april 2011

ok.....

hei. dette har vært en veldig merkelig dag syntes jeg. Jeg er trøtt, og holdt på å skrive  " jeg har trøtt. lol. " så det sier seg selv at jeg er trøtt, og tror jeg skal legge meg om ikke så lenge. Jeg har nemlig øvd til en gymprøve jeg ikke vet om jeg skal ha i morgen eller neste fredag.  kjipt. Jo, også fikk jeg applaus for å ha vært på do i dag, av russen. De er så hyggelige. I morgen så er det slik at de skal gå rundt å tørke av sminken til jentene, og voksen til guttene, så det kan bli interessant.........også var jeg på foredrag om co2 gasser. <333. Det var skummelt, de sprengte ballonger med nitrogen, og metan så det sier seg selv at det ble litt lyd av det. Men nok nerdy talk.  natz.

umulig

jeg er i greit humør i dag , så jeg biter ikke liksom. Vi så på en film som heter " Kristin Lavransdatter " i norsken siden vi har om sånn norrøne ting. Den var rar, de snakket kjempemerkelig også så de på værandre rart. Også lo alle sammen og sånt. Nå er det friminutt, og jeg og mine venner lurer på hva russen kommer til å finne på. I morgen skal de vistnok fjerne sminken til alle jentene. Synes litt synd på de da, for en lærer gikk og tok vanngeværene deres i stad > :((((   

Ellers i dag, så skal jeg ri, jobbe og ....der kidnappet russen noen, ja, døør.    c: 

Også har vi ikke matte i dag, siden vi skal på foredrag på høyskolen.  <3333333

everything

 Må si at jeg elsker webcammet mitt, men hei. håper å få kjøpt ett kamera snart, really. I dag har jeg vært på trening, det var deilig, også skal jeg på jobb om en halvtimes tid, og lone der og sånn. Jeg er skikkelig trist, og jeg hater det. siden jeg er sånn som ikke skal være det. Men jeg skal prøve å bli litt gladere i morgen...æsj jeg hater å virkelig bli lei meg for sånne ting..................................brb lone.

 

 

 

 

fmlz.

åh. jeg skulle ønske jeg kunne skrive akkurat hva jeg mener på denne bloggen. Men det kan jeg jo ikke, for folk leser den jo faktisk. edsxzewsazxwesweewesewasweewewsa.  : )))))

when someone gives you a houndred reasons to cry, show them that you got thousands reasons to smile.

 

dagens budskap

i dag så har jeg overlevd min første skoledag med russ. Altså, jeg har vært snill pike og sånn da, så jeg tviler på at det blir noen angrep mot bare meg, men de kastet vann på folk , og snudde speilene på jentedoen. Jeg finner det jo litt morsomt da, det skaper en spenning i en ellers kjedelig skolehverdag liksom. Men alikevel, så føler man seg ikke så veldig høy i hatten når man må snike seg forbi 20 russ og man vet hva de er i stand til. Russeknutene på skolen min er jo ikke helt gode liksom. Men, forhåpentlighvis så overlever jeg nok. Nå sitter jeg her og....hikker! Det irriterer meg noe veldig, og om litt under en time bærer det avgårde på trening en times - tid. Jeg har fått så insane skrivelyst i det siste liksom, i går skrev jeg to låter, det var litt...rart. Men jeg regner vel med at det er bare tankene mine som må ut på papir, de surrer rundt i huet mitt hele tiden. ^___^   

ok.............

i natt har jeg sovet i fem timer. jeg føler meg veldig overtrøtt. det er russ overalt på skolen og noen har allerede sovet på trappa hvor det også er masse spy.....dette blir en fin måned. fmlz.

 

hei og sånn

I dag så sov jeg helt til klokka 12, og jeg begynner å lure på hvor mye søvn jeg faktisk _ trenger. Skal jeg liksom sove 10 timer vær eneste natt å legge meg klokka 8 ?  Nei. don't thinkso. Men i dag så har jeg trent! Ble en bra styrke og intervall - økt sammen med Marte! Intervall er drit slitsomt, herregud jeg trodde jeg skulle dø etterpå. Men det hjelper nok! I morra er det skole, det er så sinnsykt dumt med tanke på min flotte døgnrytme, og tar jeg ikke feil så klarer jeg i hvertfall ikke å komme meg i seng tidlig i dag heller. fml

 

hey I'm so tired but I'm never gonna sleep

gud jeg tror at jeg må skrive litt.  en sang eller noe.  heheeehehe. eller tegne litt.  flotters

 

 

 

filosoferer

Nettene er rare synes jeg. Jeg liker så godt å sitte oppe, fordype meg i musikk og tenke over ting jeg aldri rekker å tenke over i hverdagen. Om hva jeg gjør feil, hva jeg gjør riktig, og om hva jeg vil gjøre i livet. Wow, dypt. Men, jeg koser meg skikkelig da, er nok mer natt-menneske enn dag- menneske. Men akkurat nå så har jeg faktisk ingen spesielle tanker i hodet. Jeg driver og ser gjennom randome bilder på weheartit faktisk. Også vurderer jeg å lage noen flotte spillelister på spotify. Til helvete med døgnrytmen.  

og just for the reccord.

sunshine

halla.  I dag så våknet jeg klokken 12  og jeg la meg klokken 10 på kvelden. Hva i helvete? Det skremmer meg at jeg sov i 14 timer,  tydelighvis må behovet for søvn ha vært stooort.  Også har jeg kjøpt Ben&Jerry's is, som jeg skal prøve ut senere, tenk at de hadde det på Ulefoss, liksom! I dag har jeg ligget ute i sola siden klokka 1 omtrent, og det uten å ha blitt brent. Jeg bruker aldri solkrem siden jeg er lat ( untatt i syden )  så jeg må være velsignet med gode gener. Men hey, alle burde bruke solkrem, bare jeg som er lat. Så nå er det snart middag, og deretter ut å løpe litt om jeg gidder, også slappe av resten av kvelden! 

-  Mailin

jaddaaaa

I dag ble jeg vekt klokka 12 og jeg la meg halv sju.  jeg sovna sikkert ikke før sju heller siden jeg var overtrøtt og da blir seriøst hjernen min dummere en vanlig, og skikkelig gira. Men i dag var ...siste dagen med sånn her døgn - rytme håper jeg. Heldighvis er det bare i ferier jeg faktisk sitter oppe hele natta. Jeg liker faktisk nettene bedre en dagen av en eller annen grunn. Tror det er fordi det er så rolig og stille. Men nå skal jeg straks gå å legge meg siden sånn fem timers søvn ikke funka helt, og hodet mitt dør snart. Men jeg klarte å løpe en tur i dag da, flink spør du meg! Selv om jeg var rimelig ferdig når jeg kom tilbake igjen. Men, da tar jeg natta, prøver i hvertfall!

 

 

when you cry I fight to put a smile on your face

ferie og fine saker

I går så var det så insane varmt at jeg egentlig trodde at jeg skulle dø. Helt sant, nesten.  Jeg og Marte dro til havna, og da blåste vi omtrent vekk. Ikke varmt mer, nei. På ettermiddagen så dro jeg til Karoline. og det var kjempe fint å få se henne igjen. Tror det var 2 måneder sist eller noe. Vi så i hvertfall på noen skikkelig kule filmer, tullet masse, og jeg lover at den humoren vi har må være den absolutt særeste på denne jord. Men jeg koste meg skikkelig, herregud, du finner omtrent ikke mer awesome jente enn henne!!! Håper ikke det blir så fryktelig lenge til nestegang c:  

I dag så skal jeg til pappa, og blir det over påskehelgen. Der blir det sims - spilling , og kanskje en joggetur hvis jeg får ræva mi ut av huset. Kan ikke love noe altså, er alt for fristende å bare være lat i helgen, det er tross alt påske.

 

 

happy days

De siste to dagene har vært flotte. På mandag så dro jeg til Ski, og der møtte jeg fine Even. Vi så hp7, og tullet og slikt. Jeg vinner alltid når vi lekesloss og sånn da, siden jeg er supersterk og sånn....eller ikke. Jeg klarer bare aldri å innse at jeg ikke er sterk.  I hvertfall ikke i armene. På tirsdag så dro vi og møtte Bendik og Julie! Det var så utrolig koselig at jeg døde. <3  Bendik hadde jeg ikke sett siden ballet, og Julie hadde jeg ikke møtt før, selv om vi har snakket sammen lenge, så det var utrolig gøy! Vi var tøffe på senteret, så tøffe at en mann ba meg være snill mot Bendik siden han ikke likte at jeg dro i han , tror jeg. Også drakk jeg og Julie iskaffe , men Bendik og Even ville ikke ha siden de ikke ville. Også når Bendik skulle dra så kom det en ganske skummel mann forbi oss. Han skallet til Even og slo Bendik i hodet, om jeg husker riktig. Også kom politiet og ransaket han og sånn siden han røyket en sånn rar pipe. Men han fikk gå da. 

I dag så dro jeg og Even til Oslo i tre tiden og loket der. Jeg fikk si hei til en annen gs- ing også, det var koselig. Også var vi på aker - brygge og så på mennesker, og gikk opp og ned Karl - Johan. Jeg liker Oslo, det er en fin by i mine øyne. Så måtte jeg si hade til Even siden jeg måtte dra hjem og det var trist.  <,333. Når jeg endelig kom hjem til teite porsgrunn og ventet på bussen kom en 60 ++ åring bort til meg , og begynte å sjekke meg opp. Han hadde allerede kikket på meg på toget da, og skulle tydelighvis på samme buss som meg. Jeg fikk skryt for leggene mine, de var vistnok fine syntes han. Det var så pinlig at jeg trodde jeg skulle dø. Ved siden av stod det en fyllik med cowboy - hatt og hele pakka. Så..joda. Jeg må si det ble noen meget ubehagelige minutter. Skikkelig kult å ha  slike folk rundt seg, huff. Men kom da hjem like hel, heldighvis. Men Porsgrunn begynner å skremme meg, I Oslo så er det merkelige folk overalt liksom så du legger ikke så merke til de, men her ..huff. Men ellers har jeg det flott, og nå skal jeg sitte å kose meg med musikk en god stund tenker jeg!

I'm dancing all night long

underskudd på søvn. herregud. Og selv om jeg er kjempe trøtt så får jeg ikke sove, må nok vente noen timer til, ja. Får prøve å overleve med litt musikk eller noe. dæven liksom.

 

 

 

how wonderfull life is

Hei. Nå er det endelig påskeferie. Og det er helt himmelsk om jeg må få si det selv. Over en uke uten skole er jo ganske digg, eller hva? I dag dro jeg, Marte, og Nathalie ned ved en fotball - bane, og slappet av med is. Nathalie var jo hyper som bare det, hun løp omkring som en galning flere ganger. Og hun løp jo ganske fort til å være to år i grunn. Senere tok jeg og Marte oss en liten løpetur i skogen, det var kjempedeilig å løpe litt variert, selv om det ble mye gåing også, heh. Ser frem til mandag da drar jeg en tur til min kjære, og det skal bli topp! Og ellers blir det vel bare å slappe av i påsken, sikkert endel trening også.

- Mailin

love u.

 

 

 

 

hei.

Jeg har hatt matte tentamen i dag. også er jeg generelt glad og slikt.  det er jo ganske fint og sånn.

 

 

flotte saker.

Da lærte vi det i dag da.

Natti.it's tuesday

Siden søndag har jeg vært alene hjemme siden mamma var på hyttetur. Har vært deilig, har bare slappet av siden jeg har vært syk, og ikke gjort så veldig mye. Men i går, så kom det nemlig noen amish - aktige mennesker opp i skogen ti meter unna meg og brente bål. Og ikke bare ett men TO. Det er ikke lov å brenne bål der, det truer bebyggelsen, også er det ikke vann i nærheten. Så jeg tok saken i egne hender og sa de måtte gå vekk, men da ble han ene mannen litt sur tror jeg :c men de fikk da fart på seg når jeg sa at da skulle jeg ringe politiet. Jeg vil jo ikke ha 10 voksne folk utafor huset mitt når klokka er ni på kvelden.  I morgen så er det i hvertfall matte - dag siden det er mattetentamen på torsdag. Må inrømme at jeg gruer meg da, selv om jeg skal prøve å få gjort noe. 

 

- Mailin

 

oh happy monday

Hei. I dag hadde jeg fri fra skolen. Det passet jo greit siden jeg ikke er i form så da fikk jeg ikke fravær. Jeg har fri i morgen også , og det er jo flott. I helgen var jo pus her, og jeg merker at jeg savner han allerede, men heldighvis er det bare en uke til neste gang. I dag har jeg hatt Marte på besøk en liten tur og vi har sitti ute i det fine været, var deilig å ha litt selskap, får så behov for å snakke med folk når jeg er syk av en eller annen grunn. I kveld er planen og se på Kongsvik og top model, samt og ikke legge seg så sent så man ikke fucker opp hele døgnrytmen, ehehhe. 

 

dø immunforsvar

etter sånn tre uker med å være frisk er jeg syk igjen. Har vondt i halsen som bare faen og tett i nesa. fml sier jeg bare. Atm så ligger verdens fineste ved siden av meg og sover, og han vil så absolutt ikke våkne :c i dag er det søndag, og det betyr at pus må reise hjem og det suger. Men har kost oss masse i hvertfall, og det er heldighvis påske rett rundt hjørnet så da blir det nok å reise til Ski en tur tenker jeg.  Ha en fin søndag!

imorgen.

kommer verdens fineste hit. han gjør meg lykkelig og slikt.

 

 

 

forandring i planene mine.

Hei, okej , lol har ikke blogget siden fredag. Men jeg har noe skikkelig dumt å si. Dere vet, jeg skulle jo på folkehøyskole. Men, to dager etter at jeg fikk tilbud om plass så fikk jeg mail om at jeg ikke fikk plassen alikevel uten en eneste grunn. Og det var 1.april liksom. Jeg ble veldig lei meg, og jeg har brukt de siste dagene på å være sinna, og å tenke over hva jeg skal gjøre til høsten og slikt. Vi har også prøvd å få tak i rektoren på skolen, men han tar ikke telefonen og ringer oss ikke opp igjen, så vi gidder ikke virke desperate heller. Tenker det slaget er tapt. Søkte på en til da, men stod tydelig at aldersgrensa var 18, men er jeg kjempeheldig gjør de ett untak. Mitt problem er jo at jeg nå ikke har skoleplass til høsten, men det tar jeg helt med ro for øyeblikket. Jeg skal aldri gå på vgs i det fylket her, aldri. Og etter sommeren skal jeg aldri sette mine bein på skolen jeg går på nå, jeg har liksom ikke lært noe som helst dette året, og det meste er pågrunn av lærerene. Jeg har null motivasjon, og da nytter ikke skole. Men, jeg kan dra til Oslo å jobbe, og samtidig ta opp matte også gå på skole der neste år, for da har jeg rett til det. Det er rimelig store sjanser for at jeg gjør det, mamma sier det er opp til meg hva jeg vil så jeg får lov. Ellers så får jeg vente på svar fra den folkehøyskolen jeg søkte på, så jeg har i hvertfall noen planer. Skikkelig dritt det med den skolen, ble skuffa som fy, de har ikke engang lov til å gjøre sånt.  Men ja, nå har jeg møtt helvetes mye motgang i det siste så nå syntes jeg at det kan holde opp, virkelig, det er nok. Ser frem til helgen, da kommer verdens fineste til meg, og da skal jeg bare slappe av og kose meg med pusen min og ikke tenke på alt det dumme. Det er i motbakke det går oppover. eller noe sånt. jeg skal nok få til det jeg vil jeg, selv om det tar litt lengere tid.

 

Animasjonsfilm laget av meg og Marte.

Dette har vi drevet med i formgivinga i det siste og nå er den endelig ferdig! Vi har brukt såkalt stop motion, altså at vi tok bilde for bilde.  Blei fornøyd i hvertfall c:

 

hits