mai 2010

To love someone.


Bilde tatt i dag.

 
It can be so fucking hard sometimes.
When the person who means everything to you does the most idiotical thing he could ever do.
He hurts your feelings.
Indeed you just keep on loving him. Not because you want to.
Had it been up to you would that guy been out of your head,ages ago.
Not because you want to. But because your heart has it's own free will.

-
Mailin.

There's something about the sunshine baby.

God ettermiddag. I dag startet morgenen med at mamma braaaste inn på rommet mitt i halvsøvne og ropte at Marte var i telefonen. Jeg hadde forsovet meg og det var ikke lite heller. Jeg våknet to minutter før skolen begynte. Fuck søvnproblemer sier nå jeg. Jeg kastet meg i klærne og herregud det må ha vært tidenes raskeste morgen. Jeg stormet ned på skolen og tok igjenn Marte,og gudskjelov så rakk jeg eksamen. Det var norsk eksamen og jeg tror jeg greide meg ganske bra.  Så kom jeg hjem i ti tiden også la jeg meg med engang og sov til klokken tre. Nå skal jeg snart ut med Marte og hunden hennes Max og kanskje noen andre,vi skal ned på stranden.

- Mailin.

Am I supposed to hang around,and wait forever?

Godkveld. Denne dagen har vært lite innholds rik må jeg si. Jeg har stort sett sittet og glodd på pc skjermen i hele dag også har jeg vært en liten tur hos Marte hvor vi spiste is og så på ett kriminal program. Herregud det var en jente som ble kniv stukket og torturert på verste måte! Det var helt fælt og tenke på at hun led seg gjennom et to timers mareritt før hun døde. Jeg ble så sint av de fuckings kjerringene som gjorde det og at de ikke hadde noe symptati over det. Vel,nå skal jeg surre på pce'n litt så skal jeg nok legge meg siden det er norsk eksamen i morgen.
- Mailin.
 

" The sun and the moon will always remaind me of you,cuz nobody in this world
could shine so bright as your soul does. Like kaledioscope colours who's flying over
the horisont,wild and free. Strong and independent. Like a wild and free bird who's never coming back to you again. Flying into the sky searching for the only thing it wants. Freedom. "


(c)  random dikt jeg laget så copyright så ingen stjeler det,sier vi.

- Mailin.

I hate that my heart is beating for you...

Godmorgen. I går så jeg på eurovision på pce'n. Jeg tror jeg likte Frankrike best,egentlig untatt Didrik selvsagt. Ganske teit at han kom på andre plass herregud. Også døde jeg litt av han mannen som hoppet på scenen når spania sang. I dag våknet jeg av at min kjære mor kom inn med støvsugeren og da ble jeg litt sur siden jeg hadde en ganske spennendes drøm. Men neida min mor tok ikke hensyn til det. :ccc. I dag skal jeg slappe av med noen venner tenker jeg og ikke gjøre så mye annet.
 
Miley Cyrus -  I hope you find it.

Den sangen her,den beskriver meg ganske bra akkurat nå. Sånn at dere vet det liksom.  Gahh jeg hater sånt humør. Baaah     D :

- Mailin.

Do u know what u mean to me?

Sterling Knight - What you mean to me.

I can't blame you for thinking,that you never really knew me at all..I tried to deny u,but 
nothing ever made me feel so wrong. I thought i was protecting you for everything that i go trough
but i know that we got lost along the way.


-  Mailin.

I was starstruck.

Hei. i dag våknet jeg i to tiden av at mamma ropte " MAILIN MARTE RINGER,TELEFOOON FOR HÆLVETEEE".  Som dere sikkert skjønner er jeg meget vanskelig og vekke til tider. Jeg følte meg ikke helt i form så jeg droppet byen . Jeg har vel egentlig bare sittet på pce'n i hele dag og vært en liten tur ute med Marte. I kveld skal jeg se på Eurovision tenkte jeg!

- Mailin.

The truth in your eyes.

Hei. I dag ble jeg vekt av min kjære overivrige katt. Herregud jeg ble litt forbannet på henne men hun er jo søt da. Så dro jeg på skolen og fikk vite at teknologi eksamen var utsatt i to timer :@@@.  Jeg skal love at jeg og sikkert av resten av klassen ble rimelig sure. Jeg Marte og Catharina bedrev tiden med facebook og ingen av oss gadd egentlig øve,tror jeg. tech eksamen gikk ok,ble så vidt ferdig så ble litt slurv på slutten. Teknologi er virkelig en av de fagene jeg er dårligst i herrejesus. I kveld skal jeg værtfall slappe av hos Marte,og i morgen er det "barnasdag" Jippi! 


Karl Wolf - Carrera.

- Mailin.

But now i know.

Godkveld. I går red jeg Aida og hun bestemte seg for og være en bitch mot meg og de andre hestene. Det var egentlig bare gøy. Vi fikk trasket litt i skogen også! Hun skvatt noe jævlig to ganger men pyttsann det gikk bra. Etter ridningen så dro jeg og mamma til store søs siden jeg skulle hilse på tantebarnet mitt Robin Andre og kjæresten. De var nusselige  
:3.  Søsteren min hadde også kattunger hælledussan jeg gikk lyst til og ta alle med meg hjem. Herregud det er rart og si at jeg har en søster.  Senere på kvelden dro jeg ut med Vilde og kjøpte.....Burn.  Faen heller,skulle jeg ikke gjort fordi jeg fikk ikke sove før klokken halv fire. Jeg var en zoombie men matte -eksamen gikk faktisk ok. Jeg svarte på alt i værtfall,men om det er riktig er jo en annen sak da. Etter matte eksamen så slappet vi av og siden jeg var så forbanna trøtt la_jeg meg ned på gulvet i common roomet,hahah. Fikk ikke sove da. Engelsk eksamen tror jeg gikk veldig bra! Etter skolen dro jeg på sang og det var veldig morsomt! Så kikket jeg og mamma på bunader siden jeg så veldig gjerne vil ha en.  Jeg tror det blir beltestakk.  Blå for og være korrekt. Så dro jeg på aerobic med Marte og nå sitter jeg her totalt utslitt. Skal hoppe i dusjen også er det nattinatt.

-  Mailin

My heart don't wanna let u go

Hei. I går prøvde jeg og legge meg tidlig men på grunn av burne'n jeg hadde drukket for en million timer siden fikk jeg ikke sove. Da ble jeg rimelig pissed og jeg fikk ikke sove før rundt ett eller noe. Så klokken ti sto jeg opp og gikk på skolen. Jeg hadde Humanities eksamen i dag,det er en blanding av Geografi,Historie,Og religion + at økonomien var puttet inn også. Det gikk vel ok,jeg fikk svart på alt selv om jeg var den eneste som ikke ble ferdig tror jeg. Josef Stalin i mitt hjerte <3333 not.  I dag skal jeg ri Aida,til søs også skal jeg rydde. 

FezTliG.


Jason Derulo - Blind.

-Mailin.

Rain keeps coming down.

Hei. I dag sov jeg til klokken 11 selv om jeg hadde tenkt og stå opp litt tidligere. Nei klokken 12 var det. Så dro jeg på skolen i 1 tiden og hadde science eksamen. Den var egentlig ikke så veldig vanskelig men jeg syntes den var ganske slitsom. Så spilte jeg klarinett også dro jeg og Marte og kjøpte burn. I det siste har jeg seriøst drukket altfor mye energi drikker og fra i dag er det slutt. I morgen skal jeg til min søster det blir sikkert koselig så det ser jeg frem til.

- Mailin.

What if

Hei. I går våknet jeg i 9 tiden av at katten min mjauet så høyt. Da ble jeg litt sånn ganske irritert. Det hjalp heller ikke da min kjære Lillipus bestemte seg at jeg ikke skulle få sove videre. Hun hoppet like godt opp på brystet mitt med et "POFF" og kikket ganske så fornøyd på meg. Jeg skal love at hun ikke fikk et fornøyd blikk tilbake. Etter og ha stått opp så fikset jeg meg og kjøpte avisen for mamma så dro jeg og Marte til Catharina etterhvert siden lillebroren hennes Simen skulle feire bursdagen sin.  Han er seriøst den søteste babyen ever! Vi spiste kake og is og koste oss med filmer! Jeg syntes det var en kjempe koselig kveld! Idag skal jeg ikke på skolen før i 1 tiden og det er digg. Eneste ulempen er science eksamen da.


Jason Derulo - what if

What a day.

Hei. i dag våknet jeg i ti tiden av at jeg fikk melding så jeg sto opp og satte meg på pcen litt før jeg spiste frokost. Pappa lager seriøst verdens beste havregrøt! Så nerdet jeg litt til også tok jeg og slang på meg bikinien og solte meg. Lenge. Mens jeg leste en hestebok,såklart. Det har vært så sykelig varmt at det er ikke mulig,egentlig men deilig er det jo. Når jeg kom hjem til mamma så ventet vi litt også kom søsteren min! Det var seriøst sikkelig merkelig! Hun var sikkelig søt og blid! Vi bare stirra på værandre i flere minutter hahah.  Også skal hun være med oss til Tsjekkia Hurra! Jeg fant også ut at jeg er en bittebitteliten del asiatisk!  Så nå er jeg Norsk,tsjekkis,russisk,svensk,asiatisk.    Så dro jeg til Marte også kom Elisabeth og vi så " precious"  det var en sikkelig fin film! Nå ligger jeg her,trøtt men orker jeg og sove?   nei.


- Mailin.

Nydeligste personen i verden.Verdens beste Thomas Andre <3. Alltid her for meg når jeg trenger deg gjennom oppturer og nedturer. Gjennom tykt og tynt! Jeg elsker deg og er stolt over at du tør og være deg selv!

Vendepunkt.

Hei. i dag sto jeg opp i åtte tiden siden jeg la meg tidlig. Så dro vi på butikken og jeg smakte en ny type is. Den var økologisk og den anbefaler jeg! Så la jeg meg ut i solen på verandaen med en gammel hestebok. Jeg elsket og lese hestebøker som lita og jeg gjør det egentligfortsatt. Blir ikke så mye da haha. MEN så fikk pappa ett brev fra ett eller annet rettsmedisin institutt om at han er faren til søsteren min! Endelig har fars skapet blitt bekreftet og i morgen møter jeg henne for første gang!!!  syyykt!  Jeg gru gleder meg D :

- Mailin

Summer pics.-  Mailin

Summerdays.

Godsommerkveld. I dag var skolen grei. I gymmen skulle vi løpe rundt gunnkleiva noe ingen gadd og mens vi ruslet fornøyd rundt og ante fred og ingen fare hører vi plutselig tuting og " DERE MÅ LØØØØPE NÅÅÅÅÅ!"  Selfølgelig hadde læreren kjørt etter oss. Må si det tok litt kaka. Etter skolen dro jeg til pappa og solte meg i tre timer og nå sitter jeg ute i heldress siden nettet bare vil funke ute i dag. Planen er og legge seg tidlig i hvertfall siden det er nothing to do here.

-  Mailin.

Summertime.

Godkveld i stugå. I dag har jeg vært på skolen.  I arten tegner jeg en ballerina og jeg jobber sinnsykt hardt med den siden jeg er fast bestemt på og beholde 6'ern min i Kunst og håndtverk. Så dro jeg på ridning og rei Aida,kjempe lenge siden jeg har ridd henne og jeg fikk høre av ridelærern at jeg burde kjøpe henne.  NOEN SOM VIL SHØØP PONNI MED MÆ?  Det var i hvertfall veldig gøy. Så dro jeg på butikken snublet tilfeldighvis i Marte så hun ble med,møtte på Elisabeth og Vilde og Christine snakket med de spiste jordbær og nå er jeg faen meg så inne i helvete lei av skolen.

Karl Wolf - Yalla Habibi.

-  Mailin.

The last days.

Først,gratulerer til alle! I går var jeg hos Karoline en god stund og herregud det var awesome. Vi så sikkert hundre filmer eller noe og den jenta har fantastisk film smak,jeg tror jeg er dypt forelsket i alle filmene hennes. Jeg koste meg mega super duper mye! I dag var jeg med mamma og pappa på sjø terassen og spiste middag også stakk mamma av inn på kjøkkenet til min kjære tante og det irriterte meg og pappa for hun kom jo aldri ut igjen :@. Så når jeg kom hjem dro jeg på byen sammen med Vilde,Elisabeth,Catharina og Marte!  Vi loket rundt og tilslutt gikk vi på Dolly og spiste pizza.  Haha Kelneren var morsom x).  Har hatt en ganske fin 17 mai og nå sitter jeg her og er barnevakt til imorgen.  Guud det blir hardt og gå på skolen i morgen herregud.

-   Mailin.

Godmorgen

Hei. Jeg har blitt litt lat til og opdatere bloggen min.  Jeg skal skjerpe meg. I det siste har jeg vært med mine gode venner overalt,vært ute vært inne. Uka etter 17 mai starter to heftige eksamens uker så da blir jeg antagelighvis optatt. I går fikk jeg vite at jeg hadde kommet inn på studiespesialiserende med formgiving,regna med at det ble tredje valget mitt siden karakterene mine suger og jeg hadde 6'er i kunst og håndtverk så var nok det som redda meg der ja. Men ja er jo fornøyd har jo faktisk lyst til og gå den linja.  I dag skal jeg til Karoline snuppa og det blir sikkert kjempe koselig! Lenge siden jeg har sett henne så blir kos.

- Mailin.

Going up,down,up,down.

Hei osv. I dag våknet jeg i ..1 tiden tror jeg. Så satt jeg litt på pce'n og spiste eple kake fra i går også dro jeg til Marte i fem tiden hvor Vilde og Elisabeth også var. Vi så ringenes herre 1ner'n. Var ganske koselig der.  Har vært litt sliten i dag,skjønner ikke hvorfor så nå sitter jeg her i min høyt elskede daffedress og chiller. 


congrats,darl.

- Mailin.

" Do not fear death. Fear the unknow future"

Hallahopp. I går var altså min bursdag og den begynte med loking på MSN klokken 1 på morran med noen puser. Så forsov jeg meg nesten men Marte kjære var tolmodig som altid. Hadde kort skoledag det var deilig. Etter skolen så kom mammaen til mammas veninne med boller til meg,det ønsket jeg meg faktisk. Så dro jeg til stallen og de sang bursdag sanger for meg 5 og en halv dag. Så kom tante når jeg kom hjem og hun gav meg en heldress som jeg hadde ønsket meg leeenge! Kjempe digg! Jeg Vilde og Elisabeth dro på Kino for og se" The last song" Siden den hadde jeg villet se lenge. Vilde sa at jeg ikke skulle awe,gråte,eller synge.  Jeg awet noenganger men hun gråt mest <3. Seriøst alle gråt. En veldig nydelig film som jeg vil anbefale og en perfekt avslutning på min bursdag. Da gjenstår det bare og si Grattis til vår alles Alexander!


Miley Cyrus - When i look at you.

Yeah when my world is falling apart,when i can't find any light trough the dark,that's when i look at you. When the waves are floating the shore,and i can't find my way home anymore that's when i look at you.

-
Mailin.

In my head

Heia. I dag våknet jeg klokken åtte,heiv meg i klærne også bar det avsted til skolen. Var grei skoledag og i 12 tiden reiste vi til kjølnes på sånn tine stafett ting. Klassen vår var for store til og delta så vi heiet på de andre. Var så flinke att. Så bar det hjem også startet jeg på en stil om hubble - space telescope,utrolig kjedelig. Så dro jeg på klarinett også bar det hjem og gjøre ferdig stilen. For en innholdsrik dag må jeg si. I morgen er jeg bursdag barn. Jeg føler meg gammel.

-  Mailin.

Skjønner'u?

Godkveld. I natt våknet jeg i fem tiden at jeg lå og bablet med megselv i telefonen,herregud. Mobilen min ligger vedsiden av meg fordi jeg ikke har høytaller på den så for og våkne må den liksom være helt inntil øret mitt. Jeg må virkelig slutte og snakke så mye på natten med mine kjære venner. Holdt på og forsove meg og nærmest falt ut av sengen 3 minutter over åtte. Skoledagen var grei,vi tok skolebilder ogsånn i dag. Så kom jeg hjem og stakk ut med Vilde og midt i gata kom plutselig en ande flokk spaserende herregud. Det var 4444 kilometer fra vannet liksom. Jeg og Vilde klarte faktisk og navigere dem ut i vannet på en eller annen måte. Vi løp inn og ut av folks hager. Hah. Men gudskjelov nå har den lille ande familien det bra,forhåpentlighvis. Så stakk vi til meg også dro vilde hjem. Jeg vurderer og legge meg tidlig faktisk i dag men er ikke helt sikker enda.

-  Mailin.

Wish it was so easy as it should be.

Godmorgen. I helgen har jeg bare vært hos min far for det meste og spist godteri og spasert rundt i åkrer pluss snakket med endel merkelige randoms. For en helg full av bevigenheter må jeg si. Det er skremmende og tenke på at det bare er litt over 1 måned av skolen,jeg har bursdag på onsdag herregud jeg føler meg gammel. Snart er det to uker med eksamener 10 i alt eller noe så jeg dør muligens. Jeg vil ha ferie,herregud.

" fake a smile"

-
Mailin.

Fantastiske dager i Italia.

HEY. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra fem totalt awesome dager med klassen min. Jeg har sett og opplevd så utrolig mye kule ting at det ekke mulig nesten. Alt fra borger,små søte byer til nydelig italiensk is. Vi har også vært i en utrolig fancy fornøyelses park som heter Gardaland. Herregud,jeg Marte og Catharina tok jo bare barnekaruseller. Spesielt var det en karusell i et stort tre som gjorde at det føltes ut som hele rommet snurret rundt som vi elsket. Vi var også i noen utrolig søte små byer med ca ingen butikker kun små nysselige barer og gater. En annen gang var vi høøøøyt oppe i en borg også,det var ganske sykt. Italiensk mat er virkelig....HERLIG. Pizzaene var sikkelig gode akkurat som på film. Italienere er også veldig åpne og koselige mennesker,haha og de er utorlig dårlig i engelsk så hvis du ikke skjønner noe og rister på hodet så bare fortsetter de og snakke,liksom x). Vi var også oppe i tårnet der Napoleon bodde,og i en kirke full av skjeletter! Faktisk mer en 7000 stykker.  Ganske sjokkerende opplevelse må jeg si. Endag var det disko på hotellet og det var fullt av tyske ungdommer der og vi ble stående og hoppe til noe som hørtes ut som " hey daskerææææv,alle vi dasker rææææv,vi dasker,hey daskeræææv"!  Endte med at vi nynnet på den resten av turen. Det har vært en super tur og jeg har fått minner for livet! 
- Mailin

Up and down like a rollecoster.

Hej. I helgen har jeg vært barnevakt for små trolla mine. De har vært ganske greie og vi har kost oss på tur. I går dro jeg med de inni en stor skog og jeg holdt selfølgelig på og gå meg vill med dem. Jeg er blond innvendig,jeg vet det. I dag la jeg meg halv seks om morgenen,men sovnet ikke før nærmere seks og kidsa sku opp halv åtte.  Da lærte vi det til nestegang da Mailin.Dette er antagelighvis den siste blogg posten før Italia om ikke jeg finner en internett kafe,så ha en forteffelig uke!

- Mailin.
hits