januar 2013

sammen er vi gull.

 

I dag har jeg vært hos verdens beste, har bare ligget i sengen hans og sett film hele ettermiddagen og snakket om hvordan vi skal redde verden. Han er fantastisk, jeg er forelska og sammen er vi best.


 Har også valgt fag til neste år da, blir 3 realfag på meg, og det hadde jeg virkelig ikke trodd om meg selv, men noe naturfagslæreren min sa her om dagen fikk meg til å tenke "Bruk tiden godt på vgs, ikke gjør det lett for dere selv. Sikt høyt og bli noe. " 

 

Så, til neste år skal jeg ha samfunnsfaglig-matte, biologi, kjemi og internasjonal engelsk. Kommer til å bli et drithardt år, men jeg vil på BI, skal gå for gull.

Siden det er midt på natten, og jeg er stygg nå, så får dere et bilde av meg og Marte, ( som kommer hit om 8 dager!!!) fra da vi faktisk var....15 og 16. 

 

.just some dresses in my window.


hei vinter, jeg er lei av deg, så nå kan du komme deg vekk for en god, god stund. I dag har jeg i hvertfall fikset litt på rommet mitt, vasket og føler at jeg for en gangs skyld har fått gjort det jeg faktisk skal. Rett etter middagen skal jeg i gang med litt matte, for å så ta en tidlig kveld etter for lite søvn. ( Kjenner jeg meg selv, så klarer jeg ikke å komme meg i seng når jeg skal men, hmpfh. ) Håper dere har hatt en like bra mandag som det jeg har. 

 

little talks.

hei! det er mandag, og endelig virker det som livet er på rett kjøl igjen. Jeg har det faktisk fint, og de fleste ting er som de skal være. Nå håper jeg bare jeg gjør det bra på samfunnsfags-prøven jeg skal ha i dag! Det meste går min vei for tiden, så da håper vi den gjør det og. Ha en bra mandag, alle. Håper den blir fin.

.finally.

hei.

Har hatt en bra dag, ennå ikke helt frisk men det kommer seg. Plutselig fikk jeg altfor mye skolearbeid kasta på meg, og da går vel egentlig helgen til det, tipper jeg. Tenker å starte med litt trening om ikke så altfor lenge. I morgen skal jeg møte fine kami på wayne's etter skolen, så nå må jeg nesten pelle meg i seng så jeg er nogenlunde opplagt til da.

.one day.

Someday you'll miss her like she missed you.

Someday you'll need her like she needed you.

Someday you'll love her and she won't love you.

a new week.

Untitled

I natt fikk jeg ikke sove, var altfor tett i nesa og da er ikke søvn det letteste å gjøre. Skulle virkelig, virkelig ønske at jeg kunne bli frisk snart, jeg er så lei. Har tenkt til å få fiksa meg litt, føler meg alltid bedre da, også tusle på butikken å få mekka litt mat, har lovt meg selv å bli flinkere å lage maten fra bunnen av i 2013, og det skal jeg klare!1111!

 

.syk.

Untitled

Så kom sjukdommen og tok meg også, igjen. Begynner å bli rimelig lei av den nå, i heile høst har det faktisk vært slik. Likevel prøver jeg å tenke positivt, er jo ikke bare jeg som er syk heller, og om noen dager går det nok over. Håper i hvertfall det, for jeg lengter virkelig etter å komme igang med trening!

 

I know i've said it a million times.

I år skal jeg virkelig greie å holde alle nyttårsforsettene mine, og flesteparten av dem burde ikke være så veldig vanskelige. 

1) Nå målene mine innen trening. Er ikke spesielt misfornøyd med meg selv, men ikke fornøyd heller. ( Hvem jenter vel det, lol. ) Har lyst til å bli sterkere, og innen sommeren er her, så skal jeg være i mitt livs form!

2) Jobbe mer på skolen! Har jo noen fag jeg kan bli bedre i, og egentlig kan jeg bli bedre i alt. Skal virkelig være fornøyd med snittet mitt til sommeren.

3) Drikke mindre.  Nå tar jeg ikke akkurat av, men det finnes helger jeg burde brukt på feks skole, men så dro jeg ut i stedet. Også er det  jo så jævlig dagen etterpå...

4) Ikke kjenne meg igjen i denne sangen her.

 

5) Se litt mer positivt på ting. Jeg har lett for å fokusere på negative ting, og heller bare glemme det som faktisk er fint. 

 

 

2013.

Hei, og godt nyttår folkens! Håper de fleste hadde en bra feiring, det hadde jeg i hvertfall. Har Vilde på besøk, og i går tok vi turen til oslo og var på vors hos en venn av noen vi kjenner, noe som var veldig kjekt. Rundt 12-tiden dro vi ut på trompeten i oslo ( som hadde utrolig tafsete menn, ikke dra dit, æsj!!! ) Og etter det tuslet vi rundt i oslo på måfa i noen timer, jeg hadde altfor trange sko, før jeg og Kim spurta til bussen, og tok kvelden ( eller morgenen, siden klokken sikkert var rundt fem ), og det var den nyttårsaftenen.

hits