februar 2009

Konsert og utfordring.

Japp da har jeg vært på konsert da folkens. Gikk greit egentlig. Sang "heaven" Av bryan adams med ida i paraell klassen. Jeg har blitt utfordret av oda. --> www.odalul.blogg.no og man skal legge ut bilder av noe eller noen som betyr noe. Da legger jeg ut et bilde av min kjære gode venn Thomas. Jeg møtte Thomas en gang i 2007 hvis ikke jeg tar feil i stallen. Da la jeg ikke merke til han noe særlig egentlig. Ehehe. Men så jobba vi sammen en gang i 2008 og ble bedre kjent. Hihi. Thomas er en utrolig god venn faktisk en av de få mennesker i verden jeg stoler på. Hihi vi har hatt det gøy 
:>. Jeg er_glad i deg : D

 
HAHAHA.

Okay idag startet dagen min med at jeg sto opp sirka fem over syv. Så stakk jeg ned og så litt tv og satt på pcen. Skolen idag var boring. Og da mener jeg kjedelig. Jeg var akkurat på konferanse time og sa ifra om hvor mye jeg_hater gym læreren min. HEhehehe.
Jeg gidder ikke blogge mer.

Det er så syyykt mye snø..

Hjelp jeg dør av den snøen!  Det er meter høye brøyte kanter og massemasse is på veien. Idag startet dagen min ganske dårlig, nemlig med og nesten tryne når jeg skulle gå ut døra. Vi har sånne is-tapper som henger over der og de drypper sånn at det blir glatt. Derfor datt jeg. Men bare nesten. Så når jeg kom til skolen skulle vi ha RLE. Det er det verste faget jeg vet om. Så det er så greit. Jeg hadde faktisk fem i det før men så fikk vi ny lærer. Jeg har lagt henne for hat. Hun har vært så jææævla stygg i huet sitt men jeg gidder ikke nevne hvorfor nå. Jeg tror jeg har skrivd det i ett annet innlegg. Til onsdag er det altså konferanse time. Jeg tror rle lærern kommer til og skrive noe slikt på vurderingen min: Mailin er en utrolig uengasjert person som trenger og jobbe mer med faget" Eller noe. Synd for hu.
Åssen syntes dere det var og gå på skolen etter ferien da?
Har dere en spesiell lærer dere ikke liker?
-blogges.

Its back to school.

Hei alle da er ferien slutt. Imorgen er det tilbake til skolen noe som er helt jævelig egentig. Jeg liker virkkelig ikke skole. Selv om det har værtferie føles det ut som det ikke har hjulpet. (sånn føles det allti hihi) Men jeg har ikke noe valg så jeg får vel hoppe i det. Igår så jeg på mgp og Alexander Rybak vant!  Han fortjente det virkelig ! Den beste mgp sangen jeg har hørt på leeenge. Er så mye søppel syntes jeg. Jeg elsker sangen "fairytale/Alexanderer Rybak og jeg tror ikke jeg er den eneste hihi. Så hva har dere gjort i ferien da?
-blogges

Friday.

Japp da er ferien nesten slutt. Det er kjipt syntes jeg. Idag kommer Nathalie tantebarnet mitt og jeg gleder meg. Mamma er i begravelse akk nå så jeg er alene hjemme.  Igår rei jeg meteor. Jeg er sykt_støl.
Hakke så mye og blogge om fortia og jeg ekke i humør til det heller.
-blogges

Hei du.

Idag var det rett og slett en daffe dag, Har kun vært inne for det føles ut som jeg ikke har noen energi enda det er ferie. Det er ikke gøy.
Te fredag kommer Nathalie det blir kos.
-blogges.

Byen

Hei med bloggere ; D.  Idag våknet jeg klokka halv ti sirka. Litt senere kom broren min pluss Nathalie. Mamma hadde nemlig ringt Kjetil for at han skulle komme og måke. Stakkars mann. Men Nathalie var her da ; D.  Etter at de stakk dro jeg og Marte til arkaden. Det var kos. Jeg kjøpte thesims2 byliv,en t-skjorte fra vero moda pluss sånn ansikt greie på apoteket. Jeg er syykt thesims geek og det har jeg vel vært i alle år omtrent x ). Marte og jeg gikk og surra litt før vi spleisa på en dolly pizza. Super dag!
Hva skal du i ferien? :  D
-blogges.

Hei du.

Det er vinter ferie og det er bra. Ingen skole = null stress. Det passer meg bra siden jeg hater stress. når jeg blir stressa blir jeg utrolig sur. Men i helgen var jeg hos pappa. Det var utrolig_kjedelig. Jeg liker ikke og kjede meg. Jeg og pappa startet altså og krangle om middag. Jeg ville ikke spise akkurat da vi skulle spise og da ble pappa sur. Han mente at kald fisk ikke var noe godt. Og at han skulle ringe mamma hvis ikke jeg spiste. JEG SÅ PÅ TV OG DET KUNNE HAN IKKE RESPEKTERE. Men så ringte mamma tilfeldighvis og ba pappa være voksen. Jeg fikk egentlig sykt latterkrampe da han utbrøt : "Jamen jeg er  voksen. " Akkurat som en liten unge. Imorgen skal jeg altså ri noe jeg gleder meg til. Men æ stikk.
-blogges.

Heihaljå.

Japp idag var jeg på skolen som vanlig. Egentlig var dette en super dag for musikk lærern var syk. Men ikke bare det. Jeg og noen andre spleisa Stian A og Mari Rh. De er så søte sammen :)))
Idag var også siste dagen min hos dutches noe som var litt trist. Men det skal bli gøy med nye hester og!
-Blogges

Juhu

Beklager at jeg ikke fikk blogget igår. Jeg orket retten og sletten ikke. Men det skjedde egentlig ikke en skit heller så det er så greit. Men idag ble jeg vekt halv seks av min kjære katt fido. Han hadde bestemt seg for og vekke meg. Jeg bare "ÅHH pell deg vekk" Akkurat som han var mamma eller pappa --,. Men jeg liker ikke og bli vekt før jeg må. Nå sitter jeg i norsken og vi hører på en lydbok. Jeg gidder ikke bry meg om den jeg så..

Idag skal jeg istallen og hilse på den/de hestene jeg kanskje skal ha.
Men før det må jeg lide meg gjennom nok en skoledag.

-blogges

I am happy liksom :D

Vel nå skal jeg ikke klage! Jeg har nemlig blitt tilbudt om og ri to superflotte hester BD Så jeg er kjempemyelykkelig. Det skal så lite til for og gjøre meg glad :-D. HOHOHO. Igår var det altså grandprix i skien. Siden jeg bor i porsgrunn måtte jeg seff se på det. Den jeg syntes var flinkest var Alexander Rybakk som sang og spilte "fairytale". Han hadde skrevet den helt selv og det syntes jeg er sikkelig kult! Sangen var jævlig fin da :D <3 ellers så syntes jeg den Sichelle sang var fin! Men Alexander sin var best ;D
Resten av dagen skal jeg bare slappe av !
Skal du noe idag? :D
-Blogges ;D

Tralalo og Fallera.

Igår var jeg altså i bursdag. Det var kjempe koselig! Alle i klassen var bedt og mesteparten kom. Det var karneval x )
Vi så på en kjempe søt film som heter "Its something about Mary". Den var virkelig sweet. Handla om en nerd som likte en populær jente også dreit han seg ut osv... Bursdagen slutta i ti tia og da tok jeg drosje hjem. Idag hadde vi altså matteprøve og for første gang i mitt liv tror jeg det gikk bra. EHEH. I helgen skal jeg bare slappe av :)) Dette innlegegt skulle være lengre men smarte meg klarte og slette det seff.
Hva skal du i helga?
-blogges.

HÅHÅ

Jepp æ sitt på skolen og blogger. Vi hører på en sånn lydbok jeg ikke klarer fog følge med på N_N. Jeg blogger nå for jeg får ikke tid til det senere. Først skal jeg på sangen og etter det skal jeg i bursdagen til Vigdis. Ikke hvilken som helst bursdag. Karnevalsbursdag. Ikke spør meg hvorfor.
Talast.
ehehehe

Hei jeg er sur.

Jeg kan ikke i stallen igjenn, Siden mamma ikke kan kjøre når det er sånt vær. Fyfaen jeg er sur. EHEHE. Så jeg skal være sur og se på gossip girl ikveld. Det eier.
-
Gidder ikke blogge mer. For jeg er nettop det. SUR.


Sur som en gammel melk ^^
Jeg bare måtte.

Om andre bloggere..

Jeg tenkte jeg skulle skrive litt om min absolutte favoritt blogg. Hun som skriver den heter Oda ;D her er en link --> www.odalul.blogg.no Den er virkelig verdt og kikke på : D Oda er da 18 år og har en datter på snart fem måneder som heter Leah Marie. Hun er bittelitt mindre en Nathalie. Jeg liker bloggen til Oda for hun virker som en utrolig sterk person. Hun klarer seg helt alene og da er man flink siden hu har Leah. Jeg går heller ikke lei av den leser den vær jævla dag faktisk N_N. 


Men uansett i dag var jeg på skolen som vanlig noe jeg ikke liker.  Se jeg skjerper meg allerede :D.  Som sagt i forrige innlegg sa jeg at jeg bare skulle bruke ordet hate når det kun er ting jeg virkelig hater. Jeg vet ikke om jeg kommer til og greie det ehhehehehe. Imorra skal vi ha fremføring i musikk seff da. Jeg har ikke gjort en dritt virkelig ikke en dritt.
EHEHE.
Vi snakkes medbloggere :D

Hei jeg sliter.

Okey nå er jeg seriøst lei av skolen. Det har rett og slett gått for langt. Altså nesten ingen LIKER skolen men jeg hater den. jeg rett og slett hater den så sykt. Det er ikke personene det er noe i veien med det er lærerne. Spesielt en. Hun lærer vekk på en utrolig kjedelig måte så jeg nesten sovner. Jeg trenger litt action hvis jeg skal klare og konsentrere meg. Men uansett så startet dagen med RLE som er det faget jeg hater mest. Ja jeg liker til og med matte bedre :> Jeg husker ikke hva vi gjorde det gjør jeg aldri i slike timer. Etter det var det tid for samfunn. Bente (læreren ) Ba oss gå inn i film-rommet vårt også viste hun fram en av sine 10000 powerpointer. Denne handlet om den andre verdenskrigen. Jeg har faktisk fulgt med de timene men av en eller annen grunn kunne jeg ikke svara på spørsmålene hun stilte oss. Mari sa det var på grunn av at jeg var på nettby HELE tida. ja jeg er på nettby men ikke HELE tida. Så det så. Det var egentlig litt flaut for jeg liker faktisk samfunn. Til fredag skal vi ha prøve i samfunn og den er jeg fast bestemt på og få 4 på. Selv om jeg ikke gjør en dritt så er ikke karakterene mine spes dårlige jeg fikk fem i engelsk :D. Resten av dagen hadde vi naturfag. I den første timen satt vi bare og surra før det var tid for framføring. Jeg skulle fremføre "hesteprosjektet mitt". men bare foran læreren. Men siden jeg hadde slik en dritt dag ville jeg ikke framføre. Grunnen var bare att jeg ikke ville. Men jeg ombestemte meg og fikk fire pluss. Ganske fornøyd egentlig. Nå skal jeg bare chille og samle krefter til imorgen. Da er det tirsdag og det hater jeg. Jeg hater veldig mye. Det er sikkert masse jeg egentlig ikke hater det er nok bare noe jeg sier for det tar lengre tid og skrive "jeg liker ikke". Kanskje jeg burde bli flinkere til det?
Blogges :*                

Helgen.

I helga var jeg alså hos pappa. Det var rett og slett helt jævelig kjedelig der. Ikke en dritt og finne på pluss att vi nærmest var innesnødde og for og ikke fryse ihjel fyrte vi med ved hele dagen lang x ) Jeg så for det meste på TV eller satt på pcen da. På lørdag så jeg på ett program som heter "baby lånerne" Som handler om tre eller fire tenårings par? Som skal prøve og være foreldre x). Først så skal de prøve og passe på en baby på 6-9 måneder? i tre døgn. Deretter skal de gjøre det samme med småunger sånne 2-4 åringer og så går det videre helt til gamle. Hva syntes du om ett slikt program? Syntes du det er uansvarlig av foreldrene? tenåringene blir jo overvåket hele tiden da så personelig har jeg ikke noe mot det. Men uanz istad var jeg hos vilde sammen med marte og elisabeth. jeg tok noen bilder av de som elisabeth ikke ville jeg skulle legge ut så jeg måtte slette det.
-blogges.

hits