juni 2011

Be fearless

Hei mennesker. Nå er jeg kind of våken og gjør ingenting. Det er jo kjekt, sikkert. Jeg klør veldig på leggen min. Det suger ganske. I dag har jeg ingen planer untatt å dra på Elixia om noen timer for å trene litt. Virkelig på tide nå, har vært ganske lat i det siste. Det er så varmt ute, håper varmen går vekk.

 

Think of my head on your chest, and my old faded blue jeans

Jeg orker ikke mer eget domene-tull. Det er så vanskelig. Syntes de burde ha en prøve-periode altså fordi jeg må fortsatt betale 100 kr til dem siden det ikke går ann å slette domenet. Tøys og tull. Men, jeg er nå tilbake og er klar for å eie på hjemmebane igjen. <3 god, I really missed this. Ja, også har jeg fått dilla på denne sangen over her. Taylor Swift er genial, hun skriver sanger om livet mitt og det er jo ganske kjekt i grunn. Det er nok denne som har blitt spilt mest i dag, ja. Natten går vel til skype også skal jeg sove hele dagen og komme meg på trening på ettermiddagen. 

 

eget domene og slikt

Hei barna. I går tok jeg sjansen på å kjøpe meg en egen side, og jammen meg er den oppe å går. Den ser riktig nok ikke ut da, men siden er som følger www.mailinkiste.com, rett og slett fordi jeg er lei blogg.no. Nå skal jeg så erobre bloggverdenen uansett om dere liker det eller ikke. Også har jeg begynt å bruke Twitter!!11 jeg har alltid hatt det, men brukte den ikke før noen dager siden liksom. Men jeg blir litt redd når 

  • 随遇、随缘,外号不紧张! (@killking009) is now following you on Twitter!‏

.....hva faen liksom. Hvoran i granskauen fant han elller hun profilen min ):):  helst vil jeg bare ha kjendiser som følger meg, og jeg tror det er to stykker! nesten kjendiser i hvertfall da. ): Men altså ja, twitter.com/mailinkiste
sjallabeis

.feel like dancing

I dag våknet jeg opp klokka 12 og bare....nei. Det er akkurat som om kroppen min trenger 11 timer søvn vær jævla natt og det er litt irriterende egentlig. I går var jeg i bursdagen til Vilde sammen med en del andre fine mennesker. Det var kjempekoselig! Skulle gjerne blitt lengere men det kunne jeg ikke siden huset var ulåst ( lang historie som kommer i morra, lolz.. ) Fikk ikke tatt så mange bilder fordi jeg glemte bort kameraet, haha.

fine Renate

margrethe og Lena : - )

I dag så har jeg egentlig bare solet meg og tatt bilder av Fido [ min ene katt ], siden han er ganske flink til å posere. Han ble litt sur på slutten da, slo etter meg med labben ): får se om jeg får posta noen bilder senere i kveld. Nå står middag på menyen som jeg har laget helt selv og greier. Så blir det å kose seg med litt jordbær og slikt. Grei lørdagskveld i grunn.

when I grow up

.produktivt

I dag så var jeg hos legen. Jeg liker ikke leger, jeg misliker generelt å gå til fremmede mennesker med ting men noen ganger så må jeg. Men legen min er litt kul, så hun er ikke så skummel egentlig. I dag så sjekket jeg ørene mine. De måtte skylles. Hun dama som gjorde det sier de så fine ut etterpå, men jeg tror hun lyver litt fordi jeg hører like dårlig):):):):):): faail. Men de er sikkert pene nå.  Så gikk jeg hjem og jeg liker ikke å gå fort fordi da blir jeg andpusten hvis jeg går fort over lang tid. 

Så lagde jeg middag og følte meg selvstendig. Nå må jeg snart legge meg hvis jeg skal klare å trene før byen i morgen men det er så kjipt ): jeg vil mye heller se på kveldsnytt. 

nå gjespet jeg. og nå er Marte i usa. Jeg håper du koser deg masse og at du overlevde flyreisen siden du ikke var helt sikker på det. Send meg en email så fort du kan min kjære, suss. 

Må stå opp ti i morra selv om det er ferie.....selv om jeg skal prøve å ikke sove hele dagen fordi det er kjipt når du våkner fire også er hele dagen borte): døgnet er for kort jeg skal nå søke om døgn- forlengelse fordi jeg tror mange vil sette pris på det. adjø

ja,også har jeg fått karakterene mine. jeg er ikke fornøyd, men jeg savner en begrunnelse. Herregud, alle burde jo få det begrunnet. Jeg fikk det kun begrunnet i fransk. Jeg fikk kun råd om hva jeg skal jobbe med i fransk. det er det eneste faget jeg gikk opp i. Og den læreren er den eneste som ikke gav meg opp. jeg er nå offisielt ferdig med porsgrunn videregående skole for resten av mitt _ liv og takk til klassen min. dere har gjort året ikke så veldig bortkastet og sånn. og jeg har fine minner med dere. Skjønner godt at halve bytter skole for å si det slik , den skolen burde hatt en omgang med ris.

. gotta keep my head held high

Jeg har det ikke så lett hjemme for tiden. Men jeg er så fryktelig glad jeg har vennene mine og kjæresten min nå. Dere er virkelig gull verdt for meg, hver eneste en av dere. Husk det! 

.Min helg

På fredag så kom fine Even hit til meg, selv om bussen var to timer forsinket så gjorde det ikke så mye fordi det å ha han her gjorde opp for det, selv om bussen hans var over en time forsinket i dag. Jeg har lagt merke til at jeg ikke har blogget på mange dager men jeg har rett og slett ikke giddet, gud så fint. <3 

Det  er heller ikke så dumt å finne en sånn fin kjæreste sovende klokken to om dagen. Liten engel. <3 

Også har han verdens fineste trutemunn, se da. Ok, nå gikk jeg vekk fra hva jeg gjorde i helgen. Men det var egentlig bare å ha det fint med han her, og bli kilt til døde, så vet dere det. I morgen skal jeg på trening fem over halv elleve selv om jeg har fri, syntes jeg er flink jente nå, så får vel finne senga snart. drøm fint mennesker.

 


let the sunshine in

Jeg har ingenting å blogge om akkurat nå, men jeg blogger alikevel egentlig.  Slapp tidlig hjem fra skolen siden vi ikke hadde lærere, gud så deilig! Spesielt siden det er veldig kaldt og grått ute. I dag skal jeg på sang, også skal jeg danse en time. Det vanlige jeg pleier å gjøre på tirsdager egentlig. Håper virkelig at varmen kommer tilbake snart fordi jeg er lei av å fryse. really. 

Jeg liker biene når de er så snille at de lar meg komme helt inntil dem før de gjør noe. fotogene bier er flott.

woop, noe å blogge om .... c:zero

jeg var hos tannlegen i stad. og jeg hadde ingen hull. HURRA. Jeg har aldri hatt hull så jeg ble ikke sjokkert men det er like deilig vær eneste gang. <3 flink mailin. Nå ser vi på Varg Veum men jeg har jo ikke fått med meg noe :@@@@

og vi har ikke matte og naturfag i dag, det er deilig!  

jeg er glad, mann.

Den lille jenta.

Den lille jenta dere dyttet, sparket og slo gav seg aldri.

Den lille jenta dere skjelte ut med de styggeste ord dere kunne finne ristet dem av seg helt fullstendig.

Den lille jenta dere greide å ødelegge selvtilliten til bygde den helt opp igjen.

Den lille jenta dere prøvde å knekke av alle deres krefter bøyde seg aldri for dere.

Den lille jenta dere sa ikke ville klare noe i livet skal fullføre drømmen sin og er sta som et esel.

Den lille jenta dere gjorde trist er nå lykkeligere enn noen gang.

Den jenta......er MEG! : Dkattepusen minnei

I dag så designet jeg en veske siden jeg måtte gjøre den dumme formgivingsoppgaven. Den var grønn og rød. Også fikk vi melding klokka ETT om natten om at vi ikke hadde naturfag i dag. SÅ JEG KUNNE SOVET TIL 11. Eller, jeg gjorde det da, men jeg måtte jo stå opp ti på halv åtte siden jeg trodde vi hadde skole. Men det hadde vi jo ikke. OG SKOLEN OPPFORDRER TIL Å LEGGE SEG TIDLIG? :@

også regnet det i dag. det er fint siden jeg hadde paraply. bena mine ble våte og kalde men nå har jeg fine ullsokker på så det går greit.

Dette tok jeg av himmelen på fredag. Den ser ikke sånn ut lenger ): skolen er dum

de sier jeg skal betale 100 kr for materialer jeg ikke har brukt. vi har måttet kjøpt alle formgivingstingene våre selv, brukt over 1000 kr på det og nå må vi betale for det vi har laget når vi har brukt våre egne ting?

dette er for dumt.

også er vi ferdig med alt om vi ikke kommer opp i muntlig ( og det gjør vi ikke siden vi kom opp i skriftlig, og ingen kommer opp i begge i første på vår skole sier lærerene ) ¨

så, jeg skjønner ikke hva vi skal der for jeg kommer ikke til å lære noe....jeg

har ikke lært noe siden ungdomskolen. 

æsj.

 

Jeg vil heller bruke livet på å leke i klatrestativer. det er jeg faktisk flink til og jeg tror det er viktig å bruke evnene sine på noe man faktisk kan.

godnatt 

 

 

 


INSANE.

okokok. Jeg blogger kun om i går akkurat nå siden jeg er helt død. Jeg og Karoline og Marte har nemlig vært på sluserock. For de som ikke vet hva det er så er det en festival som går over to dager. Det er rusfritt arrangement så det er fri aldergrense. I går var altså andre delen. Den foregikk ved lunde - sluseamfi i midten av nowhere men fy søren og det er liv i menneskene da. De første numrene var for det meste ukjente band som jeg ikke hadde hørt om, men det var veldig flinke! Vi satt på plenen og slappet av i solen, herregUD, så forbanna varmt det skulle være! Blant artistene var Vinnie, Mo, Eivind, Atle, Kastanjehammer?, Murstein, osv. Været var herlig selv om det var forbanna_ varmt. Var også veldig tøffe konferansiererer der som underholdt oss med beatboxing og greier. Det mest spektakulære var Erik og Kriss, helt INSANE. Det ble plutselig 5000 mennesker rundt meg, og plutselig kom Mo og stilte seg ved siden av meg og Karoline og der stod han resten av kvelden og danset og hylte og ja. Jeg ble egentlig litt starstruck i starten, men jeg møtte Mo før han ble kjent. Han trøstet meg da jeg ikke gikk videre i x-facor faktisk. Også er han skikkelig seg selv og det er bra! Vi hoppet og danset sammen og hadde det så gøy det går ann å ha blant 5000 folk. Jeg har digget Erik og Kriss siden jeg var 13 år så jeg syntes selvfølgelig de er omtrent det beste livebandet som finnes. <3 Og folk var jo gaaaaaale som bare det. Nå har jeg sånn tre blå - merker på beina eller noe, og har generelt vondt i kroppen men fytti for en herlig opplevelse! Musikk er livet.

meningsfullt

 

For all we know, we might not hit tomorrow

I dag har jeg vært med Marte og tatt masse bilder ved stranda her nede. Var fint vær, untatt at det blåste litt men det gikk bra. Så var vi hos henne og så på supernatural og jeg ble forelsket i serien. <3 Fryktelig deilig å ha fri hele uka, heh.hits