juli 2010

Utflukt til OstravaI går
så våknet jeg i ti tiden,sto opp og etterhvert dro jeg,pappa,søs,tante og onkel til Ostrava.  Det er en ganske stor by som ligger en halvtime unna Vresina. Vi tok trikken da. Når vi kom frem så kikket vi litt rundt også drakk de andre øl,mens jeg stjal pappa sin > : D.  Så ble jeg dradd med på museum,og er det noe jeg hater så er det vel museumer,egentlig. Det var ett museum om ostravas historie,ikke noe jeg fant spesielt interesant. Vi ble der ganske lenge og.  Etterpå så gikk vi til rådhuset og tok heisen opp i ett høyyyyt tårn sikkert 2-300 meter over bakken. Det var ganske kult og se ned på byen derifra!
Der oppe var vi,helt i toppen!


Byen var ganske fin her oppe!


Etterpå så gikk vi til ett sted hvor de serverer vin,bare siden fetteren min og dama hans skulle komme. Haha,jeg fikk servert vin uten problemer og det var digg. Jeg drikker bare engang i året da,og det er når jeg er i Tsjekkia.

 Så kom fetteren min og det var digg og se han igjen og hilse på kjæresten hans. Haha,vært år er det en ny dame  x) .  Så stakk vi hjem fordi jeg og søs orka ikke mer av den trekkspill - musikken der  x).  Men pappa og onkel ble litt lengre da. Så satt jeg vel bare på pce'n for det meste og bablet med kjæresten min som jeg saaaaaavneeeeeer.  Gah,jeg vil hjem. Bare 9 dager til jeg ser han igjen! :D  Og syv dager til jeg er hjemme!

I dag skal jeg bare nerde pc,tror jeg fordi de andre er og ser på en eller annen borg fra middelalderen. Ikke akkurat min greie. Og ja,på mandag drar jeg til Praha endag. Det blir topp ( :

- Mailin

<3Valentina

I dag kom denne lille snuppa vandrene inn på rommet mitt. Valentina,eller Vali som vi kaller henne er nyeste tilskuddet i familien! Hun er datteren til det ene søskenbarnet mitt. femten måneder er hun,og blid som sola er gul ( :

Ekke huuu nydelig da?  :D

- Mailin.

Grey outside,sun inside

Halla. I dag så våknet jeg i ti tiden. Etter en dusj så var jeg klar for litt frokost og frokosten i tsjekkia er vel....veldig kjedelig. Den består hovedsaklig av rålik og honning. Rålik er sånn avlang loff ting. Halsen min føles bedre ut i dag tror jeg og det er digg!  pappa og de er på kirkegården men jeg gadd ikke bli med siden det regner og jeg fryser og har vært der så mye før. I dag blir det vel og hilse på endel familie ogsånn. JEG VIL HJEM,HERREGUD.

- Mailin

Tsjekkia!

Godkveld! I dag startet dagen med at pappa ristet i meg klokken fire. Meget behagelig måte og våkne på ja! Så sto jeg opp,slang de siste tingene i kofferten min ( eller i pappas siden min var stappa ) Så hentet vi storesøster også hoppet vi på toget til Holmestrand. Jeg sovnet faktisk littegranne heldighvis. Så tok vi buss til Oslo s,siden drammensbanen var stengt også tog til Gardemoen. Såå tok vi fly fra oslo til Praaaha og etter det var det buss som var veldig overfylt ned til sentral stasjonen. På de tre og en halv timene med tog så leste jeg for det meste.  Når vi kom fram så møtte onkelen min oss der også nå er jeg hjemme i Vresina. Veldig kjedelig,og thank good for at jeg har nett. Veldig kult og stjele naboens. Nå er det snart natta for meg,tenker jeg!


Kaffe er digg når man er trøtt!Alle bildene er fra Praha,og tatt i veldig stor fart fra bussen 8D

- Mailin

Flying sky
Fantastisk opplevelse!

I forgårs så hadde vi rumpeldunk turnering! Jeg spilte ikke siden jeg var kun reserve. De fleste kjenner nok til mine ball-kunnskaper,fnis. Det var veldig gøy og Griffing,altså mitt hus vant! Det var stas og som premie spilte de mot lærerne,hahaha og vi vant den kampen også!  Jeg har også funnet ut at Oldruner er jeg sikkelig dårlig i,jeg skjønte ikke bæret. Gammelgnomsk,liksom. Også gikk jeg og Janna ned på professor Slur's kontor for og gjøre ugang,også sier hun at Slur er der,også ser jeg han ikke så jeg bare " Nei det er han ikke,haha"  Også trasker jeg inn,ser inn til siden og der står selfølgelig Slur innatt veggen. HAHAHAH,og jeg hyyyyyyyylte! Han forklarte da at han var alltid tilstede åndelig. Fnis. Så hadde vi kor,også hang jeg med noen fine folk <3  hjerte på dem! 

I går så hadde vi vanlig timer og i eliksiren skulle vi gå ut og lete etter edderkopper. Da Slur fant en,og begynte og forklare at etterhvert ville organene dine innta en flytende form om du ble bitt av den,spurte han meg hva jeg hadde følt da. 

Slur: " Etter 2 - 6 måneder vil organene innta en flytende form. Hvordan ville de følt deg da,frøken Dashine?"
Meg:" Ehh.....bløt professor?

Latter!  :D   Han ville også ha meg til og klappe edderkoppen noe jeg ikke ville siden karakteren min er livredd for edderkopper. Det er ikke jeg i virkelighetenlol. Så i lunchen brukte jeg tiden godt til og stirre på professor Guldmedal. <3<3 Vi hadde blikkkontakt 3455 ganger,da!  :D:D:D:D Hahah. Så på kvelden var det hage - selskap og Sara,hun som spiller Dult/madam Hopp hadde samlet sitt geniale band zeero monkeys,tror jeg de heter. Veeeldig flinke! Jeg virkelig digget dem!  Alle sammen koste seg og danset,ja selv professor Slur!  Så etterpå gikk vi opp på oppholdsrommet og snakket og hørte på eventyr. Det var sikkelig trist!  Og noen geniale mennesker hadde laget de geniale sketsjene og jeg lo så jeg døde! Så måtte vi legge oss,og jeg og Even stakk ned på off - rommet for og finne noe og spise siden gutten var sulten. Han ble lykkelig når han fant en yoghurt! Vi hadde det koselig og drakk Te helt til Pikey la Puma,toptillits fyren,eller topptulling om dere vil fant oss og vi ble kommandert i seng. Så i dag så gikk alle og klemte værandre og gråt og ....ja det var virkelig trist og dra fra alle disse menneskene. Men det positive var at jeg og Even fant ut at vi skulle være kjærester i dag <3   Jeg er.....lykkelig <3 ^__^  og sikkelig glad for at jeg fant han! ,og det første jeg skal når jeg kommer hjem fra Tsjekkia er og besøke han : DDD   Så fikk vi utdelt karakterene og jeg gjorde det vel midt på treet bra. Denne uka har bare vært helt fantastisk bra! Jeg har møtt så mange fine mennesker,og jeg har blitt glad i dem alle! Tuuusen takk for en magisk uke!

Bilder:- Mailin

Quick love

Mange mennesker. Mange fine,glade,sure,sinte,teite,solstråler samlet.   
Sjalusi,og glede og kjærlighet.  Usikre følelser og sikre følelser,følelser som forsvinner og følelser man aldeles ikke vil ha. Venner man egentlig ikke vil være venner med og venner man gjør alt for.
Han fine med det håret du liker som ligger i gresset med deg og smiler så fint . Han du vil fortelle noe til,men ikke tør siden hun andre du er glad i også vil. Kanskje man tør alikevel,hvem vet.  Han med de fine isblå øynene du er litt sånn fortapt i. Han du er livredd for og klenge for mye på.....

 Fordi hjertet har grunner fornuften ikke kan forstå...Photo: Meg.

- Mailin.

If i said forever,what would you said?


Day five at Hogworts

Goood kveld ( : I dag startet dagen med at ...Jo vi spiste frokost også hadde vi flyving. Jeg klarte såklart og begynne og blø neseblod så det ble endel pause da. Etter det så hadde vi Claivoyance eller hvordan det staves og jeg klarte og få fem pluss poeng til Griffing siden jeg var så veldig flink med og spå eller noe. Men i følge min klassekamerat så kommer jeg til og oppleve ett sunt hell snart,kjenner at den gelen vi spiste til dessert ligget godt i magen nå,ja!  ( :

Etterpå så var det astronomi og vi skulle skrive om tre planeter. Jeg fant ut at på merkur bor det halv - håsblåsinger og de kan fly  ( :  .Etter astronomien så var det oldruner og vi lærte gammelgnomsk. Jeg forstod selfølgelig ikke særlig mye...OG jeg har en lekse jeg har glemt.  Oi.   Så hang jeg med Channe og noen andre og jeg og Channe diskuterte nesteår når jeg flytter oppover ( :  DA skal vi rule Trondheim altså!  :DDD  iluChanne<3<3.   

Under middagen i dag så var det vistnok et troll i kjelleren så alle løp livredde ut. Jeg klarte selfølgelig og begynne og blø neseblod så flink som jeg er,så jeg missa halvparten såklart. JO også har jeg fått en arrest med Slur i morgen kvart på åtte,siden jeg og Janna lå i en trapp og lo :cccc.  Vis jeg må skrive at "Trapper er til og gå i" Sånn hundre ganger skal jeg søren meg forklare at jeg jeg satt ikke.  Haha! :D  Jo og i lunchen brøt alle ut i latter til og med Professor Slur. Virkelig minnerikt!

- Mailin

ilu


Verdens beste <3

Day 3 and four at Hogworts

I går så var dagen  vanlig,dvs Frokost - timer - lunch -timer - middag. Under flyvingen så kastet en Smyagrding som heter Nilordien en ball på meg : cc. Vi begynte nesten og sloss i inngangshallen da :C   Så planla jeg og Alvina,Mcriss og McVinkel noe med at Alvina hadde fått i seg en elskolovsdrikk og hun  var forelsket i Professor Slur. Gud jeg trodde jeg skulle dø av latter når alle stod i gangen med professor Slur. Så skulle jeg og gjengen prøve og få oss arrest noe vi ikke klarte,eller jo men ikke den arresten ute på kvelden som alle ville ha. :c.  JEEG måtte vaske toaletter med tuppen av en tannbørste siden jeg sang høyt :C  Det _var fælt det. Mens Mcriss/Kristian måtte vaske trapper ute og en av rom kameratene mine måtte ha arrest halv sju om morningen dagen etter. Haha stakars <3.  Ellers så gikk dagen til klenging på kristian som jeg har døpt sekken min <3<3 hjerte på han.  Det var visst dødsetere på skolen og om kvelden men jeg sov meg gjennom hele greia,jeg :cc

I dag så var alle så trøtte,hahah og jeg stod ikke opp før halv åtte. Faktisk så pleier jeg ikke våkne når prefektene dundrer hardt på døra enganglol. Så etter frokost dro vi til Galtvang/sentrum og gikk på de tre sopelimer. Jeg drakk Iskaffe og Milkshake,eller smørterøl om dere vil mens professor Bable og professor Schummel forklarte oss om Gompe - gjenstander. Så handlet vi på en butikk og alle glodde hahah!  På hjemveien så klarte jeg og knekke staven til Oda,eller min Soda som jeg kaller henne. Det var ikke med vilje : C  Og under lunch så fikk jeg og Kristian 3 minus poeng vær siden Kristian spurte professor Slur om han hadde funnet tryllestaven hans,og jeg protesterte på at han fikk minus poeng :c. Snart er det koooooooor også erre og slappe av og klemme og kose på alle de herlige menneskene her!  ILU Gs-inger <3<3

- Mailin

If you...

...Said you would give a shit about it, i wouldn't,cuz i so_damn_love you.

Photo: Meg.

- Mailin

Day two!

Haaaalla! I natt fikk jeg ikke  sove så jeg var rimelig trøtt når jeg sto opp. Det positive er at døgnrytmen min antagelighvis er snudd om da. I første time i dag så hadde vi forsvar mot svartekunstner også skulle jeg knuse en sånn greie så plutselig så splætta hele tingen oppi trynet mitt. HERLIG . Men det luktet ikke så ille egentlig så ...x) så hadde vi flyving og vi spilte ett spill med sånne pinner vi skulle kaste på andres kubber. Sånne tre greier i bakken. Også noe som het " svisj svisj svusj,boing"    Haha arty!.  Så hadde vi Transfigurasjon og vi lagde lykkeamulett,det var gøy 8D.  Såå hadde vi eliksirer og han mannen,Trygve som spiller Slur er virkelig syyykelig god! Var ganske creepy.  Og etterpå skulle jeg levere lekser til han mens han var i timen og han bare  "  FEM MINUS POEN TIL GRIFFING FOR OG FORSTYRRE UNDERVISININGEN!"  meeen så etterpå når vi gikk opp til lærerværelset med leksene sa han  " SER JEG UT SOM MIN PULT?" Vi bare...ja.?   Så fikk vi streng beskjed om og finne pulten hans og legge den der x)  Vært en superduper daag Også er halsen min bedre,hurra!  Nå er det kor og rumpeldunk som står for tur! 8DDD

- Mailin

Day one!

Godkveld! Da sitter jeg her på Brattrein etter noen herlige timer med HERLIGE folk! Vi dro hjemmefra i sånn 12 tiden også til pappa og videre til Notodden. Hotellet er kjempefint og jeg deler rom med 3 awesome jenter som jeg ikke husker navnet på....eh.   Men først når jeg kom så tok jeg tingene opp på rommet,skiftet også lagde jeg navneskilt. Jeg var så sykt dårlig til og feste lappen på da,men sånn er det  x). Så åpnet shoppen og jeg kjøpte det jeg skulle ha osv. Så dro vi ned for og spise , det var Taco namnam n.n.  Og Gele til dessert :3   Så var vi ute og diskuterte rumpeldunk siden vi starter treningen i morgen. Jeg vedder på at Griffingene mine slår alle,haaah! :D  Nå føler jeg meg som en emo som sitter alene og blogger så tror jeg stikker....


- Mailin

Sunshine heart

Godmorgen. I går gikk jeg og Marte en liten tur sammen og det var siste gang jeg så henne på tre uker siden jeg drar på leir om ett par timer og når jeg kommer hjem er hun i kreta så drar jeg til Tsjekkia dagen etter osv...Alle menneskene blir og savne da : ccc.  Jeg drar med meg laptopen så dere kan vente dere opdateringer fra Brattrein Hotell! : D   Kos dere!

- Mailin

Best damn thing

HEY I dag våknet jeg litt tidligere og det var digg fordi i resten av uka må jeg opp 7 siden jeg er på leir.  I dag går nok mye av dagen til pakking kan jeg tenke meg. Jeg gleder meg veldig mye til og hilse på alle de kewle folkene jeg har snakket med,blir nok en bra uke! Jeg har med pcen så blir nok blogging på kveldene når jeg ikke er i rolle. Og dagen etter jeg kommer hjem fra leiren så drar jeg rettt til Tsjekkia. Gah sku ønske jeg kunne vente litt da. Blir stress ,og der tror jeg ikke jeg får noe tilgang til pc. 10 dager uten pc :cccc.  
Avril Lavigne - When you're gone.

When you walk away I count the steps that you take...
I miss you...

- Mailin

Something about him

Ne-Yo - miss independent 

..."He got his own thing,that's why I love him.."


Photo: Meg.

- Mailin.


Maybe we don't wanna be found

God dag.I natt fikk jeg ikke sove så jeg var våken helt til halv sju,og da fikk jeg ikek sove før sånn rundt åtte tiden. Hehehehe sånn kan det gå. I dag har jeg spist moreller,spist is,spist sjokolade,vært ute også har jeg ikke så mye andre planer.  Det er så syykt kjedelig her ute på landet men i morgen skal jeg hjem og pakke og på mandag er det leir! : D

Photo: Meg.

- Mailin

Tired of thinking

" He said he was the only thing i could think about all the time. I said that he wasn't. I so damn lied"


Photo: Meg.

- mailin

I wrote you a stupid lovesong

fortiden så har jeg helt hekta på og skrive sanger! Det blir endel men det er ikke så mange jeg blir fornøyd med da. Men i dag kjedet jeg meg så i regnværet så jeg skrev like godt en til. Det er en litt rocka låt,faktisk og ikke en sånn veldig trist en.

"One of a kind"
 

It was sunny,it was great when i walked along,to our date and i was looking forward to meet ya.

I was waiting some minutes and i couldn't smile more than i did,cuz all i wanted was to really see ya.

I wanted to

smile,say hi,give you a hug.

I wanted to laugh,and tell you

how much i wanted you,and then i saw you walking to me.

And i was saying hey,boy you look so fine, u smiled didn't do anything than staring at me,wondering,is she crazy or something. Crazy or something.

But i,i i was happy then,and now i'm broken,cuz all i got is the memories. And you are just driving me crazier. After you.

I'll promised my self,that i was tired of summer flirting,didn't wanted to hook up with someone,

but you camed,oh prince charming,charming- hurter but am i any bettter?...better than you? Am i ? ,don't thinkso...

And i was saying hey boy,oh you look so fine,u smiled didn't do anything than staring at me,wondering,is she crazy or something. But i,i i was happy then,and now i'm broken cuz all i got is the memories. And you are just driving me crazier. After you.

You came along,you stoled my heart. You don't wanna give it back,do ya?

You left, i'm here waiting for the time to be there, Waiting,for me to leave from here.

Cuz someday i will say hey boy,i'm kinda crazy,yeah i know i am but i kinda don't think you understand,cuz i really really love you so much. I guess to much and you'll say « no girl,

now i'm tired of this and can't you get back,to somewhere you belong to? Or maybe you can't.

Cuz your'e one of a kind.-
Mailin

Red cherry

....."you know that you are completely in love,when you're wondering if the guy is using enough sun- lotion O_O"
Men hey. Jeg har moreller. Det har ikke du.

- Mailin

He makes me crazier,crazier

Godmorgen.  I dag våknet jeg litt tidligere siden jeg la meg litt tidligere og da gir det sense. Eh.  Stikker opp til Ulefoss til min kjære far i helgen og som sagt er det nada og gjøre,untatt og fotografere så blir vel endel av det. Jeg håper på litt bedre vær,fordi da kan jeg sole meg for det er det lenge sia jeg har gjort.  


 A day to remember - since you've been gone

- Mailin.

finfindag

Godkveld. I dag var jeg og mamma i byen fordi vi skulle fikse tingene jeg trenger til leiren på mandag. Og endelig klarte vi og finne det vi skulle ha! Også fikk jeg nye svarte converse siden jeg trenger mørke sko til leiren. Manne - converse,faktisk. Dame modellene var utsolgt. Men jeg skulle ha de,siden jeg er staaaa. Og en ny koffert,hurraa for det! Så chillet jeg litt når vi kom hjem også hentet Karoline og mammaen hennes meg i seks tiden. Vi dro på kino og vi så "A team". Veldig gutte film,men den var jævla morsom synes jeg,ehehe.  Nå har jeg akkurat pakket endel basic ting til leiren som svarte tights,kne -strømper osv. Så nå skal jeg slenge meg ned i sengen med en bok og legge meg siden jeg må snu døgnet til neste uke!


Photo: meg.

- Mailin.

It's taking to long

Godmorgen. I dag våknet jeg altfor tidlig og det likte jeg ikke. Jeg har lovet min mor og spille pliktoppfyllende datter i dag,så jeg skal støvsuge før vi drar til byen for og handle inn til leir senere. På kvelden skal jeg på kino med Karoline,vi skal se A-team. Noen som har sett den?  Btw så regner det som faen i dag. Så kjedelig.

- Mailin

Just tell her that you are leaving

Jesse McCartney - leavin

Why don't you tell her that I'm leavin' never looking back again
You found somebody who does it better than she can
No more making you cry
No more them gray skies
boy we flying on a g-5, g-5
And we're leavin' never looking back again
So call your shawty you tell her you found a new girl
The one who's so so fly
The one to keep you high
Have you singing all night, like that


I begged you to not forget,but i think you did


(c) - alle bilder.


I'm better near to you

Halla. I dag når jeg kom hjem fra jobb så sov jeg liksom helt til klokken to. Det var litt lenge. Så stakk jeg ut med Marte litt før jeg gikk hjem også kjørte mamma meg til heistad siden jeg skulle gå med Idapusimin. Jeg hadde ikke gått med henne på ett år,sykt. Vi skulle egentlig kjøre båt men det ble til at vi gikk rundt og var ved barneskolen og spiste moreller og sang perverse sanger. Pluss at vi klagde til værandre hvor mye vi savnet visse personer. Ah,endelig en som er i samme sko som meg! Også lo vi da,når vi fant ut hvor weirde vi var som sto opp i trynet og sa i kor " Jamen jeg savner haaaaan :cc"  Hahha,ida er best <3.


Jeg vet jeg ser ekstreeemt deilig ut her,not.


gullpiamin <3


- Mailin

'Messing around

I dunno what to do,when i don't have you. I'm missing you like hell everyday. If i just could have one wish would it be
to hearing you laughing again. Is it now,someone could build a bridge of all my tears and ask me to get over it?

Photo: Meg.


When you looked me in the eyes

"...I was feeling completley happy. When you looked me in the eyes,and i saw the sun shining did i feel like i could fly.
When you took my hand,and smiled did i feel like i could smile the rest of my life. When you held your arms around me,did i feel like i could be there forever......But when you cried and said you had to leave.  Did i knew that i never could live without you again. Without your smile,your laughter...and your eyes. 

Nik&jay ft.Julie  - Et sidste kys.


Jeg kommer hjem i nat 
For at holde dig tæt 
Og fortælle dig at 
Det her bliver det sidste kys 
Jeg kommer hjem i nat 
Men selvom jeg ik er her når du vågner op baby 
Ved jeg det hele bliver okay 


Videoblogg - Mailin prøver og snakke dialekter

video:videoblogg juli
Guuud,jeg kjedet meg så jeg fikset en videoblogg. Jeg liker dialekter men jeg er så forferdelig dårlig på og snakke dem,noe man lett hører!
enjoy!  

- Mailin

Hvem jeg er

Halla! Jeg er en jente på 16 år og heter så mye som Mailin.  Sånn rett frem,liksom. Jeg har bursdag den 12 mai 1994 og kommer fra Porsgrunn,en liten by i nedre del av Telemark i Østfold. Her snakker vi klingende grendlands dialekt og " å erre du sier?"  Er noe som ofte kommer ut av min munn. Når jeg blir stor skal jeg flytte langt vekk og få meg en sånn fancy snakke - måte.  Jeg er forøvrig halvt tsjekkisk og halvt norsk,kvart russisk,kvart svensk pluss en liten dæsh av Tyrkisk - asiatisk - østerisk.
Er 1.75 på strømpelesten så er ikke noen liten frøken,nei. Stilen min er litt sånn....veldig skiftende. Der har du meg.

Med andre ord. Jeg er merkelig,jeg lover. Personligheten min er ....den er bare weird. Jeg er den personen som alltid skal gjøre folk flaue,spesielt er det noe mine kjære venner har merket. Er jeg i veldig store folkemengder kan jeg bli litt sånn stille siden det ikke er så mange mennesker jeg trives og være rundt. Du må være litt sånn som meg...eller ikkelol.  Men,det er i hvertfall veldigveldig få som jeg stoler på,men til gjengjeld så er jeg til og stole på.  Så fortell meg din største hemmelighet?! :D:D:D kødd.  Jeg prøver stortsett og være blid og hyggelig,og det går aldri en dag uten noen latteranfall. Men jeg har en greie med og være sur hvis jeg ikke får sovet. Er spesielt vanskelig og få meg opp om morgenen.

På fritiden min så gjør jeg mye rart. Sang er noe jeg alltid har elsket,og som lita jente tilbrakte jeg mange timer på mine foreldres fang med en slitt gammel sangbok. Jeg har nå sunget hos sanglærer i to år,og det er jeg veldig glad i. Jeg skriver egne tekster,men jeg er særdeles dårlig i og finne på melodier. Har nå skaffet meg en gitar da,så håper og få lært meg litt. Har ellers ett brennende ønske om og lære meg piano. Fotografi var noe jeg oppdaget var gøy for ca 2 år siden og jeg virkelig digger det. Det og få utfolde kreativiteten sin slik er bare fantastisk! Jeg skal nok få kjøpt meg speilrefleks en vakker dag,eh. I tre år har jeg spilt klarinett,først ett halvt år i korps,så gikk jeg lei og startet privat. Er vel ikke min største interesse men er kult og kunne spille et instrument.

Ridning er noe jeg har holdt på med gjennom fem år og det er en hobby jeg virkelig elsker! Det og føle friheten fra hesteryggen er en følelse alle burde oppleve! Jeg liker både dressur og sprang,men er mest dressur det går i. Jeg er foresten veldig glad i mine stall-kompiser,hjerte på dere! 

Jeg liker også og trene,selv om jeg er  en svært bedagelig person. Går på aerobic en gang i uken og jogger litt.

Rollespilling er noe jeg nesten akkurat har oppdaget. Jeg har alltid vært litt sånn veldig harry-potter gæren og i desember 09 oppdaget jeg siden http://galtvortskolen.net og jeg fant ut at det virkelig var min greie. Har blitt kjent med endel greie folk der som jeg har blitt veldig glad i! Nå for tiden har jeg også blitt ganske interesert i css,og html,men jeg er dårlig på det. Prøver og lære meg litt,thou.

Når det gjelder skole og den shiten der så har jeg nå gått i over i ett år på international school telemark,og det var en erfaring uten like!  I starten var det ganske vanskelig og utrykke seg på engelsk hele tiden,men nå har jeg virkelig blitt vant til det. Jeg anbefaler alle og gå på en slik skole hvor man bare snakker engelsk hvis man har sjangsen,du får så syykt mye igjen for det!

ett av fagene jeg avskyr er forholdshvis matematikk,da jeg ikke skjønner bæret,og jeg later ikke som jeg skjønner det heller. Jeg ble btw kalt " cheerful" av læreren siden ..det oppstår endel merkelige situasjoner når det gjelder meg og matematikk.

fransk er noe jeg ikke er så glad i heller,men jeg liker språket. Bare ...jeg hater og lære det,det er så kjedelig! Startet  jo med det bare for litt over 1 år siden,så jeg henger etter men vi lærte utrolig mye på ist,så jeg regner med at jeg ligger over gjennomsnittet der,egentlig.

Engelsk og norsk er noe jeg digger,siden jeg liker og skrive og lese. Art var yndlingsfaget og det har jeg seks i faktisk. Med en mor og en far som ikke kan tegne er det ganske rart egentlig. Jeg er ikke så veldig flink selv,jeg bare liker det.

Skal gå studiespesialisering med formgiving på videregående og jeg er fornøyd med det,jeg tror det blir bra. Nesteår fyker jeg avgårde hvis jeg fikser og få i hvertfall fire i alle fagene mine. Det skal jeg fordi porsgrunn er jeg drittlei av,for og si det sånn. Hvor jeg skal er enda usikkert ,men det står mellom noen flotte byer: den ene ligger på vestlandskysten,og den andre lengre nord i dette flotte landet eller oslo,tror jeg. 

Når det gjelder musikk så liker jeg og høre på nesten alt jeg kommer over. A fine Frenzy er en artist jeg forguder,hjertehjerte. Og jeg bare digger rybak! tror jeg har vært på 7 konserter eller noe nå. Karpediem liker jeg og veldig mye,føler at jeg kjenner meg igjen i mange av tekstene deres. Eminem har jeg plutselig fått litt sansen for og jeg elsker virkelig tekstene hans,siden han rapper om livet og ikke den shiten de fleste andre rappere gjør.  Jeg liker også Miley cyrus ganske mye og sangen "when i look at you " er veldig spesiell for meg. Jeg syns det er den fineste sangen i verden,faktisk. Også liker jeg veldig godt ukjente norske artister.

...Nå tror jeg neimen det ikke er mer og fortellle om meg. Er det noe så får du spørre! :D


Skog er foresten veldig kult. Jeg liker og tusle rundt og synge i den.


- Mailin

Kontakte meg

Email: Lirneby@hotmail.com
(c) På alle mine bilder og tekster!
Facebook: Mailin Kiste.  ( Jeg vil ikke ha randome venneforespørsler så si at du er en bloggleser om du skal legge meg til )


ellers så kan du gå...

Hold your hand in mine

Mornings. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb og jeg gidder ikke sove,ehhe. Det er kinda dårlig vær i dag og det skal vistnok ha lynet eller noe slik i natt. Jeg sov meg i såfall gjennom det. I dag skal jeg og mamma til fretex,av alle plasser siden vi skal finne ting til sommerleiren og der har de vel alt. Jeg er på utikk etter ett sånt kne-langt skole skjørt som er grått så hvis noen vet hvor man får kjøpt sånne så skrik ut!

- Mailin

Getting out my thoughts


photo: meg.

He's the one i love so much. He's the one i cannot see.
He's my diamond,and he will always be,the one who opened me.
He's the person who took my soul. He's the one who gave me a goal.
He's the one with the sunny eyes.
I'm now the girl behind the grey skies.

(c)

- Mailin

Inspired from her broken heart"  all she wanted was to feel he's heart beating one more time."

That's why i have to leave.


A fine Frenzy  - near to you.

He and I had something beautiful
But so dysfunctional, it couldn't last
I loved him so but I let him go
'Cause I knew he'd never love me back

Such pain as this
Shouldn't have to be experienced
I'm still reeling from the loss,
Still a little bit delirious

Near to you, I am healing
But it's taking so long
'Cause though he's gone
And you are wonderful
It's hard to move on
Yet, I'm better near to you.

I belong where you are,anyway.

Godmorgen. Nå har jeg akkurat våknet og jeg sitter og klager over at det ikke er så varmt. Eller det vet jeg egentlig ikke,jeg orker bare ikke og gå ut og kjenne på været.  Været faktisk.  I dag skal jeg til Marte vi skal se på doctor house tenker jeg også skal jeg sitte barnevakt i kveld. I dag er det foresten bare en uke til jeg reiser på sommerleir,hurra!

- Mailin

The rain is falling down.


Hør på denne fine sangen. Den er så meg.

Halla. Nå har jeg endelig kommet meg hjem og har en dags fri før to netter til som barnevakt. Det regnet som fy i dag og da kunne vi ikke være ute så jeg tror kidsa kjedet seg litt,selv om de sa mye rart,hahah!  :D Jeg har i hvertfall blitt en mester på og kutte epler! Og gulerøtter.  Haha.  I dag skal jeg redigere litt fotografier,savne litt mennesker,kanskje en liten tur ut i kveld,hvis jeg orker og være sosial. Men jeg tror ikke jeg orker det akkurat nå og det er deilig sitte her og slappe av,så tviler på at jeg greier og rive meg løs  C:  En ting jeg kom på i dag var at nå er det jammen meg ikke lenge til videregående. Jeg skal jo gå studiespesialiserende med formgiving,jeg er ganske fornøyd med det og gleder meg til og starte. Men blir så fryktelig rart med alle de menneskene,tenk dere meg som gikk på en ungdomskole med 50 elever skal på en med 5000. Og attpåtil snakke norsk i timene. Det blir det rareste. Men endelig har mamma føyd seg litt etter vilja mi så hvis jeg klarer og ikke få noe under fire,noe jeg virkelig burde klare etter det beinharde året på privatskole så skal hu la meg flytte neste høst..  Langt.  Til en sånn fin by jeg liker. Får satse alt i dette skoleåret som kommer!


Photo: Meg.

- Mailin.

So true.


Alexander Rybak - Funny little world.

Man kan gråte over at noe er slutt eller smile over at det faktisk har skjedd (  :
Btw,jeg tror jeg drømte at jeg giftet meg med Jutin Bieber i natt. Jeg håper virkelig ikke at jeg er sanndrømt.

Don't promise me for ever,
just love me day by day.
No one knows the future,
we're young, but that's OK.
Cause you ll allways be a part of me,
whatever life will bring.
And people have to bear with you,
this silly song i sing.

-
Mailin

Song for you.


 A Fine Frenzy  -   almost lover.

We walked along a crowded street

You took my hand and danced with me in the shade

And when you left you kissed my lips

You told me you would never ever forget these images no....

Goodbye my almost lover

Goodbye my hopeless dream

I'm trying not to think about you

Can't you just let me be?

 

So long my luckless romance

My back is turned on you

Should've known you'd bring me heartache

Almost lovers always do

-
Mailin.

Thunder.

Jeg føler at det er på tide med et lite klage-innlegg så lenge siden som det er. Somsagt er jeg sint på meg selv. Ingen andre,men meg. Da stenger jeg alle ute,untatt veeeeldig spesielle personer. Da er jeg utrolig ego,jeg tenker kun på meg og ingen andre. Det er mine problemer og jeg er så optatt på og løse de så jeg glemmer alt annet,at andre kanskje har problemer,at andre kanskje vil høre om noe anna en problemene mine. Jeg oppfører meg som en drittsekk mot absolutt alle,untatt folk som ikke trenger og høre om det. Med de så later jeg som alt er fint. Jeg blir spesielt irritert over at andre har problemer fordi egoet mitt er så stort at det bare skal være meg i fokus.  Det er sånn jeg er. Hadde jeg vært 13-14  hadde jeg bedd alle dratt til helvete og bedt de brenne. Men jeg litt voksnere en det. Det er litt deilig og skrive ting her så jeg får fått de ut. Jeg blir irritert over når folk kommer med "Det er umulig,det skjer ikke"  Eller  "Ikke tenk så langt inn i fremtiden,du er så naiv og umoden"  De som sier det.  De kjenner ikke meg. Det gjør de virkelig ikke. Jeg tror jeg skal være sånn sikkelig kjip de nestedagene og bare skrive masse tull og sanger og glefse til alle jeg ikke vil skal snakke til meg. Sorry til pusene mine,men skal man være venn med meg så får man leve med det. Enda hvor teit jeg kan virke.

- Mailin.

Say hello to the sunshine

Halla. I dag så sto jeg opp klokken sju,fikset meg også våknet kidsa en halvtime etterpå. Jeg gav de litt mat også satt vi og så på TV en stund. Playhouse er en  virkelig ......givende kanal...not.  I tolv tiden gikk vi ut og ble borte til sånn ca 2. Ungane har det med seg at de ikke klarer og være på en plass mer en 20 minutt så jeg må liksom flytte meg heletiden. Damn,det er plagsomt. Men de kom da med noen søte gullkorn som "  kan du dra hjem nå,Mailin?"   eller  " Reis deg opp og bær meg! "   hahahah x).   Skal nok snart gå dit igjen for tror jeg ska ha de helt til onsdag or soo...

- Mailin

When is this ending

Godkveld. I dag våknet jeg,og da jeg så at det var sol så ringte jeg Thomas Andre pusi og spurte om vi skulle dra på stranda. Det ville han,så vi møttes og gikk ned til Olavsberget, Ingen av oss turte og bade ordentlig da.  Haha. 
Thomas ville ikke blitt tatt bilde av,så han forvandlet seg til et håndkletroll :C

Photo: Meg.

Så hentet mamma oss og jeg spurte Maggi om hun ville være med og shoppe. Det ville hun så nå har jeg svidd av 800 kr.  Jeg vet jeg er flink.  Og jeg burde ikke gjort det.  Men jeg er i slik dritt humør nå for tiden,så det var litt digg haha!
Men det var koselig da!  Nå er jeg barnevakt for noen dager. Er jo greit det da.

"I so damn miss you,but i don't wanna tell you,cuz this shit is just my fault".


Eminem - Beautiful.

- Mailin

Mon chere


Photo: meg.

Jeg er veldig sint på meg selv.  Da går det utover alt og alle.  Da blir jeg mer sint. Jeg tror jeg skal gifte meg med musikken,Og fotografering.  Og alle sier at alt ordner seg tilslutt uansett. Gjør det egentlig det? Jeg føler at jeg går i en mørk tunnel uten lys,men jeg valgte selv og gå. Enda så mørkt det er så er det et lys,med meg,men tenk hvis jeg snubler og mister lyset.  Som betyr alt. Absolutt alt.  Hvordan skal jeg komme meg ut av tunnelen da?

- Mailin

Watercolour

Halla. I natt sov Vilde her,og vi døgnet  vel kan man si. Tiden gikk til og snakke med kule randoms og facebook og klaging. Jeg har blitt ganske så heftig forkjøla flink som jeg er ,og jeg tror kanskje jeg har smittet Vilde og andre også. Håper bare jeg blir frisk til imorgen siden da er det jobb.
Photo: Meg.

- Mailin

I love you to much to walk away.


Photo: Meg.

- Love the way you lie.

That's really happend when a tornado meets a volcano.
You are the same as me.
All i know is i love you to much to walk away,though.

- Mailin.

I tried to make it look perfect.

Halla. I natt fikk jeg nesten ikke sove, jeg var forkjølet og pga andre ting. Det er fuckings mye oppe i huet mitt nå. Men det går bra jeg er egentlig kjempeglad akkurat nå. Jeg tror jeg skal til banken i dag faktisk.  Oi så spennende.  Og til Marte da,med pusene.


Photo: Meg.

- Mailin

One second in the air.

Godkveld i stugå. I dag våknet jeg,plagde litt randome mennesker så stakk jeg til skien for og møte Christopher. Det var kjempekoselig!  Vi surret rundt på arkaden og koste oss i solen. Også snakket jeg hull i huet på han,hohoohh.  Stakkars gutt liksom. Bare liksom altså.  Såå stakk jeg hjem også til Marte og der var vilde og elisabeth også . Vi snakket og tullet.  Det var koselig.  Jeg virkelig elsker de jentene der!  


Skien er faktisk fint.  Enda jeg ikke er der ofte.  eh.

Christopher kjøpte seg en bok . Jeg tror han likte den.

- Mailin

I'm falling

Halla. I går koste jeg og Marte og Elisabeth oss hos Marte med doctor house. Skjedde ikke noe mer en det liksom. Så kom jeg hjem,og la meg rimelig kjapt siden jeg ikke følte meg så bra,hadde endel feber faktisk. Men mesteparten har gått over nå,heldighvis. Så i dag drar jeg til skien i 2-3  tiden,blir nok koselig det  regner jeg med! Kos dere i dag!

- Mailin

Honey,you can always come home.

Godkveld. I dag var jeg og Marte ute og spiste jordbær og is. Det var ganske varmt ute i dag så etterhvert dro vi til Marte og så på doctor house aah jeg elsker den serien! Han er så genial. så dro jeg hjem og snart skal Elisabeth og jeg til marte igjen for og se mer på house. Så skal jeg prøve og sove av meg denne forkjølelsen her,siden i morgen skal jeg møte en god venn som kommer helt fra langt i gokk :  -)

- Mailin

Asking to much

Halla. I dag har jeg og Marte gått frem og tilbake til kinoen,så sporty som vi er. På veien diskuterte vi: Dumme gutter,slemme gutter,bra gutter,teite gutter,snille gutter,go'e gutter,kjente gutter,gutte-venner,homofile -gutter,heterofile-gutter,  AHHAha you name it.  Også spiste vi is når vi kom frem siden det var en stund til kinoen starta. Jeg orket ikke halvparten av min siden den smeltet så fort. Filmen  var kjempe bra!  Vi så som sagt den nye twilight filmen og jeg anbefaler den vel. Ganske morsom var den også,faktisk.  Eneste minuset er at jeg har blitt forkjølet så jeg er litt sånn sint.

-  Mailin.

The reason is you.

Halla. I går gikk jeg rundt og kjedet meg og fotograferte. Ble vel fornøyd med bildene. Var fryktelig kjedelig hos pappa i helgen,herregud. Jeg våknet rundt seks i dag,sto opp og satte meg i hagen siden det bare var der jeg hadde nett. Så gikk jeg og la meg igjen i 8 tiden og sov helt til halv ett. For en innholdsrik dag.  Senere skal jeg på kino med Marte pusi da. Vi skal se twilight! : D
Photo:Meg.
- Mailin

Bilder tatt i dag.
- Mailin

Hvor er du,sola?

Halla. Nå sitter jeg ute i hagen og det er ganske kaldt. Grunnen til at jeg sitter her,er at det er det eneste stedet hvor det er nett på ulefoss. Jeg sov ca 12 timer i dag,og det var nok fordi jeg måtte ta igjen litt tapt søvn etter døgninga,kremtkremt. Jeg vil ha sol,slik at jeg kan spasere rundt og ta bilder men jeg orker ikke det i det været det er nå. Jeg er anyway ganske sikker på at det blir tordnevær snart...

Kuus dere i dag a,puser!

- Mailin.

Say hey,hey and be happy

Halla. i dag så våknet jeg i halv ett tiden,noe jeg ble meget fornøyd med siden jeg la meg halv seks i dag til morningen. Mamma trodde seriøst det var innbruddstyver hos oss,siden hu trodde jeg sov,men jeg lo jo hele tiden og innbrudstyver ler vel ikke? Så stakk jeg ut med Marte og Margrethe og vi diskuterte hvordan norske ordtak høres ut på engelsk,siden sistnevne har bodd i Usa i tre år. Jeg døde når Maggi sa hun hadde sagt til noen " Go where the pepper grows"  Og " They took the cake"   Guuud. Jeg fikk foresten en flått på øyet :C  men fikk den vekk før den beit tror jeg. Nå sitter jeg på Ulefoss for helga,eneste og gjøre her er og se på åkrer og glede seg til nesteuke!
- Mailin

It will may be ok,or it can go the other way..


Photo: Meg.

Sommer er fint. Det er da man har lange netter på og tenke på ting som er bra,og ting som ikke er bra.  Det er da man har inspirasjon og man har energi. Det er da man går barbeint rundt i gresset og drømmer om fine ting som gjør at man blir lykkelig ett øyeblikk.

Men så kommer vinteren da.

- Mailin

That's precious

Jeg har ingenting fornuftig og si i dag untatt at jeg stjal en blomst fra en park,noe som ikke var fornuftig,og at jeg har hodepine. Et av fotografiene mine var i TA i dag,sjekk!


Photo: Meg.

-  Mailin
hits