juli 2009

Heyy skal vi smelte bort sammen?

Jeg klarte det. Jeg fant meg en internett cafee i en by kalt bugibba og sitter der og koper. Siden jeg bare har en halv time paa og blogge skal jeg vaare rask. Den faarste dagen vi kom hit var det 42 grader i sola og hete bolge. Vi drikker sirka fem liter vann om dagen ellers besvimer vi.  Men det er max herlig her! Menneskene er saa koselige utenatt et par men det er alltid drittunger et sted. Det som er morsomt og ekkelt er de 55555 aar gammle gubbene som tuter paa oss vaar javla dag ehhe. Ellers vil jeg takke for alle kommentarene paa det forrige innlegget og sorry for at jeg ikke svarer dere naa men jeg har ikke tid. Det er ogsaa helt herlige strender her og vannet er varmt! Vertsfamilien vaar er herlig og de har megastort hus og bad. Jeg og Marte har bodd helt alene men det kommer en spansk jente i natt. Stakkars som maa pa skolen imorgen og maa opp halv syv eller noe. Vi klarte og forsove oss idag da siden vi ikke horte alarmen ehhhhe. Vi hadde en halvtime paa vors men vi rakk bussen! Imorgen er det skumparty it will be fun !
Til jeg finner en internett cafe igjen. Haaper dere koser dere masse!
-Mailin

For jeg skal da pakke litt til?

Godkveld. Dette blir mitt siste blogg inlegg på tre uker hvis ikke jeg finner en internett cafe. Jeg kom hjem fra bursdagen til Elisabeth for en stund siden og det var mega koselig. Med mega koselige mennesker. Jeg har ikke mer og skrive enn og ønske dere en god sommer videre kos dere ute eller inne i stuen,soverommet,osv.
Jeg drar om 3 og en halvtime so i gotta go.
-Mailin

If you don"t love me pretend.

God ettermiddag. Nå har jeg pakket endel og jeg skjønner ikke åssen jeg skal få plass til alt i kofferten min. Men jeg klarer det nok bare jeg setter meg på den eller noe lignendes. Snart må jeg forlate pcen min for jeg må slenge på meg noen klær og pakke mer og støvsuge og ta oppvasken osv. Men jeg oppdaget at jeg heldighvis hadde bildene fra barcelona på kameraet mitt så jeg slenger ut noen bilder.

familanamnamVi e gale.
Sagrada famila en mega fin kirke.
169Park guell

147Palme

sagrada familaSagrada famila
-Mailin

Hey dette blir stress.

God morgen i stuen. Idag blir det en meget stressende dag for meg. Jeg burde egentlig ikke sitte her foran pcen men jeg må jo bare sjekke noen ting ikke sant? Noen som skjenner seg igjen? For jeg drar klokka 1 i natt og før det skal jeg altså pakke en mega stor koffert for tre uker ( den vil bli sprengt ) støvsuge,høre på mammas hysteriske bekymringer og berolige henne og dra i Elisabeths bursdag. Så når jeg kommer hjem skal jeg blogge sove og reise til Oslo lufthavn gardemoen. Jeg sier bare namnam. Jeg orker ikke skrive om tsjekkia idag heller eller akkurat nå så kos dere med denne nydelige sangen som jeg elsker.
-Mailin

A drop in the ocean...

Hallo mine kjære vakre blogglesere. Om to og en halv time så er det nøyaktig 24 timer til jeg og Marte kjører avgårde til Oslo lufhavn Gardemoen. Og Jeg liker ordet lufthavn. Det er en havn hvor man flyr ut i luften. Jeg ler. Og ja jeg kjører. Det var kødd. Men siden Elisabeth kjære skal feire bursdagen sin så skal jeg rekke og få med meg den. Imorgen blir en mega stressende dag. Først skal jeg sove til 12 så skal jeg vaske og pakke også skal jeg til Elisabeth også skal jeg prøve og sove litt også skal jeg rømme landet. Og jeg har mildt sagt fått nok av lufthavner egentlig. Jeg liker og være der en gang i året men jeg var i barcelona osv før tsjekkia så jeg har reist heftig mye i sommer. Og gardemoen er et heftig stressende sted det må jeg si. Og Når vi skulle til tsjekkia hadde jeg selfølgelig sete nummer ved en nødutgang og der må du være 18 for og sitte. Og en sånn flyvertinne-ting kom bort til meg og spurte om jeg snakket engelsk. Jeg trodde selfølgelig at hun var norsk eller dansk eller svensk siden hun jobber for Norwegian og hun snakket så dårlig engelsk at jeg ikke skjønte en dritt. Så jeg sa bare "Jeg snakker norsk jeg" For jeg trodde jo hun skjønte meg. Så de måtte flytte meg da selfølgelig og hun andre flyvertinnen var sur og gretten. HALLO DU JOBBER SOM FLYVERTINNE SMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIL. Men ellers gikk det greit. Men jeg orker ikke blogge mer nå så hadetvondt.

-Mailin

Finally i see this is how i wanna be.

Overskriften har ikke noe med innlegget og gjøre. Jeg har altså fått internetten tilbake. Men det en stor ulempe ved det. Alt på denne stakkars pcen er slettet. Og da mener jeg alt. De i butikken mente at jeg hadde mye dritt der så pcen var full. Åssen er det mulig når jeg ikke hadde brukt halvparten av plassen. Men jeg får vel inrømme at det var noe dritt der. Men så har jeg klart og ødelegge mobilen min ved at jeg mistet den i vasken til Vilde. Men mamma var så greit at hun kjøpte en hel ny en til meg. Og får engangs skyld tror jeg hun har kjøpt en bra en. Jeg likte min forrige men man kunne ikke ha musikk på den uhu. Men denne her virker braaa. Men ellers har jeg veldig mye og blogge om tror jeg så jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Jeg har vært i tsjekkia i ni dager og kom hjem igår kveld. Siden jeg er dum glemte jeg kameraet mitt så det ble ingen bilder. Det var rimelig kjedelig i tsjekkia og sitte i en hage og gape med familien er ikke min ting og gjøre. Men koselig og se dem igjen. Men til lørdag drar jeg til malta og blir der til fjortende august. Det blir superrrrt. Jeg reiser klokka 1 på natta på lørdag så det føles ut som jeg drar imorgen. Men jeg blogger mer senere for jeg skal sitte her hele natten og ta igjen alt : (
sonyericssonc510cybershot2 Her er min nye mobil som dere elsker.
-Mailin

Jeg er ikke tilbake.

Nei det er jeg ikke. Jeg er hos Vildus og har rappet lillebroren hennes sin pc. Så jeg kan blogge. I det siste har det vært så sinnsykt mongo og det har med og gjøre at jeg har vært lat-surret-og plaget stakkars oda til døde nesten. Men til mandag drar jeg altså til tsjekkia og det blir seriøst drit deilig og se menneskene mine og familien min igjen. Men ellers savner jeg to personer jævlig mye så jeg dauer.


Hadetbra til interneten  kommer tilbake.
hits