april 2013

run fast.

Forrige uke fikk jeg som sagt en treningsskade, og i dag var min første treningsøkt siden da. Jeg trener for det meste styrke, fordi jeg synes løping på mølle er møkk. Men nå som vårværet endelig har kommet frem, så er det utrolig digg å løpe ute! I tilegg så trenes mage og ryggmuskulatur når man løper i ulendt terreng, da man bruker disse musklene til å stabilisere kroppen når man løper, noe som passet meg utmerket med tanke på skaden jeg fikk i ryggen. Så nå oppfordrer jeg alle til å kose seg ute, så lenge været varer! Elsker hvordan oslo plutselig har våknet til liv igjen.

that's what friends are for.

Hei!  Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe, har bare glemt bort bloggen litt, men sånn er det jo i blant. I det siste har jeg for det meste konsentrert meg om skole (eller prøvd), og vært med mine flotte venner, eller trent. På fredag klarte jeg dessverre å pådra meg en ryggskade da jeg utførte knebøy på trening ( har drevet seriøst med styrketrening i et år, og NÅ skjer det liksom) og da kom to av kompisene mine og møtte meg, også bar det rett på legevakta. Har faktisk aldri opplevd makan til smerte, der ventet vi i rundt fire timer, og jeg måtte gjøre endel øvelser og sånn, og legen fant ut at det bare var muskulært heldigvis, og jeg fikk med meg noe smertestillende og tok taxi heim igjen. Heldigvis er mesteparten av smertene borte! På fredag møtte jeg også en gammel barndomskompis igjen, og vi tok en kaffe her i Oslo.

På lørdag var jeg på en fest med kjente og nye fjes, og hadde det generelt kjekt! Er alltid koselig å bli kjent med nye folk, og det året her har virkelig vært sykt bra på veldig mange måter, har nok mye med å gjøre at disse menneskene jeg har kommet borti er så bra!

Vurderer å pusse opp bloggen min, og heller bare konsentrere meg om et tema som jeg regner med blir trening, og bilder. Er stortsett det jeg er best på, jeg er jo null flink på rosablogging, heh.

hits