mars 2011

happyface.

Ja, i går var jeg da i Gjøvik sammen med mamma og pappa! Vi dro sånn i ti - tiden, og var fremme rundt tre så det tok laaang tid å kjøre dit , kjære vene. Men jeg oppdaget i hvertfall at Norge har fin natur da, lolol. Vel, Gjøvik var ikke den mest spennende plassen på jord, men det var ok fint der. Og det er ett ganske bra musikk - miljø i tillegg. Og jeg får drive med sang, dans, og drama i ett år!11! Skal gå musikal - linja der og den høres kjempebra ut! Hørte noen av de som går der synge, og de var utrolig_ flinke! Var litt skummelt i møtet, det varte nesten to timer også måtte jeg i ett rom med sanglæreren der å synge, men det gikk fint! Så nå er det bestemt at jeg flytter til Gjøvik i august! Helt sjukt, så jeg får bare hoppe i det.

- Mailin.

so good to me.

 

'cause u had a bad day.

Min mandag var rimelig slitsom med to prøver, nå skal jeg spille, også trene også skal jeg skype med verdens fineste. hei. hade.

 

Hvordan var din mandag?

åh.

jeg har hatt ett jævlig mareritt i natt. det var ikke særlig å våkne opp til. glad det bare var en drøm. jeg pugget vel for mye naturfag og fransk i går , så jeg våknet opp med hodepine også. herlig. <3. Nå spiser jeg grønnsaker og rundstykker til frokost, særeste frokosten jeg har sett noen gang, lover.


 

verdens beste.

8mnd.  du er alt.  ♥

 

destiny

hei, jeg sang på konsert i dag, det gikk flotters, i hvertfall nesten, hurra.  folkehøgskolen mailet meg og sa de hadde gjort en feil. siden jeg er under 18 så har jeg nødt til å komme til ett intervju , og jeg liker ikke slikt, men må man så må man.  Mamma var i hvertfall positiv til det, hurra.  Jeg er litt gretten nå, man må jo kunne lese søknadene til folk ordentlig hvor jeg oppgav fødselsdatoen min ORDENTLIG, men det kan jo skje den beste , kryss fingrene for meg, hhehehehei.

 

shocked

I dag hadde vi franskprøve og sånn. Men jeg ble tatt ut på gangen fordi fransklæreren min absolutt skulle snakke med meg. Nå tenkte jeg at jeg hadde gjort noe alvorlig  gærn't, men hun ville faktisk si unnskyld for at hun hadde misforstått meg og ville hjelpe meg siden jeg sliter så i fransk. Så nå er hun offisielt min yndlingslærer på denne jord, og jeg skal så eie i fransk fra med nå. Eller prøve i hvertfall, ehhe.

vår

ok, nå må alle være glade ,  det er vår og sånt. Eller ikke, siden jeg har fransk etterpå. Jeg er lei av designet mitt, æsj. kan noen hjelpe meg så jeg ikke fucker det opp? )  :  Eller, jeg får vel gjøre det da. Skolesituasjonen min, og fremtiden.

Yep. Here it comes. Det kan sikkert bli alarmerende langt så det er opp til dere om det er verdt tiden deres. Dette er da om hvordan jeg gjorde det på skolen før, hvordan det er nå, og hva jeg skal gjøre videre.

Når jeg var liten og gikk i barnehagen var jeg veldig interessert i bøker. Vær dag så leste mamma for meg, og da jeg var fire år begynte jeg å lese selv. Ikke tykke bøker såklart, men små med store bokstaver. Husker i hvertfall at jeg likte å brife med at jeg klarte det, haha! Lesingen min ble bedre og bedre, og i første klasse lå jeg langt over gjennomsnittet der. Jeg var også god i å skrive, men skriften min derimot, den så virkelig ikke bra ut. Skikkelig stygg var den vel egentlig, og den er ikke spesielt fin i dag heller. I siste halvdel av andre klasse så flyttet vi, til Herøya. På skolen her gikk det greit i starten , jeg elsket å skrive historier, og det fikk jeg masse skryt for, Da jeg ble mobbet fra omtrent tredje klasse så begynte jeg å falle ut av undervisningen. Jeg gidder ikke gå så mye inn på akkurat mobbingen, det har jeg skrevet om , og gjemt langt bak i bloggen, og det er ett kapittel jeg anser meg som ferdig med, og har kommet helt fullstendig over, noe jeg også er ganske stolt over at jeg har klart. Men dette gjorde at jeg presterte dårligere på skolen, Matte begynte jeg å falle helt ut av. Det var ett fag som aldri har kommet naturlig for meg, og når jeg ikke klarte å konsentrere meg om det så kom jeg ikke videre. Man kan i dag si at jeg omtrent har mattekunnskaper om en 7- 8 ende klassing. I sjette eller sjuendeklasse så tok jeg i hvertfall igjen på mobberene ved å skrive  en fire siders lang fortelling om hvordan de falt av hester på en gård som jeg skulle eie om ti år. Læreren min elsket den.  I siste halvåret av sjuende fikk jeg også ekstra undervisning i matte av en lærer, hun skjønte at her måtte det gjøres noe! Det hjalp, og i en alder av 12 så klarte jeg å dele. Her stoppet det egentlig ganske opp, og jeg lærte ikke mer i matte før jeg begynte på den internasjonale skolen.

 Når ungdomskolen omsider kom var jeg lykkelig. Endelig så skulle alt bli bedre. Det ble det ikke i starten, nå var jo mobbingen over, men tilbake satt jeg med en helvetes dårlig selvtillit, og trodde at omtrent alle på skolen ønsket meg død. Man kan kort si at jeg var rimelig deprimert det året. Det eneste jeg tenkte på når jeg var på skolen var at når jeg kom hjem skulle jeg spille sims, Det sier jo litt? Jeg gjorde skjeldent lekser, men alikevel så fikk jeg greie karakterer. De var ikke superbra, men jeg hadde jo fem i engelsk, og fire i norsk. I niende ble det derimot bedre, Selvtilliten min steg noen hakk, jeg turte å bevege meg ut i kantinen. Gjennom nesten hele året hadde jeg sittet i gangen, krøket sammen som en ball. Jeg var redd noen skulle si noe stygt til meg så jeg turte ikke spise. Sommeren før niende tok jeg også av reguleringen min, og det ble vendepunktet. Endelig følte jeg meg pen! Jeg turte å si meningene mine, ( selv om det noenganger endte med å få omtrent hele klassen i mot meg ) Så skulle jeg være meg selv!  Selv om den biten ble bedre så sank jeg bare mer og mer i matte, Jeg fikk også ekstra undervisning av kontaktkt læreren min. Det ...hjalp vel ikke mye. Jeg skjønte rett og slett ikke hva som lå bak alt sammen siden jeg ikke hadde lært det på barneskolen. I slutten av niende begynte jeg på ist. Det gjorde meg vel til den jeg er i dag. Her var det superflinke lærere, klassen var ok, og matten gikk greit. Ved ett mirakel gikk jeg ut med 3 på vitnemålet mitt fra tiendeklasse. Jeg savner mattelæreren min derfra noe fryktelig.

Så var det videregående. Etter noen uker her så gikk jeg til rådgiveren. Jeg måtte få tak i matteproblemene mine og det fort. Joda, han skulle fikse det her, det skulle bli tilrettelagt på måten jeg og mamma ville ha det. Det skjedde ingenting før sent på høsten. I mellomtiden fikk jeg stygge kommentarer av kontaktlæreren min. Matte, det kunne jeg nemlig ikke klare! Det ville hun fjerne fra timeplanen min, ( som da hadde ført til at jeg ikke hadde fått vitnemål, lol)  Men nei, det skulle jeg ha. Jeg har strøket på vær bidige prøve jeg har hatt i matematikk. Uansett hvor hardt jeg prøver liksom.  Og jeg har ikke skulket en eneste time.  I desember så fikk jeg plutselig telefon fra rådgiveren om at jeg skulle bli testet for dyskalkuli. Dette er da som dysleksi, som er lese og skrivevansker, bare det er tall det gjelder.  Jeg hadde i midlertidlig ikke dette. Jeg hadde møte med en dame fra ppt- tjenesten og hun gav meg en lese og skrivetest ennå det ikke var det som var problemet. Men det var nok for å utelukke at det ikke hadde noe med matematikken å gjøre. Jeg hadde ikke dyskalkuli. Hun mente jeg hadde en vanske med å følge rekkefølgen i matte, tror det het kronologisk - lære vanske i matematikk. Mamma protestere mot dette. Jeg kunne ikke bare få en sånn vanske kastet på meg etter en test? Vi ble enige om å møte hun dama igjen etter jula. Det skjedde ikke, hun skulle ta kontakt noe hun ikke gjorde så vi gav opp. Jeg seilte gjennom skoledagene uten noe som helst form uten motivasjon, jeg fikk jo ikke til noe. Og det gjør jeg fortsatt ikke, jeg hater å gå her!  jeg husker i hvertfall en positiv kommentar fra norsklæreren min om at jeg burde bli forfatter. Det tente ett slags håp i meg, for jeg er faktisk god til noe. Teorietiske ting er jeg ikke så flink i ,  men når det kommer til kreativitet er det ikke måte på hva jeg kan gjøre! Det som er så fint med verden, alle er jo forskjellige. Men nå går jeg jo allmen hvor det for det meste er teori. Jeg liker formgiving, eller likte det helt til kontaktlæreren min der startet å plukke på meg. Og det gjorde hun kun fordi mamma kjeftet på henne, fordi hun syntes det var nedverdigende å si til en elev at hun ikke klarte å fullføre videregående! Læreren har klart å gjøre livet mitt ganske ille, men i det siste har det faktisk vært litt bedre, for jeg har tatt igjen. Jeg fikk en ener på en maske, og hun skrev omtrent bare positivt om den . Og jeg fikk EN.  " Fint at du har gjort en personlig maske, noen tekniske svakheter "  var kommentaren. Jeg burde da fått mer en en?

Men for ikke lenge siden fikk jeg en ide. Hva om jeg kunne gjøre noe ett år som var morsomt, som jeg var flink i?  Folkehøyskole var tingen for meg! Jeg søkte på mange fikk avslag på de, men så fikk jeg ett positivt svar fra en jeg har drømt om siden jeg var fjorten! Jeg ble så glad, endelig ordner det seg. Til tross for at jeg er under 18, så gjorde de ett untak.  Jeg skal da, mest sannsynlig studere vokal, eller sang. Denne skolen heter Viken, og ligger i Gjøvik ca 2 timer i fra Oslo. Jeg regner med at jeg sier ja til plassen, og gleder meg vel allerede egentlig. Det er ganske flott å få gjøre noe man elsker, å bli bedre i det.

Jeg har også sterke konsentrasjonsvansker som gjør at jeg ikke klarer å holde på med ting jeg ikke er interessert i lenge om gangen. Det er rimelig slitsomt, for da sliter jeg med å lære, men så lenge det er noe som jeg brenner for så går det bra.

Etter dette året må jeg regne med å måtte gå videregående. Uten vgs så har man ikke så mange muligheter i verden. Men jeg lurer på om jeg skal ta hele vgs som privatist, jeg orker ikke det å sitte i ett klasserom å bare få dårlige tilbakemeldinger hele tiden. Jeg får heller ta ett tak i meg selv og studere hjemme, ta eksamen og bare bli ferdig med det. Etter det så vil jeg inn på Norges kreative fagskole og studere foto, eller norges musikkhøgskole. Ellers så har jeg litt lyst til å jobbe med interiør, å være produktsjef for en interiørbutikk , kanskje. Men det er ennå lenge til jeg må bestemme meg for hva jeg skal bli, det kan fort endre seg , jeg er jo bare snart 17. Jeg slutter ikke å tro på meg selv, fordi når jeg bestemmer meg for noe jeg vil, så klarer jeg det!

Dette ble langt, men det var utrolig greit å få klort det ned på bloggen!

// Ib diplomaet mitt.mandag og slikt

I dag våknet jeg tidlig til tross for at jeg hadde fri.  Så...plagde jeg Marte, sendte meldinger til hun kom seg opp av sengen og slikt. Snill jeg er. Så gikk vi på butikken og kjøpte NEI IKKE GODTERI : @@@.  Vi er sunne mennesker nå.  Så vi kjøpte nøtter, og melon og jordbær. Også så vi på gossip girl , og senere dro vi på elixia. Løp i 40 minutter på tredemølla, og 20 minutter på sykkel. Nå er jeg rimelig ferdig egentlig. MEN, vil dere at jeg skal skrive ett detaljert innlegg om hva jeg skal til høsten og slikt, og hvorfor?  Jeg gjør det sikkert en eller annen gang, men ja, tell me.

 

sometimes love comes around

jeg har hatt det insane fint i helgen, hos min superfine gutt.  også har jeg fri i morgen da, det er jo ganske kjekt. også syntes jeg sommeren kan komme nå. ÅH HERREGUD. JEG LESTE MAILEN MIN. JEG HAR KOMMET INN PÅ FOLKEHØYSKOLE. I GJØVIK.  OMGOMGOMGOMG. DANSE.

 

 

fredag, yo.

Hei, det er fredag , kult.  I dag skal jeg trene, og loke i byen , fin fredag i grunn. Heh.

 

murvegg

er det jeg ser hvis jeg ser rett frem.  jeg har matte etterpå.  åh.  jeg hater torsdager. åh.flurrrgurr.

Jeg har ikke skrevet på noen dager. Jeg orket ikke og det skjer ikke så mye interessant i livet mitt for tiden på en måte.  Dagene består av skole, det eneste spennende er at vi lager animasjonsfilm i formgivinga , det er kult. Fritiden tilbringes mye på treningsenteret,  det er deilig! Elsker å bli sliten etter trening.  Å herreeegud , hverdager suger det er jo så rutine joooo.  OG , jeg savner kjæresten min da, men jeg skal til han til helgen, oooooog det ser jeg frem til, heh. hade, nå skal jeg være barnevakt.


 

night

Chris Medina -  What are words.

 

det er søndag.

Det er søndag.  Av typen,  " det skjer ikke noe i dag - søndag. "   Slike kjedelige søndager med andre ord. Det er den søndagen hvor du sitter og spiser resten av godteriet ditt fra i går, siden du kjøpte så altfor mye. Det er den søndagen hvor du må levere en norsk - oppgave du ikke har startet på engang. ( shit! )  Det er den søndagen som du sitter og sukker over , siden det er skole i morgen, og du har ikke det grann lyst. Det er søndag, og den er hva du gjør det til.
du er ganske fantastisk.

Kjæresten min. <3.

tidenes telefon-flause.

yep. I dag skjedde det noe skikkelig flaut! I formgivingen så ringte noen meg med ett nummer som så ut som en selger. Jeg tenkte jo at NÅ skulle jeg virke rar, så jeg tok telefonen og " HEI DU HAR KOMMET TIL MAILIN SOM ER FØDT I 1994, HVA KAN JEG HJELPE DEG MED? > : )))) "  . Det ble liksom totalt stille i den andre enden, også sa personen hvem den var. Det var nemlig en viktig person da jeg har søkt på folkehøyskole til nesteår, og hun lurte på noe angående søknaden min.  Jeg fikk jo  det  "  wtf"? trynet i tillegg så alle satt å lo. Skikkelig, skikkelig typisk meg ): Men tror jeg fikk samlet meg og snakket nogenlunde voksent til gjengjeld da. ehehe.

- Mailin

everybody are talking in words i don't understand

lei ok.  snart helg. Hehe, hold motet oppe liksom.

onsdag ja

Lang dag. Skjedde lite på skolen, husker nesten ingenting. Så kjedelig var det altså. Men etter skolen dro jeg og Marte på trening. Var kjempedigg, men samtidig skikkelig slit! En time styrke og en time sykling i gruppe. Pusha meg selv ganske så mye så det er jo bra. Så stakk vi til Marte og så på gossip girl, og nå vurderer jeg å legge meg snart siden jeg er ganske så utslitt. Ellers så savner jeg sommeren så sjukt mye. Nå er alt bare vått ute , og det er ikke noe særlig.

// tatt av meg.

tirsdaggggggg

mao.

Jeg har skolen helt opp i halsen. Jeg er så leeeeeeeeeeeeeei :c Men hey ,  det er liksom seks uker til påskeferien. Det ekke så lenge egentlig. jeg har naturfagsprøve og matteprøve neste uke, auuuffhhsss .

 

 

 

fineste helgen.På lørdag
så kom verdens fineste kjæreste til meg, endelig. Vi var på Ulefoss, som Even mener er gokk, men nesj, det er bare landet, lover. Pus hadde med seg bamse og sjokolade til meg, herregud så søtt, jeg er verdens heldigste. Han er verdens fineste, jeg er så forelsket at jeg nesten dør , hihiihihihihihihihfniiis.   Just so you know it. Jeg var sjuk og hadde lilla skjerf på meg hele tiden.


han har hele mitt hjerte .


hei.

Jeg har vært død siden onsdagen. Det eneste jeg har gjort er å sitte rett opp og ned, og sett på Gossip girl. Denne forkjølesen er sterk, men hello, jeg er så much sterkere. Men jeg skulle ikke trent i tre timer på onsdagen når jeg egentlig kjente på kroppen at jeg burde ta det med ro. Det er jo ille når butikkdama bare "er du forskjøla du, lillevenn?"

Så ja, you get it. Nå har jeg våknet halveis til live igjen. Jeg kjeder meg, men jeg orker liksom ikke å gjøre så mye med det.   I morgen kommer min fine gutt hit, så planen er å legge seg tidlig å bli enda bedre til i morgen , jah .

[ dette er forøvrig mine venner i kampen mot forkjøelsen. <33333]

- Mailin

the only exception

jeg sitter her jeg da. Har engelsk og ingenting å gjøre så det er jo fint. Ikke at jeg klager, haha.  I dag skal jeg på sang og etter det på trening. Skal danse afro - dance i dag , og det blir sikkert ganske så spennende. I tilegg så slutter jeg en time tidligere i dag, og derfor liker jeg tirsdager!  Ellers så følger jeg skikkelig med på VM og er helt i hundre vær eneste gang det er noe nytt på den fronten. FInt at mine fine klasse-kamerater bare  " CARE "  i  fjeset mitt vær gang ):

 

//vg.no

- Mailin

 

 

 

hits