april 2009

Å loke rundt i hagen er kewlt : >

God kveld! Nå har jeg akkurat kommet inn etter og å ha tatt noen bilder av marsvinet mitt Kiwi Amigo Pinoccio og katta Fido. Først satt Kiwi der bare men så fant han ut at han skulle rømme over hekken til naboen. Festlig for meg da siden jeg er så skeptisk til flått. Han gravde seg ned i det lange gresset mellom der flere ganger og nå sitter jeg og ranskaker meg selv for og finne eventuelle flått. Jeg måtte jo krabbe etter han. Fido bare satt på verandaen og så stolt ut han. Så her kommer iallefall noen

 bildene. 

-blogges
148146155151


Æ liker ikkje fot-ball.

Hvorfor heter egentlig fotball fotball? Jo fordi vi bruker nemlig føttende. Det er de vi bruker. Ja. Nå ler du for du tror jeg er dum. Det er jeg ikke. Jeg skulle bare si hvorfor fotball heter fotball! Hvorfor ler du? Det er ikke morsomt! Slutt og le. Ja vi hadde fotball i gymmen idag. Jeg har begynt og komme meg litt over ball-skrekken og det er bra. Men jeg er mer flink til og huke,og sparke folk i beina en og treffe ballen. jaja. Det er fint vær ute så jeg stikker.

hadetpåstua.

ODISHHH ER TILBAKE

Oda www.odalul.blogg.no er tilbake og det er awsome. JEY.  Siden vår alles kjære Oda er tilbake betyr det også at vi ENDELIG kan få litt humor igjen. Men uansett Æ SKA TE BARCELONA hey det er kewlt. Med klassen 8 juni til en annen dato. Jeg hadde prøver idag og jeg dreit meg ut. Hodet mitt holdt på og falle av så jeg skjønte ikke hva lærern sa. Men hva gjør vel det nå? Fra imorgen av er det full skjerpings og jeg skal eie. Nei det skal jeg ikke. Men nå må æ stikke
-blogges

Foolin

Jess jeg er i Alex-humør idag så dere for kose dere med foolin. Man får aldri nok av alex. SÅDETSÅ

I don"t want my love to go to waste.

God kveld Nå har jeg akkurat gjort litt lekser og prøver og gjennvinne hjernen med litt musikk. Jeg kommer til og få dårlig på den prøven men det får bare være. Vår alles Lars tangen har sagt at han skal være statsminister i 2050 hvis ikke jeg tar feil. Der tar han feil. Jeg er nemlig det. Gled dere. Jeg har vondt i nakken fordi jeg har ikke noe støtte på den. Nå vil jeg bare ha sommer og Alexander rybak så er jeg fornøyd jeg ikke vanskelig og gjøre meg glad. 
-blogges.

Hei jeg har svineinfluensa.

Idag var jeg på skolen og fikk vite at vi har prøve imorgen. Det har jeg visst lenge. Men jeg orker ikke øve siden jeg ikke skjønner en dritt av det uansett. For jeg har svineinfluensa. ja.  Jeg er litt sur på Juilie som har slettet bloggen sin pewk.blogg.no Og laget en ny og hun vil ikke si adressen. Så hvis noen vet blogg-adressen hennes så skriv en kommentar. Jeg har også lekser selv om jeg sa til mami at jeg ikke hadde det men jeg orker ikke stresse med det nå. Jeg og Elisabeth skal begraves under et tre i kirkeskauen (skauen bak huset mitt) når vi dør av det. Det skal bli funny. Men egentlig har jeg ikke tenkt og dø eller få det. Kommer det til porsgrunn drar jeg langt vekk hvor det ikke finnes.
Men nå stikker jeg.
-blogges

Keep bleeding in love.

Good afternoon! Dagen idag var rimelig ille egentlig siden jeg ikke spiste frokost og glemte maten min så jeg sultet. Det var ikke gøy. Jeg har en tendens til og gjøre ting uten og tenke meg om når jeg er sulten så jeg skadet marte et par ganger. Unnskyld. Jeg sliter også med og holde følge med leksene men jeg prøver så godt jeg kan. Det er da noe. Jeg har bestemt meg for og ikke gjøre lekser idag men jeg har en føelse av at jeg må det. Men ikke før senere.
Så får dere kose dere med denne sangen som er en av favorittene mine minner meg om sommerrr.

For vår alles kjære Alex.

Fordi vi er så glad i han. Nå er det ikke lenge til finalen i moskva. 16 mai braker det løs og det kan hende Norge får en ekstra god grunn til og feire 17 mai hvem vet? Jeg er sikker på at Alex vil gjøre det bra! forresten så har jeg fått meg bloglovin så det er bare og følge.

I been loving you forever.

God ettermiddag. Idag våknet jeg i åtte tiden siden Nathalie ville stå opp i motsetning til meg. Men men jeg elsker henne fordet! Hun betyr så mye. Jeg er heldig som er tante til en så nydelig skapning. Men ellers har det ikke skjedd mye idag. Jeg skal på skolen imorgen som de fleste andre noe som er kjipt. Men jeg går på privat skole så jeg skal ikke klage. Men sommer er det ute og jeg har mest lyst til og løpe rundt  i skogen bak huset i tunikaen min. Men det tør jeg ikke siden det er så sykt mye flått. Katta mi har hatt tre så det sier seg selv. Men nå må jeg stikke så kos dere ute eller inne i varmen!
-blogges.

Hospitering&familyfun.

God lørdag! På fredagen var jeg på hospitering på skien v.g.s. Jeg besøkte avdelingen musikk,dans,og drama. Jeg syntes det var kjempe bra der,skal gå musikk - linja jeg da. Kan ikke danse akkurat eh.. Men først hadde vi sånn drama greie hvor vi lekte sånne merkelige leke ting. Jeg kom på gruppe med alle heistad-elevene som var der! Koselig og se dere igjen! Og etterpå det hadde vi sånn musikk og da sang vi i kor. Ganske gøy selv om jeg går for en solo-karriere. Så var det tid for dans og da gikk vi ut og bort til noen knudrete epletrær og fikk i oppgave og lage en dans i eh trærne. Det var ikke gøy. Det var vondt ehe. Jeg er kjempe fornøyd med besøket og det er absolutt drømme-skolen min! Så når jeg var ferdig der dro jeg og mami til tanta og søskenbarnet mitt som bor like ved. De viste seg at Jo-Patrik (søskenbarn) skulle til Oslo for og besøke søstera si og det er urettferdig. Jeg vile og! Men vi skal dit snart sammen tror jeg og det er bra. Så når han dro på bussen dro jeg og mamma og tante til tanta og onkelen min som bor på findal i bamble hvor vi spisste grilet fisk. Det var nam siden jeg digger fisk. Jeg sov der og nå har vi akkurat kommet hjem. Nathalie kommer senere og skal sove her herlig! Men vi
-blogges.

FYFAEN OG JEG ER SINT!

Jeg blir virkelig provosert av mennesker som syntes det er rett og missbruke barn. Jeg koker snart over og må ha musikk for og roe meg ned. Jeg snakker om en dude som kaller seg "fritzl" på nettby. Han mener josef var en uskyldig person som bare gjorde det beste for ungene sine. Jeg blir så sint. Han aner ikke hva voldtekts offere går gjennom eller hva Elizabeth går i gjennom ikke minst ungene. Han diskriminerer mennesker som har blitt voldtatt det er det han gjør. Det verste er at han har unger selv. Noen spurte han "Ville du ha voldtatt datteren din og sperret henne inn i en kjeller i 24 år hvis hun skle ut i samfunnet" ? Og han svarte "Ikke mot hennes vilje" Er det mulig? Jeg kunne personelig torturert personer so mgjør slike forferdelige ting. Tenk hvor redd mennesker som går i gjennom slike ting må være? Han er en psykopat og bør legges inn på mental - sykehus! Jeg vil ikke si mer nå men jeg har gått videre med saken. Jeg blir bare redd.
-blogges.

Fly away...

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra begravelse. Jeg mamma og broren min var i begravelsen til bestemoren min sin samboer. Hun døde for 11 år siden da men. Sermonien var fin selv om jeg ikke er kristen. I begravelser mener jeg at man skal prøve og se litt positiv på saker og ting hvis det var det den avdøde ønsket. Men neida alle satt der og oppførte seg som de også skulle dø men begravelser er ikke akkurat kjent for og være lystige. Så klart er man lei seg men siden fyren var en glad kar prøver jeg og tenke på at han ikke ville at jeg skulle være lei meg. Det er ikke sang idag siden sang læreren min skal opperere og det blir antagelighvis ikke sang før om en måneds tid eller noe.

Men nå skal jeg spise så

-blogges.

Imagine.

God morgen i stua,kjøkkenet,sove rommet eller hvor en du er. Idag skal jeg i begravelse så jeg blir hentet på skolen ti på halv ett. Jeg har rimelig triste klær på meg idag så jeg ser ut som en gammeldags kjerring. Men men. Etter begravelsen er det hjem og gjøre husarbeid før jeg skal på sang. Imorgen skal jeg på hospitering i skien på musikk,dans og drama. Jeg gleder meg! Det er absolutt den linjen jeg har lyst til og gå når jeg er ferdig med ungdomsskolen! Men nå stikker jeg så
-blogges.

Sommer,sol og frukt-salat.

Jeg har laget meg fruktsalat og spist den og bare for og friste dere til og leve et sunnere liv og misunne dere legger jeg ut oppskriften og et bilde jeg tok. Jeg har kalt den "Mailins geniale frukt-salat som du får hekta på"
Ingredienser:
2 Cherry-tomater. ( For dere som ikke vet det så er det sånne små runde tomater)
Ett halvt eple.         ( Et helt blir ganske mye og du får ikke plass på talerkenen / asjetten.)
En halv Kiwi.          ( Nei ikke marsvinet mitt om du lurte.)¨
Fremgangsmåte:
Kapp eplet og Kiwien i terninger og legg det på talerkenen/asjetten fint sånn at det ikke ser stygt ut for da er det ikke godt.
Kutt Cherry-tomatene i to.
Legg dem over eple-båtene og Kiwi-båtene.
Og vips så har du ett super deilig mellom-måltid. Hvis du kopierer oppskriften så si ifra og skriv hvem som fant den opp D:
Nå ble dere misunnelige.
Ja det ble dere.

148
-blogges.

I want you and your beutiful soul.

Idag hadde vi altså Earth-day på skolen. For de som ikke visste det betyr det at man babler om milijøet hele dagen osv. Ganske greit for vi hadde ingen fag. Og på onsdager slutter vi kvart på ett. I breaken kom det en mann og bablet om poteter. Altså at vi skulle prøve og gjøre mest mulig ut av en ting. Han tryllet med poteten så den så ut som en sopp til slutt. Det var genialt. Nå har jeg en ti siders powerpoint om Kina så jeg må nesten stikke. Forresten så lagde jeg ett milijø ordtak idag "Think easy - live easy" hihi.
-blogges.

Sun-sunny-sunshine.

Heisann idag var jeg som vanlig på skolen noe som var rimelig daut siden Marte,Catharina og Zoe var på hospitering. Jeg skal på hospitering til fredag tror jeg siden jeg ikke kunne på torsdag siden jeg skal i begravelse. Sånn btw skal jeg på hospitering på musikk-dans-og drama i Skien. Siden jeg elsker musikk og sang så sier det seg selv. De fleste jeg kjenner vet ikke hvem skole de vil gå på eller hva de vil bli men det vet jeg! Etter musikk linja skal jeg til barrat-due eller viken eller bårdar. Så tror jeg jeg blir sang -pedagog. Men nå har jeg ikke mer på hjertet.
-blogges.

Underneath your clothes..


Før jeg stikker tenkte jeg at jeg skulle ta opp et tema alle skriver om på blogg.no nemlig klær. De fleste poster outfit bilder og tipser om nettbutikker osv. Selv er jeg jo ganske optatt av klær men jeg MÅ aldri ha siste mote osv. Jeg får nye klær sjeldent sånn sirka hver 4- 6 måned og det er sjeldent i forhold til mange. Men når jeg først får klær får jeg masse da. Idag gikk jeg gjennom garderoben min litt og fant denne kjole-saken fra bik-bok ifjor sommer jeg har på bildet. Du ser bare halve men samma. Jeg har aldri brukt den før nå. Jeg klarte og ødelegge den ene stroppen men jeg bandt  den på igjen. For jeg vil bruke den kjole-lignende saken :> Men min konklusjon er at vi nordmenn må sette pris på klærne vi har. Og ikke sløse så jævlig mange penger bort på dem. Hvor mange penger bruker du i måneden på klær?
.blogges.
229

Sunday.

Heisann. Idag startet jeg dagen med og stå opp klokken halv ti eller noe. Eller jeg sto ikke opp men våknet heter det. Jeg la meg i tre tiden og orket ikke flytte meg over til rommet mitt så da sov jeg i en halv-knekt seng på gjesterommet. Ikke spør meg hvorfor den har blitt sånn. Etter at jeg hadde stått opp gjorde jeg litt lekser som skal leveres imorgen. Ble litt slurvete men samme. Så har jeg vært på besøk med mamma hos en av mammas veninne og ungene hennes de er mega søte <3. Eldste jenta er 3 og yngste jenta er 1. Aww de er herlige. Jeg skal passe dem etterhvert da. Men jeg lurer på om jeg skal lage video blogg en gang er ferdig med introen. Hva syntes dere om det?

-blogges.

Jeg orker ikke blogge så jeg blogger.

Hei jeg er trøtt. Men jeg vil ikke sove og jeg har ingenting og blogge om. Så hva gjør man når man ikke har noe og blogge om? Jo man blogger om sine favoritt bloggere. Så jeg slenger ut noen lenker osv.
www.odalul.blogg.no nevnt henne før men hun er awsome så hun må nevnes.
www.taperen.blogg.no Rune har en kjempe fin blogg : -) jeg_elsker den.
www.nas.blogg.no        Har akkurat staret og lese den og den er genial.
www.drea.blogg.no      Syntes Drea er kjempe god til og blogge :)
Så det var alt. Nå skal jeg plage noen geniale mennesker på MSN så skal vi se hvor lenge jeg orker og være oppe : D
-blogges.

Cause you gotta show that you care..

God kveld! Akkurat nå sitter jeg og ser tv2s artist galla på nett tv siden mamma sitter og svitsjer på tven hele tiden. Jeg syntes virkelig synd på alle menneskene som ikke kan se! Det må være helt forferdelig. Jeg er heldig. Jeg er helt frisk og har foreldre som bryr seg. Det er mange som ikke har det. Jeg skulle ønske at alle kunne være friske og ha det bra i verden. Litt senere skal Alex synge så det venter jeg liksom litt på. Jeg og Marte var ute og gikk en lang tur i skogen istad det var deilig. Jeg syntes det er bedre og gå i skogen enn på fortauet. Det er liksom så mye bedre. Hva syntes du er best? Gå på tur rundt i nabolaget eller skogen? Nå må jeg stikke så dere får ha awsome lørdags kveld.
-blogges

I have so many dreams.

God kveld i stua. Idag startet dagen med to timer med humanities. Og den ble ikke bedre. Ganske kjedelig skole dag selv om jeg prøver og være positiv instilt. Menmen. Forresten leste jeg intervjuet med Regine stokke idag i dagbladet og nettet og jeg anbefaler alle og sjekke ut bloggen hennes www.sinober.blogg.no hun er den modigste jenta jeg kjenner og jeg ønsker henne lykke til i tiden som kommer! Nå skal jeg sitte her foran pcen og synge triste sanger men idag er jeg egentlig veldig glad : ) Noen ord fra en person reddet dagen : D
-blogges.

Begging you please don"t go..

Heisann. idag har jeg vært på skolen som vanlig. Ganske slitsom dag egentlig. I de to første timene hadde vi drama noe som var ganske gøy. Vi holder på med ett skuespill hvor jeg er ehh scene mannen ; D (eller scene damen ) Siden jeg kom så sent inn i skuespillet så jeg ville ikke være med. Men ja så jeg trekker gardinene foran og tilbake osv så ingen ser meg heldighvis. Etter dramaen var det to timer engelsk og vi hadde en debatt som vi vant whee;D Det var at vi var for dødstraff mens de andre var imot. Personelig er jeg for : ) etter engelsken var det to timer gym hvor jeg marte og catharina og zoe spilte basket og badminton osv. Så var det en lang time fransk som var kjedelig siden jeg ikke skjønte stort. Etter skolen stakk jeg på sangen og jeg konsentrerte meg mest om my heart will go on. Jeg ELSKER den sangen. Jeg har lagt ut en video på youtube hvor jeg synger www.youtube.com/mailin94  : D
Men tror det tar tid før videoen vises eller no. Nå må jeg stikke for har en scien test imorgen som jeg må øve på.
-ciao ; *

Listen to your heart..

Heisann. Idag har jeg vært på skolen på skolen ganske alright egentlig. Slutter tidlig på onsdag det er digg : D. Men over til litt mer alvorlige ting. Jeg vil be dere om og gå inn på denne linken her: http://trinecam.blogg.no/1239762063_vi_m_hjelpe_regine_st.html for og hjelpe Regine stokke. Jeg leser bloggen hennes vær gang hun kommer med opdateringer og beskjeden hun har fått er grusom. http://sinober.blogg.no/ er bloggen hennes! Vi må hjelpe denne jenta og hun må bli frisk! Da har jeg ikke mer på hjertet så
-blogges

A whole new school.

Hei og hopp! Idag startet jeg altså på international school telemark. Den er super! Har nesten ikke noe vondt og si om den! Men det er alltid noen baksider.. Men det var litt merkelig og være der så lenge så jeg er rimelig sliten nå da. Men fornøyd. Det var rimelig kaldt idag og det iriiterte meg rimelig heftig. Men nå må jeg stikke før jeg dør av sult.
-ciao.

Butterfly fly away.

Heisann. Idag har jeg ikke gjort stort en og å vært hos marte og sett en film med Zoe,Elisabeth ( jeg husket deg denne gangen) og Vilde. Så stakk jeg hjem i fem tiden hvor jeg kjedet meg litt og så jeg ett program om Alexander Rybak på nrk. Jeg elsker den fyren virkelig elsker han. Okei det hørtes veldig fjortis ut men jeg gjørrrr det. Så fikset jeg sekken min sånn at jeg er klar til skolen imorgen som jeg er helt ny på. Jeg gruer meg ikke faktisk. EHE. Men vi får se hvordan det går. I mellom tiden får dere kose dere med ett bilde av Alex som jeg stjal fra myspace siden hans www.alexanderrybak.com siden jeg er slem.
-blogges;*l1a5bb3c58a5c411c89aa08b202cc4368

Bilder fra oslo og ingenmanns land.168
Mailin på taket på operaen og gliser som faen.157
 Oslo plaza.
154Ett eller annet sted i Oslo.

188Karl-Johan.215 Her er forskjellen altså rett etter oslo bar det rett ut i ingenmanns land altså ulefoss.


201Mailin ruslet alene på en landevei osv.

206Men hester er det nok av ,heldighvis.
-Blogges

It"s to late for you and your white horse.

Hei og hopp! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra pappa og der skjedde det ikke stort. Jo på lørdag gikk jeg meg en tur og mitt i ingen-manns land på ett jorde kom det to rådyr og jeg prøvde og ta bilde av dem. Men jeg hadde ikke sokker på meg bare jogge sko. Og jordet var fult av snø og hull. Jeg prøvde nemlig og gå nærmere men føttene mine sank ned i snøen. Det kaller jeg smerte. Jeg hadde ikke føelse i dem i minst 10 minutter. Så jeg gikk like godt hjem. Synd at det er fem kilometer da. Var rimelig stiv frossen da jeg kom hjem men men. Jeg skal huske sokker til nestegang hvertfall. Btw så fikk jeg ikke skaffet comfort på toget fordi det var stappfullt. Det var så vidt jeg fikk sitte plass så jeg satt over et fransk-norsk kjærestepar. Haha de var søte. De snakket en blanding av fransk og engelsk aww. Jeg kjedet meg ganske mye på toget og i helga har jeg vært innesperret på ulefoss ikke gøy. Men nå stikker jeg skal fikse noen bilder som kanskje kommer i kveld.

-blogges.

Litt mer oppdateringer fra Oslo.

Hejlå idag sto jeg opp i ti tiden og da spiste vi påske- forkost. Det eide. så etterhvert stakk vi til forgner en tur og lot Nick leke seg litt med de andre hundene før vi kjørte videre til grøndland. Jeg syntes det var rimelig forskjellig fra aker og grøndland men slik er det jo. Jeg var rimelig skremt i starten men man vender seg jo til det. Vi gikk rundt der og fant en kafe hvor jeg kjøpte en smoothie. Den eide. Så ravet vi ned på Oslo S og gikk gjennom til Opera huset og det første jeg sier da er "jøss det er mennesker på taket jo!!" Haha sier hvor lite jeg vet. Vi ravet litt rundt der og når vi kom ned ved Karl - Johan var det en mann der som var litt rusa for og si det mildt. Han hoppet og spratt og til slutt hoppet han ned i en fontene. Jeg begynte nesten og le stakkars menneske. Så gikk vi tilbake til grøndland og der var det en annen narkoman som stoppet oss og lurte på om han kunne kjøpe røyk av onkelen min. Det kunne han selfølgelig ikke. Han snakket veldig rart så jeg forsto han ikke. Men nå er jeg rimelig sliten og om en og en halv time skal jeg hive meg på toget tilbake til stygge lille porsgrunn. Bilder kommer på søndag siden jeg skal rett til pappa.
-blogges.

Mailin bigheart Oslo.

Hello dagen min startet med at jeg sto opp i åtte tiden for og gjøre meg klar til toget til asker som ifølge mamma skulle gå kvart på ti. Selv visste jeg at det gikk kvart på ni men mamma hadde snakket med damen som jobbet i narvesen på stasjonen og hun hadde sagt feil til mamma. Jeg visste at jeg hadde rett men man kan aldri stole på internett i følge mamma fordi det er ikke så oppdatert som mennesker. Hun tok feil. Vi kom til stasjonen og ingen tog kom. En mann sjekket bilett automaten for oss og sa at toget mitt ville gå kvart på ellve. Haha der måtte mamma inrømme at jeg hadde rett. Men så satt vi der en time da. Og vi var forbredt på at jeg måtte ta tog - bussen til larvik men plutselig kom toget og jeg hoppet på det. Så klarte jeg og sette meg i stille -vognen uten og merke det ehehehe. Jeg flyttet meg ganske raskt. Jeg satt på toget i to og en halv time uten og ha internett for jeg glemte og gå til komfort avdelingen så orket jeg det ikke når jeg først hadde satt meg. Jeg var fremme i Asker i to tiden og fant onkelen min på stasjonen. Så stakk vi opp til han og samboeren hans og ungene hennes hvor vi spiste muffins og drakk cola. Så etter en halv time eller noe dro vi til Frognerparken i oslo. Vi hadde med hunden demmes Nick som vi slapp løs og lot han hilse på alle hunder han kom over siden han bare er valp. Vi ruslet rundt til vi kom til monolitten hvor samboeren til onkelen insisterte på at jeg skulle ta bilder sammen med de nakne menneske-statuene. EH. Nei. Men jeg tok bilde ved sinna taggen stauen :"D. Bilder kommer på søndag osv. Etterpå dro vi til aker - brygge og det var herlig derrrr. Det er flaut hvor lite jeg vet om Oslo men jeg SKAL bo der når jeg begynner på universitetet osv. Jeg elsker alt ved Oslo og vi så nesten ingen skumle mennesker. Skal en tur ned dit imorgen og og når jeg drar hjem skal jeg fixe komfort avdeling slik at jeg får blogget. Kos dere videre hvor enn dere er : D
-ciao

There's always gonna be another mountain

Hei og hopp idag har jeg stortsett bare gjort husarbeid så nå føler jeg meg ganske ferdig. Mami kom hjem med en stor pizza istad det var namnam det. Hun har også fikset tog-biletter til imorgen men jeg må ta buss til larvik siden togene ikke går fra porsgrunn. Irriterende siden jeg reiser helt alene og det er første gang men jaja. Jeg klarer vel og finne riktig tog regner jeg med. Jeg eier jo litt retnings sans håper jeg da. Når jeg kommer meg ombord på toget skal jeg skaffe komfort biletter slik at jeg kan blogge underveis. Ellers idag skal jeg ikke gjøre annet en og dusje,rydde,og pakke og selfølgelig se påskekrim.
-blogees;*

Cause i can"t live with out you.

Heisann. Idag har jeg og Marte og Vilde og Elisabeth  vært hos Marte og sett på film. Jeg kan ikke huske hva den het men men. Det ble mer snakking for og si det slik men det blir det vell altids når vi møtes x ) Koselig var det iallefall. Men nå er det bekreftet jeg skal til Asker til torsdag. Jeg tar et tidlig tog så jeg er framme i ett tiden. Men det er hellig dager når jeg er der altså alt er stengt men vet noen snille oslo folk om alt er stengt i oslo og?
-blogges.

God morning.

Hellå nå har jeg akkurat stått opp. Sov helt til klokka ellve noe som er ganske ulikt meg for og være ærlig. Idag skal jeg bare slappe av og dra på en film kveld greie hos Marte litt senere sammen med Elisabeth og Vilde hvis hun er hjemme. Forøvrig har min kjære venn Thomas Andre bursdag idag :D   Nettbyen hans er "horseyboy" Så alle burde gratulere han med dagen. Gratulerer med dagen :D:D
-blogges

But somewhere we went wrong.

Heisann nå er det kveld og jeg har skiftet header. Ikke så veldig ulik den forrige egenlig men jeg liker natur bilder. Jeg er heldig og bor like ved ett flott sted som det passer og ta bilder. Akkurat nå kjeder jeg vettet av meg her oppe og ikke kan jeg ha på høy musikk siden da klikker naboene (vi bor i tomanns bolig) Og det er jo forståelig. Men siden jeg kjeder meg tenkte jeg at jeg skulle ta opp et emne nemlig religon. Altså selv er jeg human-etisk og tror vel ikke på noen ting. Jeg har det helt fint sånn jeg. Men andres relgioner respekterer jeg fult og helt bare personen ikke prøver og få meg med i den. Altså jeg lurer på hva du mener om relgion hva du tror på osv. Jeg er ikke døpt og jeg skal heller ikke konfimere meg siden det ikke betyr noe og jeg gidder ikke bruke fritiden min på ting som ikke betyr noe. De fleste jeg kjenner skal konfimeres,men det er demmes valg. Men noe jeg ikke kan fordra er folk som kommer opp i trynet mitt og sier "Snart kommer djevelen og tar deg siden du ikke tror på gud MOHAHAHAHAHHAAHAA" jeg blir litt sånn små - iriitert av det. Altså det har skjedd ganske mange ganger. Folk har sagt at jesus kommer og henter alle kristne blablbla så skal vi ikke - kristne bli igjen og stå i flammer for alltid. Jeg ler. Det er ikke sånn kjempe sannsynelig. Men noen trenger tydelighvis litt spenning. Altså det jeg lurer på er hva er din relgion og hva tror du på?
-blogges.

we where both young when i first saw you.

Heisann idag føler jeg meg ikke særlig bra. Har ingen energi enda der er ferie. Men jeg er fornøyd jeg. Det er deilig og ligge i senga og late seg og drømme seg bort og høre på deilig musikk. Vi fikk besøk av onkelen min og samboeren hans for noen timer senere og de har skaffet seg en nydelig hund :  D. Jeg vil foresten takke for kommenaterene på det forrige innlegget mitt. Jeg håper at mobbere leser det og forstår at de ødlegger personer med og mobbe.
Men nå skal jeg fortsette med og kose meg :- D
-blogges.

wonderful.

Heisann mennesker nå er det altså ferie. Det er digg og helt herlig. Idag var det altså min siste dag på H.U.S Jeg kommer til og savne mange av dere så det er sagt. Vi hadde kokke-kamp men vi vant ikke men samma det. I ferien skal jeg bare slappe av og til oslo kanskje men det tror jeg jeg har nevnt før. Men uansett vi
-blogges.

I"am walking on shunshine.

Heisann idag var jeg på skolen hvor min kjære gymlæerer hadde bestemt seg for og pine meg helt til det siste siden det var mine siste gym-timer på den skolen. Vi skulle nemlig gateorientere. Noe jeg ikke liker er nettop og jogge rundt med kart i hånda på steder jeg ikke hvet hvor er. Jeg gikk faktisk på orientering en gang i tiden. Men det var en gang i tiden. Jeg var på lag med stian A og Mari R og kristoffer. Vi kom til toppen av brattås men så måtte vi gå ned igjen fordi vi hadde somlet så. HAHA. Resten av skoledagen brukte vi tiden på og se en film om "bloody sunday" Som lærern vår hadde tatt opp. Egentlig grusomt kjedelig. Men idag skal jeg ikke mer en og lage bordkort til kokke kampen imorgen. Tviler på at de blir noe fine siden jeg ikke er særlig kreativ av meg når det gjelder slike ting.
-blogges.

You make me crazier.

Hei. Idag var jeg på skolen og ja ikke mer en det egentlig. Jo vi snakket om svangerskap i naturfagen da. De fleste syntes det var interesant untatt meg. Det er fordi jeg vet alt læreren sier så jeg vil helst slippe og høre så mye siden jeg vet det meste. Ikke spør meg hvordan men jeg har foreldre osv. Idag skal jeg bare gå en tur antagelighvis ikke mer.
-blogges.

hits