februar 2010

Like a song played again and again.

Godkveld. I dag har jeg gått tur rundt på ulefoss og nesten blitt på kjørt av samme traktor to ganger. Så jeg måtte kaste meg inn i grøfta som en idiot. ( sap med at føreren var kjekk btw )  også har jeg vært hos Marte og vi har surret,snakket om ting og snakket med randoms. Nå er jeg akkurat ferdig med filmsensur - essayet mitt og det er deilig. Imorgen er det skole og eh,det suger. Veldig.

-Mailin

He's runnin trough my mind whole day.


Sean kingston - Replay.

I dag våknet jeg tidlig klokken 8 av Nathalie,men da tok jeg henne ned til mamma siden jeg var så utrolig trøtt,siden jeg hadde vært oppe helt til tre. Jeg husker ingenting av hva jeg snakket med folk på msn om,men den samtalen var ikke så veldig dyp akkurat. Akkurat nå er jeg stuck hos pappa,men fant et særdeles ustabilt nettverk som jeg hacket meg inn på. Hurra for meg da.

-Mailin

En utrolig dårlig dag.

Hei. Jeg har egentlig ikke lyst til og blogge i dag,men jeg føler jeg ikke får ro i koppen før jeg gjør det høhø. Vel som sagt i dag var jeg i stallen,fordi vi skulle ha siste forbredelse til stevnet. Jeg sugde så inni hampen i dag,jeg hadde pugget programmet ordentlig,men jeg bare surra,hesten surra,skvatt og da brøyt jeg cirka sammen. Så ridelærern mente jeg ikke var helt klar,og jeg sa ja greit,så det blir ikke noe stevne på meg imorra.Faenfaen. Jeg har jobbet lenge med det og man føler seg så misslykket retten og sletten. Jeg grein som en idiot en halvtime etterpå og jeg er ikke typen som griner. Men tak for at dere vidunderlige stall folk er til! awe. Er så glad jeg har mange som støtter meg, lykke til i morra,dere vil gjøre det bra! Jeg drar til pappa i morgen og kommer mest sannsynelig ikke til og blogge.

Dagens sitat fra i går : "jeg kan ikke tro at vi gikk opp her og gjorde det."    - Marte på hennes 16 års dag etter vi hadde løpt rundt som noen idioter ved parkeringsplassen ved kjerka.

-
Mailin.

Bursdags innlegg.

Hei. i dag har min kjære snuppe Marte bursdag og brorsan,Kjetil Andre. Så jeg tenkte og skrive et bursdags innlegg til Marte mor i hvertfall. Marte har alltid vært en av mine aller beste venner i denne verden. Hun har alltid støttet meg gjennom tykt og tynt. også er hun så utrolig hjelpsom! Alltid prøver hun og hjelpe dem som trenger henne. Jenta har også en meget sær humor og hunr får folk til og le lett. Vi har så utrolig mange minner sammen fra når vi feks dro til Malta i tre uker i sommer,virkelig en av de beste! Men jeg skal love dere at vi gikk værandre på nervene de dagene vi var syke og var innestengt på et rom øhøhøhhø. Når vi var tolv dro vi til gudbrandsdalen en uke på rideleir også en suuper opplevelse! Og alle de rare tankene våre når vi var små. Vi kranglet feks om når vi trodde vinteren var over,jeg lover at det er bare vi som kunne finne på og krangle om sånt. Eller når vi løp rundt på pinner og lot som de var hester.  Marte er en jente som er snill tvers igjennom,det finnes virkelig ikke noe vondt i henne! Hun står på for alle og hvis man spør hu om en tjeneste så stiller hu alltid opp! Marte er sinnsykt kreativ og hun tegner virkelig bra! Jeg har i flere år sittet og misunt henne for det! Bare vent en vakker dag blir hun nok en berømt tegner!  Noe av det aller beste med Marte er i matte timene så hjelper hun meg alltid. Det er egentlig kun derfor jeg gidder og gå med henne.Neida det var tull. Hun er så sinnsykt til og stole på og hun sier ALDRI ting videre.

sweet 16 snuppa og kos deg i dag!   ( vi skal blant annent løpe rundt på parkeringsplassen ved kjerka og late som vi rir for og huske dressur programmet,spennende!)
ILU

- Mailin.
I

Du er gull verdt for meg.


Uansett hva som skjer,vil du alltid bety mye for meg. 
alltid.

-mailin

Dramatic day.

Hei. i dag var jeg i stallen og rei Windy. Vi trente til stevnet som er på lørdag og det gikk vel sånn passe selv om jeg er ganske sikker på at jeg satt litt ustø opp på der. Problemet er dressur programmet,jeg suger fette mye i og huske det. Imorgen skal jeg og Marte gå ut til parkeringsplassen ved kjerka og gå ordentlig i gjennom det. GAHH jeg kommer til og dø. Save me please. brannalarmen gikk også selv om det ikke brant og marte klarte og utløse alarmen på ridelæreren vår sin bil. Tommel opp for henne,som btw har bursdag imorgen og blir 16,og skal kaste seg over første gutt hun ser på gata,så pass dere.

-mailin

Some random pics.Før jeg dro til Karoline tok jeg noen bilder,jeg ikke trodde ville bli til noe i det hele tatt. Men jeg lekte meg litt i picasa og dette ble resultatene. Aldri lagt ut sånne bilder av bare meg,men kjeder man seg så kjeder man seg.

-Mailin

What a funny day.

Godkveld. I dag hentet karoline og mammaen hennes meg i to tiden siden jeg skulle dit. Jeg og karoline satt og så på 7th heaven i starten awe. Også fniste vi av litt sånn forskjellige ting. Så kom Ann - Katrin som jeg ikke hadde møtt som var koselig og møte. Vi tok hverandre i hånden meget voksent også begynte vi og le for det var litt teit. Vi så på Twilight som jeg ikke hadde sett (jada bare skyt meg ) og jeg har aldri syntes Robert Pattinson var kjekk før nå. Super film altså! Skravla gikk i ett om narkiser på ulefoss,Alexander Rybak,Karoline's hemmelige bad - girl personlighet og masse annet. En super dag,med supre jenter! Jeg måtte seff hjem i fem tiden da,siden jeg sitter barnevakt. Gahh...
Men morsomt har det vært!

-Mailin

Film kveld osv.

I går kveld var jeg hos Marte. Elisabeth Vilde og Christine kom også og vi spiste kake,pizza og godteri. Filmen vi så var "The last house on the left" som var fette skummel if you spørr me. Det var ganske koselig helt til mamma ringte åtte og sa jeg skulle være barnevakt noe jeg trodde jeg ikke skulle så jeg bare wtf? Men jeg måtte jo dra da. Og akkurat da fristet det ikke og være alene hjemme med småbarn hahahah. Men det gikk jo bra da. Gå til www.simensen.blogg.no for og se bildene ( sap med håret mitt :o ? )  Senere skal jeg til Karoline så det blir sikker kjempe koselig vi skal se twilight!

-Mailin

Dagens bilder.
Husk copyright folkens!

-Mailin.

I dag har jeg gått langt.

I dag startet jeg dagen med og stå opp kvart over åtte siden Nathalie vekte meg da. Så etter noen timer bar det avgårde til stallen, Flink som jeg er gikk jeg til Heistad gjennom versvika. Og fyfela det var mye snø,var kun en liten sti. Så når jeg kom fram til stallen følte jeg meg rimelig død og kald,og startet og møkke,så da ble jeg rimelig varm igjen. Så etter og ha gjort klar Vidalin og hadde ridd to skritt begyne ponni'n og surre og ville ikke gå forbi jordet. Så jeg smeller til med skjenkel og pisk,men da er det opp i lufta på to bein. Jeg så ganske dum ut der jeg satt,og hylte "VIDALIIIN SKJEEERP DEEEEGGG" men så fant jeg ut at jeg skulle hoppe av og leie han litt og det funka. Så etterhvert begynner han og surre igjen så da limer jeg meg fast i salen og bare sitter der,helt til hesten stopper forvirra. Da gadd han ikke og finne på mer tull. Men han er herlig,og ri men sta,han er jo tross alt islandshest. Vi red til Marte også surret vi rundt på herøya. Nathalie fikk hilse på han,men hun syntes han var ganske skummel og ropte "OIOIOI" Hele tiden. Awe. Så dro jeg tilbake til stallen og gikk samme veien hjem igjen. Nå sitter jeg er og er litt død og senere skal jeg til Marte og se på film og spise godteri. Slenger ut noen bilder i neste innlegg.

-Mailin

Snow stars.

Godkveld. I dag har jeg hatt en super dag med gode venner. Vi så på pirates of the caribean er det sånn det skrives? At worlds end. Jeg virkelig elsker de filmene der,og jeg var i klisse -humør  så jeg kom hele tiden med små kommentarer som aweee eller åhhhh eller se så zøøttt <333 Kan nok tenke meg det var festlig for folka ja. Imorgen skal jeg til stallen og ri en tur til Marte også skal vi se enda en film med Vilde og Elisabeth og forhåpentlighvis spise oreo-kake og pizza.

-Mailin.

Nothing left inside..

Jeg virkelig digger denne sangen her,den er irsk eller noe. Jeg elsker irsk musikk også. Nå vet du det. Hør og nyt.


The script - Together we cry.

- Mailin

I am frosty the snowman.

Godkveld. I dag dro jeg med Nathalie til Marte hvor Vilde og Elisabeth også befant seg. Vi hadde det ganske så koselig,med chatroulette og 101 dalmantinere. Supre mennesker altå. Været ute er helt jævlig den vinden pisket  meg så sykt i ansiktet at det fortsatt svir. Stakkars meg.
Et nydelig bilde fra igår,meg Vilde og en særdeles kjærlig random. Vi er pene ikkesant?
- Mailin.

It's holiday!

Hei. I dag er jeg veldig,veldig glad ! Det er ferie,jeg har ny pc,vi så på film i nesten hele dag,Nathalie kommer i morgen. HEHEHEHHE. Så nå slepper jeg den driten med at pcen slår seg av. Noe som er generelt herlig.

-Mailin

Snow day.

Hallo. Sorry for ingen blogging i går,men pcen min virka ikke høhø. Jeg red Telma og det var satans gøy. Nå er det ikke lenge igjen til stevne,snart bare en uke igjen! I går passet jeg Emma og Sunniva snuppene og de vekte meg klokka ti på 7 i dag. Litt for tidlig for meg,men det var bare og komme seg opp! Skolen sugde idag,men vi så endel på film,det var deilig.

-Mailin

HEI FOR EN STRESSENDE DAG.

Hei. I dag var skolen grei akkurat som vanlig. Etterstallen dro jeg på klarinetten og jeg så ganske rar ut der jeg gikk i ridebukse og uggs med en sekk og en pose på slep + en brødskive i kjeften. Så så dere en sånn jente var det nok meg. Etter det stressa jeg som faen og løp hjemmefra til versvika siden jeg skulle ri hesten til en veninne av meg. Jeg  red Vidalin med Iselin bakpå og Henriette rei Hugo. Vi rei ganske langt,fra heistad til herøya. Så dro i til Marte og ropte på hu for hu sku joine,også gikk vi til begynnelsen av bøkkerkåsa så dro de hjem. En utrolig morsom tur! Nå har jeg så jævlig mye skolearbeid at jeg dør,så sorry for at jeg ikke tar de utfordringene men jeg orker ikke.

-Mailin

Bra mandag.

Hei. I dag var skole dagen grei nok. Jeg var i godt humør tror jeg. De fleste var også i godt humør i dag. Det er koselig. Mamma hadde laget taco når jeg kom hjem idag. Det liker jeg.  Jeg er glad i dag,er du?

Dagens sitat: Mailin: That`s  idiotisk,if you spørr me.
Teacher: "But i didn`t spør you.
Lærern ba Marte om og sette på plass noen stoler også skulle jeg leke morsom,HEHEHEH.

-Mailin

Jeg har vært flink i helga.

Fordi jeg har nemlig greit og strekke to muskler,uten og vite hvordan jeg har gjort det. Og det gjør vondt det skal jeg love. Jeg har vært på kr1 kurs altså stevne reglement greier og jeg var den eneste der som syntes det var morsomt,jeg lover alle halvsov. Jeg har lest gjennom hele kursboken når jeg kom hjem,selv om jeg ikke orket reglementet som kanskje er det viktigste hehehe. Så hvis alt går etter planen blir det stevne 27 februar eller 28ende.

Au revoir.

-Mailin

My head is full of music.

Hei. I dag så var skolen ordentlig teit. Etter det fikk vi besøk litt,også dro jeg på sangen. Jeg fikk vite at jeg skal synge " a whole new world" med Ida i teatersalen :D Livet er stress for tiden. I huet mitt er det sånn her Opptaksprøve til musikk -linja,fransk,konserter,stevner,stallen,og rytter lisens kurs til lørdagen som blir fette kjedelig. Så jeg har litt og gjøre altså.

-Mailin

Onsdag.

Hei. i dag er det onsdag.  Det har vært en ganske så bra dag,vil jeg si. Jeg fikk tilbake karakteren på art tegningen og den var jeg fornøyd med. I norsken lagde vi valentins kort. Det var ganske koselig. I matta hadde jeg vondt i hodet og gnagde på gradeskiva mi. Det var ikke fullt så koselig. Nå skal jeg snart i stallen. Det blir koselig.

for ett givende innlegg  > :

-Mailin

Nå er jeg sliten.

I dag så sugde skolen,bokstavelig talt. Jeg var sur og hadde vondt i magen. Når jeg kom hjem dro jeg på klarinetten og spilte dårlig. Når jeg kom hjem derfra fant jeg ut at siste utkastet til prosjektet skal være ferdig til neste torsdag pluss at jeg har presentasjon på torsdag som bare er halvferdig pluss at dataen er fucked up. Og at folk er sinte og sure i dag sånn generelt  >  :

-Mailin

Even if the sky is falling down..

Hei. I dag så var skolen så innigranskauen kjedelig. Jeg liker ikke tech og jeg hadde spesielt ikke lyst til og ha det i dag. Det var ingen god dag,men ikke den verste man kan ha heller. 

-Mailin

And i gonna walk 500 miles.

Hei. I dag var dagen slitsom men morsom. Jeg dro med barna ned en veeldig lang bakke til herøya på barneskolen der,og det skulle jeg aldri gjort med tanke på at jeg måtte dra to stykk unger på ett akebrett opp igjen. Jeg tror jeg døde. Og det hjalp ikke heller når en mann kom forbi og bare " hey du så sliten ut" EHEH men hallo de barna er så vidunderlig herlige.

Dagens sitat: "Mamma sier at vi ikke for lov til og gå på veien". Sunniva @ tur.

-Mailin

Kewlt.

Didrik vant! Det er ganske kult med tanke på at han er fra porsgrunn,og at han er venn med Ælex <3. I dag har jeg passet ungene og det gjør jeg nå også. De sover trygt i sengene sine,og jeg tenker meg at jeg tar kvelden snart og,for jeg er heftig sliten. 

-Mailin

Fredags kveld.

Hallo. Nå sover snuppene søtt i sengene sine og mammaen har dratt på jobb. I dag var skolen grei unntatt i gymmen,den var kjedelig. Så siden fem har jeg vært her. Og koselig er det : - ) i morgen må jeg opp i 7 tiden siden ungene pleier og våkne da,skal prøve og legge meg tidlig selv om det ikke frister.

-Mailin

It`s been a hard day.

Hei. I dag fikk jeg og Marte ekstremt latterkrampe i fransken av noe Marte skrev også døde vi litt. Og når jeg kom hjem fikk vi besøk av Sunniva og Emma som jeg skal passe imorgen,det blir fun. Etter det dro jeg på sang og hadde note - teori for det meste og etter det var jeg på trening og jeg og Marte trente hardt at vi døde der også. Nå skal jeg jamre meg over min vridde mage pga alle sit - upsene og legge meg.

Dagens sitat: "Armevinger er selve definisjonen av glede" - Mailin @ aerobic.

-Mailin

Stable day.

Hei. I dag var skolen ok. I arten designet vi klokker av alle ting. Det var ganske gøy. Så kom jeg hjem fikset meg også dro vi til stallen. Jeg red Telma i dag,en sånn stor fin hest du kan kalle vakker. Utrolig herlig,bare at det var nok med at ridelærern sa "galopp" så bar det av sted. Fikk ikke til flere en en ordentlig fatning. Men gøy var det.

-Mailin

Let it take me where i want to go.

Hei. I dag var ikke skolen så veldig ille. Men ille var den. Jeg var også på klarinetten i dag det var ganske gøy,jeg spilte Twilight musikk,selv om jeg ikke har sett filmene så er musikken fin,og politi mester Bastian sangen. Det er fordi vi skal bruke den i en stor forestilling så må lære meg den utenatt,ikke akkurat favoritt sangen min da thou. Så dro jeg og mamma til en veninne av mamma som har to små søte barn som jeg skal passe. Det hele toppet seg da Emma ( hun minste på snart to år ) tok brødskiven til Sunniva ( på snart 4 ) og spiste den. Det så ikke Sunniva og hun begynte og gråte og ropte " Jei finnej ikke blødskiva miiinn!" Hahha awe. Jeg bare " Ehm Emma spiste den opp hun" Og da gav hun meg det blikket og bare "MAMMA EMMA SPISTE BLØDSKIVA MIIIN!!! Hahha latterfullt. Kan tenke meg helga blir bra.

-Mailin

It is true the time is flying to fast.

Hei. I dag er det mandag igjen. Jeg syntes mandager er ganske kjedelige og maniske. Alt går liksom litt robot aktig på en måte. Skolen var kjedelig,middagen var vond og det er kaldt ute. Så ender det vel med at jeg brekker ett bein eller to på treninga etterpå....Tenk positive tanker.

-Mailin
hits