mars 2010

Hei,April snarr.

JEG SKAL GIFTE MEG!!!!! ok april snarr lol. Jeg vet dere gikk på den altså!  i går var jeg hos Marte og vi så på forest Gump og spiste noe greier. Jeg elsket filmen og det var tredje gangen jeg så den. Den er jo så _utrolig nydelig!

Virkelig en av mine favoritt  filmer gjennom tidene,anbefaler den virkelig!

"Life is a box of chocolate,u knewer know what u gonna get"

-Mailin

Grey day.

Hei. i dag våknet jeg sent, Jeg la meg sent så det har vel noe med det og gjøre tror jeg. Det regner ute og det irriterer meg ganske så mye og jeg vurderer og sende vær gudene en melding og si at hvis ikke de tar vekk regnet så er det synd for dem eller noe. I dag skal jeg til Marte i 4 tiden og vi skal se en film og etter det skal jeg sitte barnevakt til i morgen. 

HEY,GIVE ME SUN PLZ.

) :

-Mailin.

Wanna be stuck in the moment with you.

Oasis - Wonderwall.

-Mailin.

with the fear of loosing what you've just given up ..

Hei. i dag våknet jeg forbanna tidlig,noe som irriterte meg så sykt siden jeg sovnet halv seks eller noe sånt. Klokka 1 stakk jeg til Marte og vi så "Marley and me" En kjempe søt film som jeg virkelig vil anbefale altså! Og etter det gikk vi lang tur helt til heistad...og tilbake igjen hahah. Jeg gikk uten jakke,smart som jeg er også frøys jeg så sykt på hendene! Og de er fortsatt kalde errrr.   Så nå drikker jeg Te og jeg tror jeg har blitt teogholiker eller noe sånt hahah.

-Mailin.

Hei fin sang...

..jeg har vondt i magen,stakkars meg jeg tror jeg drakk for mye Te.  eheheh.
Hadet.

   
Colbie Caillat - Little things.

-Mailin.

Hei bra dag.

Hall0. i dag startet jeg dagen med og være med Nathalie som fant det spennende og rasere rommet mitt og gjesterommet. Da fikk jeg selvfølgelig mye og rydde opp. Etterhvert dro Nathalie og mamma kjørte meg til byen. Jeg skulle nemlig møte en god venn som jeg ikke hadde sett på 8 år,omg.  Men det var supergøy og møte han igjen og vi bablet om alt mulig rart også så vi "Alice in wonderland" det er en kjempe bra film som dere burde se! Kinda morsom også. Nå sitter jeg her kvalm av påske egg jeg ikke burde spist. Men hey jeg er glad så jeg bryr meg egentlig ikke y0.
 
Mia Rose - Husband to be.

-Mailin.

hei

jeg får ikke sove. hade
r0lFa - my pearl.

Besøk av min lille niese.

Hei. i dag var jeg flink pike og støvsugde hos pappa og da fikk jeg penger!! omg jeg er flink. Nathalie er på besøk akkurat nå og vi har moret oss med og ta noen spektakulære morsomme bilder med weben. I dag skal jeg ikke så myebare være med Nathalie og kanskje ut en liten tur i kveld. 
Som dere ser er dessverre er vi ikke normale i denne familien...
-Mailin.

Nytt hår heiDa har jeg kommet hjem fra frisøren og ser cirka sånn her ut. Selv om det ikke er så kort som det ser ut som. Frisøren var btw en norgesmester sin sønn og han var btw veldig kjekk heheheheheheh. Jeg ble ganske så fornøyd egentlig. Nå skal jeg spise masse godteri og jeg oppfordrer herved alle til og gjøre det samme.

-Mailim

Dagens MSN samtale.

mailin sier:

Nå er det good times Karro,rybak med lite klær  :D

Karoline sier:

Ja. Håhå, det liker vi.  ( :

mailin sier:

ja :DHAHAHAHHA :D

Easter break!

Hei. nå er det endelig påske,så herlig! Skal så mye morsomt! Dagen i dag var ok,spilte basket i gymmen jeg elsker det,seriøst. Også ryddet vi litt osv. Fikk karakterene mine de var bedre en forrige gang og jeg "passed" i alle fag! Nå sitter jeg hos pappa og har akkurat spist litt for mye godteri (som jeg lovet megselv og ikke gjøre )  I morgen skal jeg klippe meg,det blir litt deilig siden jeg kun klipper meg en gang i året. Har ikke planer om og klippe meg kort men og ta og fikse panneluggen og tuppene i hvertfall.

-Mailin.

Sick and tired of all kinda things.

Hei. I dag var jeg meget trøtt. Jeg gjorde ikke fransk leksene i går og når vi kom på skolen stresset jeg som faen for og få gjort de. Læreren var selfølgelig ikke her i dag så null stress for nothing. Men vi så en spansk film i stedet den var litt søt. Nå er det bare i morgen så er det påååske! Guri som jeg gleder meg..

-Mailin.

Opptaks prøven osv.

Hellå da har jeg kommet hjem og jeg må si det gikk mye bedre en forventet! Teori delen var forholdsvis lett siden jeg har lest noter i tre år og det var bare det mest basic. Etter det så fant jeg en liste om når jeg skulle begynne og varme opp på hvilket rom og når jeg skulle i ilden. Siden det var en time til og jeg var fette nervøs satt jeg meg i ett hjørne med musikk og fordypte meg i mine egne tanker. Så varmet jeg opp og når jeg kom inn til de tre dommerne så sa jeg:
"Hei,jeg skal spille klarinett og synge" Så sa dommer'n  "så fint,men du skal vel ikke gjøre begge deler samtidig?":O
For de som ikke vet det er en klarinett ett slags fløyte lignende instrument hehe.  Det gikk bra,og jeg håper dette går den rette veien.  Nå skal jeg snart på ridning og jeg tror vi skal ri tur så det blir herlig.

Dagens sitat "kan jeg liksom....gå hjem nå?"  "Ja nå kan du gå hjem,liksom!"  Mailin og dommeren etter opptaks prøven. Jeg har en egen evne til og si merkelige ting,haha.

-Mailin.

Konsert osv.

God kveld i stugå. I dag klarte jeg faktisk og komme meg opp i god tid før skolen. Skolen var grei untatt det at jeg grudde meg så inne i helvete til konserten og etter skolen var det og beine hjem og kjøre til rådhuset. Av en eller annen grunn prøvde jeg og hoppe over et blomster bed som det selfølgelig var masse snø i og jeg hadde ikke sokker i skoene mine så da kan du tenke deg åssen det gikk. Smartiee.  Øvinga gikk greit også etter det plagde jeg noen randoms i garderoben hvor vi satt og trallet en time. Så var endelig tiden for og gå på scenen og jeg må si det gikk bra,untatt at jeg gliste som en idiot. Det så rett og slett ut som jeg trodde jeg eide hele scenen,mens inne i meg døde jeg av nervøsitet selv om jeg klarte og holde nervene under kontroll sånn nogen lunde. Men var min beste oppdreden så langt så jeg er fornøyd. Alle var forresten meget flinke!  Nå gjenstår det bare opptaks prøven imorgen,for håpe det vil gå bra!

-Mailin.

For en morgen.

Hei. I dag våknet jeg av telefonen min ringte.

Mailin: "Hallo?"
Marte: "Hei,hvor er du henne?"
Mailin:"Sover vel,hvor i helvete ellers?"
Marte:"Errrm...klokka er ti på halv ni..."
Mailin: "Nei,det er den ikke"
Marte:"Jo."
Mailin: "NEI".
Marte:"Såeeh..skal jeg bare gå på skolen da eller?"
Mailin:" Nei,for helvete jeg kommer!"

Så kastet jeg meg ut av sengen og forklaringen var at klokken på mobilen min ikke virket,datoen var tydelighvis 23 januar 2007,ikke spør meg åssen det skjedde. Vi kom på en utrolig måte bare 5 min for sent! takk gud for snille bestevenner som ikke blir sure for sånne ting. Hadde lyst og bare ligge i sengen min men tror ikke mamma hadde blitt glad for det. Så siden jeg var så jævlig trøtt forsto jeg ingenting i dag og gikk rundt som en vandrene zoombie. Jeg har også oppdaget en mystisk kul på halsen min og siden jeg er overbevist om at jeg kommer til og dø av den skal mamma bestille time hos legen. Nå burde jeg øve til opptaks prøven men jeg vet ikke om jeg orker. Jo det gjør jeg. Omg jeg har konsert imorgen. Oj.

-Mailin.

P.s I love you.

Hei. I dag har jeg sittet barnevakt og vært med Marte og Vilde og sett P.s i love you. Den var så søt! Jeg fant ut at vi skal gifte oss også derfor få mannen til og skrive masse brev til oss og deretter drepe han. Veldig kult ehehe. Har masse fransk til imorgen men spørsmålet er bare om jeg orker og gjøre det.

-Mailin

Try to loose my faith in you.


Elin Gaustad - Confessional song.

-Mailin

Jeg....

  • Har gnage sår på beina.
  • Har brukt altfor,og da mener jeg altfor mye penger i dag.
  • Har kjøpt meg to par sko.
  • Er kald.
  • Har en kjempe stor hemmelighet som jeg ikke kan røpe før om noen månder antagelighvis.
  • Skal på opptaks prøve til onsdag,omg.
  • Skal ha konsert på tirsdag,pell dere til rådhuset og se på.
  • Begynner og bli syk,faenfaenfaen.
  • Savner deg så utrolig mye.

-Mailin

Spring magic.

Godkveld. Idag var skolen kjedelig og dagen var lang. I sciencen så vi på enn dokumentar om en dame som døde av lunge kreft. Ganske grusomt. Så etter skolen dro jeg til Anette og spiste middag med henne og ungene som nå sover søtt. Må si det er ganske behagelig og være barnevakt om kveldene du.

-Mailin.

It's been a hard day.

Hei. I dag har jeg følt meg redusert som bare det. Læreren klagde på at jeg var så søvning selv om jeg neket for det. Jeg fikk tilbake karakteren på det store prosjektet ble en 3er. Læreren elsket det men jeg hadde glemt så mye om "areas of interaction" (Sånn greier som må være med siden jeg går IB )  men fikk positive tilbake meldinger i hvertfall. Marte har vært snill og brent cd komp til meg som jeg skal ha med på sangen. Veldig greit når man har snille bestevenner.

-Mailin

Nothing can make me stay.

Hei. I dag var jeg oss tannlegen for siste gang siden han skulle sjekke at det så bra ut etter reguleringa og det gjorde det,enda det er nesten to år siden jeg tok av. Deilig og være ferdig med det i hvertfall. Så dro jeg til stallen også rei jeg Kine,hu var flink i dag ponni'n min.  Nå vurderer jeg og kaste meg i dusjen og ta fatt på de særdeles herlige leksene mine.

-Mailin

Tirsdag.

Hei. I dag har jeg vært på en sånn gruppe øvelse på kulturskolen. Når jeg skulle ta bussen hjem var buss sjåføren en av de sjeldne,du vet den typen som er i godt humør?  Jeg liker koselige buss sjåfører. Så jogget jeg,i shorts ikke veldig smart men jeg trenger og løpe i noe løst ellers så blir jeg liksom så "tung" i kroppen på en måte. Nå er jeg sliten hehehehehe.

-Mailin.

Monday night.

Godkveld i stugå. I dag har jeg vært en meget flink pike. Jeg har bråket i timen,noe jeg aldri gjør tror jeg. Jeg har faktisk gjort noe i teknologien. Jeg har faen meg øvet tre timer på klarinetten og sangen og jeg har spist godteri. I morgen må jeg kunne politi mester bastian utenat og det greier jeg ikke,da jeg suger på og kunne noter utenat.  Men jeg er i mye bedre humør,hurra for meg.

-Mailin.

My world is falling apart.

Akkurat nå går alt til helvete. Jeg orker bare ikke skrive hvorfor. La oss si at ting ikke ble slik de skulle. Jeg har masse lekser som jeg ikke orker og gjøre i tilegg,så jeg tror jeg skal gni hele greia inn med og sitte oppe til 3 i natt og sutre. Sorry hvis jeg klager men dette er min blogg,og mine tanker.
Sometimes do you have to cry it all out,and look forward in your life.

Æsj jeg føler meg helt emo.  Haha.

-Mailin

Can i talk u down?

God ettermiddag. I dag har jeg spist alt for mye godteri på engang,vært kvalm gått to ganger forbi en stall siden jeg savnet lukten av hest,vært med Michelle som jeg har savnet altfor mye,plaget folk,spist laks og gått 5 og en halv kilometer. Nå savner jeg Michelle,jeg vil ha henne tilbake og jeg savner og ha en stabil internett tilkobling. Og jeg liker ikke at jeg må sitte her hele forbanna lørdags kvelden.

-Mailin

Stuck at the country site.Fordi bildet er av elendig kvalitet siden det var fuktig på badet yo.

Godkveld. I dag var skolen kjedelig og dagen lang. Jeg gikk 5 kilometer i dag,wow! Siden vi måtte gå rundt gunnkleiv fjorden i gymmen. Helt greit egentlig selv om bena mine verket som faen etterpå. Jeg er nå stuck hos pappa og har hacket meg inn på mitt "faste" ustabile nettverk. Skal jogge,ete meg fet,og lese i helgen.


God helg!

-Mailin.

Thursday.

Godkveld. I dag så var skolen teit brannalarmen gikk selfølgelig i friminuttet så alle ble stående litt sånn irriterte og kalde ute en lang stund. På sangen øvde jeg  på "Heaven" som jeg skal synge på opptaks prøven til vgs også dro jeg på trening med Marte og vi diskuterte pedofile,drittunger og våre barneskole år. Veldig koselig. Imorgen skal jeg til pappa og hvis jeg er heldig får jeg hacket meg inn på en nabo's nettverk.

-Mailin

This is the right ting to do.

Hei. I dag var skolen grei sånn egentlig. Etter den dro jeg og Marte i stallen og jeg fikk ri Kine,noe jeg nesten aldri får siden ridelæreren min har en forskjærlighet for hester som kan dressur,noe lille Kine ikke kan så godt. Men moro var det selv om jeg nesten falt av når vi galopperte uten stigbøyler og hun nekta og stoppe! Men fikk redda meg i siste liten. Når jeg kom hjem var det et par veninner av mamma her som gav meg penger,boller og lefser og sjokoladre. Enten så har de vært for mye ute i dag ellers så tror de at jeg har bursdag eller at jeg trengs og fetes opp eller noe. Vi diskuterte også englandsturen siden jeg muligens flytter til Oxford til høsten,noe jeg har nevnt tidligere. Og jeg fikk komplimenter som "omg du gjøøøør meg sååå stolt,ikke skuff meg,og du er den tøffeste i verden som tør sånt!"  Hahah jeg døde. Også kom kjæresten til den ene og mente jeg bare pratet tull,altså en helt randoms. Kjenner jeg ble litt irritert så jeg stakk opp. Og nå sitter de nede og diskuterer om jeg prater tull eller ikke.

-Mailin.

Running over the hills.

Godkveld. i dag har jeg bare vært på skolen som sugde,men var egentlig grei,vært på klarinetten og funnet ut at jeg seriøst må øve mer en jeg gjør,og vært hos Marte og jobbet på en matte presentasjon som vi skal ha imorgen,også sittet på chatroulette og sett noen syke jævler. HEHEHEH.


-Mailin.

Spring is near.

Goddag. i dag hadde vi noe sånn musikk greier i assembly og noen elever og en lærer  sang. De var veldig flinke alle sammen. Skolen var så kjedelig at jeg trodde jeg skulle dø idag,jeg mener det seriøst. Mamma skal lage noe nam-nam til middag siden jeg var flink jente og ryddet i hele badet i går. Også blir det vel og gjøre lekser.

-Mailin,

It's sunday.

Hei. i dag sov jeg lenge og jeg er sur.Sånn veldig liksom. Så jeg orker ikke blogge mer. Skal prøve og komme i litt bedre humør i løpet av dagen.

-Mailin.

Nydelig sang.


-Mailin.

Dagens bilder.-Mailin

Saturday.

Hei. I dag vekte Marte meg klokken tolv også dro jeg til henne halv ett. Jeg orket ikke og dra til Findal siden de var i campingvogna og være stuck i ingenmanns land er ikke meg. Litt senere kom Vilde og vi så på Dexter og jeg elsker den serien. Vilde som skal flytte til England sannsynelighvis til høsten klarte og få meg med. Så fyfaen jeg skal antagelighvis dra dit til høsten med hun og bo der i tre jævla år. Veldig impulsivt men sånn må man bare gjøre noenganger. Jeg tror det vil bli bra. 

Kuuus dere i dag y0.

-Mailin.

Loose control.


Jay Sean - Down.

"so baby don't worry u are my only,u wont be lonely even if the sky is fallin down".

-Mailin.

Not once did u leave my mind.

Hei. I dag så var skolen ganske teit,selv om uka har gått utrolig fort. I morgen stikker jeg til Findal og blir der til søndag. Senere i dag skal jeg Marte,og Zoe til Catharina og se på film (er ). Det blir sikkert kjempe koselig! Også sa mamma ja til at jeg kunne få piercing i navelen,hvis jeg brukte mine egne penger! YESS.

  Q - Har du piercing?

-
Mailin.

jeg er med i en fotokonkurranse!


Og dette er bidraget mitt!

Link til konkurransen: http://ejms.blogg.no/1267649982_fotokonkurranse.html

- Mailin

VIDEOBLOGG - surr på vei til norsktimen.

video:mov01073

Halla! I dag så lagde vi denne utrolige merkelige video- saken mens vi var på vei til norsken. Ikke spør meg hva vi og spesielt jeg driver med. hahaha.

Gratulerer til Thomas pusi som ble storebror til lille Lucas i natt  <3.

Nå skal jeg snart på sang og skal synge med idapusi min og deretter bærer det på trening,noe jeg er sikker på at jeg trenger.

-Mailin

Jeg ville bare si..


At du er verdens beste venn,og kommer til og bli verdens beste storebror også!   Alle gode tanker til dere i natt!

-Mailin.

He's like a song played again,and again.

Halla. i dag så hadde vi art og det var ganske gøy. Vi ble ferdige med klokkene våre som vi hadde designet. Og de virker faktisk. Jeg lagde en sånn - smygard - harry potter klokke ting høhø. En lærer som jobber der før har også satt igjen fiolinen sin der ( ikke spør meg hvorfor ) haha. Så vi har et art - rom med en filolin i.  Når jeg kom hjem fikk jeg mitt livs sjokk! Jeg har fått brev fra skien vgs om opptaks prøve til musikk linja! og det er om tre uker faenfaenfaen. Og jeg hadde ikke klart og finne ut hvem sang jeg skal synge før i dag "Heaven" bare falt ned i hodet mitt så den blir det! også skal jeg spille klarinett da. I stallen var det koselig som alltid jeg rei Telma og hu var sprek hahaha! Så nå skal jeg kose meg med litt engelsk y0.

-Mailin

And i can't find my way home anymore.

God ettermiddag. I dag var skolen grei,untatt at jeg var så jæævlig trøtt. Gosh kanskje noe og gjøre med at jeg la meg klokka halv to på morran? Lærer'n lurte seriøst på om jeg var ok,for når jeg gjesper så renner det så mye tårer så det ser ut som jeg griner høhø. Når jeg kom hjem dro jeg på klarinett og merket at  jeg var litt ute av trening. Etter det har jeg vært flink jente og ryddet i garderoben min,og fyfela det er sant at jenter har for mye klær!

-Mailin.

If u go i go.

Halla.  da var det tilbake på skolebenken igjen. Dagen var grei,vi så ferdig shakespeare in love og så videre på "the girl with a pearl ring" Ellers ble det endel surr i teknologien as always. I dag skal jeg muligens på trening og gjøre noe matte greier med Marte.  Jeg har også begynt på prosjekt "turn your bedtime" ahahah. Siden den er ganske fucka up,men det nytter ikke og legge seg tidlig med engang.
 
Miley cyrus - when i look at you.

- Mailin.
hits