mai 2009

Når motet svikter..

Hei idag har jeg hatt engelsk eksamen og det suger. Jeg har altså humanities og norsk eksamen imorgen og det suger enda mer. ( Vår skole heter det eksamen ) Men idag så fikk vi ark vi skulle lese og svare på spørsmål fra dem etterpå. Ganske enkelt tenker du? Synd for meg at jeg ikke visste at jeg kunne se på lese arkene etter svarene da.
Men nå skal jeg snart på sang så kos dere med "Dolphin" Som jeg elsker.

Jeg er ikke økonomisk.

Heisann idag var jeg på skolen osv og da fremførte vi en scene fra skuespillet "blods brødre" Det gikk sånn passe tror jeg. Etter skolen reiste jeg til byen alene siden vi har eksamen fra imorgen og til neste fredag og har mistet penalhuset mitt trengte jeg det veldig mye. Men jeg klarte faen meg og bruke 900 kroner åssen faen klarte jeg det?
Nå sitter jeg her og eter overkokt pasta <3
blogges

Jeg_hater regn.

God ettermiddag. Idag var dagen sånn passe untatt i fransken hvor vi kun snakket om eksamen som ikke jeg skal ha så jeg moret meg med og skrive morsomme ting på Martes bøker. Det regner og jeg hater det. Eneste gangen jeg liker regn er når jeg er hos pappa av en eller annen grunn. Nathalie er her til imorgen og det er bra. Jeg skulle egentlig til heistad for og gå med Mari men siden Nathalie er her og regnet suger så kunne jeg ikke.
-blogges

Summer day.

Dagen idag har vært utrolig sommerlig og jeg elsker det. Har hengt en del med naboene våre som flytter om to måneder da kjipt. Ingen klarer og bo i det huset de bor i. Ikke spør meg hvorfor. Ellers har jeg vært en del med Anne Marie koselig og se henne igjen. Vi gikk en tur ned til bøkkerkåsa det er en sånn stein-strand like ved oss der var det sikkelig fint nå så jeg drar med meg kamera om noen dager for og ta bilder der, Kos dere i varmen og et is til dere dør <3

Hei nei jeg

God ettermiddag idag var jeg altså på skolen som vanlig. Jeg har funnet ut at det er et par drittsekker der som irriterer meg men slik er det alltid på skoler. Og det er bare to. Men jeg _elsker og kjefte på folk som plager andre jeg virkelig elsker det. Selv om folk sier det ikke hjelper syntes jeg det. Det hjelper meg. Jeg tar meg _ aldri nær av hva andre folk sier til meg.
Ikke gjør det du heller.

Jeg er veldig snill.

Det kom en ukrainsk dame på døren istad og solgte sånne merkelige ting. Jeg skjønte sånn ikke veldig mye av hva hun sa men siden jeg er veldig dum og snill bestemte jeg meg for og kjøpe en hårspenne av henne for hundre kroner. Hvorofr i helvete gjorde jeg det? Den var fin og håndlaget osv men hallo... Jeg må slutte og gjøre slike ting.
Åssen reagerer du når søte damer kommer og selger deg fine ting idøren?

Hjelp tror jeg.

Helgen var jævelig kjedelig osv. Men jeg har funnet ut at jeg har exam week imorgen. HAHAHA. Så moro da. Synd at jeg ikke har øvd på noe som helst. YEY. Men iandre ord er det to uker til barcelona imorgen aw. Men jeg stikker for jeg ser ut som et esel :(

Ikke blogging i helga

 139
Siden jeg skal tl pappa. Her er ett bilde av Alex fra igår!
Ha en fin helg
-blogges
!

Konsertt bilder og park-bilderrr

Her kommer de!

 102
HÆLLA VI ER KEWLE
lexkjre
Alex <3
129
Alex <3
124

<3
142alexflgerikkemedosv
Alexander fulgte ikke med på det ene bildet men de spilte ikke så mye rolle etterpå....øhø132

 

En sånn frikarrrr
Vel det var noen bilder. Kommer flere når jeg orker men er så jævla sliten akkurat nå
-blogges

Det vackraste jag vet..

Er og se på Alexander spille... Hello og god kveeelllldddd.  ØH.

Jeg skal skrive om konserten og du skal høre på osv. Eller lese tenker jeg.
Hele greia startet med at Marte og jeg dro til brekkeparken i ett tiden noe vi aldri skulle gjort med tanke på været. Så når vi kom dit var det første og finne inngangen til konserten. Så når vi var ferdige med det bestemte vi oss for og utforske parken siden ingen av oss har vært der på flere år. Så vi kikket på bygninger spiste vaffler og tok bilder av badende ender som Marte syntes var såååå søøøte. Jada de var det. Så kom ett sikkelig dritt vær. Og for meg som hadde brukt en time på badet og gikk i hvit sommer kjole var ikke det sånn veldig gøy. Meen så vi gikk bort til scenen hvor det var avsperret og der var det vakter som jeg smilte sjarmerende til og viftet med rosene ( ikke spør meg hvorfor jeg gjorde det) Også kom det en mann og sa: "Er de blomstene til meg eller" ?
Mailin: Neeeeihhhjjj !  Og ja jeg hørtes ut som en liten unge så jeg og Marte holdt på og le oss ihjel etterpå. Så satt vi der og kopet en stundf og til slutt sa jeg til vakten: Når kommer Alexanderrrr :@ ?
Og da sa han at det var ett par timer til haha liksom du..
Så vi vandret bort for og kjøpe mer vaffel og da jeg sto der med vaffel i kjeften tror dere ikke at Alex kom kjørende? :@ ja han kjørte selv osv... Og han nikket til meg hey det er kewlt. Også sa jeg til Marte :Lat som ingenting også følger vi etter" Så vi gjorde det men folk så jo han. Han kjørte bort til scenen hvor vaktene slapp han inn og da gikk han bare inn. Jeg var lei av og bære på roser så jeg ble litt sur for at jeg ikke fikk gitt dem. Så jeg spurte vakten om det og han sa bare "sorry nei" Alex stakk så jeg og Marte frøys litt mer i regnet men så sluttet det og etterhvert kom Alex ut og gav autograferrrrr. Og da gikk jeg nedover mot han og han sa " Hei Mailin! (også etternavnet mitt som jeg ikke gidder og legge ut her) Også gav jeg ham rosene og sa "Gratulerer osv" Og jeg oppførte meg ikke som en fjortiss yey. Også ba han meg holde dem en stund til jeg var ferdig med autografene da haha ogsa hele tiden "Ja jeg setter veldig pris på dem altså" " Og de var veldig fine altså" Haha søten <3 Også gav jeg han dem tilbake også stakk jeg. Det er ikke så detaljert det jeg skriver (du syntes jeg skriver kjempe detalijert" Men jeg orker ikke si mer det blir for dumt.. Vel så var det  og kikke gjennom porten på frikar som danset og en fyr som testet mikrofonen ved og si  "hahaha og heiheihei" jeg _lo. Tilslutt var tiden inne for og gå ut av parken og stille oss i kø og vi kom først. Eller det stod noen gammle søte damer foran oss og da det begynte og regne holdt de paraplyene sine over oss aww. Vi snakket med dem om ja gud vet hva.. Og etter en time i iskaldt regn åpnet portene og jeg og Marte var de første som slapp inn. Vi løp ned til scenen for og få gode plasser og jeg skrek "Kjapp deg" Hele tiden og Marte kalte meg gal og vaktene smålo. Komiskt. Så da etter en halvtime hvor mange småunger hadde kommet og jeg og Marte hadde slept dem litt fram siden ikke de så bra der de sto begynte oppvarmings showet. Og da skjer det pinligste som kan skje. Mobilen min hadde klikket og jeg hadde ikke satt den på lydløs og du hører bare "Im in love with a fairytaleeeeeeeee" Osv og det gikk ikke ann og legge på siden mobilen hadde klikket" Så jeg kjeftet på den hahah og sa "hyshhhh" Hele stedet lo. Men de småungene sa hele tiden" Når Alexander kommer besvimer jeg" ( De var ni) Også kom jeg og Marte i snakk med dem også spør de "Er du forelska i Alexander rybak?" Og jeg skal til og si nei men da marte plutselig sier "JA HUN ER KJEMPE FORELSKA" ( Delvis sant) Og de sier de skal si det til han ØHØH. Jeg måtte si jeg hadde en kjæreste selv om jeg ikke hadde det ellers hadde gjort det. Flaut. De sa en del anndre flaue ting men jeg orker ikke skrive det. Men  så kom Alex og jentene hylte som faen mens jeg bare smilte haha. Han leverte og konserten var nydelig. Etterpå var det og vente 45 min på og få bilde selv om det ikke ble så bra og få klem :D aww Alex er søt. Men en fantastisk opplevelse var det og jeg vil aldri aldi glemme den.
Bilder kommer i neste innlegg.

You were the one that made me strong.

God morgen i stua soverommet eller hvor en dere er. Nå sitter jeg her og hørerrr på litt musikk og skal straks gå på badet for og børste håret og ta på meg klær og osvosv HAHAHHA Neida men jeg skal dra til brekkeparken snart med Marte og henge før konserten og finne Alex og gi han rosene. Hva skal man gjøre i en park i fem timer? Det er museum der da så vi tar vel en kikk innom og ser på skjelletter osv namnam <5
Kos dere idag.
-blogges

IMORGEN ER DET KONSERT FOLKENS!

Det blir så syykt himla fantastisk bra. Det var visst bare 700 biletter og da var jeg heldig som fikk 2! Men ja altså boren min og Jill og Nathalie var her istad og jeg fikk 1000 kroner : >  jeg_trenger penger til ferier så jeg var mega - heldig. Kan banne på at jeg ikke klarer og sove i natt pga konserten er for oppspilt. Men det jeg ikke skal gjøre er og hyle som de fleste jentene hahhaha. Og det er så deilig at vi har fri helt til mandagen. Skal ta med kamera på konserten selfølgelig så da blir det bare Alex- bilder noen dager. Men det elsker dere og det vet jeg :  >  Haha.
-blogges

En tung blokk er løftet fra skuldrene mine!

Sån føles det ihvertfall. Det viste seg at læreren fant boka og nå er den bekymringen ute av huet mitt. Idag var skole dagen ok siden vi sluttet ti over ett. Vi har vel surret ganske mye idag tror jeg. Jeg og Marte diskuterte fremtiden vår ehe. Dere vil ikke vite hva den innebærer. Haha neida det er ikke så ille. Men jeg lurer på om broren min og Jill og Nathalie kommer senere topp! 
-blogges

Night

Jeg syntes denne sangen her er så fin! Hva syntes dere? nå føler jeg meg much better og skal legge meg snart tror jeg. Legger meg så sent for tiden og da blir jeg så sliten og det irriterer meg. Det er så vidt jeg ikke går i joggebukse hver dag selv om det er vår haha.

Its a cold boring day.

Hælla idag har jeg bare "slækkæ" og sett på TV og sovet siden jeg er syk. Derfor skriver jeg ikke noe spess interessant. Jeg er nok frisk til imorgen for jeg føler meg bedre nå da. Det er noe dritt og være syk når alle vennene dine er på skolen spør du meg! Ellers gleder jeg meg til konserten på torsdag det blir syykt gøy. Kos dere videre!

Hva gjør du når du er syk?

Å være syk er ikke gøy.

Idag er jeg syk. Jeg våknet med den hodepinen så jeg føler meg ikke i toppform for og si det mildt. Men imorgen skal jeg være frisk. Jeg har akkurat sett hannah montana the movie på pcen ( hva gjør man ikke når man er syk) Og jeg syntes den var ganske ok selv om jeg ikke er noen Hannah-fan. Men nå er det to dager til Alex-konserrrrten og det er supert. Også har vi fri på fredag og enda mer digg. Men nå skal jeg kjede meg litt til .
-Mailin

Cause who would know that you..Jeg tenkt jeg skulle legge ut noen bilder fra igår. Iandre ord har mamma kommet hjem med bilettene og jeg elsker det. Men jeg sliter med den boken så hva skal jeg gjøre?
HJELP MEG.
003004012018
Norske flagg hører med. Mina og Leah to søte       Jo patrik - søskenbarrrrn. Mitt nye morell - tre jeg kaller ham Alex <3
engler <3
013
Borger toget som alltid.


001Pappa er freshhh.

008To Minaer. To soft gun. En kule. En Mailin
AU!   Men søte er de <3

Jeg friker ut.

igår kveld så jeg altså på at Alex kom hjem og fytti katta hvor mange mennesker det var der! Og som de hylte! Og det var ikke måte på heller liksom. Altså greit han er fantastisk,han vant grand prix og man kan hoppe litt i taket men hallo.. Iandre ord har jeg fått meg ett morell - tre jeg kaller det Alex. også har jeg selfølgelig mistet en bok som tilhører skolen og penal huset mitt. Ikke gøy. Har dere peiling på åssen jeg skal si at jeg har mistet boken? Jeg _ hater slike ting. Regner med at den må erstattes. For og være ærlig tror jeg noen drittunger har tatt både den og penalhuset mitt for og være morsomme.HAHAAAHA. Men idag er det to uker til jeg drar til barcelona såååå digg <3 og tre dager til Alex konserten!
Kos dere idag også blogges vi.
img650x367

Lille fly over sverige..

Ja jeg sitter og ser på flyet til Alex akkurat nå er det over skogene i Sverige og ikke så langt fra norgeeeee!  Kan ikke vente til han er tilbake! Men hadde det vært opp til meg hadde jeg vært på gardemoen EHE. Men uansett imorgen er det jo skole og personelig syntes jeg vi burde ha fri dagen etterpå. Siden skolen forlanger at vi feirer osv. Men nå skal jeg kose meg med fly-kikkingen så 

-blogges

17 mai er vi så glad i..

God kveld! Nå er jeg ganske ferdig egentlig. Har vært hos tanta mi i skien og kost meg masse med familien. Jeg og Jo patrik dro ned i byen med Mina og Leah på 8 og ti år for de skulle nemlig kjøpe soft-gun. Fun. Så jeg fikk meg noen kuler i hodet osv. Så har vi sett på borgertoget og menneskene var så glade at de spilte "fairytale" Jeg_elsket det. Det er Alex sin dag idag! Jeg gleder meg til og se han til torsdag! Men nå har jeg spist så masse bringebær-tærte at jeg dør.
Hadetbra

ALEX VANT HELE DRIIITEN!

Jeg er glad. FYFAEN OG GLAD. Alexander var suveren igår og jeg felte noen tårer når han vant. Dette fortjente han virkelig! Søskenbarnet mitt i tsjekkia fikk også en liten jente igår hun skal hete Valentina! Aww. Jeg er så glad så jeg gidder ikke blogge mer! Kos dere idag!

A very funny little world

Jeg_elsker den sangen. Den fikk bare en treer av VG men hvem bryr seg om de? Vel jeg syntes sangen er helt nydelig og det er kanskje sommer - hiten i år? Hvem vet?
Men nå må jeg løpe! Jeg får ikke blogget før på søndag så
-blogges

Cause you are perfect.

NORGE KOM VIDERE :D  De hadde selfølgelig lagt det opp sånn at de ikke sa det før 8 finaleplasser. Jeg blir alltid nervøs av slikt. Men det var en super bra fremføring. Og Alex gav virkelig alt jeg så det på han. Men nå skal jeg legge ut Funny-little world også stikker jeg. Kos dere i helgen og husk eurovision på lørdag!

New hair..

Idag har jeg vært på skolen som de fleste tenåringer pleier. Der fant jeg ut to ting.
1. Jeg liker ikke håndball
2. Jeg hater stafett.
Etter skolen dro jeg og mamma til byen for og kjøpe nye klær til 17 mai pluss at jeg klipte meg for en gangs skyld. Ble ganske fornøyd egentlig. Ellers så venter jeg på at evrovision skal begynne! Alex skal i ildeeeeeeennn.
004
Og jeg brant meg på mitt eget hår for frisøren krøllet det med rette tang :(
Meeen jeg ble fornøyd og nå kan jeg se normalt igjen.
Ønsk Alex lykke til ikveld også blogges vi.

IDAG ER DET SEMIFINALE

Og Alexander skal i illen. Hvis ikke han kvalifiserer seg så er det noe galt med verden. Og da snakker jeg noe virkelig galt. Men han klarer det. Jeg skal se det i nett-tv klokka 21 på nrk.no ihvertfall. Neste torsdag er det konsert i brekke-parken med han det blir topp! Kanskje det er en vinner jeg møter igjen? Samme om han vinner eller ikke spør du meg da. Det blir drit -dag på skolen idag så nå må jeg stikke

-blogges

ET IRRITERENDE INLEGG

ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 
ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 
ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 
ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 
ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 
ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 
ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 
ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 
ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 
ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 
ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 
ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 
ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 
ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 
ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 
ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 
ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDER RYBAK <3 ALEXANDERRYBAK<3 
HVA MED NÅ DA ELISABETHHHHH ?  ;D

i promise you there will come a day..

Gooooood etttterrmidagg. Idag har skolen vært passe kjip osv. Alex har jo som sagt bursdag så jeg slenger med ett bursdag bilde :D 
-kos dere
img650x367

Congratulations and celebrations..

Hei og god morgen! Idag er det kort dag på skolen og det er digg. Ellers så er det bare og gratulerer Alexander Rybak med dagen idag! Han blir 23 år! Gratulerer til deg! Han skal i den første semi finalen imorgen og jeg skal sitte klistret foran pcen og følge med!
-blogges

41958878889663057079163022885362987830n Bursdags barnet.

EUROVISION SONG CONTEST 2009 - SEMIFINALE 1

Hei nå sitter jeg og ser på mgp og den første semifinalen. Brodern ringte akkurat og vi snakket i en time nesten. EHE. Jeg var også på et møte på skolen om Barcelona turen. Rimelig kjedelig egentlig. Men nå håper jeg tyrkia og Romania går videre det fortjener de. Det morsomste hadde vært om tsjekkia hadde vunnet hele greia selv om jeg håper Alex gjør det da seff. Men det tsjekkiske bidraget er så patetisk at det er morsomt. Men nei er det en som fjortjener og vinne er det Alex :D Han har bursdag imorgen og en dag etter meg. Kos dere videre!

Cause i love you

Dagen idag var ganske bra! var litt sånn gretten i starten og ikke i veldig bursdag humør men det kom seg . Vi har health/social week så vi lærer om rusmidler osv. Bedre en vanlig skole ihvertfall. Også har jeg visst begynt på trening på tirsdager etter skolen og aner ikke åssen jeg klarte det men.. Når jeg kom hjem hadde mammaen til mammas besteveninne vært her med skillingsboller og 250 kr : D  Har fått så mye fint! Skal på alex konsert,barcelona,tsjekkia og malta så det blir mye reising : )  Snart skal jeg og mamma ned på skolen på ett møte om barcelona turen.
-blogges.

Birthday

God morgen her og der. Idag har jeg altså bursdag. Det er ikke gøy. Jo det er det. Sånn halveis. Jeg blir altså femten og det er deilig og være ferdig med fjortiss alderen spør du meg. Det er det jeg gledet meg til. Jeg husker at når jeg var liten så klarte jeg aldri og sove dagem før bursdagen min og jeg kunne ikke vente med og åpne gaver. Det betyr egentlig ikke så masse nå. Jeg foretrekker jul istedet for det er så mye koseligere spør du meg. Men jeg skal ikke noe spesielt idag tror jeg så det er en helt vanlig dag. 
Hva syntes du om bursdager?

Hei jeg har hatt en dårlig dag

1.  Jeg klarte og linke til bloggen min på mozailla firefox eller åssen det skrives og jeg aner ikke hvordan jeg sletter den der. Og det var på skolen.
2. Jeg kom 25 min for sent ti norsken så da fikk jeg endel kjeft enda jeg hadde en grunn som jeg ikke gidder og utydpe her. 
3. Jeg har ikke spist noe annet enn en brødskive og litt kake. 
 
Men her kommer grunnene til at dagen var bra:
1. Jeg har bursdag i morgen.
2. Jeg skal på Alexander Rybak konsert igjen.
3. Om under en måned drar jeg til barcelona med klassen <3

Så da burde den ikke være så ille alikevel. 
Kos dere!

Man er ikke voksen før man tør og være litt barnslig.

Jeg_ler. Jeg har fått en klage på ett av "klage innleggene" mine. http://minnie94.blogg.no/1241619055_klagerr.html fyren eller dama skriver altså: ol.

En lærer skal gi tilbakemeldinger på hva man bør bli bedre på, ikke bare hva som er bra. Selvfølgelig har det litt å si hvordan læreren legger det frem, men at man får kritikk foran hele klassen er helt normalt. I stedet for å klage så sykt på det så bør du kanskje ta det litt til deg. Også: Det finnes ingen unnskyldninger for å skrive dialekt. Wtf. Hvorfor skriver du dialekt når grenlandsdialekta er så utrolig kjedelig uansett? Forresten sliter du med orddeling. Grenlandsdialekt er ett ord, ikke to. Skolevesenet er ett ord. Skrivefeil er ett ord. Kinagreia er ett ord. Bare sier det: Lær deg å skrive. Det vil gi deg en stor fordel fremover i livet. Seriøst.

Suck it up, kid. Slutt å klage, begynn heller å se på skolegangen din som det det egentlig er: Din største mulighet til å få et godt liv. Om et par år vil du se tilbake på disse blogginnleggene og riste oppgitt på hodet over deg selv, for de får deg til å fremstå som en sinnsykt umoden drittunge. Vi er her bare for å hjelpe, skjønner du virkelig ikke det? 

jeg er nesten 15 år. Jeg skriver ikke perfekt. Jeg prøver og ikke være så jævla voksen. Jeg sier alltid hvem jeg er hvis jeg skal gi kritikk. Du omtaler deg som "vi" når du snakker om skolevesenet. Så da er du altså voksen og sitter og leser fjortiss blogger? Denne bloggen er ikke ment for og være perfekt. Den er ment for at vennene mine og leserene mine skal se hva jeg driver med om dagene. Jeg bryr meg langt opp i rævva når det gjelder orddelingen. Jeg skriver rimelig kjapt på pcen så jeg gidder ikke plukke på slike småfeil. Nei det er ikke vanlig. Ikke på den måten . Du aner ikke åssen måte jeg ble kristisert på. Dessuten går jeg på privat skole og har akkurat begynt der. Så finn deg ett liv istedet for og kritisere fjortiss blogger værsåsnill. Og jeg er ikke døds seriøs over netter bare så det er sagt. Det er det ingen som er.

ALEXANDER KOMMER TIL SKIEN

Alex kommer til skien 21 mai. Og siden jeg har bursdag på tirsdag så fikk jeg bilett i gave! Hvor awesome er ikke det?

Det blir supert og se han igjen! skal du på konserten?
109

Relax and take it easy.

HALLA i helgen var jeg hos pappa det forklarer hvorfor jeg ikke har blogget. og hvet dere egentlig hvor mye man går glipp av på nettet på 1 dag ? :( pappa har nemlig ikke nett : ( og ingen av naboene har det heller så jeg kan ikke hacke nett verket demmes. Ellers har jeg akkurat gått til Marte,Vilde,og Elisabeth i rakett fart for og gi dem en konf gave siden dem har stått idag. Jeg aner ikke hvorfor jeg ikke spiste idag untatt ett egg og marsjer av gårde ett godt stykke etterpå. Jeg hørtes jæævla stressa ut det var sånn her:  HEI JEG KOMMER MED PENGERRR :D:D:D:D: Jeg tror jeg skremte mammaen til Elisabeth rimelig heftig. Men sånn er det. GRATTIS MED KONFEN SNUPPER. Nå skal jeg prøve og ta igjen alle oppdateringene så
-blogges

BLOGG KLIKK

blogg.no klikker så æ fikk ikke tatt med blogg adressa til elisabeth
altså www.perlek.blogg.no DEN ER EIDEFULL

ET JÆVLA LANGT INNLEGG

Jeg har vondt i ryggen så jeg må flytte meg. Sånn. Vel idag skal jeg blogge om en person som betyr masse. Hun heter Elisabeth og er awsome. Jeg traff Elisabeth da jeg var en syv år gammel dritt unge. Det samme var hun <3 Jeg var ny på skolen og vi lekte sammen på SFO. Så det var det.... HAHA neida ja og vi fant ut at vi var awsome og utspekulerte så vi hang sammen med noen andre utspekulerte personer. Øhm hva gjorde vi jooo vi eide alle sammen fant på leker og lekte sisten i ett tårn fram til vi ble ti år gammle. Og ja vi eide der også. Og når vi fant vær vår internett kjæreste var vi ordentlig stolte! HAHAHA. Unnskyld kjære. Jeg tror vi var 10 år. Åhh det er så mye rart vi har gjort aket sammen i hagen din om vinteren aww minner. spilt fotball sammen og vært noen jævlig dårlige tapere. Sett på fotball og surret. Og spilt i korps og gjort narr av meg fordi jeg bare gikk i AK -JK HAHAH og plaget meg fordi jeg var dum en periodei 7ende. DET GÅR JEG IKKE INN PÅ. Ditchet værandre osv. Men vi har ALTID kommet oss gjennom ting og sakt i fra til værandre når vi var noen idioter. Og jeg husker den sing star greia ass < 3  og bursdagene. Men vi har alltid kommet oss gjennom ting uansett hvor ille det har sett ut. Og det vil vi alltid gjeeeeeeeeeeeeera.  Og selv om vi har forskjellige meninger osv om ting så err æ glad i deg kjære. FÆRR ALLTID hvis det skulle væere noe. Og forresten så glemte jeg og si at Elisabeth er JÆVLIG god til og spille kornett/trompet og hun eier alle. Og konserten i mars eide der du lo av meg pga alex så hele ibsenhuset ristet DET VAR DET.
ELISABETH EIER  wwww.perlek.blogg.no

Can live my dreams..

HEY PÅ DEY
Dagen idag var bedre en igår så jeg er ikke i så dårlig humør idag. Og jeg har leksefri. Idag tok vi skolebilde, (bilde med hele skolen ) Klasse bilde og portrett bilde. Så det ble bare en halvtime med fransk. Herlig. Men så kommer jeg hjem til så mye alexander rybak nyheter så det var topp! Nå koser jeg meg med og se på litt eurovision sanger og ler av de fleste. Det er fint vær ute men vinden ødelegger det. 
Kos dere videre

Jeg ler så jeg griner.

Jeg skjønner meg ikke på tsjekkere. Jeg er halvt tsjekkisk selv men det bidraget de har i mgp er vel litt sånn ehe. Velvel jeg lo og det trengte jeg virkelig nå.

klagerr.

Jeg er sur. Sånn sikkelig  liksom. Jeg skulle framføre den kina greia og jeg har sitti seks timer foran pcen for og lage den. Hva sier lærern da? Jo " Du har mange skrive feil og uttalels feil osv " foran HELE klassen. Det var ikke gøy. og til slutt kommer hun med "Jo alt i alt var det en god presentasjon da men" DET SKAL DA VÆRE GRENSER. Så gikk turen til matte der det ikke ble bedre. Lærern kom bort til meg hele tiden og klagde på at jeg ikke skjønte ditten eller datten. SYND AT VI IKKE HAR HATT OM SLIKE TING DA. Ikke min skyld at det offentlige skole vesenet suger. Jeg hater matte mer en aldri før. Og i norsken klagde lærern på grendlands dialekta mi. TAKKKSKALDUHAAAAA. Kun fordi jeg skrev åssen istedet for hvordan. Dramaen på slutten av dagen gikk bra og jeg håper på en litt bedre dag imorgen. Men livet har jo sine daler og sånn errre. Nå skal jeg spise og plage noen geniale mennesker på MSN så
-blogges

Wedensday

Hei og vond morgen. Igår ble jeg ferdig med china- tingen og exam planleggings dritten. Siden jeg skal framføre det i første time så sliter jeg litt mildt sagt. Jeg fikk ikke printa det ut her hjemme siden printeren vår ikke virker. Marte skal prøve og printe det ut hos henne men hun kan ikke garantere noe. For det er ikke sikkert at jeg kan på skolen fordi vår kjære lærer kan komme og si "Vi skal gå rett på du kunne ha tenkt på det før osv" Synd for meg  at jeg ikke ble ferdig før igår da. Men jeg får se om det ordner seg ellers sliter jeg.

"A funny little world"

God kveld! Nrk har forøvrig lagt ut ett klipp på nettsidene sine der Alex synger en av de nye sangene sine. Denne her heter da "Funny little world" Og den er awsome. Du kan se sangen her http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/491284 da den foreløpig ikke er lagt ut på youtube enda. Nydelig sang spør du meg minner meg om sommer! I mellom tiden kan dere kose dere med dette bildet av Alex som jeg faktisk har tatt. Imorgen har jeg Kina framføring wish me good luck!
-blogges

125

HEI JEG HATER KINA

Jeg har skrivd 10 sider om det. Jeg orker ikke mer selv om det er så mye mer jeg skal gjøre. Jeg må lage en sånn plan på åssen jeg skal øve til exam-week (engelsk skole) Og jeg må lese to feite bøker. Jeg må rydde rommet mitt. Jeg må støvsuge. Jeg må drepe noen. Jeg må digge noen. Jeg må holde meg opdatert om alexander og moskva ( første prioritet) Jeg må slappe av. Jeg må trimme. Jeg må vaske. Jeg må skrive en artikkel. Jeg må pugge fransk. Jeg må til byen og kjøpe skole ting. Jeg må til byen. Jeg må til moskva. (Dit kommer jeg aldri) Jeg må lære meg russisk siden bestemor er defra. Jeg må lære tsjekkisk siden pappa er defra. Jeg må slutte og gjespe så utrolig høyt. Jeg må slutte og le så utrolig høyt. Jeg må sove. JEG TRENGER FERIE

JEG HAR FEM KAPITLER OG LESE TIL IMORGEN.

Faen. Jeg har fem kapitler og lese til imorgen fra en uinteresant bok. Og det er på engelsk. Ja dere skjønner ikke hvorfor jeg klager siden vi bare snakker engelsk osv. Men det er noe annet og lese en bok som er kjedelig. Og greit jeg skal lese. Men jeg kommer ikke til og huske det og det er det som er problemet siden læreren kommer og spør hva som skjedde. Og da holder ikke unnskyldningen at jeg ikke forsto. Nei jeg får vel prøve mitt beste eller forhøre mine kjære venner imorgen. ØHØ Jeg har tusen andre ting og gjøre i tilleg men de blir aldri gjort. Ikke kos dere videre i kveld.

Ny Alexander Rybak sang!

 Jeg fant dette klippet på youtube. Lyden er litt hakkete men ellers kjempe bra. Jeg vet ikke hva sangen heter men den kommer på det nye albumet hans som slippes i mai/juni. Syntes melodien var fin og den er litt sånn folke-tone inspirert. Jeg _elsker den. Alex dro til moskva idag så lykke til!

HEY DET ER MAI

Jeg kom på en ting. Det er mai. Jeg har bursdag det er awsome. Mamma kan ikke lenger kalle meg en fjortis etter den 12 mai. Det er vår jeg elsker det. Det er sommer klær enda bedre. Det er varmt det er herlig. Det er et utrolig fjortis innlegg fordi jeg vil det. Jeg skal ikke feire bursdagen min dette året men nesteår skal jeg. Nathalie sov her inatt. Hun gulpet meg også mitt i fjeset. Det var ikke gøy. Men jeg elsker tantebarnet mitt mer en noe annet <3.  Hun finner på så masse sprell. hihi. Men nå må æ gå. Jo jeg gjør dere misunnelige. JEG HAR FRI IMORRA
-blogges

The greatest thing.

God kveld! Idag dro jeg og mamma til tante og søskenbarn i skien i tre tiden. Mitt kjære søsken barn Jo patrik var syk. Men når æ kom ble det liv ehehe. Vi satt og loka og så på tv sånn all the time cirka og jeg husker ikke hva vi så på en gang. Men plutselig kom jeg med en setning
Mailin:   " Skal vi gå på taket?" 
Jo Patrik:" HÆ?"?
Mailin:HAHAHAHAHA JEG ER MORSOM.
Faktumet er at jeg begynte og le av meg selv fordi jeg syntes jeg var morsom selv om jeg ikke var det. Vi kikket også på et program på tv2 om "hannah montana the movie" Og kritiserte alle disney-menneskene for at de var noen engle barn alle sammen hva mener du?
Men Nathalie tantebarnet mitt kommer snart så vi
-blogges

Because of you..

God sommer dag i stua eller hvor dere er. Idag dro jeg til Marte i tolv tiden og da var vi ute og slappet av på trampolina hennes og solte oss. Haha det var digg. Ellers plagde Marte meg med musikk på mobilen hennes. Vi var vel ute noen timer og slappet av også stakk jeg hjem i fire tiden. Det er så digg med sommer : D Føles ut som det er sommer allerede selv om ikke det er det. Men dere får kose dere videre!
-blogges
hits