juni 2012

Midtsommer.

I dag gikk jeg og Marte en tur ved vannet med en fin hund som hun passer. Han var så fantastisk fin, men klin umulig å få tatt skikkelige bilder av.

Så satt vi oss ved vannet, snakka om fremtiden, fortiden,  dumme mennesker, bra mennesker, hvor teit det er med regn, men hvor deilig det er å kunne være inne uten å føle at en sitter å råtner, og om ting som er generelt bra.

Jeg tullet, også gikk vi heim og lagde taco, spiste kake, så på supernatural, også vips var den junidagen borte òg.

 

 

 

Når det pøser på utsiden.

.I de siste dagene har jeg: 

.Spist sjukt mye fisk av alle ting. 

.Hørt på Ed sheeran når jeg lagde biff.

 

Denne er nydelig.

. Forbannet meg over at livet er så dumt.

. Ledd fordi det plutselig ble veldig, veldig bra igjen.

. Holdt på levere en søknad til rimi hvor det står at jeg elsker mote, og kleder.

. Sett fire episoder av supernatural, og blitt forelsket i Dean Winchester. ( again ) 

.  Lært meg å lage ei fin flette. Nesten. 

. Spist dette. 

. Drukket masse, masse kaffe.

Og skjønte at du faktisk kan klare absolutt alt, så lenge du bare prøver. 

 

A cat can give you lots of love.

Dette er kattene mine Lilli, og Fido. I ti hele år har jeg hatt dem, men å fotografere dem blir aldri lettere med årene.

If you can't see the summer, you gotta look for it.

 

Været viser seg ikke akkurat fra sin beste side nå fortiden, men det er jo perfekt fotovær. Det har vært en kald, grå og generelt uggen juni, men vi får i det minste håpe at juli blir litt mildere mot oss. Likevel er det ingen grunn til å ikke feire sommeren. Spis is, dans i gresset, og gå med kjole og strømpebukse. 

 
weekend.

Plutselig var Even her, og helgen forsvant akkurat som den bare hadde vart i noen minutter. Vi lagde pizza, sykla til byen, der var det teaterfestival, så vi så på rare folk, møtte 2 stykk goinger, sykla heim igjen.

Jeg tok på meg en av yndlingskjolene mine, også feira vi Vilde og èn til, jeg drakk for mye vin, lo og var høy på livet, og klokka 12 snubla jeg heim igjen med Even som passet på meg, og hørte på alt det merkelige jeg sa som jeg ikke husker.

I dag lagde jeg fiskepinner til frokost, og klagde på hvor synd det var i meg, men herregud det går fint. 

 

 

four photographiques.

I dag gikk jeg og Marte ned til en plass vi var mye på da vi var små. Det er en privat park som det egentlig ikke er lov å være i, men nå har de bygget rett ved siden av den, og det var fine sitteplasser der. I parken er det to herskapshus, som det en gang for lenge siden bodde noen i. Nå blir de brukt mest til møter og slikt. Jeg synes det er ufattelig trist at de ikke åpner opp parken, for det er en virkelig fin plass. Gud vet hvor mange ganger vekterne jaga oss ut av den da vi var små barn. 

this day, or not.

I går var egentlig en relativt, lite spennende dag. Jeg har et problem, og det er at jeg omtrent aldri klarer å stå opp i det alarmen ringer. Jeg liker å være våken tidlig om morgenen, det er faktisk min favoritt-tid på døgnet. Jeg fikk dratt på elixia med Marte, og vi koste oss ( eller ikke ) , på trening. I dag har jeg planer med å ta meg en økt på bein, så da håper jeg det går i orden. I tillegg har jeg egentlig greit med husarbeid som burde gjøres. Jeg har et hus som burde støvsuges, og litt oppvask å ta, selv om det eneste målet jeg har satt meg for i morgen er å ta et nytt profibilde til facebook. Forrige gang brukte jeg ca seks timer på å gjøre det, må virkelig si at det er et utrolig givende prosjekt. Jeg burde i tillegg gå ut å ta masse bilder, men jeg aner ikke hva jeg skal ta bilde av. Egentlig har jeg lyst til å ta bilder av mennesker, for jeg misliker det til de grader, men jeg burde bli flink til det. 

 

Denne anbefales også. 

 

 

 

 

Three different meals.


Grovbrød/ Philadelphia med sjokolade/ bananKyllingpølser/ bukettblanding/ SjampinjongBanan/Jordbær/cultura. ( Og nei; dette er ikke alt jeg spiser på en dag. ) 

Oooog herved starter jeg en ny kategori, nemlig mat! Nå som jeg har sjangsen til å spise hva jeg vil i fire uker, så må dette utnyttes, og eksperimenteres med. Jeg kommer til å skriver under hva det inneholder av ingredienser, noe er sikkert helt åpenbart, men det føles bare ganske så fancy å gjøre det, så da blir det slik.

Philadelphia har kommet med en ny ost som smaker sjokolade, noe jeg selvsagt måtte utnytte. Hele boksen inneholder rundt 400 kcal, og mat som smaker godt, men samtidig ikke er så usunn facinerer meg. Den smakte himla bra, og anbefales virkelig. Om noen har noen tips til sunne, og ikke altfor vanskelige middager, så blir jeg skikkelig glad for tips!

Summer lovin'

Det har ikke blitt så mye bilder på meg etter Bjerkely, men nå var det virkelig på tide å dra frem kameraet igjen, synes jeg. 

Nå er jeg død etter fem timer med søvn ( kidsa var flinke og sov hele tiden, men jeg klarer aldri å legge meg når jeg bør ) , så nå skal jeg faktisk gå å legge meg siden jeg har Power-time på elixia tidlig i morgen. Har en smule dårlig samvittighet for at jeg kun var der to ganger i forrige uke, det koster såpass med penger at jeg egentlig burde flytte dit, om du spør meg. 

 

 

skråninger og sånne ting

Hei. I dag sov jeg i tolv og en halvtime. Hvorfor jeg gjorde det, aner jeg ikke. Så ringte Marte meg, og så dro vi ut og jogget. Vi hadde en meget reflekterende samtale om musikere, men den tok brått slutt da jeg nesten falt ned en skråning. Heldigvis dro Marte meg opp igjen. I går spiste vi pizza, og det gjorde jeg i dag også. I morgen skal jeg ha fiskegrateng.

Nå er jeg sint fordi det er kaldt, og det regner. Jeg er også sint fordi jeg ikke har mer Zalo, og må vente til mandag med å kjøpe det. I tillegg ønsker jeg meg en ny kjole, men jeg har ingen penger til å kjøpe den. Jeg er også sint fordi google maps sa jeg skulle bruke 49 minutter til elixia, men jeg brukte bare 25. 

Nå er jeg på jobb.

 Image and video hosting by TinyPic

( dette er meg når jeg er på jobb )

Det er også koselig når internett er slik

 Image and video hosting by TinyPic

en torsdag.

I dag er det torsdag. Jeg bestemte meg for å stå opp klokken 10, men det ville jeg ikke når klokken først ringte. Derfor stod jeg opp klokken 12 i stedet, for det passet litt bedre. 

Det eneste interessante jeg gjorde på noen timer, var å stirre på en tv, før jeg fant ut at jeg skulle jogge. Jeg har dessverre ingen festlige bilder fra denne dagen, men jeg kan sikkert ta noen i morgen, siden jeg skal grille med èn venn da. 

Litt senere kom Marte og hentet meg, siden vi skulle på en sånn minneplate-avdukning til ære for utøya-ofrene i Porsgrunn. Vi rakk ikke selve arrangementet, men det var en fin plate, og det var plantet roser under. Perfekt! 

Etterpå gikk vi på en cafè, og jeg spiste så mange horn. 
Nå skal jeg forbanne meg over at det aldri blir mørkt om natten mer, også skal jeg sove, for i morgen må jeg faktisk GÅ til elixia, og dette må jeg manne meg opp til.

( dette er meg når jeg tar bilde av meg selv i speilet, med altfor kort pannelugg. <,3 )

Fiskekaker.

I dag sov jeg i rundt fem timer, og det førte til at jeg var særdeles trøtt i dag. I tillegg kjedet jeg meg så mye at jeg måtte støvsuge. Er det noe jeg hater, så er det støv som ligger rundt, og ikke flytter seg vekk. Derfor bestemte jeg meg for å støvsuge av ren kjedsomhet. Min mor var meget stolt da hun fikk greie på dette. ( Jeg googlet etter bilder av støvsugeren, men jeg fant ikke helt den korrekte modellen, så de som har interesser for slike ting, får bare spørre meg. ) 

Senere gikk jeg til butikken for å handle grønnsaker. Jeg planla å lage fiskekaker, men jeg ante ikke hva tilbehør jeg skulle ha til. På Bjerkely hadde vi i hvertfall raspa gulrøtter, men jeg husker ikke resten. i tillegg lagde jeg brun saus i dag. Det er første gang jeg har klart å lage noe slikt, og jeg føler en indre ro nå. 


Det var denne typen fiskekaker jeg brukte, om noen lurte på det. Lurer på hva de restende 51 % inneholder. Dette smakte særdeles godt, og jeg gleder meg til å ha det til middag i morgen også. Nå skal jeg legge meg, og forrige natt drømte jeg om fly som styrtet, så denne natten håper jeg på drømmer om enten havregrøt, eller enhjørninger. 

Mitt første ord var fiskekaker, og da jeg var ca 1 år gammel kastet jeg en fiskekake på personen som satt i kassen på butikken. 

 

 

you're gonna make me lonsome when you go.

I dag fikk jeg en anonym kommentar på et innlegg. Den var selvsagt negativ, ellers hadde jeg ikke skrevet om det. Jeg får så sjeldent negative kommentarer, og i hvertfall ikke av den typen. Så når jeg endelig fikk det, måtte jeg selvsagt feire. 

Så jeg lagde en sånn

Og kjøpte ris- is, for det spiser jeg alltid når det har skjedd noe begivenhetsrikt i livet mitt.

Det eneste jeg ikke likte med denne kommentaren var at jeg ble kalt en liten jente. Jeg skulle veldig ofte ønske at jeg var litt lavere, men siden jeg er 175 cm høy så er det jo faktisk drøyt å kalle meg liten!1 i tillegg er jeg en sterk mann. Så jeg bestemte meg for å ta bilde av meg selv i speilet for å bevise at jeg ikke er liten;

Men det funka ikke helt, for jeg ble seende ut som det spøkelset på rommet mitt i stedet. Da ble jeg så sint at jeg måtte gå ned til Bøkkerkåsa i stedet for å ta bilde av vann

Da roet jeg meg ned. Jeg ble også fortalt at jeg var dum, men det er jo greit, for det vet jeg jo fra før.

Nå vet jeg ikke om jeg skal ha fisk, eller pasta til middag i morgen.

 

 
 

 Hai.

De siste dagene har gått til trening, trening og mer trening. Det er ikke akkurat spesielt mye å finne på i Porsgrunn, om du ikke liker å se på svanene i elven, eller å vandre hvileløst rundt omkring. Jeg fant også ut at jeg var lei av å ha hår i øynene, så jeg tok saksa fatt, og klipte i vei. Denne gangen ble panneluggen litt for kort om du spør meg, men herregud. Den vokste rundt 5 cm på tre uker, så jeg forventer det samme nå.

I dag var jeg også på 500 kcal på elixia, som er en gruppetime hvor du liksom skal forbrenne 500 kalorier på 30 min. Det er egentlig umulig for et normalvektig menneske uten store muskler, men herregud jeg trodde jeg skulle dø. I det jeg trodde så lyset var timen ferdig, og jeg døde ikke likevel.

( Dette er meg etter hver gang jeg har trent. ) 

Jeg har også fått meg jobb som avisbud, så på lørdag kommer jeg på døren din og skremmer livshiten ut av deg. 
 

hits