Hurra!

Mamma har klart det! Hun har fikset mobilen min! Jeg er i meget godt humør nå må jeg si. Jeg skal nok på skolen imorgen,og selv om det er kjedelig er det bedre enn og være syk. Mamma sa hun skulle dra til et sted og plukke masse moreller imorgen namnam for meg da. Men nå har jeg kommet på at jeg har lekser og gjøre. Ingen nåde på min skole nei.
-Mailin

Hei syk dag.

Godmorgen. Idag er jeg altså syk siden min kjære nese har sluttet og fungere så da skal jeg bare sitte her hele tiden. Mamma har dratt på jobb og jeg får ikke tak i henne og få sagt at jeg er syk men det være. Hadde jeg dratt på skolen hadde jeg bare blitt en pest og en plage for mine med elever ved at jeg hadde sitttet der og snufset så høyt at de ikke hadde hørt læreren snakke. Dessuten så klarer jeg ikke konsentrere meg med rennende nese. Mamma blir sikkert sur for at jeg ikke går på skolen men det får så være siden jeg ikke orker.
objSånn her føler jeg meg idag : ( ( bilde fra google )

-Mailin

Hei jeg er bedre.

Tror jeg. Nå skal jeg prøve og komme med ett nogenlunde ok innlegg det forrige var litt sånn småskrivefeil i ehhe. Jeg føler meg litt sånn bedre og jeg er fastbestemt på og gå på skolen imorgen selv om de kommer til og spørre om jeg har svineinfluensa selv om jeg mest sannsynelighvis hadde den på malta. Jeg tror jeg ganske enkelt bare har fått ett sikkelig klima sjokk. Skolen min har setti opp flere plakater av dette:

vanersomforebygge163039a Vaner som forebygger influensa ehhe.
De har også spammet mammas mail med 5 mailer med samme emne tror jeg blir gæren siden det er jeg som ordner med den ehhe.
(Mor uten datakunnskaper)

-Har du hatt svineinfluensa?
-Er du redd for den?

- DIGGER DU ALEXANDER RYBAK :D <3333333

Unnskyld men jeg måtte.
Jeg savner han så mye at det er fælt.

-Mailin

namnam syk.

Heeeyy.  Helgen var ganske deilig og avslappendes. Utenom at jeg er syk igenn. Rimelig heftig plagsomt. Jeg er ikke i blogg humør men jeg blogger fordet. Jævlig dritt at jeg skal bli syk igjen sikkert svineinfluensa nummer to. Nå har jeg bare Alexander konserten og se fram til gleder meg mega mye alerede. Håper dere koser dere heldige friskuserrr.
-Snuffs mailin

Nå skal det stekes frossen pizza og læres fransk!

God kveld. Nå kom jeg akkurat hjem fra sangen og det var mega gøy. Eneste problemet  var at bussen var så jævla forsinka da jeg skulle hjem og det plaget meg endel. Men så har jeg akkurat sett på værvarselet og det meldes kraftig tordenvær. Jaha ja nemlig. Veldig morsomt for meg som er alene hjemme da. Jeg har ikke generelt noe imot tordenvær bare når jeg er alene. Men nå må jeg stikke skal gjøre mine kjære fransk og matte lekser.
It"s hard to be a tiende klassing nemlig. Putan.
-Mailin

Namnam skole.

Salut. idag startet vi for alvor på skolen med fagene. og det var ikke lite slitsomt heller nei. I matta satte min kjære matte lærer et veldig stygt blikk i meg og jeg aner ikke hvorfor ( random bilde fra google ) Jeg fulgte faktisk med. Jeg trodde at han sånn seriøst skulle spise meg men det gjorde han da ikke. I fransken fikk jeg kjeft fordet jeg lo av meg selv når jeg uttalte et ord feil. Jeg fikk beskjed om at dette ikke var en spøk osv. Men det vet jeg da godt. Jeg klarte også og prestere og blø neseblod og da jeg løp ned på dass kom en lærer og spurte om noen hadde fiket til meg haha. Nå må jeg snart løpe til bussen siden jeg skal på sang. Etterpå er det og gjøre de jævla matteleksene til imorgen som jeg ikke skjønner en dritt av.

images-Mailin

My messy head.

Nå har jeg akkurat gått en liten tur og luftet huet mitt litt. Jeg er så jævla forbanna bekymret for dette året at det ikke er mulig. Pappa var her idag og siden jeg er snill hadde jeg kjøpt en gave til han fra malta. Så siden han er blid nå håper jeg at jeg klarer og få han til og kjøpe thesims3 til meg på fredag. Mamma har også bursdag idag også har hun antagelighvis fått svineinfluensa og så det er ikke en bra kombinasjon kan man si. Selv er jeg ferdig med det,er rimelig sikker på at det var det alle sammen fikk nede i malta så. Og nei man dør ikke av det seriøst. Det er kun småbarn og eldre eller mennesker med  andre sykdommer som trenger og beymre seg. Det er verre enn en vanlig forkjølse,men mildere enn en vanlig influensa. Nå skal jeg kaste meg i badekaret tenkte jeg og noe av det beste jeg vet om høsten er hud lotion som lukter sommer og da passer vel denne her?

m8d0vd54200 Strawberry body butter fra the body shop.

-Mailin

I wonder how you keep warm.

Hello. idag staret skolen og det var retten og sletten helt jævelig. ( Neida jeg vet at jeg har hatt to dager ekstra ferie osv ) Men det var jævelig. Min kjære matte lærer sa til oss alle "Work your ass of you" Så jeg føler meg ikke lite skremt kan man si. Vi fikk heldighvis ikke lekser da noe jeg setter svært pris på siden det er første dagen. Takker ellers for rådene på det forrige innlegget, men tviler på at jeg stjeler ett kamera eller en mobil jeg er ikke den personen. Men jeg kommer sikkert til og bruke Karoline sitt råd sjekk ut bloggen hennes! Nå er det ryddings etterpå så jeg kan blidgjøre mamma litt det funker alltid.


-Mailin.

Siste dag i frihet.

Heisann. Idag er jeg litt sånn trist. Siden jeg begynner på skolen skal jeg deppe litt men det er da lov? Eller nei det gidder jeg ikke. Jeg skal nyte min sistedag i frihet før helvete braker løs. Jeg har også fått to mega store problemer.

1: Den helt nye mobilen min er ødelagt eller simkortet og hvafaen skal jeg si til mamma? HJELP MEG PLEASE.
2: Kameraet mitt er også ødelagt igjen, og igjen hvafaen skal jeg si til mamma? HJELP MEG PLEASE.

Mobilen er absolutt problem nummer 1 da jeg virkelig trenger den til vekkerklokke og  få tak i folk. Så nå ber jeg mine søte små lesere hva jeg skal si og kommenter innen i kveld.

-En mega  livredd Mailin

Its too late to cry.

God kveld i stuen soverommet eller hvor du en måtte befinne deg. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra noen timeavtaler for sang og klarinett spillinga. Jeg ble glad da jeg ikke måtte spille eller synge idag da halsen min ikke er helt bra enda. Nå begynner jeg virkelig og merke presset når det gjelder skolen. Siden jeg begynner i tiende teller karkaterene mine og jeg må virkelig jobbe hardt for og kunne komme inn på den skolen jeg vil. Det er nesten sånn at jeg lager en time plan hva jeg skal når jeg må. Siden jeg må begynne og fokusere på skolen sånn seriøst må jeg kutte ut og sitte så mye på pcen 24/7. Tviler på at jeg klarer det egentlig ehhe.
-Mailin

Ut på tur,selfølgelig.

God morgen til dere lesere. idag skal jeg og Marte på tur og selv om hun har vondt i beinet skal jeg få henne med på en lang tur siden jeg er slem. Jeg elsker og gå på tur selv om jeg er lat. Jeg har merket at høsten nærmer seg med stormskritt siden det er blitt så kjølig. Men høsten kan være fin den syntes jeg. Med alle fargene liksom. Men på onsdag begynner jeg på skolen og det betyr seriøst stress. Jeg tror ikke tiende blir sånn veldig avslappende for og si det sånn. Og jeg må virkelig skjerpe meg skal jeg komme inn på den skolen jeg vil nesteår ehhe.

-Gruer du deg til skolen?
-Hva vil du bli når du blir "stor" ?

-Mailin

The summer is flying away..

Heisann og god kveld i stuen,på soverommet eller hvor du befinner deg.
Nå har jeg akkurat vært ute en tur med Marte og Vilde. Jeg følte at jeg bare måtte ha litt luft siden jeg er syk. Jeg har kommet på at jeg begynner på kulturskolen imorgen på sangen og klarinetten men jeg gruer meg til den klarinett greia siden ikke jeg har giddet og spille på et halvt år siden læreren min slutta. Så jeg prøver og spille litt nå men det føles ut som leppene mine dør. Stakkars dem. Jeg hadde egentlig tenkt til og slutte og spille men siden jeg har tenkt meg inn på musikk linja neste år er det en stor fordel om jeg kan det. Og jeg får bare prøve og bli bedre. Jeg kan spille men det er ikke noe "wow" For jeg har aldri prioritert det som aktivitet nummer1. Men jeg får bare prøve og bite i det sure epplet. Det skal nok gå bra. På en eller annen måte.
-Mailin

Bryllup kan være gøy.

Godmorgen mine kjære lesere. Igår var jeg altså i bryllup med min kjære famile. Og jeg kan love dere at det ikke finnes en sykere famile en den. Først var det sånn spise middag i hagen og kaker osv. Men sånn i tolv tida begynte menneskene og røyke vannpipe,drikke som faen og synge veldig høyt. Og da sier jeg høyt. Jeg for min del satt oppe på ett rom med noen kattunger,to ellve åringer og en femtenåring. Og mens jeg og denne femtenåringen satt der diskuterte de to ellve åringene kjærester haha de var så søte. Haha husker når jeg var på den alderen. Men bryllupet var morsomt det er koselig og samle familien. Nå skal jeg ligge her og hvile ut en god stund tenkte jeg med litt musikk og tenke på malta <3
-Mailin

Malta 09

God mornings. Nå har jeg fått samlet nok krefter til og fortelle om selve språkreisen. Kan ikke si annet at det var nydelig og sove i senga mi i natt < 3. Men uansett. Den 25 Juli 1 på natta satte meg og Marte kursen til gardemoen. Jeg og Marte satt bare og hørte på musikk hele turen. Når vi kom til gardemoen var vi de første som kom fram men vi fant de fleste oppe i avgangshallen til slutt. Siden klokka var fire så var de fleste litt trøtte ehhe. Så skulle vi sjekke inn og siden Martemor var litt irritert på foreldrene sine sa hun bare hadet til dem på en litt frekk måte ehhe. Jaja jeg er slem Marte osv. Men de bare eyy vi venter her osv. Når vi skulle fly til tyskland og bytte fly i frankfurt sa de at det kunne komme turbulens uten forvarsel og da hørtes det ut som de sa i høytallerne "fasten your seatbelts and hold on tight" Og vi bare "SHIT" Men de ba egentlig crewet om og sette seg ned. Så når vi kom til frankfurt måtte vi gå fire etasjer opp liksom siden vi skulle bytte fly jævlig slitsomt. Og da vi fikk satt oss på flyet kom jeg ved siden av en liten tysk gutt som jeg forøvrig trodde var en jente ehhe. Og Camilla ( en fra den norske gruppen ) på den andre siden. Og han lille gutten med det lange håret snakket tysk til oss liksom hahha han var søt <3. Da vi kom fram til malta var vi så fuckings trøtte at jeg og Marte la oss ned og sovnet da vi kom fram til vertsfamilen haha. Jeg i følge på Marte gapet som en flodhest. Vi var mega heldige med vertsfamilien vår de hadde mega fint hus og vi hadde mega fint rom. De var forøvrig rimelig kristne i tilleg så jeg følte meg litt dårlig noenganger når jeg gikk rundt og bannet på norsk ehhe. De hadde jesus ting i huset og de freaket meg litt uten noenganger ehhe. Men jeg gikk faktisk frivillig inn i en kirke endag og jeg måtte gå med sånn sjal siden du ikke har lov til og vise skuldrene da haha. Men jeg likte kirken jeg syntes faktisk den var kjempefin. Vi gikk også på skole selfølgelig på et sted som heter mtarfa av alle steder. Og den var sånn dritsvær og de første dagene sleit jeg med og finne fram ehhe. Men etter den første uka tror dere ikke at vi klarte og bli syke begge to eller? Jeg ble syk først og siden jeg er litt dum gadd jeg ikke og si ifra så jeg gikk to dager med feber før jeg fant ut at det kanskje var best og gjøre noe ehhe. Så da jeg og Marte skulle ta taxi hjem fra skolen ( hun skulle være med ,aldri i livet om jeg skulle ta taxi alene i utlandet ) måtte jeg så jævlig på dass at jeg trodde jeg skulle daue. Jeg grein nesten faktisk, ganske koselig. Da vi kom fram var ikke Josef ( vertsfamilie faren ) hjemme ennda siden han var på jobb så vi ble stående utenfor med en litt småirritert taxi sjåfør ehehe. Siden jeg fortsatt måtte så sykt på do løp jeg inn i candyshoppen overgata og spurte "hey do you guys have a toilet i can borrow? og de bare ehh nooo. Jævla fitte gubber. Jeg vet de har en dass der de er jo der hele dagen. Men så kom de svenske lederene tilfeldighvis forbi og jeg hyylte "VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENT" Siden jeg måtte så på dass. Men de bodde jo rett oppe i gata så de kjørte meg til en dass hahaha. Og taxi mannen bare "Did she went to the hospital"? Siden det er en poli klinikk rett oppe i gata der. Og Marte bare "Eh i think she went to the toilet. Men han stakk tilslutt siden han ikke gadd og vente mer og skulle sende regninga til sts ( det var egentlig sånn at vi måtte betale regninga selv men vi hadde ikke penger på oss ) Men når vertsfamilien kom hjem trodde de at jeg holdt på og dø og ville ha meg til lege,sykehus osv men jeg bare "NO I WANT TO SLEEP" Så det ble sånn. Men tror dere ikke at Marte klarte og bli syk dagen etter? Så da lå vi bare der og lo litt egentlig. Men det var ikke sånn at bare vi ble syke neida hele norske gruppa pluss alle andre ja cirka hele sts ble faktisk syke stakkars oss. Marte ble frisk etter noen dager men jeg er faktisk litt syk fortsatt men jeg overlever. Men jeg glemmer aldri når de franske kom og to og to skulle arbeide sammen i timen. Siden vi skulle intervjue værandre og lese opp hva vi hadde funnet ut etterpå. Jeg skulle jobbe sammen med en fransk en som het Elliot. Haha han var så snål. Også blandet han inn franske ord i engelsken så jeg skjønte ikke alt ehhe. Men så spurte han meg da hva jeg likte og spise osv og jeg sa pasta osv hva skulle jeg si liksom? Men dagen etterpå sa han til hele klassen da han leste opp hva han hadde skrivd om meg sa han det jeg aldri glemmer. "Mailin loves to eat" Hva faen jeg hadde ikke sagt det hahhahaha. Alle lo cirka. Sier bare litt om engelsken hans. Han ble også syk men det var så merkelig for det var bare på skolen han satt og hosta som bare faen i timene men etter skolen ble han bedre. Haha og da sa han til lederen vår Christine "Today morning was i very sick,but now i am not sick" Haha det var fun. Det var en fyr som heter Daniel fra sverige som jeg ble kjent med som heter Daniel han var sååå snåål <3. Han har en sykdom da. På diskoen dro han av seg skjorta og capsen og gjorde sånne cowboy moves hahhaha. Og han skjønte ikke at han dreit seg ut. Alle lo cirka. Ellers var lederene supre og positive mennesker helt herlige hele gjengen <3 ilu. Og alt det morsomme vi fant på. Og jeg er mega glad i dere hele gjengen. Alle utfluktene var herlige,nydelige strender og steder. Og ekle gubber haha æsj. Vi hadde ett sted utenfor en telefonbutikk som vi satt hver dag for og vente på bussen og jævlig mange gubber tuta på oss og en ekkel 50 åring gav oss "JEG SKAL SLIKKE DERE" tegnet jævlig ekkelt. Vi var også i en by kalt sliema da vi så en av de mange heste-taxiene. Fyfaen Mange av de hestene har det helt jævlig løper rundt på asfalt hele dagen uten vann. Men den hesten vi så holdt på og dø så det ut som så jeg gikk bort til eieren og sa "Can i pet your horse?" Og han bare jaja. Så siden jeg er ei hestejente kysset jeg hesten på panna selfølgelig ( ha dine meninger for deg selv ) Og alle bare "ASSSHHH" Haha duster <3 og etterpå gav jeg gubben litt penger til vann selv om jeg ikke tror han brukte dem på det. Og da gav han meg sånn jævla kysse tegn æshh. Kvalme pedofile dust. Men jeg har hatt en super tur med sts og jeg anbefaler på det varmeste og reise med den hvis du skal på språkreise!
Nå skal jeg i bryllup i en hage ehehe. Det er ikke gøy. Og siden camraet mitt ble ødelagt tidlig i turen fikk jeg ikke tatt så mange bilder så jeg brukte mobben men den er ødelagt og ehhe. Men jeg lånte cameraet til Marte og fikk tatt en del bilder.
Da stikker jeg.
-Mailin

Gone away with the sunHEI MACARENAS.
Jeg er hjemme.
Jeg vil ikke være hjemme.
Eller ja.
Jeg vet ikke.


Jeg må si at dette har vært den beste sommeren i mitt liv noensinne. Jeg har møtt supre folk sett supre steder og hatt det helt awesome. Vi har gjort så sykt mye morro sammen og jeg skal aldri glemme dere. Det er sånn cirka mega varmt på malta og rett og slett helt herlig der! Jeg kom hjem i 10 tiden og planen var egentlig og hoppe til køys men jeg har så sykt mye og gjøre her. ehhe og idag når Marte jeg og mammaen og bestemoren hennes var utenfor oslo da vi kjørte hjemmover så vi at det var en konsert vi hadde kjørt forbi og ikke hvilken som helst konsert nei. Dere kan gjette hvem eller hva? : D  det var nemlig Alex som sto på scenen med noen hoppende frikarer. Siden jeg er litt dum satte jeg i og hyyyyle Aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexxx er der Marte sesesesesseeeeeeeeeeeeeeeee. Så mammaen hennes nesten kjørte av veien. morsomt.  Men nå stikker jeg skriver mer imorgen.
-Mailin
040Her vil dere være. Ja det vil dere.

hits