juni 2010

Sommerplaner.

Juli:
Asker,Oslo,Bærumellernoeinærheten.  
16 juli: Sommerleir.
27 juli: Tsjekkia.

August.
7 august: Hjemme fra Tsjekkia.
Asker - Bryllup.
Konsert?

That's my sommerplans for i år. Det vakke sånn wow mye som skjer,men det er masse kule mennesker jeg skal treffe,noe jeg gleder meg sånn veldig _sykt mye til,spes til og møte en. 


Jeg vet,jeg er jo kjempekul!
 
også blir det endel bading,shopping,fotografering. 

Hva skal du i sommer?

-
Mailin.

On,and on and on.

Halla. I dag sto jeg opp klokken 7 siden det var da kidsa våknet. Jeg har vært glad i heele dag,endelig går ting litt min vei,tror jeg. Jeg var lenge ute med ungane og jeg tok masse bilder,til deres store irritasjon. Når jeg lå der og slappet av i gresset så syntes Sunniva at jeg var så lat,og spurte hvorfor jeg bare lå der. Koselige unger,haha de er så herlige atte. Nå er jeg sliten,skal synge litt,spise,så til Marte senere.


Photo:  Meg.

- Mailin

Nothing have changed.

Halla. I dag sto jeg opp halv sju,selv om ungane sov helt til åtte.  Jeg har ikke lukket ett øye hele natten så jeg gadd liksom ikke prøve mer. Vi har kost oss ute,jeg har gått amok med mobilen og tatt bilder av ting,for og få tankene på noe annet. Så stakk jeg til Marte,Vilde var der,det var koselig. Vi snakket om fine ting. Det er bra....alt blir bra..


Photo: Meg.

- Mailin

That's true.

I didn't wanted this to happend,did you?
I didn't wanted to do this,but you know that i had to.
I wish i could turn back time,just so you know.
But indeed this was a choice that will may not be so stupid as you.

So i'm saying goodbye to you,i will never forget.
it will may burn right now,but soon you will see.
That the truth is,that i really loved you....

Egen sang,(c).

"Maybe that's what happend when a tornado,meets a volcano?"

- Mailin.

Every rose has it's thorn.

Halla. Jeg orker ikke ta bloggpause alikevel. I dag dro jeg ut med Marte og Elisabeth. Først så vi på House hos Marte,det var gøy,har jo forelsket meg helt i den serien. Så gikk vi ut og vi fant en chiuaua og prøvde og finne eierene som vi fant tilslutt!  Den var jo så søt da. Så gikk jeg hjem,og i dag tok jeg et sykt tøft valg. Hva det er,holder jeg for meg sjølve,men alle er enige i det. Jeg er ikke enig med meg selv,men jeg vet det er det beste og gjøre akkurat nå. Snart skal jeg sitte barnevakt for kidsa. De lysner humøret mitt,garantert.

Photo -  meg.
Eminem,ft Rihanna - Love the way you lie.

Den sangen beskriver humøret mitt så sykt akkurat nå.  Sangen er nydelig,hør,hør.

- Mailin.

Nydelig sang.


The day after tomorrow.

- Mailin.

Dagen i dag og en litt sånn morsom historie.

Halla. I dag våknet jeg i en eller anna tid,kjedet meg fikk besøk av Barnevakt - barna mine. Lekte litt med dem,stakk til Marte og Elisabeth kom. Vi så på Doctor house det var gøy.  Jeg kilte på Elisabeth,og hun ble sur :ccc.  Så stakk vi ut og Arif klarte og finne oss så vi ble med på fotball og her kommer den morsomme/syke historien.

Vi hadde det koselig,det var meg,elisabeth,marte,Isatullah,Arif,og en annen random  jeg ikke husker navnet på. Elisabeth la merke til at alle sånn plutselig kom ut på verandaen sin også tar liksom Isatullah og drar meg med vekk. Og attpåtil leier_meg.  Fyren er snål,så jeg brydde meg vel ikke. Men så plutselig begynner han og bable om broren sin som tydelighvis bor i oslo. Jeg bare okeeeej.  Også sier han "  Vil du komme hit og hilse på broren min" ?  JEG BARE HVA FAEN.  Altså det bor mange jenter der i den blokken men ingen_av dem er norske så de er ikke det fnugg interesante. Det han mente da siden han broren er eldst,er at jeg skulle møte han også etterhvert skulle jeg bli hodestups forelsket i han også skulle vi gifte oss___han fridde på en måte.  Jeg veivet hysterisk med armene ogsa  " NEI,JEG ER FRIIIII"  Hahah syns litt synd på han da,men herregud daaaaaamn.   Skal ikke bevege meg dit på minst en uke,og tenk om familien hans og alle der hater meg og tror jeg er en hore,siden i deres øyne så flørter jeg sikkert med alle guttene. Jeg så jo hvordan de jentene på plenen fniste,lo og pekte da vi gav værandre farvel klem.  Må være noe av det merkeligste jeg har opplevd ass.

- Mailin

I never wanna loose you.- Mailin

Idyll

(c) på alle fotografier.

- Mailin

I blessed the rain down in africa.

Godkveld. I dag våknet jeg i ti tiden og følte meg rimelig crappy om jeg får si det selv. Jeg satt litt på pcen og tilslutt fikset jeg meg. Jeg dro til byen i tolv tiden siden jeg skulle være med Mido og den lille nevøen hans Amar. Det var sikkelig koselig og se Mido igjen,har jo ikke sett'n på tre måneder! Og lille Amar var en sikkelig sjarmør! Vi bowlet,noe jeg er ___dårlig i,gikk i butikker,jeg kjøpte bare to neglakker siden jeg var i byen for noen dager siden. Så gikk vi ut i byen og kikket siden det er sånn teaterfestival og slappet av ved vannet og i rådhusparken. Så stakk vi,og jeg kommer til og savne Mido siden han skal være tre___uker i bosnia :cccc  Men han kunne vært borte hele ferien da.  Jeg får vel overleve til han kommer hjem,på en eller annen måte. Nå skal jeg savne Thomas litt,kanskje fikse neglene og etterpå er det kanskje ut med noen folk og spille fotball med Isadullah og Arif,håper bare føttene mine ikke er altfor såre.

- Mailin.


Så blid og fornøyd da gett.

Randomtalk.

Hei. I natt så snakket jeg med min supersøte kompis, Thomas nummer tre.  I tre timer faktisk. Damn,sikkelig koselig var det,samtalen gikk i musikk,ekser,bifilie,forhold og mest sex da selvsagt. Vi brukte også tiden til og synge og fyren sang jo så fint! Jeg sov til klokken 12 i dag,så snakket jeg med Thomaspusi en evighet også etterhvert dro jeg og Marte ned på banen også møtte vi broren til isadullah,Arif. Vi spilte fotball med dem og det var mega koselig! De har ikke hatt det lett men de smiler og ler hele tiden! Senere skal jeg på alexander rybak konsert med Karoline pusi.  Damn jeg gleder meg!

- Mailin.

Festlig.

Halla. i går kom Vilde,Elisabeth og Marte til meg i åtte tiden. Jeg hadde flydd ned på butikken to ganger siden jeg skulle handle mat og ting,siden jeg skulle arrangere grillparty. Marte var kokken vår,og hun fortjener en pris for mest handy kokk! Maten var god den,hadde bare kjøpt aaalt for mye eheh. Det var kjempekoselig og vi koste oss ganske mye. Elisabeth og Marte dro i 11 tiden men Vilde ble sovende over. Vi sov til 12 tiden,jeg våknet i 11 tiden da,men var deilig og sove lenge!
Etter at Vilde dro i dag bestemte jeg meg for og trene litt siden jeg følte at jeg spiste så sykt mye igår,kremt, Jeg jogget rundt på hydrobanen,tok noen push - ups og sit-ups. Like ved banen er det ett asyl-mottak og de folkene der pleier og sitte i vinduet osv. Jeg tenkte ikke noe over det men så spør en random om han kan være med og løpe. Jeg er glad i nye mennesker så jeg sa selfølgelig ja. Det endte med at vi spilte fotball og volleyball i fire timer,mens nysgjerrige naboer glodde på denne merkelige jenta med kort shorts og som attpåtil spilte fotball __med en gutt. Hahha. Men moro var det,og nå har jeg fått en ny venn. Han kunne nesten ikke noe norsk,eller engelsk så ble litt vanskelig med kommunikasjonen men fikk da litt til med peking osv. Han heter btw Isatullah,staves sikkert ikke slik,er 17 år og kommer fra Tyrkia. Så stakk jeg  til byen med Marte,Vilde og Elisabeth. Jeg kjøpte blant annet Alex's nye cd  "No boundairies"  Hvis det er sånn det staves? Også Regines bok., Jeg gleder meg til og lese den i kveld!

- Mailin

Oi da.

Jeg er ferdig med grunnskola,jeg.    
Jeg og Marte har akkurat feiret med jordbær og oreo kjeks. Jeg har akkurat sagt farvel til alle de flotte menneskene mine. Jeg er litt trist.
GOD SOMMER!


- Mailin

I love the way you lie.

Halla. I dag så forsov jeg meg ikke! Hurra for meg. Skolen var ..bare merkelig i dag. Det føltes bare merkelig egentlig. Vi så på film,kjedet oss og i de to siste timene så spilte noen elever fotballkamp med lærerene. Jeg orket ikke,jeg er for lat. I morgen er siste dag på skolen,og jeg kommer til og savne ist,så fryktelig mye.  : cccccccccccccccc.   Aldri har jeg gått på en bedre skole! Nå skal jeg snart i vitnemåls utdelingen til Vilde&Elisabeth med Marte. Det blir vel gøy! :D

- Mailin

Jeg klarte det!

Jeg Mailin,har graduated fra international school Telemark!  Var super koselig sermoni med morsomme taler og dikt! 
Jeg lurer bare på: Hva vil fremtiden bringe?


Fornøyd Senior student.

-
Mailin

Ehehehe.

I går  fikk jeg ikke sove og det irriterte meg.  Jeg la meg til og med tidlig. Også når jeg tilslutt sovnet så våknet jeg med den jævla stive nakken,siden jeg lå feil i natt,tydelighvis.  Også forsov jeg meg.  Men dagen var ganske bra uansett faktisk. Vi så masse på film,stortsett det vi gjorde. Etterpå er det graduation/vitnemålsutdeling og vi skal til og med ha slike fancy hatter man bare ser på film,på oss!

-  Mailin.

When you feel like hope is gone.

Mariah Carey - Hero. 

Det ordner seg,jeg lover. 
Don't wanna tell them.

Hei. I dag så våknet jeg halv ett på ettermiddagen etter og ha sovet i over tolv timer.  Anbefales hvis man er syk fordi nå er jeg ca helt frisk! Så i dag kjedet jeg meg litt hos pappa,dro jeg hjem og diskuterte kongefamilien med min mor. Ja,vi hadde lite og snakke om.  Så dro jeg til Marte også kom Elisabeth. Der så vi på "house"  som jeg digger,og tullet. Det var koselig.  I morgen er det graduation,altså vitnemåls utdeling. Blir sikkert supertrist.  Snufs.

-  Mailin.

'Fallen.

Godkveld. I dag sto jeg opp klokken halv tolv. Jeg har sittet og spilt hestespill og synes synd på meg selv i hele dag siden jeg er syk. Jeg er i hvertfall bedre og jeg håper jeg er helt frisk til graduation sermonien på mandag.  Det har skjedd_nada i dag,eller jo hun der victoria og han Daniel duden har jo giftet seg.  Woho.  Blir vel og skrive låter eller noe i kveld fordi jeg er litt sånn her for øyeblikket. 
Colbie Caillat - Falling for you.

- Mailin.Into your little heart.

God...ett eller annet. I dag forsov jeg meg til halv ni og morningen ble ett helvetes stress. Vi spiste frokost med klassen i dag,og det var kjempe koselig! Gud jeg kommer til og savne alle sammen. Tre dager igjen som klasse! Når jeg kom hjem så dro jeg til pappa og fikk vondt i halsen,så på vg lista topp 20,fikk feber,skrev en sang  " into your little heart" ,fikk litt inspirasjon. Ble litt trist og fikk mer inspirasjon.   Nå er jeg.........jeg aner faktisk ikke.    Vi sier syk.

-  Mailin.

Oh what a day!

Godkveld. I dag vekte Vilde meg sånn halv eller ti over fire. Gudskjelov fordi jeg hadde slått av alarmen. 
 Jeg fikset meg litt og sjekket at jeg hadde alt også kom Vilde,Catharina,og Marte til meg. 
Marte - Catharina og Vilde i midten. Det var ___tidlig.

Vi tok taxi til buss stasjonen og 4.35 kom bussen. Buss sjåføren køddet sykt med Vilde siden hun enda ikke har fyllt seksten så han bare  "jeg sender ikke barn til oslo"  Lattis.  I skien kom Ari på en random venn av Vilde jeg ikke hadde møtt,men som var _utrolig koselig!  Vi snakket,prøvde og sove men ble vel ikke så mye av den sovingen.   Da vi kom fram til oslo så visste vi ikke hvor vi skulle og vi så ut som noen forvirrede trøtte påfugler. Tilslutt fant vi t - banen og etter mye om og men fant vi ut den vi skulle ta. Det er da det sykeste skjer.  Vi satt og chillet på en benk,ett tog kommer og Ari sa noe som  " jeg tror vi kan ta det toget"  eller noe,og dermed går Vilde på.  Uten oss,selvsagt. Jeg så meg forvirett rundt etter henne,men så utbryter Catharina  " VILDE ER MED PÅ TOGET"   Herregud vi lo.  Vi lo og lo og lo og alle glodde. Det måtte_skje oss såklart. Etterhvert kom Vilde på toget vårt. 

 
Århundrets skandale må jeg si!  
Starten av køen utenfor Tv2 studioet.
Vi kom fram til Nydalen,siden jeg ,ja jeg skulle på x factor!  Og Ari også da. Den køen virket så eeevig lang men Ravi&Co underholdt oss. Tilslutt kom vi inn og fikk registrert oss,det tok også eevig lang tid. Så kom vi opp til et oppholds rom,med Tv og playstation og vi var i en slags kino sal. Etter sånn en halvtime var det min tur. Jeg ble tatt med en gruppe ned i en gang hvor jeg ventet litt. Så var det min tur. Dommer'ne var ganske hyggelige og jeg var faktisk ikke nervøs så jeg syns jeg gjorde en bra audition sang - messig men jeg glodde jo opp i taket,og det var faktisk hovedgrunnen til at jeg ikke kom videre.  Men en flott opplevelse var det og de ville gjerne se meg nesteår!  :D  
Ready!

Etterpå så spilte pusene Buzz littegranne mens jeg hjalp Marte,vi kom på andre plass da! :ccc.  Så tok vi T- banen tilbake til oslo s.  Ari fant opp en sang som gikk sånn " Jeg sitter på  t -banen og det er så mange barn her sånn"  Eller noe.  Vi lo fryktelig,den gutten er kreativ!  Så surret vi litt rundt på Oslo city,vi spiste på Burgerking jeg likte maten der mye bedre en Mcdondalds og Bergbys!  Jeg kjøpte egentlig ingenting annet en mat,faktisk. Jeg orket ikke. Det var også noen som ble arrestert på jernbanen,creepy. Vi gikk også opp og  ned Karl - Johans gate,facinerende. Tilslutt gikk vi til buss terminalen og tok bussen hjem, I porsgrunn møtte vi på thomasgulletmitt <3  også verdens skumleste mann som bablet om aldersforskjell og forhold til oss.  Han var 23. Nå er jeg sliten som faaen.   JEG <3 OSLO!

g
Ari - the gitargutt.


Marte og Catharina - fine barn.

Jeg har fått en stor facinasjon over orddeling. Heerregud og jeg lo når jeg så den l'en var borte.

Buzz -spillende puser.

hEi.


Gud,så fint.

Catharina <3333333333333333333333333333333333333333333333333

Karl - Johan selfølgelig.


Trøtte puser på veien hjem.

- Mailin.

Stretching the line.

Hei. I dag hadde jeg store vanskeligheter med og stå opp. Sånn kan det være noenganger. Eller mange. Skolen var ok,i arten lagde vi " graduation hats"   siden vi ikke fikk det,så tok vi saken i egne hender. De ble ganske fine faktisk! Snart skal jeg på ridning også skal jeg øve til et stevne i helgen,tror jeg. Det spørs bare på hvordan og når på noe. I morgen skal jeg nemlig til Oslo sammen med Marte og Catharina og kanskje vilde,og jeg skal noe der,men jeg vil holde selv om det er endel som har gjettet det nå tenker jeg. 

- Mailin.

for everything i just couldn't do.

Hei. I dag sto jeg opp fem på åtte,altså fem minutter tidligere. Jeg syns jeg fortjener en applaus for det! Skola var kjedelig i dag,men den gikk fort. Vi har 1 uke igjen,sammen som klasse og det gjør meg faktisk utrolig trist. Jeg gleder meg til og bli ferdig med ungdomskolen men jeg har blitt glad i skolen og menneskene der. Etter skolen så dro jeg til kulturskolen og øvde til konserten det var supergøy!  Jeg var driiit_nervøs siden det var min første solo oppdreden men jeg ble fornøyd,tror jeg. Alle var SUPER flinke! Også hadde vi ett felles nummer  " sway"  hvor i sto med rytme instrumenter,kjempegøy! Jeg sang foresten " can you feel the love tonight" !   

-  Mailin.
Shakira - Waka waka.

utrolig fengende sang!

Hekta på denne sangen!


Karl Wolf - Africa.

It's gonna take a lot to drag me away from you

There's nothing that a hundred men or more could ever do

I bless the rains down in africa

Gonna take some time to do the things we never had...

-
Mailin.

Rainy monday.

Hai. I dag var kidsa greie som bare det og det var ikke noe stress eller noe. Skolen var grei,men fransken sugde fordi vi måtte sitte i samme rom som spansk elevene som så på film og vi måtte gjøre oppgaver! dæven og slemt. Og jeg måtte understreke det litte granne da. I teknologien spilte klassen " open arena" ett slags skytespill mot værandre inkludert læreren. Det var ganske gøy men jeg ble drept hele tiden :c også ble jeg ganske kvalm av det,tror det har noe med at det var så svingete faktisk. Nå er det 8 skoledager igjen,så er jeg ferdig med ungdomskolen!  Det er syke greier.  

- Mailin

Utfordring og deprimerende vær.

Halla. Først av alt så ble jeg utfordret av Karoline 

Skriv 6 positive og negative ting om deg selv.

Positive.
1. Jeg prøver og være blid mot alle jeg kommer over.
2. Jeg er høfflig.
3. Jeg er veldig tålmodig.
4. Jeg tør og mene noe annet en alle andre.
5. Jeg er psykisk sterk.
6. Jeg bryr meg om andre.

Negative.
1. Jeg kan klage endel om jeg har en dårlig dag.
2. Jeg er ganske lat,egentlig.
3. Jeg gjør ikke alltid mitt beste.
4. Jeg kan være_utrooolig barnslig.
5. Jeg banner,kinda mye.
6.  Jeg kan si ting jeg ikke burde si,noenganger.

3 - Legg ut ett bilde av deg selv,som du liker og skriv hvorfor:

Jeg liker dette fordi det er sånn jeg liker og være,spøkefull og useriøs.


Også orker jeg ikke utfordre noen. Ta den de som vil.

I dag våknet kida i 6 tiden men jeg lot de ligge der og skravle før de sovnet i gjenn og klokken 7 sto jeg opp med dem. Morningen gikk tregt men jeg benyttet anledningen med og lese Unni Lindell's " Drømmefangeren"  Og nå har jeg forelsket meg i romanenee til den dama! Hu er jo genial! Nå slapper jeg av før jeg etterhvert skal opp i leligheta igjenn for en ny "barnevakt runde"!

- Mailin,

I see red circles

I går så vi på film på skolen veldig mye. I går spilte jeg "My heart is yours"  Så dro jeg til Thomas pusimin. Han dro meg med på en random grill fest på den gamle ungdomskolen hans. Jeg som går på en skole med 50 elever der ingen er spesielt skumle fikk sjokk når det plutselig var 300 folk rundt meg. Også har han verdens søteste lillebror,Lucas <3. Jeg og Thomas sang sammen og det var så koselig! Han er virkelig den besteste guttevennen min og jeg elsker den gutten syyykt høyt! Og det mener jeg virkelig altså! Også prøvde han og bite meg,siden jeg pirket på han heletiden :ccccc 

  Så gikk jeg hjem og når jeg gikk gjennom skogen så jeg at Margrethe satt i vinduet og spiste. Jeg snek meg foran det og når hu plutselig så ut det,så sto jeg der rett utafor så snuppa nærmest falt av stolen. Jeg hører bare "MAAAAAAAAAAAAILIIN"  også moste vi værandre. DET was such a magical hollywood moment altså! Nå er hun hjemme for altid og det er deilig. I dag skal jeg ri. Det blir særdeles interesant.

- Mailin.


It's all mess.

Godkveld. I dag var jeg trøtt. Veldig trøtt. Jeg var litt sint siden jeg hadde vondt i hodet og magen men sånn kan det gå. Skolen var ok siden det ikke var noe og gjøre. Jeg fikk foresten 6 ut av 7 på norsk eksamen. Jeg ble fornøyd siden læreren hadde skrevet en sikkelig fin kommentar om den ene skrive oppgaven min. Jeg elsker og skrive noveller det er faktisk noe jeg brenner veldig for. Kanskje jeg skal publisere en på bloggen?  Vel,nå skal jeg sitte her litt til,tror jeg.  Faktisk.

-  Mailin.

Flower pictures.

-Mailin

Fantastisk konsert!

Den 5 juni var fabelaktig! Det skjedde så mye på engang at jeg enda er helt overumplet her jeg sitter. 
Igjenn må jeg advare om sterke fjortiss - utrykk eller scener så les på eget ansvar.
Jeg sto tidlig opp,gikk og plukket blomster faktisk ikke spør hvorfor.   Jeg kjedet meg ganske mye og i tre tiden fant jeg ut at pappa skulle kjøre meg til Lunde. Da jeg ankom slusene hørte jeg felespill og Alexander's stemme. Jeg hoppet ut av bilen og kom meg bort til sceneområdet. Alexander øvde og jeg ville ikke forstyrre så jeg satte meg øverst og drakk litt vann,faktisk. Etter sånn et kvarter var de ferdige og da ble Alex omringet av søte små barn som skulle ha autograf osv og jeg betraktet det hele fra utkikks posten min og tenkte over hvor fantastisk han er ovenfor all fansen sin. Så satte han avgårde og da ropte jeg på han noenganger så plutselig snudde han seg og sa takk for sist.  Jeg gikk bort til han fikk en klem osv. Også spurte han meg om jeg ville være med han bort til barnehagen der artistene var og da sa jeg selfølgelig ja. Vi ruslet avgårde og snakket om løst og fast og han fortalte meg ting jeg aldri trodde jeg skulle få høre! Det var riktig så koselig faktisk og jeg tror endel forbi passerende glodde litt men det fikk nå være. Så kom vi fram til barnehagen og alexander takket for at jeg ville følge han, (som om det var noe og takke for?) Også sa han at det var litt synd på meg siden jeg måtte gå helt alene tilbake igjen. Han sa sikkelig mye søtt og gliste hele tiden,haha det var bare koselig. Så gikk jeg tilbake og tømte en hel flaske vann av en eller annen grunn. Jeg satt der litt også møtte jeg veninnen til broren min som jeg snakket med en stund også kom Karoline kjære etterhvert. Vi så på artistene spille og ventet på at Alexander skulle synge. Etterhvert gikk vi ned til scenen også braket det løs! De jentene som er med Alexander er veldig flinke og jeg syns det ble en fin flyt i forestillingen. Alexander var virkelig kjempeblid og dro masse spøker som vanlig,den gutten der er herlig det skal han ha. Han hadde også en slags metall sang og jeg digget den!  Også fikk han alle til og danse sammen og jeg og Karro danset noe vi trodde var vals. Hva det egentlig var,vet jeg ikke. Vi har hoppet,danset og sprellet,sunget,vinket,ja alt mulig! Etter konserten møtte vi han og før det spøkte jeg med vaktene. Jeg vet,jeg har det med meg :cc.  Også fikk vi gitt en gave til han fra Karoline også fikk jeg enda en klem også gikk vi bort til barnehagan siden han skulle komme der. Vi sto i kø og jeg bablet til randoms siden jeg var glad. Så skulle jeg ta bilde av Karoline og Alexander men kameraet til Karoline klikket,desverre men fikk tatt noen da hun sto ved siden av i hvertfall da. Så gikk vi tilbake og hørte på Aspera som jeg fant ut at jeg digget. Så gikk vi ned til scenen og en fotball triks fyr trikset,fy søøøøren og flink han var! Så endelig begynte de og rigge til karpe diem! Det tok en evighet men eeeendelig kom gutta ut på scenen.  Jeg har aldri hørt de live og de var råbra det må jeg si. De lagde sikkelig liv på scena og jeg koste meg sikkelig sammen med Karropusi.  Så hentet pappa meg og nå ligger jeg her og er ganske ...ja overumplet!

- Mailin

Sunshine

Hei. I dag var skolen ok. Vi var endel ute og det var ganske deilig.  Temperaturen hadde vært perfekt hvis det ikke blåste så fælt.gud jeg ble sint på den vinden. Etter skolen hentet pappa meg også dro vi til togstasjonen siden jeg måtte fikse biletter siden jeg skal til asker på søndag. Blir en ganske travel helg.  I morgen tror jeg at jeg kanskje skal en liten tur på søve også skal jeg på konsert før jeg drar hjem sent og drar tidlig på søndag.  Men gøy blir det indeed.

- Mailin.

i dag

I dag sto jeg opp fem over åtte. Nesten i mål. I dag har jeg fått gjort litt mer på årbok sidene mine. I dag har jeg hatet alt ansvaret jeg har. I dag har jeg savnet en person.  Fyfaen ja. I dag har jeg vært sint på en person. I dag har jeg gledet meg til helgen. I dag har jeg kjedet meg i fransk timene.  I dag har jeg tenkt på åssen jeg skal få alt dette til.  I dag har jeg prøvd og være realistisk noe jeg aldri kommer til og bli fant jeg ut.  Akkurat nå..  Så er jeg glad-nervøs-hyper-dansete-deppete-happy.  

-  Mailin.

Vakker sang.  Vakker.


Looking in the mirror.

Hei faderullandei tror jeg. I dag så våknet jeg søren meg ti over åtte _igjen. Det irriterte meg grensesløst og nå skal jeg gå drastisk til verks og legge meg halv_9 vær dag en stund. Jeg skal tidlig opp både lørdag og søndag og da kan jeg ikke se ut som jeg skulle sovet i hundre år eller mer. Skoledagen var grei jeg gleder meg til i morgen siden da får vi tilbake norsk eksamen og jeg tror jeg gjorde det bra,håper bedre en matta som ikke gikk så bralolhehe.  Det var supergøy og ri i dag,jeg rei aida hun var en engel så spiste jeg og Marte is nå er jeg trøtt ehehe.

-  Mailin.

Don't know what tomorrow brings.

Hei. I dag var det så vidt jeg rakk skolen igjen. Jeg MÅ få meg en bedre døgnrytme og i dag skal jeg være i seng innen klokken ellve. På skolen hadde jeg først fransk muntlig og jeg klarte og svare på alle spørsmålene! selv om det riktig nok var endel sotring så var det i hvertfal fransk__.  Så hadde jeg fransk skriftig eksamen det gikk ganske bra tror jeg. Så dro jeg og Marte ned på stranda og solte oss også møtte vi på rektor på hjem veien - flaut.  Nå er det jo bare 22 dager igjen så er jeg faen meg ferdig med ungdomskolen!

- Mailin.
hits