mai 2011

Give me everything tonight

Åh, jeg digger Pitbull. Sangene hans gjør meg glad.  Mange av de har kanskje ikke så veldig mening, det handler vel for det meste om damer, sex og alkohol men jeg bare digger han. Uansett hvor pedo han kan høres ut noen ganger.  Men det er greit med noen sanger man bare kan høre på uten å måtte tolke dem. De går jo ikke akkurat så dypt kan man si.

 

Run.

I dag så var det en grei dag på skolen. Sånn frem til gymmen i hvertfall. Eller løpinga siden vi løp coopertesten. Vel, dagen startet jo ikke før ti så fikk sove lenge, noe som var veldig deilig i grunn. Så hadde jeg matteprøve, og det var ikke akkurat digg for å si det slik. Brukte mesteparten av tiden til å tegne ruter på arket. <3  Men som sagt, når jeg løp så presset jeg meg altfor hardt. Så hardt at jeg begymte å hyperventilere liksom. Det var ille. Også begynte jeg å gråte siden jeg ble flau og redd siden jeg ikke fikk puste liksom. Men det gikk over. Lungene mine bare svir litt. Også har jeg trent pilates i dag, og hatt spilletime.  

NÅ HAR JEG FRI RESTEN AV UKA, IN YOUR FACE DERE SOM IKKE HAR DET!  

you can stand under my umbrella

I dag var jeg på jobb og da jeg skulle gå hjem tordnet det. Jeg hadde en sånn fin mary - poppins paraply så jeg følte meg skikkelig kul der jeg gikk. Også ble det skikkelig ille, og tordnet rett over meg. Da ble jeg litt redd for når jeg kom hjem så skalv knærne mine. Så drakk jeg smoothie med Martefin. Det var koselig. Vi snakket om mennesker. Også er jeg glad i min nye rosa kopp. Det er akkurat plass til akkurat nok kaffe i den som jeg liker det.

Lørdag med fine jenter

I dag sov jeg til klokken 12, da ringte Marte og bare  ' NÅ MÅ DU STÅ OPP , VENNEN ' Neida, hun sa ikke det.. Vi dro til byen i to tiden og møtte fine Catharina. Vi spiste kebab, og det var andre kebaben den uka og det må jeg slutte med før det blir en vane. SIDEN NÅR BEGYNTE JEG Å SPISE GATEKJØKKEN- MAT? 

..Det var godt. Også før det så vi på toget. Siden det var barnas - dag , sånn årlig greie man har i Porsgrunn. Det er tivoli, konsert, TOG, ting å se på , og masse mennesker. Tilslutt ble det så kaldt at vi gikk ned til downtown. Kjøpte meget lite siden jeg er fattig for øyeblikk men strikk og spenner og en ny fin rosa kopp tok jeg meg råd til da. <3 Alle vet at jeg er glad i kopper. Litt for mye faktisk, eh. 

I seks tiden dro jeg hjem og nå er jeg på jobb, faktisk. Så nå skal jeg kose meg med å se på film før jeg får legge meg siden det blir tidlig opp i morgen.

Jeg har også laget meg en foto - blogg siden jeg føler jeg trenger det nå som jeg kommer til å ta insane mye bilder. Dere finner den her  Har hatt den en stund, men er først nå jeg begynner å blogge på den omtrent. Håper den faller i smak!

 

trip to Osloi går så var jeg i Oslo med den fine klassen min og kjæresten min og jeg hadde det altfor fint. Vi tok bussen til Oslo i ni tiden, også gikk vi på museum for moderne kunst. Jeg elsket maleriene selv om det var mange av de som var vanskelig å skjønne syntes jeg. Også var vi på operaen og så på mennesker, og de hadde vakre toaletter inni. 

Så gikk jeg og Marte på cafè, Pascal og det var den mest fineste og søteste cafeen jeg har vært på i heile mitt liv syntes jeg. De hadde fine boller der, og kjempefine makroner og jeg kjøpte tre makroner og en bolle også fikk jeg kaffe med hjerte i!  Det har jeg alltid drømt om, nemlig.

Og cafè- mannen var tysk, og jeg trodde han var fransk siden han snakket fransk - norsk til meg, og det var fransk -musikk der- åh. fineste stedet.

Så gikk vi til det såkalte 'emohjørnet' for å vente på Even og snakket med folk vi ikke kjente. Det vat koselig. Også kom Even og var med oss, og vi gikk til akershus - festning og så på fine ting. Han er verdens, fineste heilt sant. Også guidet han oss rundt omkring, uten han hadde vi ikke kommet oss andre steder en oslo s, er jeg sikker på siden verken jeg eller Marte er så kjent i Oslo, så tusentakk kjære for at du gjorde dagen ennå bedre.<3

 

Så tok vi bussen hjem og vi var så trøtte, men sove fikk vi ikke da så vi hørte på musikk og snakket og spiste makroner hele veien. Nå skal jeg snart til byen med Marte og møte fine Catharina, siden det er noe som kalles barnas dag her i Porsgrunn i dag. Det blir flott!

Og alle bildene har jeg tatt med mitt ' nye ' kamera, Nikon D60. Jeg er stor fornøyd og skikkelig glad i det allerede.

you're the reason why I smile.

♥Hei onsdag med fine mennesker

I dag så var jeg i byen med Marte og Mido. Det var fint, jeg storkoste meg. Det er flott å ha to slike mennesker som bestevenner som forstår deg fullt ut og du alltid kan komme til med alt.  OG DE ER MINE, IKKE DINE OK? Vi var tøffe i byen og når vi satt stille på en benk kom det en mann og bare "  VELKOMMEN "  og gav oss en lapp. Og vi bare  " whut".  På lappen stod det fine ting om at hvis vi vendte oss om til gud så skulle vi få nyte fete retter i paradis og alt det der. Det stod også at vi nordmenn var kjempe dumme som jobbet for ingenting! :@@@@

Vi lo litt og sånn. Mannen ville vi skulle gi han penger til ideen, siden han hadde skrevet kontonummer og greier der. Vel, etterpå så dro vi og spiste kebab. Jeg har egentlig fobi mot kebabsjapper siden de er ekle men den her var overaskende ren. Maten smakte godt også så jeg skal bli stamgjest der nå. hjerte. ( Eneste problemet er vel at jeg kommer til å rulle ned gata tilslutt )

Etterpå så kom mamma og hente meg fordi jeg skulle kjøpe kamera. Da vi møtte damen så ble mamma bare helt sånn her:

" Har du kvittering? "  

Og hun bare  

"  Det er tre år gammelt så nei, beklager.  " 

og jeg bare

" fuckfuckfuckfuck"  hvorfor skal du legge deg opp i MIN handel, mamma?

og mamma bare

" Du har sikkert stjelt det.  "   C :

Og hun bare

"  jeg stjeler ikke. "  

Og mamma bare

"Jeg går. kjøper du dette er du dum i huet, mailin."

Og jeg bare

" fuckfuckfuckfuckfuckfuck"  

 

Også kom jeg hjem og fikk fire kvitteringer på mail og info om rettigheter så i morgen skal jeg endelig hente nikond60 - babyen min.  Can't wait.

HAR DERE DET BRA?
da erre onsdag.

I dag så våknet jeg sånn 9 over sju og bare   " NEI. FORSOVET MEG ".   Det er jo meninga jeg skal stå opp kvart på sju liksom så. Men det gikk bra selv om jeg klarte å liksom miste en stol og en krukke i bakken. MEN DET GIKK BRA ALTSÅ.  Og nå så har jeg akkurat klippet litt i papir siden det er det vi gjør her på skolen og sånn.   : ))))

Etterpå så skal jeg møte Mido sammen med Marte. Det blir fint, Mido har jeg ikke sett på flere hundre år og sånn. Vi skal loke i byen å være tøffe. Også skal jeg hente mitt kamera senere, det blir bra. <3

idioter i veien.

Noe av det beste jeg vet er liksom når jeg står på bussholdeplassen med min kjære ipod i ørene og bare danser supertøft liksom, mens alle bilene kjører forbi.Tenkte at dere burde se min jævlig fine morgenkåpe fra princess. Den er kjøpt i 2008, eller 09 og er LIKE FRESH SOM ALLTID.   ( : ( : (: (:

 

Det jeg ikke finner kult er når menn i biler bare prøver å nikke med hodet i takt med meg og jeg bare, FORDI INGEN ER SÅ KUL SOM MEG NÅR JEG STÅR PÅ BUSSHOLDEPLASSEN, OK? 

jeg skal kjøpe kamera i morgen, pass deg verden.

 

 

og i dag så bare er det den dagen liksom.

Kommer du på skolen og bare  "  HEI DET ER NORSK.  DA KAN JEG CHILLE. ( nei, jeg bruker nesten aldri sminke på skolen. Det er fordi jeg ikke gidder, og er lat og alt det der )

Også i naturfagen så bare 

Mangler du fire rapporter og hvis du ikke leverer de får man ikke vurdert. Så man rekker to av de, og blir seende slik ut.

Også kommer du hjem og blir sint siden regnet tok meg og Marte hardt, på vei hjem, og da vi kom oss inn i butikken var det borte. Helsikes regn.  ( jeg har fin kopp. marte gav meg den <3  )   Også bare  " jeg skal ikke smile resten av dagen, liksom  siden været aldri hører på meg. "

NÅ SKAL JEG STRAKS LAGE MIDDAG.  

Ja, maten blir god.

Nei, jeg brenner den ikke.

stfu.

 Someday, I'll be living in a big old city.

million miles away from home

Helgen min har vært flott! På fredag dro jeg til Oslo og møtte Even, Charlotte + mange andre flotte mennesker. Meg, Even og Charlotte og to av hennes søte veninner gikk oppover mot slottet siden de ville kysse en sånn garde -mann på kinnet siden det var på listen over ting de skulle gjøre i sommer.  Men det fikk de ikke lov til av garde -mannen av en eller annen grunn. Vi holdt på å fnise oss i hjel da i hvertfall!  Etterpå så hang vi på emo -hjørnet og de menneskene der er så søte hele gjengen! Fikk møtt både gamle og nye. Superkoselig. Etterhvert så dro jeg og Even til Ski og slappet av resten av kvelden. Vi så en rimelig skummel film " splinters "  eller hva den het. Men den var bra, syntes jeg. På lørdag spilte vi Harry Potter også gikk vi på kino på kvelden. Vi så den nye pirates - filmen, faktisk. Den var bra! Også må jeg nevne at jeg fikk verdens fineste smykke av han til bursdagsgave!  Seriøst, det er dritfint. Og ett skikkelig nusselig kort.  HAN ER SÅ FIN. <3  Jo, også møtte vi fine Julie på kino også! Hun er så herlig, og vi hoppet opp og ned av hp - traileren. Jeg tror de fleste syntes vi var litt rare, men pyttsann. 

I dag har jeg forøvrig hatt engelsk skriftelig eksamen. Det gikk bra, hvis jeg bare klarte å unngå mine grammatikk - feil. Deilig å få det overstått!

- Mailin.

Hvorfor kan ikke folk få sitte hvor de vil?

http://www.dagbladet.no/2011/05/18/kultur/debatt/debattinnlegg/emo/ungdom/16576380/

I dag så kom jeg over dette innlegget. Ungdommer i Oslo har funnet seg et sted å være, hvor de møter vennene sine, og er sosiale. Problemet er bare at benkene vistnok er til pynt.  Hvis disse menneskene, [ som har emo-stil ] sitter der, kommer det en vekter å jager de vekk. Og dette skjer kun med folk med den stilen. I mean, lager de et helvetes bråk og oppfører seg idiotisk, så jada, men de gjør som regel ikke det.  De er faktisk helt normale mennesker som er glade i å møte mange folk om gangen. Oslo S er et sted som er veldig sentralt. Vi har Outland der, en butikk som mange ung er optatt av og da er det lett å møte vennene sine der. Det er også blitt sagt at stedet kun er for tog - passasjerer men det er jo mange som faktisk bruker toget til å komme seg hjem og frem med. De må da kunne regnes som passasjerer da? Det irriterer meg så jævlig at hvis du har svart hår, piercinger, du bruker mørk sminke, JO DA ER DU ' EMO ' OG KUTTER DEG SELV OG HATER VERDEN. De aller fleste med slik stil gjør som regel ikke det. De går jo med det fordi de syntes at det er pent. Selv er jeg veldig facinert av den stilen, men jeg tror ikke jeg hadde kledd den. Alle mennesker har sin egen stil så jeg syntes det er helt på trynet at folk blir trakkasert kun fordi de liker ting som kanskje ikke regnes som det ungdom skal like, eller noe.  Det er tøft å stå for sin egen stil , og å tørre stå for sine egne meninger. Det gjør at man virker mer moden, og mer reflektert. Det er faktisk ikke alle som gidder å følge ' strømmen ' og det syntes jeg søren meg de skal få lov til.

All over again

I dag var jeg så trøtt at jeg trodde jeg skulle nesten daue. Det frista så sjukt å bare bli liggende under dyna, men sånn kan man jo ikke , så jeg fikk karret meg opp etter en halvtime. Det hjalp jo heller ikke at det er generelt kaldt i dag, og at det regnet. Skoledagen var kjedelig som vanlig og det skjedde ikke noe spennende, akkurat. Er ganske deilig at jeg nå er hjemme og skal bare slappe av frem til jobb i kveld  (  :

reserved

 

flotteeeerrs.

I dag så kom jeg hjem fra jobb i åttetiden på morgenen. Vi har hatt fri i dag men jeg sov jo ikke særlig lenge. I ti tiden dro jeg på trening og ble der sånn 1  1/2 time eller noe. Var godt å få trent, men gud, så slitsomt det var. Når jeg kom hjem måtte jeg monge rundt i hagen siden mamma ikke var hjemme og jeg hadde ikke nøkkel :c  Prøvde å bryte meg inn gjennom kjøkken - vinduet men jeg skal love at det ikke funka... Ellers så har jeg blitt stittende å snakke med supersøte Heidi som jeg skal gå på folkehøgskole med til høsten. Yep, valget er tatt! Jeg fant ut at det blir bedre for meg med ett år hvor jeg vil trives og lære og ha det gøy, enn ett år hvor jeg mest sannsynlig vil droppe ut, eller fullføre med ræva karakterer. Gleder meg som en unge!

Nå skal jeg lage meg en kopp kaffe og sitte å spille sims resten av kvelden (  : 

smil.

 

so

mpfhhhhh.  jeg vet ikke hva jeg skal skrive her. jeg er egentlig ganske dritt lei.  æsj.  Når det gjelder hva jeg er lei av så er det meg selv.

oi .  så ......ja.  lol. dør av meg selv.

meningsfyllt. 

SMIL.


helg.

I dag var skoledagen ganske kjip. Det er 20 % sjanse å komme opp til eksamen, så jeg regna med at jeg ikke kom opp, men hvem var det som gjorde det? Jo, klassen min.  Jeg kom opp i engelsk skriftlig og det er egentlig ikke det verste faget. Med tanke på at læreren min ikke er sensor, og at vi ikke skriver navn på besvarelsen, men kandidatnummer så vil jeg si at jeg har en sjanse. Så, hvis bloggen blir nedprioritet så vet dere hvorfor, for jeg sier bare  " bye bye social life "  Nå skal jeg snart på jobb, og hele helgen skal jeg omtrent bare jobbe egentlig. Blir penger ut av det da,  og det er jo kjekt!

the dancing queen is seventeen

hey. Dette har vært en veldig fin dag faktisk! Jeg har jo bursdag så klart, og jeg har fått mange klemmer, bursdagsanger også har jeg spist kake!!! Har ridd tur i dag, og det var gøy untatt når vi var i skogen også begynte det å tordne! var bombesikker på at hestene ville gjøre noe, men de brydde seg heldighvis ikke da. Nå skal jeg stappe i meg mer kake, og slappe av for jeg er sliten! OG TAKK FOR ALLE GRATULASJONER  JEG HAR FÅTT I DAG!!!

 

sytttttttttttttttttttteeenn.jeg er sytten. men om jeg noensinne vokser opp vet jeg ikke.
Gjesteinnlegg av Brandipandi

"Jeg er kulere enn alle" sitat av Mailin . Hva skal vi si om dette? Det er stadig vekk noe som undrer meg ved denne personligheten. Hvem er hun? En person for seg selv kan man si, som hører på høy musikk fra en liten søt ipod. Ja det er Mailin. Tjohei.

 

....takk. tror jeg.

and after all

i dag har det virkelig vært en meget givende dag.  Jeg har kjøpt meg ipod da, en liten blå shuffle, altså min nye baby. ♥ En liten bursdagsgave til meg selv SIDEN JEG HAR BURSDAG I MORGEN. Den som ikke gratulerer meg for bank. Neida. Joda. Neida. ...heh.  I dag har jeg vært på trening  , det var hardt. Også sitter jeg her...og det skal jeg vel egentlig gjøre resten av kvelden. dødsliten som jeg er  (  :

i dagggg.

I dag hadde vi debatt i timen. det var jævlig morsomt, klarte omtrent ikke være seriøs i det hele tatt. jeg skulle liksom være for hugging av regnskogen, og hvem er vel det....så ja. Ellers så har jeg snart sangtime, også skal jeg danse en time. grei tirsdag.

 

mandag og sånn

I dag våknet jeg av at jeg trudde at jeg skulle dø av tretthet. Virkelig. Jeg kom meg utrolig nok til skolen  da, og det ble en ganske kjedelig dag. Jeg og Marte lagde en solcellepanel - ting da, så  vi fikk en sånn ..ting til å gå rundt ved hjelp av sola. OMG SMARTE!. Så var jeg på klarinett, og så var jeg på pilates, og trodde jeg skulle dø der også. DET VAR HARDT. Beina mine skalv skikkelig, men var alikevel en bra time. Nå er jeg død - sliten og har ingen planer om å flytte meg resten av kvelden.  (:

hey

i dag har jeg vært i konfirmasjon. så fikk jeg vondt i hodet og sånn. det var ikke gøy. i morgen er det mandag og det gjør meg trist siden jeg har fransk - fremføring. kind of sucks. OG ELLERS HAR VI DET BRA, JA.  

today and tomorrowI dag har jeg vært i konfirmasjon til min kjære fetter. Det var hyggelig, fikk sett masse familie som jeg ikke ser så ofte, og var god mat og masse kaker, som jeg har klart å forspist meg på....fml. I morgen skal jeg i konfirmasjonen til tremeningen min, så det er nok å gjøre i helgen for å si det slik. 

være fornøyd med seg selv.

Dette er ett vanskelig innlegg. I mean. ja.  Ok, jeg er så drittlei " janteloven " .  hvis man sier  " nei, jeg syntes vel jeg er ok som jeg er , jeg "   så bare " JÆVLA HORE, HERREGUD DØØØØØ. DU ER STYGG. "   Altså, dette gjelder ikke alle situasjoner men mange. jeg skulle virkelig ønske at flere syntes at de selv er bra. jeg syntes at jeg er bra. og hvis folk ikke liker meg, som jeg er , eller hvordan jeg ser ut så SCREW THEM ALTSÅ. tok lang tid , ja mange år. Men alle fortjener å kunne se seg selv i speilet å tenke " jeg er god nok som jeg er. Hvis ikke andre syntes det så er de ikke verdt min tid. "   Selvfølgelig har man dårlige dager. I dag feks så følte jeg meg som den mest teiteste personen på jord. jeg følte meg generelt mislykket og blablalblla, men så gikk det over. Og jeg har merket at folk blir så sjalu på andre sitt liv, herregud. På mange blogger jeg leser så er det daglige haters som bare  " HERREGUD, DU KANKE GJØRE SÅNN. OMG. DET ER SÅ TEIT AT DU FÅR SÅ OG SÅ MANGE PENGER. "   Jeg finner disse kommentarene mer underholdene enn innleggene. Men det viser jo bare at de som skriver slikt er usikre på seg selv.  Sier noen noe stygt til meg, så kan jeg ta det nær meg der og da, men etter noen minutter så bryr jeg mer ikke. Jeg finner det morsomt. ( Nå er det svært sjeldent at noen sier noe som helst stygt til meg da, så det tok lang tid før jeg ble som jeg ble )  Personer som slenger dritt er ikke verdt min tid, og slik burde ALLE tenke. 

Pointet er å være fornøyd med seg selv slik man er, tørre å si det, være snill mot andre, og drite i de som ikke er det. man er bra nok som man er. basta. ellers slår jeg deg med spaden min.

 

 

 

beskrivelse


I dag satt jeg på skolen og så omtrent akkurat sånn her ut , da jeg plutselig fikk øye på en liten ting som gjorde meg sint.

Også da ble jeg sint og sa "  HERREGUD ER DET SÅ MULIG .  Og da sa Marte  "  OMG. SKJØNNER'U ER SUR ASS.   også bare..............................................................................ok teit å være sur fordet.

for jeg er egentlig litt for kul til å være sint. da slår jeg alltid folk med spade, eller biter de i skulderen. også gikk jeg hjem. og da savner jeg kjæresten min og sånn. Da er det fint med bøker å stikke hodet i.  Ja, jeg syntes det er morsomt.


 

what i really am

jeg sitter på skolen og vet ikke hva jeg skal blogge om. I hvertfall skal jeg kanskje ha engelsk - fremføring om jeg blir trekt ut. jeg håper ikke det. også sitter jeg og marte og fjoller oss foran webben, men jeg liker ikke resultatet. jeg føler meg skikkelig misfornøyd i dag, alle er mye smartere,  penere, bedre en meg.  NEIDA JEG VET JEG ER BEST.<3 nei. ...

ok...tror jeg slapp å presentere i dag. HIHIHIHIHI. 

 Forvirra!

ok....jeg sliter litt. For to dager så fikk jeg beskjed om at jeg kom inn på Bjerkely folkehøgskole. Jeg regna egentlig med at jeg ikke kom inn siden det var omtrent en måned siden jeg hadde søkt.  jeg kom inn på linja " fotoart". Greia er at jeg ikke vet om jeg burde går på fhs mer.  Men jeg vet ikke om jeg burde gå vgs heller liksom. Jeg takler ikke de fleste lærerene mine, jeg skjønner omtrent veldig lite , stryker i matte, og resten av karakterene mine er ikke noe å skryte av. Hva enn jeg gjør så får jeg rett og slett ikke gode karakterer liksom. Er det da smart å gjøre ett år med hva jeg vil, altså fotografi, reise, treffe masse bra folk, lære om noe jeg faktisk er engasjert i , å vokse som menneske? Men hvis jeg fortsetter på vgs da, så går jeg ut samtidig som vennene mine, får være russ med de, også henger jeg ikke etter. Men da vil jeg antagelighvis fullføre med kun middels karakterer, siden jeg er utrolig____skolelei. Og jeg vil nok måtte ta opp fag etterpå. Men skal jeg gå på fhs må jeg sikkert ta over 100 000 i studielån. Og det frister ganske lite for å si det slik. Pengnee skal jo ikke betales tilbake før jeg er ferdig med utdanningen min og har fått fast jobb da, men det er skummelt fordet om. Mamma sa at hun skulle hjelpe meg hvis det blir vanskelig og sånn, men ...ja. Frister lite. OG JEG ANER IKKE HVA JEG  SKAL GJØRE, KAN NOEN HJELPE MEG?  

Jag vill känna att jag lever

PUSEEEELUSEEEE

.....HILSEN BIRTHE  

 

ja. ok. jeg er på skolen. klapp meg på hodet for å være så flink. Vi ser på Kristin lavransdatter i norsken, og vær gang de snakker, så høres det ut som de har sex. no kidding. Men den varer i fire timer da, så det er jo fint.  Snart har jeg engelsk da skal jeg faktisk gjøre noe.

I don't like it when I have to run so fast as I can.

åh gud, sliten. skole - forbredelse til formgiving prøve eksamen, spilletime, 45 min styrke, halvtime intervall = død, lover. OGSÅ har jeg kommet inn på folkehøgskole da. Sånn helt rart. Men nå har jeg tatt ett valg tror jeg, og det er å fullføre vgs her, for det føles mye bedre ut. Jeg vil så gjerne fortsette å ri , synge , og jeg er blitt så glad i klassen min. Men, får jeg ikke skoleplass til høsten tar jeg nok i mot plassen så inntakskontoret , here i come. 

 

åhhhhhhhhh.

det er så kjipt at det er skole. jeg sitter ved vinduet og ser ut, og det er liksom fint vær ... og jeg har matte, men jeg skjønner ingenting som vanlig. Også er det mandag. det er teit.

my one and only


Har ikke jeg verdens beste kjæreste, så vet ikke jeg. <3 glad i deg, fine gutten min.  c:hits