februar 2012

you got my heart in your hands

baby, we're like a time bomb.

hei.

ville bare fortelle at jeg vil ha sommer, jeg. 

adjø

You call it Hogwarts, I call it home.

Jeg har lyst til å skrive et innlegg om hvor mye Galtvortskolen, Harry potter-bøkene og alt det der faktisk betyr for meg. Det er vanskelig å forklare med ord, men jeg skal prøve.

Jeg har alltid hatt en ganske stor interesse for selve historien, men jeg orket liksom ikke lese bøkene fordi de så tjukke og svære ut. På slutten av 2007 kom den siste boken ut, og jeg ønsket meg den siden jeg bare måtte få vite om Harry kom til å dø, eller ikke. Det åpnet dører for den lille, usikre 13åringen ( sjukt at jeg har vært så liten, herregud ) , og den boken lærte meg en god del om vennskap, kjærlighet, og mot. Siden da slukte jeg alle jeg fikk tak i , og det tok vel meg ca 1 år før jeg fikk lest dem alle. Jeg følte jeg hadde funnet en plass jeg kunne flykte til, jeg levde meg såpass inn i historien at jeg virkelig følte at jeg var med karakterene. 

 

"of course it's happening inside your head harry, but why on earth should that mean that it is not real?

Årene gikk, og i november 2009, når jeg var femten og et halvt år gammel var jeg inne på en venn's profil på nettby. Der var det linket til en side som heter Galtvortskolen.net. Jeg klikket meg selvfølgelig inn på denne, registrerte meg, oooooog.....skjønte ikke en dritt. Men, jeg brukte et par dager på lære, og plutselig så bare gikk alt opp for meg.  Kort fortalt:  Galtvortskolen.net er en side hvor du lager din helt egen Galtvort-elev, også rollespiller du. Det er som skuespill, bare du skriver. Det høres sikkert voldsomt kjedelig ut, men det er utrolig gøy! Man lever seg skikkelig inn i plottet, hva som skjer osv, om man legger litt i det. Ukreativ som jeg er , kalte jeg karakteren min Mailin som meg selv. Siden jeg også har knyttet meg altfor hardt til den, så klarer jeg ikke skifte navn, men likevel er karakeren min way to different i forhold til meg. Hun er rimelig frekk i kjeften til tider, våder smygardinger litt mer ofte enn hun burde, og bryter endel regler. Lever virkelig ut den rebelske siden i meg over henne, haha! Hun går også i  Griffing, femte klasse da. Hver fjerde måned ca, er det en heksamen. Det vil si at de legger ut en prøve vi må bestå for å komme oppover i klasse. Består du ikke, kommer du ikke opp, akkurat som i bøkene. Hele siden er så utrolig amazing genial at jeg anbefaler alle interesserte å prøve den skikkelig ut. 

Jeg fikk vite noen måneder etterpå at de arrangerte sommerleir. Altså, det er en hel uke på et hotell som har vært Brattrein på Notodden. Arrangementene skal nå flyttes til Valdres siden Brattrein skal selges, noe som er både trist og bra. Tror det er bedre plott i Valdres, men er på Brattrein jeg har alle minnene mine, liksom.

Når jeg så det med sommerleiren synes jeg det virket ganske rart. Å 'leke' dette en hel uke var vel litt mye, kankje? Men vær gang jeg leste om dette fikk jeg bare mer, og mer lyst til å melde meg på, og tilslutt fikk jeg lov av mamma og få det i bursdagsgave om jeg kom med. 

Den dagen jeg fikk vite at det gjorde jeg, gråt jeg nesten av glede! Og leiren forandret meg totalt som person.

Unnskyld til de som føler seg tråkket på, but it's true. Jeg synes Twilight er relativt greie bøker, av de tre jeg har lest, men ja, meningen er humor 8)

Jeg følte meg endelig ikke sånn helt, totalt merkelig mer. Jeg følte for første gang i mitt liv at her var det mennesker som likte akkurat det samme som meg, på samme måte! Alle folkene var helt herlige, åpne, i møtekommende, og det ble uken i mitt liv. I tillegg ble jeg og Even kjærester der, så det stedet vil definitvt ha en stor plass i hjertet mitt, resten av livet. Det var den beste uken i hele mitt liv, og jeg føler meg så totalt takknemlig som opplevde det. At Anica og hennes fantastiske team klarer å gjøre alt det for oss er helt sjukt. Jeg ville tilbake straks, og julegaven min det året ble å få kunne være med på juleballet. Skal også legge til at alt som skjer føles så ekte, så det er ikke rart for oss å springe med sopelimer mellom beina, duellere, tegne drager, klemme hvem som helst_ når som helst, osv. Juleballet var supert, og jeg følte at jeg virkelig kom hjem når  jeg var der. Helt sant. Dessverre var det bare en helg, men likevel en av de beste i mitt liv. Siste dagen hadde en jente som heter Tuva skrevet en sang til Anica, og den vil jeg gjerne dele, for den er så fantastisk og fin, og den sier virkelig alt.

 

Den sangen traff oss midt i hjertet, hele gjengen. Gjennom denne siden, og leiren, og ballet har jeg lært at det å være meg er helt greit. Jeg er bra som jeg er, det er vi alle. Uansett hva vi liker, uansett hvordan vi ser ut, uansett hva vi mener. Så er vi himla bra, hele gjengen. 

 

Den gangen jeg får egne barn, så skal jeg videreføre denne arven, for jeg synes virkelig at alle barn burde vokse opp med disse bøkene. Man lærer så mye om menneske-verd, at alle er bra selv om de er gompefødte, man lærer hva som er rett, og hva som er galt, og man lærer utrolig mye om seg selv!

The stories that we love will live with us forever, wether you come back by page or the big screen. Hogwarts will always be there to welcome you home.       
- J.K. Rowling 2011

 

Dette er hvorfor jeg elsker Galtvort, og magi. For selv om ting kanskje skjer i hodet mitt betyr det aldeles ikke at det ikke er virkelig! Det er virkelig for meg, og det er det som teller. Alt jeg har opplevd har gjort meg til den jeg er i dag. 

Så, nå vet dere hvorfor jeg går rundt i min kjære uniform, hører på hp-relatert musikk, plutselig babler i vei om formler. Det er fordi jeg savner hjemme, jeg savner vennene mine. Jeg savner alt. Og viktigst av alt: Hjemme er det ingen som dømmer.

Dette vil alltid eksistere i meg, for det er en såpass stor del av hjertet mitt som jeg aldri lar gå.

Noensinne.

 

 

Uansett hvor jeg går, så vil hjertet mitt alltid tilhøre Galtvort og Griffing.
alltid. 

and if you want to sing out, sing out.


God valentinsdag, folk jeg kjenner, folk jeg ikke kjenner, gomper , trollmenn og hekser. <3 Smil skikkelig mye i dag, og pass på hverandre!

JEG VIL HJEM.


JEG VIL HJEM. JEG SAVNER VENNENE MINE PÅ GALTVORT. TROR JEG BLIR SPRØ, OK.  ALLE HER BARE  " HP- LEIR, JAOK. "  Har spradet rundt i griffing-uniformen min i hele dag, de fleste her mener nok at jeg er mentalt sjuk, men det går helt fint for meg. 


SÅNN HER SÅ DET UT NÅR JEG FIKK ET ANFALL ETTER Å HA PÅ MEG UNIFORMEN MIN I DAG.  

ÅH, JEG SAVNER GALTVORT SÅ SJUUKT. JEG KUNNE IKKE DIT I HELGEN SIDEN JEG IKKE KAN HA FRAVÆR FRA DENNE SKOLEN HER. til sommeren må jeg på leir, ellers så dør jeg.  Skal i hvertfall være stuck på gs for en stund, åhhh. 

Of Course It's Happening in Your Head, But Why on Earth Should That Mean It's Not Real ?" .

when you feel sad, dance.

jeg sitter her og glor på ting jeg ønsker meg, og noe skal jeg faktisk begynne å spare til! Håper jeg klarer det, altså! Ellers så er jeg blitt ganske så sjuk, noe jeg har vært siden i går. Etter å isolert meg på rommet mitt i en og en halv dag krøyp jeg ut, og nå sitter jeg her i stuen og stalker kjendiser på twitter. Fint liv. <3<<3<3 Forhåpentligvis er jeg bedre til i morgen, for jeg har faktisk noe å gjøre, men jeg orker jo ikke det når hele kroppen min er helt qwaswasa. 

Om bare 6 dager er det også ferie, og det skal bli ganske så fantastisk . Skal kose meg hjemme, slappe ordentlig av, og være med vennene mine. I morgen er det også bare tre måneder til jeg blir atten, og jeg teller ned til livet mitt starter på ordentlig.  woho. Nå skal jeg glo videre på mine fremtidige ektemenn, så adjø.
Snødag.

Hei! I dag har hele bjerkely vært ute, siden vi hadde sånn utedag. Det var ganske kaldt, litt gøy, og jeg ble most med snø sånn 4-5 ganger. Jeg lover at jeg var kald da jeg kom inn! Ellers har jeg det ganske bra for tiden, ting går for det meste som det skal, treningen går også veldig bra, og det er kjekt å merke resultater! Nå sitter jeg og ser på titanic, siden den blir vist på onsdagsamling, og vis jeg rekker skal jeg trene etterpå! På fredag er det også discokveld, og det tror jeg skal bli artig som bare det! 
på denne fredagen


Var det tjuefem kuldegrader ute, men jeg tok på meg skjørt. Egentlig så elsker jeg å gå i skjørt, jeg er bare altfor lat til å dra på meg strømpebukser.


Tok jeg det første bildet til fargeoppgaven min. Converse på veggen! Ganske fin pynt på en ellers ganske så kjedelig vegg. De blir å henge der helt til jeg kan gå med de ute, akkurat som et bevis på at snart, snart kommer våren.Smiler jeg, siden jeg gleder meg så sjukt til vennene mine kommer på besøk i kveld! Åh, kan ikke vente!Tok jeg et par bilder med min nye baby, pappa's gamle kamera! Jeg håper å sende filmen til fremkalling i ferien, og tenker på å ta fordypning i mørkerom som starter om noen uker.  Denne fredagen skal virkelig bli den beste på lenge, lenge. Det er februar, om en måned sier jeg at våren offisielt har startet, og snart, langt der borte, ligger sommeren og venter på oss.

eg er ein raring, eg
Jeg sitter her med nakkesmerter og hodepine etter for mye dataspill, (skal virkelig slutte nå) , med kjæresten's jakke, og generelt daffer. I morgen får jeg besøk av to skjønninger fra hjemme, åh gleder meg sååå! Har sett frem til det lenge, og det blir nok to fine dager med studio, snakking, slækking og kos! Håper bare ikke de får kuldesjokk. Etterpå skal jeg legge meg ned i sengen å se på gossip girl. Jeg har seriøst blitt glad i karakterene, og nå innbiller jeg meg at de er vennene mine. <3 farvel. 

hits