mars 2009

You lift my feet on the ground.

Nå har jeg akkurat gått meg en halvtimes tur fordi jeg trengte og tenke litt. Jeg er deppa og da trodde jeg at de fine været skulle hjelpe men neida. Det gjorde det _verre. Jeg gidder ikke si hvorfor jeg er det men jeg tror de fleste vet det egentlig du kan jo gjette? Men jeg gikk til yndlingstededet mitt som er en park hvor man ikke har lov og gå inn i. Hvis man gjør det kan man bli tatt av vekteren og det har skjedd ett par ganger da. Men det var ingen der så jeg stakk inn dit. Tok noen bilder og la ut ett av de. Det "skogsbildet". Det andre tok jeg ved en båt - kanal som ligger like ved.
Nå skal jeg deppe litt til så blogges.006kanalen

YESS DA.

Heisann nå er det Tirsdag men jeg trodde det var onsdag det skrev jeg på bloggen min på myspace. Pinlig egentlig. Idag har jeg bare vært på skolen og vi hadde besøk av tre opera sangere. ganske kul forestilling egentlig. Jeg klarte også og låse nøkkelen min til skap døra inni skapet så jeg måtte hente en tang for og få den opp ;( Nå skal jeg straks gå og slenge på meg noen kose klær og høre på litt alexander rybak musikk og jobbe med en sang jeg holder på og skrive. Kanskje den kan bli til noe? Jeg sliter alltid med melodien men ikke teksten.

001Jeg vil ha sommer så jeg slenger med det bildet jeg tok i naboens hage sommeren 2008.
-blogges

Random.

Ja hei idag var jeg på skolen det er litt trist at jeg bare har en uke igjen på H.U.S men jeg gleder meg til og starte på IST. Jeg husker ikke hva vi gjorde på skolen satt mest og tenkte gjennom helgens opplevelser. Jeg har en matte prøve imorgen men jeg har ingen passer så jeg sliter vel litt når det er om konstruksjon. Jeg har laget meg en blogg til som du kan finne på www.myspace.com søk på mailin osv. Jeg ville bare ha en blogg på myspace så jeg lagde det. Nå skal jeg ta meg et bad og slenge på meg noen kose - klær og ligge og drømme litt. Det er jeg flink til.

Jeg slenger inn et bilde til av meg og Alexander osv.
Jeg vet jeg ler men det er på grunn av at jeg døde.
-blogges.

080327214155

Dåps bilder osv.

  Ja jeg var i dåp idag Siden tantebarnet mitt Nathalie skulle døpes.. Det startet med at jeg og mamma og pappa ankom stathelle kirke i ellve tiden. Der satte vi oss og hørte på en prest som åpenbart likte sin egen stemme. Jeg lo meg gjennom gudstjenesten siden mami lagde noe merkelige anskikts utrykk og sa noen kommentarer så jeg fikk noen stygge blikk. Jeg har respekt for kristne mennesker men ikke prester. Og etterpå kom han og grep tak i mamma og bablet om kappen sin. Jaja. Vi dro etter gudstjenesten til brevik på ett sted som heter ringen hvor vi feiret. EHEHE. Jeg holdt meg mest med søskenbarnet mitt Jo patrik og Mina og Mille som er et av søskenbarna mines unger. Jeg klarte og dette mens vi lekte "boksen går" Mina er 6 og Mille 10 det forklarer det at vi lekte. Og min hvite tights var ikke så hvit lenger ehhee. Så spiste vi kake og jeg spiste mest jordbær <3 Så lekte vi gjemsel og så dro Mille og Mina hjem. Og etterpå dro Jo patrik og da ville jeg hjem og :@  Så jeg slenger med et par bilder osv.

158Nathalieogpappa<3161 Jo patrik søskenbarn og Mile.
ja de eier. <3

bilder fra konserten osv.

148 Siden det blir litt feil og poste dåps bilder og konsert bilder blir det tre inlegg idag men det får dere overleve.
Og ja alex var litt trøtt der : >
111
Han er perfekt og har lysende øyne <3
102
Ja han er min var det noe mer?
mailin og alexander
Mailin og alexander. Jeg døde syv ganger den dagen.
110
Jeg glemmer aldri den dagen.

JEG KYSSET ALEXANDER RYBAK PÅ KINNET TO GANGER!

Hihi ja det stemmer faktisk men førrst skal jeg skrive om hva som hendte i helgen.
Fredag: Jeg gikk til marte i 5 tiden hvor hun fremdeles sto og dusjet for og skrive ut en mail som fungerte som kvitering for Alexander rybak konserten. Etter om og men kom vi oss avgårde og hentet vilde og elisabeth. Da vi kom fram til ibsenhuset hentet vi bilettene og så fikk jeg en ide om at alexander rybak satt i en sofa rett ved. Vi fniste som noen fjortisser og jeg mannet meg opp for og gå og snakke med han. da kom elisabeth andreassen forbi og hun.. snublet. Vilde bare "oida" Og det sa elisabeth a og. Hun gikk videre og vi fant ut at det ikke var alexander som satt i sofaen det var noen fra bandet. Elisabeth vilde og marte ville gå og ta seg litt mat men jeg ville ikke siden jeg frøys og  ville bli igjen tilfelle alexander kom. Og etter en halvtime kom han inn døra og jeg ble helt star struck. Jeg så ut som en idiot og bare gliste og han bare "hei" Og da ropte jeg

-Kan jeg få autografene dine !? :D:D:D:D:D:D:D:D:D Og japp det kunne jeg og jeg fikk tre andre til vilde og elisabeth og marte. Også satt jeg der og holdt på og dø også sa han at jeg hadde fint navn ;D. Det var awsome. han trengte hjelp til og stave det da meneeeh. Så var han ferdig så jeg hoppet på han og gav han en klem og daaaa:

-Gi meg et kyss på kinnet da ? ENGLEFJES DELUXE. EHEHEHEH

Mailin: SMASK.

Så han bare "åhh så koselig da hade"! Så gikk han videre. Og jeg fikk han helt for meg selv i 5 min jeg er verdens heldigste. Og da døde jeg så jeg sendte en melding til marte hvor det sto "Jeg har skaffet autografer og jeg kyssa han på kinnet omg jeg dør" Og så prøvde jeg og ringe henne men neida ingen tok telefonen. Så jeg prøvde og ringe elisabeth og vildus men hei ingen av de tok telefonen :@. Men jeg svevde rundt på en sky i en og en halv time da kom de :D:D:D:D:D

Så skulle vi gå inn og sette oss og det var helqt fullt så vi var heldige som fikk plass på rad to. Og konserten var mega bra selv om elisabeth andreassen s musikk ikke akkurat er min type. Og etterpå så skulle jeg ta bilde med alexander så vi sto en time i kø og så når vi endelig skulle ta bilde var det noe med vildes mobil som ikke funka men hei han holdt rundt meg lenge såeeeeh ;D;D;;D Men elisabeth fikk tatt ut bilde og det kommer senere. Også kyssa jeg han på kinnet en gang til da seff og han  bare
-nei nå har du kyssa meg alt for mye og nå må du legge deg. Jeg lo elisabeth lo og hele ibsenhuset LO. Men samma.  Det som var dumt at det var så mye jeg skulle ha sagt men så fikk jeg starstruck istedet for osv så jeg så ut som en beruset fjortis. I helga har jeg altså svevd på en rosa sky osv og vært i dåp og det skal jeg skrive om senere + legge ut bilder fra konserten.
-Blogges

J_A

Jeg må beklage at jeg ikke er flink med overskrifter det forklarer dem. Idag var det en typisk daffe dag på skolen og jeg fikk gå kvart på tolv siden vi hadde sånn avspaserings greier. Jeg har ikke gjort annet en og gjøre litt lekser for en gangs skyld så litt daff idag har det vært. Imorgen skal vi på et museum i brevik for og lære om den andre verdenskrig. Et tema vi har holdt på med siden januar så de fleste burde vel få det inn i huet nå. Vi skal være der ti på ni og mami skal kjøre meg. Jeg ser fram til alexander rybak konserten på fredag med mine sære venner elisabeth,vilde, og marte.
Jeg skal gjøre dem så flaue at de tisser i buksen.
Det var litt teit.
Men jeg har bestemt meg for og ha en spørsmåls runde så spør i vei. Jeg svarer på alt.
bokstavelig talt.
-blogges.

Kanskje.

ja idag er det tirsdag. Jeg gjorde ikke stort igår utenom og jogge med vilde og og være på skolen og gå på en sånn samtale ting på international school telemark siden jeg skal bytte til den. Jeg kommer til og savne de fleste rimelig heftig. Men siden jeg vil gå der såehh... Det virket som det var greit der men rektoren sa jeg måtte være forbredt på hardt arbeid men det er jeg jo. Idag har jeg bare vært på skolen og jeg husker ikke så mye hva vi gjorde der.

-blogges.

Nei.

I helgen har jeg altså hatt besøk av tantebranet mitt nathalie og thomas :-D
Fredag var kjip i mat og helsa gikk vi på butikken for og sjekke priser på diverse matvarer,eehehe. Nathalie kom på ettermiddagen og hun er herligst i verden. På lørdag våknet jeg 5 av nathalie som våknet av sekte naboene mine som hadde sånn sermoni eller no. Vi bor i to manns bolig og jeg sov vegg i vegg med de rommet de bruker til hva de nå holder på med. Jeg møtte thomas i 12 tiden og vi gikk og surra en stund før vi kjøpte is og gikk hjem til meg. EHEHE.
Der gjorde mi ikke annet en og sitte på pcen min og leke kile-mailin-til-hu-dør leken. Men det var koselig og se Thomas igjen siden han bor så langt unna. Jeg la meg i 11 tiden og våknet i seks tiden igjen av nathalie men hun sovnet igjen.
Hva har dere gjort i helgen? ;D
-blogges.

Helg.

Ja da er det helg da folkens. Idag startet jeg dagen med og stå opp seks siden jeg hadde mat og helse. Jeg stakk kvart over syv noe jeg syntes er jævlig tidlig. For og si det sånn så var skole dagen helt jævelig og det var "klage-på-alt-mailin-gjør-dagen idag. Selv når jeg kom jeg klagde mami. Den stygge støvsugeren ville ikke funke såeh mamma sa det var min feil. Men nå er Nathalie her og skal være her hele helgen det er awsome. Så imorgen skal jeg være med henne + gå med thomas tror jeg. Bruttern glemte baby callinga så nå som hu har lagt seg må jeg også "legge meg" dvs være på samme rom som hu siden vi har to etasjers hus og rommet er i andre.
Så akk nå ligger jeg og lytter til latteren hennes den er nydelig. Men nå må jeg gå. Skal få gullet til og sove :-)

Vill- kylling.

Ja igår sang jeg og Ida konsert. Unnskyld men det gikk ikke bra for meg. Jeg skal si det selv om det er vanskelig.
jeg sugde. jeg hadde syykt vondt i halsen pluss at jeg var så nervøs at jeg trodde jeg skulle tisse på meg når det så ut som jeg stor koste meg på scenen. Det er ikke gøy. Jeg sang jævlig falskt og folk må tru at jeg ikke kan synge idet hele tatt. jeg må kommer over det ellers ødelegger jeg for meg selv.


men vi hopper til idag. jeg sto opp halv seks og stakk ut kvart over for og jogge med Marte. Det var sært.
Etterpå ventet bussen hvor det satt mange sure gretne mennesker og en glad mailin for engangs skyld.
Det er mye du kan lære av og studere mennesker nemlig.
Jeg kan tenke meg hva de tenkte.
"faen den bussen er så jævlig treg. Eller "Åh det er bare tirsdag enda noen dager til jeg kan drikke lizoooomm <3<3<3.
Mens jeg tente " Vi er jævlig heldige med været idag" Ja akkurat det,
Skole dagen gikk sakte og det var dritt. men jeg er i godt humør og det er bra, Og jeg fant opp ett nytt ord villkylling.
Nå gidder jeg ikke blogge mer så vi
-blogges

Hei-hade

Jeg har ikke blogget på en stund siden jeg ikke har hatt tid eller orket. Men i helgen var jeg altså hos pappa hvor jeg ikke gjorde en dritt før jeg kom hjem på søndag og gikk med Marte en stund. Jeg bestemte for og dra henne med til heistad så vi marsjerte gjennom versvika gjennom snøen med Max på slep til vi kom til ski - leik anlegget. jeg ville dit tilfelle det var noen der jeg kunne plage men det var det jo selfølgelig ikke. Jeg haterrrr derre :((
Så jeg og marte lekte mongoer (ja det gjorde vi faktisk) og der og da var vi glade ingen så oss.
idag startet jeg dagen med og stå opp klokka halv 6 før jeg stakk ut kvart over for og jogge med martææ.
Så stakk jeg på skolen hvor vi hadde rle i starten og jeg husker ikke hva vi gjorde.
Nå orker jeg ikke skrive mer så jeg skal øve til en konsert som jeg skal synge på senere idag.
-blogges.

Heideterfredag

De siste dagene har jeg bare ikke giddi og blogge. men nå gjør jeg det. Så på onsdag var jeg bare hjemme ehehe. På Torsdag altså igår var jeg på sang og arangerte karneval for tredje klasse på brattås sammen med de andre i elev-bedriften. Vi tjente ganske bra så ble fornøyd. Men siden det er fredag har jeg avspasering i tre timer og begynner ikke før kvart over 11. Det er deilig. Jeg skal til pappa senere så da blir det ikke mye blogging i helga så imens.
-ciao.

Jeghater tirsdager

JA DET GJØR JEG. Fyfaen jeg er så forbanna at jeg kunne drept noen selv om jeg egentlig ikke har noen grunn
jeg lar det heller gå utover bloggen. Så jeg var altså i stallen og jeg nå bare si at det egentlig ikke gikk så bra. Jeg skulle leie hesten jeg er hestepasser for på en tur men han var så urolig og sleit seg nesten. jeg friker ut hvis han gjør sånn. Men jegelskermeteorforhanerherlig.
Men HADE.
EHEHEHHEEHAHAHAHAH.
Jeg vet dette ble teit,

Jegergal.

Joo idag var det mandag. Det startet med at jeg skulle prøve og fikse håret mitt litte grann mer en det jeg pleier for som regel grer jeg bare igjennom det. Men håret mitt er slikt at det detter sammen hvis det kommer regn siden det er så jævla rett og flatt. Så går jeg ut døra og hva skjer da? jo det kommer en blanding av haggel snø og sludd ned i huet mitt. Der var min dag ødelagt. Såeeh nå sitter jeg her og har noen meget interesannte samtaler på msn med mine meget gode venner.

EHEHEHEHEHEHEHEHAdebra

Determassesnøsomjeghaterute.

Japp det er det og jeg liker det ikke. Dagen idag begynte med at jeg stakk til min kjære gode venn marte hvor vi så filmen "elsk meg imorgen" Og spiste popkorn og melkesjokolde x ).
Det var en deilig daffe dag og skolen imorgen blir jævlig.
jeg_vil ha vår nå.
DØ VINTER

Herregud.

Japp lagde ny header. Jeg liker den ikke men er ikke noe flink med sånne ting så det får holde.
Har hatt en helt _ jævlig dag men gidder ikke si hvorfor.
Men Nathalie var her litt.
Det hjalp på humøret.
Jeg _ elsker tantebarnet mitt <      3

Jeg klarer ikke og finne en passende overskrift.

Overskriften sier vel det meste. jeg orker ikke og ransake hjernen og finne en passendes heller. Men igår rei jeg Meteor. Det gikk ganske bra det var bare at han klikka noe sykt på en bil. Meen jeg falt ikke av. han ble også redd for noe jeg ikke fant ut hva var men hester er sånn. Det er alltid oversakelser med de. men det er det som gjør ridning morsomt. Jeg har også funnet ut at jeg er _jævlig tom for energi for tiden. Jeg har nødt til og begynne og trene igjen.
Det skal bli så herlig med vår og sommer og jeg kan nesten ikke vente.
-Så blogges.

Jegerleiavskolen.

Japp iam. Og jeg klarer ikke slutte blogge uansett hvor mye dritt jeg skriver. Jeg er avhengig. Idag startet dagen min med at mari RH hadde kommet hjem fra østerike <3. Så hadde vi rle hvor vi skulle fremføre. jeg hadde altså valgt Martin Luther. Jeg hadde ikke gjort en dritt for jeg skjønte ikke en dritt. enkelt og greit.
Men det gikk sånn passe tror jeg. jeg er god til og redde meg selv i slike situasjoner.
Så nå skal jeg ikke gjøre en dritt mer idag.
-blogges.

Helgen.

Har ikke skjedd en dritt i helgen enn at jeg har vært hos pappa. Er litt lei av og blogge for har ikke noe og blogge om. Liker bedre og lese andres blogger :-D
men jeg kommer il og blogge litt i nye og ne.
Sikkert ganske mye egentlig.
-blogges
hits