mars 2013

come on skinny love.

hatt en himla bra helg, vilde var her og vi har kost oss masse. På lørdag dro vi først på vorsj med gjengen vår og koste oss masse der, før vi senere dro ut sammen helge gjengen. Hele kvelden ble en miks av masse dansing, alkohol og karaokesynging, og klokka 3 ramla vi alle sammen heim, jeg var full på livet og glad for at jeg kjenner så fine mennesker.
 

 

helg.

I dag dro jeg inn til Oslo i 11-tiden for å drikke kakao med fine Kamilla på vår faste Wayne's coffee på Bislett. Det var megakoselig som vanlig, og etter det dro vi ned til Oslo S for å være med på et minitreff. Det var også ganske så fint, var noen mennesker jeg ikke hadde sett på en stund, og det var kjekt å hilse på. Ble ikke så lenge da jeg hadde avtalt å møte Abdi.

Vi ruslet rundt halve oslo, men det var fint og varmt vær, så det var skikkelig koselig og jeg fikk sykt vårfølelse. Også spiste vi is, årets første!

Abdi fikk seg en ny venn da, hahah. Sånn er det i Oslo, randome folk som kommer bort konstant. 

 

 

a quiet weekend.

Hei! Nå er endelig en stressende uke på skolen over. Har hatt matteprøve og naturfagsprøve denne uken her, og det innebar ganske mye pugging for min del, så nå har jeg akkurat kost meg med sushi og frukt som belønning. Denne helgen skal jeg faktisk ingenting, ganske rart å tenke på, for de siste månedene har det som regel vært noe hver eneste helg, men det forundrer meg ikke om det dukker noe opp sporadisk uansett, er ganske typisk. 

hits