februar 2013

hei.

Nå er jeg tilbake i akershus igjen, ting har forandret seg litt i det siste, og noe ble ikke sånn som det skulle bli men jeg tror egentlig at det var best, og nå har jeg det egentlig ganske fint. Har vært litt for mye på fylla i det siste, oppført meg ganske teit, så derfor ser jeg frem mot en edruhelg. På skolen går det bra, fått litt motivasjon tilbake, det er deilig, treningen går bra og det er noe jeg bruker til å få ut all aggresjon jeg har inne på. Har fine folk rundt meg, som gjør meg glad, og som jeg vet alltid stiller opp uansett hva. 

 

 

 

until the stars come up

hei! har hatt en helg med bra folk! i går var jeg på russekro, italobrothers kom. noe vi alle hadde sett frem til lenge. Oslogutta kjørte til og med helt  til telemark, og det blei en skikkelig fin kveld med masse dansing, og aaltfor mye alkohol for min del, og vi var ikke hjemme før rundt 4 på morningen, og gutta dro vel rundt 6, så det ble ikke mye søvn på meg og min kjære vilde i natt, nei. Sitter igjen med verdens største hangover, men det er jo verdt det med tanke på hvor gøy vi alle sammen hadde det! Ellers så er det jo vinterferie, i morra skal jeg til tannlegen ( gruer meg, damn), og så hadde jeg tenkt meg en tur til min kjære far i et par dager. Skal i hvertfall slappe av maks denne ferien, det er sikkert og visst.

.helga

bestod av å tusle oslo rundt med kaffe i hånda med marte, spise is på yoghurt heaven og diskutere amerikansk politkk med anders, ha verdens beste pizza på vila paradisio på løkka, drikke vin som voksne damer for å så gå ut på byen, møte nye mennesker, noen bra; andre ikke så bra, og å til slutt vandre rundt i oslo midt på natten med dem man har kjærest, bare prate tull, le og sovne kanskje typ halv seks om morgenen en helt annen plass enn det som var meningen. 

hits