april 2010

Update.

Godkveld. Humøret mitt de siste dagene har vært utrolig dårlig. Jeg skulle ønske jeg kunne nevne det på bloggen men noen ting har jeg nødt til og holde for meg selv. Jeg vet ikke når ting vil bli normale igjen,og jeg vet ikke om de noengang vil det for og være helt ærlig. Jeg får ikke sove om nettene det er en av grunnene til at jeg er sånn _________.     Onsdag red jeg i hvertall Telma og hadde vikar siden Camilla var syk,veldig flink var hun! Vi hoppet vel 70 cm eller noe slikt. Det var virkelig ett lyspunkt i løpet av uken. Jeg er barnevakt i hele helgen og da er det i hvertfall noe og gjøre. På mandag så reiser jeg til Italia med klassen min og blir der til fredag så blir ikke noe blogging den uken,hvis ikke jeg finner en internett cafe. Ellers er det ikke så mye som har skjedd. Så nå ser jeg fram til og komme meg litt vekk noendager og håpe at humøret blir bedre igjen.

- Mailin.

Cuz ur million miles away


Rihanna - Final goodbye.


"Selv om det og innse sannheten kanskje svir noe så inne i helvete så lønner det seg i lengden"

Hei.
Jeg må ta ca verdens tøffeste avgjørelse og kommer til være deprimert noen dager. Jeg orker ikke og skrive deprimerende så derfor tar jeg blogg pause på noen dager.Listen to your heart,there is nothing else you can do.

- Mailin.

Gratulerer med dagen!

I dag har eldste barnet til min kusine Eirin bursdag. Ane Emilie,eller Mille som hun kalles til vanlig blir hele 12 år. Mille har jeg kjent hele livet og hun skal bli akkurat som meg når hun blir stor har jeg bestemt. Jeg og Mille har funnet på utrolig mye rart sammen. Noe av det koseligste er og tusle rundt der min tante og onkel - hennes beste foreldre bor om morgenen. Mille er utrolig lik meg. Hun liker hester,musikk,Gs,Hp og mer. Hun er ca det eneste mennesket jeg gidder og henge med i famileselskaper også,og hvis ikke hun er der så er det alltid utrolig kjedelig. Mille har utrolig sterke meninger og hun står alltid 100% for dem,så ikke bli overasket om hun blir stats - minister en vakker dag. 
Dette er fra Julen 09 og ikke diss trynet mitt her,plz. Da gjenstår det bare og si Gratulerer med da'n og ha det supert i dag! Jeg er kjempe glad i deg snuppa!

- Mailin.

" Nei,den her,tar du og kjøper altså!"

Godkveld i stugå. I dag våknet jeg i 11 tiden. Da var det og ligge og dra seg litt før jeg ringte min kjære Marte for og finne ut om hun var våken. Det var hun heldighvis. Så dro jeg på meg litt klær også bar det avsted til byen. Når vi kom fram så var det om og gjøre og finne noe nytt til Marte siden frøkna skulle på date. Jeg kastet nærmest noen plagg på henne og sa " DEN HER ER FIN DEN SKAL DU KJØPE" Stakkars jente. Hun fant foresten en veldig fin genser. Etterpå så gikk vi på peppes og fortærte en pizza og etter det skulle jeg så absolutt ha is. så loket vi litt rundt omkringen også kom Vilde og Elisabeth også satt de på med oss hjem. Da jeg kom hjem slappet jeg av også kom pappa og hentet meg og nå sitter jeg her og er stuck på landet hele helgen. Jeg har ingenting og gjøre untatt og gå tur eller jogge. Og det skal jeg faen meg gjøre også.

-Mailin.

It will never be the same.

Godkveld. I dag var skolen ok tror jeg. Fransken var sykelig kjedelig læreren sendte oss faktisk ut for og ta litt frisk luft siden vi så søvninge ut hele gjengen. Var nok den lange dagen i går som gjorde det. I morgen har jeg planleggins dag og da skal jeg og Marte ut på by'n og shoppe litt,før jeg drar til pappa.

- Mailin.

Utstillings dagen!

Godkveld. i dag jobbet jeg hele dagen på prosjektet mitt. Det var sinnsykt mye som skulle klippes og limes i,og det ble det ganske mye papir utav,skal jeg si dere! Etter og ha laget plakatene gikk jeg opp til standen min og hengte dem opp. Jeg ble veldig fornøyd med standen min egentlig. Spesielt siden jeg fikk så liten plass. Så gikk jeg og Marte litt sammen også bar det ned til skolen igjen! Så begynte greia og foreldre,lærere,og elever gikk rundt og spurte osv og leste. Jeg syntes jeg fikk sagt det jeg burde si!  Så bar det til kulturskolen og jeg ble "maskert" eller hva man skal kalle det. Det er fryktelig ubehagelig og ligge på ett gulv og få masse gips i trynet i 45 min,anbefales ikke!


Hjertelig takk til Oda Gonzales,Regine Stokke og Karoline Nicolaysen.

- Mailin.

Politimester Bastian i mitt hjerte.

Godkveld. I dag er jeg utrolig sliten rett og slett. Kida våknet halv to i går natt og da jeg kom meg bort til dem var minstemann på oppdagelses ferd i gangen. Heldigvis fikk jeg hun raskt i seng og de sovnet uten problemer. I dag var skolen grei,vi jobbet på prosjektet og det er utstilling i morgen! Jeg skal få tatt masse bilder! Har så mye jeg skal gjøre at jeg blir svimmel bare jeg tenker på det,egentlig. Så bar det til kulturskolen hvor vi øvde i 3 timer og nå har jeg spilt Politimester Bastian sikkert 150 ganger eller noe slikt,så er rimelig lei. Men hallo gruppen min er veldig flinke og nummeret vårt ble dødsbra!

- Mailin.

It's monday,again.

Hei. I dag sto jeg opp kvart på åtte også dro jeg på skolen som de fleste andre folk på min alder.  Skolen var ok i dag. I norsken lo vi av noen merkelige ord som skulle vært sammensatte feks dyre unger  og skilt  leverandør. Teknologien var ikke så ille i dag heller vi hadde en oppgave om og lage sko butikk eller noe. Senere skal jeg på kulturskolen siden vi starter med prosjekt uke i dag. Det blir ikke gøy.

-Mailin.

You will always be my baby.

Godmorgen. I dag våknet jeg tidlig,men så la jeg meg også tidlig så da sier det segselv at man våkner tidlig. Var jeg irriterende nå?  I dag har jeg støvsugd siden jeg er så forbanna flink og jeg har hundre ting jeg må gjøre som jeg ikke kommer til og gjøre.

  • Lære plotimester bastian utenatt til i morgen.
  • Fransk stil ( nesten ferdig )
  • Rydde rommet ferdig.
  • Tegne.
  • Gå ut og plukke blomster siden de er fine.
-  Mailin.


He flies me away.

Godkveld. I dag fant småtrolla ut at det var sikkelig kult og våkne halv sju! Så jeg ba dem pent om og sove litt til,men da tar Sunniva og drar opp rullgardinen og peker ut "SE DET ER LYST UTEEE!"  Og deretter detter to vannglass oppå meg! Herlig start på dagen.  Men jeg fikk dem faktisk til og ligge i sengene sine en hel time til selv om verken de eller jeg fikk sove.  I 11 tiden dro jeg dem med ut på piknik siden det var så fint vær og vi koste oss med frukt og potetgull på en lekeplass i nærheten. Senere gikk jeg og Marte tur og tok litt bilder det var koselig! Så var vi hos henne og spiste litt eplekake og var usosiale og nå føler jeg meg rimelig slapp så jeg tror jammen meg at jeg skal gå og legge meg snart.

-  Mailin.

A night to remember.

Først må jeg takke for et veldig koselig skoleball! I går fortet jeg meg hjem fra skolen for og fikse meg. Jeg er ikke en av de menneskene som bruker hundre år på badet men det var jo tross alt ball liksom. Jeg løp litt rundt i huset i panikk hvis jeg ikke fant noe og skylte på min mor. Det er jo tross alt det derfor de er her. Så i 6 tiden hentet Catharina og de meg også dro hun og jeg og Marte. Når vi kom fram til Kafe K der ballet skulle være så gikk vi inn i resturanten der gjestene satt,hahah ballet var i ett lokale bak! Gjett om de glodde..Så når vi fant veien inn så snakket vi litt også spiste vi tapas! Det var kjempe godt,og til dessert hadde vi sjokolade mousee. Så danset vi litt. Marte og Catharina ville ikke danse da ):  Så jeg tvang dem,men det hadde de bare godt av syntes jeg. Kvelden var veldig bra !.-Mailin.

Prom girl


Nå skal jeg på ball og kose meg : - )

-mailin

Beste dagen på lenge.

Godaften. I dag forsov jeg meg ikke og vi sluttet tidlig på skolen og jeg var blid. For en bra kombinasjon. Jeg dro til stallen i 15 - tiden og vi hadde sprang i dag!  Hadde ikke hoppet på hundre år så det var kjempe gøy! Telma var veldig flink. Jeg har kun fransk lekser til imorgen siden jeg fant akkurat ut at engelsken har jeg gjort. Jeg er glad og i morgen er det ball. Det blir sikkert veldig koselig.  

-Mailin.

Min himmel.

Heisann. I går så hadde jeg en veldig dårlig dag så jeg orket ikke blogge rett og slett. Det er så mye som skjer,så mye som skjer på engang også altfor fort. Jeg orker ikke skrive mer en at jeg har vært på kulturskolen i dag. Haha. Jeg kommer sterkere tilbake,lover.

-Mailin.

Bilder fra helgåå.

Her hadde vi piknik.
Gud vi er såå kule.
Fina!

Ilu pusi.                                     Nam!


Dette er et fint hus.

Jeg orker ikke legge ut flere bilder.

-Mailin.

Hei syk helg.

Halla. På fredag dro jeg og Marte til ulefoss i fire tiden. Når vi kom fram slang vi bagasjen på rommet også gikk vi ut. Jeg var fast bestemt på og vise Marte litt mer av Ulefoss og jeg tok henne med til slusene også beundret vi ett par herskaps hus på veien. Etter og ha sittet ved slusene gikk vi bort til gjestebryggen. Der var det forholdshvis en bunch med ungdommer som skulle drikke så vi satt oss langt vekk fra dem. Da vi gikk så følte Marte at bakken plutselig vibrerte så hu hyyyylte som en stukken gris. Jeg er sikker på det kunne høres til neste fylke. Så gikk vi hjem og slappet av også gikk vi en kvelds tur og så p.s i love u igjen,haha. Den er jo gorgeous da. Så etter det snakket jeg med en venn i telefonen i en time mens Marte kjedet seg også la vi oss og sto opp i 12 tiden. Etter og ha kjøpt inn varer til vår piknik la vi i vei. Vi gikk til vi kom til en liten elv og der spiste vi. Haha for ett merkelig innlegg. Men det var sikkelig piknik aktig og koselig var det. Da vi kom hjem gikk vi ned til gjestebrygga igjen og håpet på at det ikke var noen ungdommer der i dag,det var det heldighvis ikke. Vi surret og tok litt fjortis bilder osv også kommer det en mann og begynner og kjøre sakte rundt der. Vi brydde oss ikke før han kjørte liksom fram og tilbake også plutselig stoppet han like ved oss og dro ned vinduet og bare så på oss uten og si noe. Vi gikk litt lenger bort men når han kjørte etter tok vi beina på nakken,æææ. Vel hjemme så gikk vi rundt holla og hørte på en sang også gikk vi til Michelle snuppa og var der og spiste potetgull og snakket. Det har vært en super awesome helg og bildene kommer imorgen elns.

-Mailin

Stuck in the middle.

Hei. i dag var jeg utrolig trøtt i de fem første timene. Kanskje fordi døgn - rytmen min er ganske dårlig ehehlol. Skolen var vel grei i dag. Og når jeg kom meg ut i frisk luft så følte jeg meg straks litt bedre. I dag er det ikke aerobic siden instruktøren har forstuet beinet sitt. Så jeg skal være lat litt til,tenkte jeg. Etterpå er det sang og det blir digg!

-Mailin

Hey,Onsdag.

Hei. i  dag så våknet jeg ti over sju noe som egentlig var litt sent siden ungene skulle være klare til halv åtte.  Kanskje jeg burde legge meg tidligere en to?  ehehe.. Skole - dagen i seg selv var grei jeg har fått sansen for tegning så jeg syntes art er gøy. Jeg suger helt fryktelig da hallo,mamma kan ikke tegne,pappa kan ikke tegne også har vi meg. Så jeg kan heller ikke tegne. Det er mye som har skjedd for tiden så hvis skrivemåten min blir litt depresiv så ikke hat meg. Jeg rei Telma i dag og vi var ute og når vi galopperte så satt hu avgårde i en helvetes fart,omg.  Gudskjelov at jeg fikk stoppet henne,hun var sikkert bare glad for og få være ute i sola!

-Mailin.

Hey back at school.

Halla. i dag var jeg ikke trøtt. Det var bra. Ungene ville ikke ha på seg klær i dag så de prøvde og rømme. det var ikke gøy ) :   Skolen var okej det var liksom en myk start. Det liker jeg. I sciencen så vi en film om en jente som var tve kjønnet. Stakkars jente. Men nå er jeg trøtt. Nå må jeg legge meg,ellers så sliter jeg sikkert imorgen kan man si.

-Mailin.

I dag sov jeg til klokken tre.

Godkveld. i dag sov jeg til klokken tre siden jeg ble sittende oppe til halv seks om morgenen eller noe i den duren. Men da jeg våknet føltes hodet mitt ut som det seriøst hadde sprengt. Sikkelig hangover rett og slett. Marte og Vilde hadde ringt ti ganger til sammen.  Når jeg våknet fikk jeg litt sjokk siden jeg hadde planlagt og gjøre leksene mine på formiddagen i stedet så stressa jeg som faen med det etter og ha vært hos Marte med Vilde men fikk gjort det i hvertfall.  Nå er jeg barnevakt og har i hvertfall planer om og legge meg om to timer.  Håper jeg.

-  Mailin,

There is so many things that i,would like to say to you.

Hei. i dag sov Sunniva helt til halv ni.  Det var ganske bra siden hun pleier og våkne halv åtte.  Etter og ha spist og sett litt på Tv gikk vi ut en tur en times tid og jeg kom hjem i to tiden og da bar det ut med Marte og Vilde.  Først var vi hos Vilde også fikk vi litt tyggis også dro vi til Marte og snakket om ...ting.   Nå sitter jeg her og undrer over min norsk oppgave til Tirsdag siden jeg skal skrive en bok andmeldelse. Boken jeg leste heter " I vilden sky"  Og den var bra. Men problemet er at vi skal si kort om hva den handler om og den handler om ei jente som heter Thilde og vil bli sanger også prøver hu og slutte og drikke osv også blir hu forelsket i sang læreren sin også ender det med at de ligger sammen.  Man skriver jo ikke det, i en skole oppgave + at vi skal presentere boken for klassen.    HHEHEHE
 hJeLp mEg.

-  Mailin

Syk video fra i går.

La meg gjøre det klart at alt i denne videoen er kødd.  Herregud som jeg døde når jeg så dette. 
Se og le.  Herregud.

-Mailin.

Jeg er den gode fe.

Godkveld. i dag har jeg sovet rett og slett og nå sitter jeg her og er barnevakt for Sunniva snupp. Emma er hos besteforeldrene så bare henne i dag, Siden det er påskeaften har spist masse godis og jeg har latt henne få så mye brus hun vil ha. Så snill jeg er omg. Har planer om og holde henne litt lenge oppe i dag så hun sover lengre imorgen,men akkurat nå ligger hun utslitt på sofaen av sukkesjokk. Haha så søt.

-Mailin.

Super dag hos Karoline!

I går hentet Karoline og de meg i to tiden også var Ann - Kathrin med. Når vi kom  fram til Karoline satte vi oss ned i den fine sofaen hennes og stirret i taket. Haha,neida. Vi skulle se New moon siden jeg døde om vi ikke så den. Den var foresten kjempe bra,virkelig og anbefale. Vi spiste masse godteri og etter filmen ble vi utrolig hypre hele gjengen også surret vi rundt i Karoline's hus og jeg fant ut at vi skulle se på  prins Caspian siden fyren så kjekk ut. Vi fulgte egentlig ikke så mye med på filmen siden jeg og ann - kathrin drev og imiterte Alexander Rybak og eksen hans,av en eller annen grunn pluss andre ting mens Karoline filmet. Haha jeg døde. Vi lo og vi lo og vi lo. Så etter filmen fant jeg ut at vi skulle se Hannah Montana,så da ble det sånn. Jeg er egentlig ikke noe Hannah montana fan,men jeg syntes filmen har fine sanger,hahalol. og etter det så sang vi?  Så måtte Ann - Kathrin reise ) :  også fant jeg og Karoline ut atvi skulle se på seventen again og den var ganske bra,syntes jeg, Også dro jeg hjem i 11 tiden og la meg halv seks om morgenen. Smart? Nei.  Om en time kommer Sunniva og skal være her littegranne før vi drar opp til henne siden jeg skal sitte barnevakt i kveld. 
-Mailin

hei natta

Mia Rose - hold me now.

-Mailin.

The day is going to be awesome.

Hei. i dag våknet jeg i 11 tiden. Så logget jeg meg på  MSN og snakket med Karoline litt siden jeg skal til hun i dag + at Ann- Kathrin kommer også :D Vi skal se New moon og jeg gleder meg siden jeg er en nyfrelst Twilight - fan,hahah ikke mobb meg da ) : .     Så støvsugde jeg siden jeg er flink jente også surret jeg rundt i skogen bak huset mitt på jakt etter blomster og ta bilder av hahah,jeg har det med meg. Det blir sikkert en super dag,med mye latter haha!

-Mailin

Aldri se en skrekk film før du spiser middag.

Hei. i dag ble jeg vekt i halv åtte tiden av små trolla og da var det opp og stå.  Passet dem til cirka halv to og etter det var jeg hos Marte en stund og var usosial vi satt praktisk talt og snakket med værandre på MSN. Etterhvert kom Elisabeth og da så vi på "the perfect man " den var kjempe søt! Jeg benyttet også tiden til og ligge oppå Elisabeth og kile henne. Hun kilte tilbake også da,slemt ) : så dro hu og jeg og Marte gikk til Vilde hvor vi så en skrekk film " the house of wax" den var sikkelig ekkel,og vi skvatt som bare faen noensteder og kjeftet på skuespillerne siden de var så dumme og ikke gikk der vi sa de skulle ) : Nå hadde jeg planer om og spise middag siden jeg ikke hadde gjort det i  dag men siden jeg var så påvirket av filmen klarte jeg bare halve og endte opp med en kopp te i stedet. Skal bare fikse litt på pce'n så er det natti siden jeg skal til Karoline imorgen,det blir sikkert kos!

-Mailin.
hits