februar 2011

normal mandag

Dagen var grei,  startet med å stå opp 6, herlig , not. Skole dagen var helt ok , vi så på trolljegeren i naturfagen. Det eneste jeg kunne forbinde den filmen med naturfag var vel at det var masee..natur, yeah. Bra var den i hvertfall.  Etter skolen hadde jeg spille - time, før jeg og Marte trente pilates. Nå er jeg sliten og skal se en episode med Gossip girl, også er det natta.

lovelovelovelove.

- Mailin

GO BJØRGEN

Nytt gull igjen! fantastisk Bjørgen c:  Vennene mine hater meg, siden jeg skriker så fælt når det er vm ):

 

O'hai there

fant ut at jeg har sovet akkurat 12 timer i natt, great. Da beviser det at jeg trenger 12 timers søvn, så da skal jeg begynne å legge meg seks, siden jeg må stå opp seks i hverdagen. det var kind of kødd. I dag er det søndag, det er chedli,  og jeg aner ikke hva jeg skal finne på. Liksom, hva gjør man på søndager?  Egentlig så vurderer jeg å gå til en gård borti her for å kjøpe litt melk slik at jeg kan bake, men da må jeg gå opp en skikkelig bratt bakke og det orker jeg ikke , så kanskje jeg prøver muffins uten melk, det finnes jo oppskrifter på det også.

lite produktivt

gjort nada i helgen. Jeg har sett ett par episoder av Gossip girl siden jeg kjøpte sesong 1 på fredag. Har kun sett noen få episoder av serien men jeg liker den, og jeg fant ut at jeg aldri skal ha ett slikt liv med så mye drama og intriger,herreguuuud. Jeg har vondt i halsen , brystet mitt piper når jeg trekker pusten, digg!!not. Men hei. Jeg er lykkelig, jeg har verdens fineste kjæreste.

 

yarræ

hei. I dag var jeg på elixia med Marte, vi trente zumba så styrke. Alltid like artig! Så dro vi ned til byen, og spiste mens vi snakket om alt mellom himmel og jord. Marte har bursdag i dag, tenk på det! 17 år har hun blitt.  Så splitta vi oss og jeg gikk og kjøpte en gave til henne.  + 3 filmer og sesong 1 av gossip girl til meg selv. Jeg tror jeg liker den serien, aner egentlig ikke fordi jeg har ikke sett den på...hundre år. Men trenger noe å se på hos pappa.

Akkurat nå er jeg på Ulefoss, spiller sims, ser ut og det ser så kaldt ut så er glad jeg er inne, hihihii.

( sjekk fine Marte da!, ilu  )

 

heizann

Jeg er mørbanket etter zumbae'n i dag. Men fy søren og morsomt det var!  Instruktøren var toppers, og folkene herlige, så jeg tar en time halv ti i morra før jeg drar til pappa for helgen. Ellers så har Marte bursdag, imorgen! Tenk at bestevennen min blir 17.  Kjære vene. Tiden går fort , jaa men jeg liker det.

- Mailin

lalalalalalaa

hei. trøtt , lei, og sliten.

you're my heaven

Ron Pope A Drop In The Ocean

kind of en av de fineste sangene jeg vet om.


keep it rolling

Å, hei.  I dag startet jeg dagen med å passe Emma noen timer siden hun hadde blitt syk stakkars.  I tolv tiden dro jeg hjem, slappet av litt og stakk på Elixia med Marte. Vi hadde en personlig trener time, og treneren vår var ganske kul. Han lagde ett opplegg som vi skal fokusere på, herregud , det var slitsomt. Skikkelig ille_ styrketrening også tretti minutter på en spinningsykkel, som var det aller verste. Men vi fulførte det! Vi gjorde programmet to ganger, også stretcha vi ut, sammen med Thomas som også har begynt å trene, det var artig! Så trente jeg og Marte pilates en time, dæven det var slitsomt. Var masse fokus på pusting så det var litt vanskelig men likte det så skal prøve å trene det ofte. Til sammen trente vi faktisk i 3 timer og 45 minutter!  Så stakk vi på woken og spiste der , før vi dro hjem. Nå er jeg ganske sliten faktisk, haha!

- Mailin

etter regnet

Jeg er barnevakt still, blir siste natt i dag, savner senga mi, haha!.  Gleder meg også til å dra og trene med Marte i morgen, og lurer på hvordan PT'en min er.  ( personlig trener. ) . Også blir det kanskje og spise på woken senere med henne. Nå skal jeg snart ut en tur med kidsa, er så fint vær så får benytte sjangsen liksom.  Tror vi tar oss en tur i løypa med eldstemann på ski, og minstemann på akebrett. Gjorde det i går, var slitsomt, men artig, og de kjempe støle musklene mine hadde godt av det, I think.  Ha en fin søndag!

 

er helt kake

hei,  det har ikke skjedd stort i det siste. I dag hadde jeg og Marte vår første time på elixia fy søren , har aldri trent så hardt , og så lenge.  Er kjempe kake, men må gå til jobb - .- .  Men treninga ga meg ett kjempe kick, føles ut som jeg fikk masse energi av det så skal bli kult å fortsette.  I helgen skal jeg bare jobbe så dere får kose dere.

- Mailin

keep on moving

Kjempe slitsom dag i dag.  Hadde en fremføring + en prøve, oh great liksom.  Sånn er livet på allmen , just sayin.  Så har jeg blitt kjempesunn , ( eller nesten da . )  Skal melde meg inn på elexia, og prøve å komme i form til sommeren. Kroppen min vil elske meg nå. <3 Også var tanteungen min her, aw hun har blitt så stor. Og onkelen min og broren min da, så var koselig å se de igjen.  Så nå er det å slappe av, og legge meg tidlig. Blir lang dag i morra, fush.

- Mailin

not much

grei dag, engelskrprøva gikk til helvete, brannalarmen gikk for 24555,33 gang på skolen,  og vi så på en ganske kul teater - forestilling , og nå fikk jeg skikkelig lyst til å kjøpe boka den var basert på. Først så vi alt på skjerm, men så hoppa karakterene plutselig frem, fyfela jeg skvatt, var gøy og rart på en måte.  Har naturfagsprøve i morra, og har ikke begynt _ å pugge engang. hjeeeelp!

love.

det er valentinsdag i dag.  det er ganske fint med tanke på at jeg har verdens fineste kjæreste, og verdens beste venner. Må alle kose seg i dag! c:

 

hei.

jeg gjør fransk atm.  det er egentlig ikke så vanskelig å pugge til prøve. Trodde det, siden det er ca den første prøven på hele vgs jeg pugger til hehehehe.  jeg har ikke gjort mye i helgen, bare lekser, og spist kake hos Marte. Nå er det en uke med skole, så er det ferie, fantastisk. <3

my heart finally found someone i can't live without

nite.

these last days

I går var det en bra dag. Jeg og Marte dro til byen etter skolen , for å møte Mido på Downtown. Var superkoselig å se han igjen , var vel november sist, I guess. Vi dro på Woken som jeg og Marte aldri har vært på ,  siden vi er så lame, og kjenner ikke byen vår hehehe.  Men det var supergod mat der, lover. Praten gikk i _ ett, og vi ble vel sittende der en time før vi gikk til Downtown og loket. Siden mine to bestevenner er veldig manga/ japan fans, men ikke jeg så følte jeg meg LITT loner i blant. HEHEHEH, neida de er så awesome , att. Mens vi forøvrig satt på en benk på downtown kom det 4 menn bort til oss og spurte om vi visste hvor man kunne få kjøpt HASJ : )))))  Hallo, ser vi ut som slike ...folk?  Vi sa at vi var snille barn, så det visste vi ikke , og da sa de at de var snille og   :))) .  Lolollol.  Men sånn untatt det så var den en superfin kveld.

I dag går turen til stallen etter skolen, i ett jææævlig vær så liker ikke at jeg og Marte må gå dit. Men vi overlever. Ser frem til helgen , da skal jeg slappe av hos pappa, eller vent, jeg må øve til franskprøve, naturfagprøve, gjøre photostory ... så blir vel ganske mye å gjøre alikevel.

- Mailin

firework

 


ein dag

skal eg leva ut draumen min fullt og heilt.  ein dag ska eg gjera akkurat som eg sjølv vil. ein dag ska eg le av de som trudde at ting ikkje gjekk.

ein dag ska eg sjå opp mot himmalen , og vera stolt over kva eg har utretta ,

av mi eigen frie vilje.

Av meg.

weheartit.com

I'm still here around

pissed som bare det på læreren , så sint at jeg nesten skrek.  Men det gikk over nå, og jeg håper jeg får byttet kontaktlærer fordi det her går ikke lenger. Jeg er ikke sur nå altså, ikke før jeg ser den læreren igjenn c: Jeg hadde spilletime i dag, første gang på mange uker som jeg orket å gå dit. Det gikk bra selv om det var slitsomt å spille så " rett på "   , men det tar seg vel opp igjen. nå har jeg gjort engelsk og det er på tide å få noen timer på øynene, god natt.

 

 

 

weekend fun

Ja. På fredag stakk jeg altså til Karoline. Det var ultragøy siden jeg ikke hadde sett henne før jul.  Vi så på film , spiste godteri , også sovnet jeg da :c  Var bare så syykt trøtt den dagen siden jeg hadde lagt meg så sent, og stått opp så tidlig dagen i forveien.  Men var kos hos henne .  ♥

I dag var jeg hos Marte en tur, vi så " en ganske snill mann. " Den var råbra, og den anbefaler jeg seriøst! Atm er jeg barnevakt , så skjer ikke så mye spennende i helgen da men slik er det jo noenganger.  c:

 

hei

alt er så fint. jeg vet hva jeg vil i livet , også trenger jeg sommer.
 

song played again and again

Jeg kunne skrever 3455222, 3444 sider om ...alle de tingene som surrer opp i huet mitt. . Men det gidder jeg ikke. Ikke nå , i dag , alltid. hei. nei.  bare...nei.

 
 

where to go

Marte sitter ved siden av meg og sover, aw hun er søt.  Jeg orker ikke gjøre noe i norsken, vi har ikke lærer anyway.   Jeg har engelskprøve i dag, that sucks. Jeg har øvd, da. Og jeg skal øve mer i fritimen.  Jeg er så skolelei at jeg dør , men jeg prøver fortsatt. Gleder meg til helgen,  skal til Karoline på fredag, blir kjempe artig siden jeg ikke har sett henne på lenge. I was jumping over a fence

Hei, random overskrift. I dag så hørte vi på en mann som hadde foredrag om klimaendringer. Jeg oppfattet det svært interessant, egentlig. Jeg og Marte skal nå dra til Brasil , og redde regnskogen! Og hvis folk fortsetter å hugge den ned, så skal vi gi dem juling.  c:

Marte er syk, så hun høres ut som en gammel dame. Jeg ertet henne for det. Og nå skal jeg bli flink i fransk, så jeg skal gjøre fransk vær eneste dag, og jeg skal øve til engelskprøve i dag. Jeg tror det blir en av de første prøvene jeg øver til på vgs. Også skal jeg jobbe i dag. Herregud, så rett frem skriving, men whatever. Jeg går allmen , så livet mitt er ikke spesielt interesserende i hverdagen.

- Mailin

hits