januar 2011

Let the rain wash away

hei. Dagen var grei, matteprøven gikk ikke så bra, hehehe. Jeg fikk noen riktige i hvertfall, men jeg hater det "Hvavardetjegsa?" trynet til læreren .  Atm er jeg sulten, mamma er i byen , og jeg håper at hun kommer med noe mat snart, ellers så blir jeg sinna, for jeg er seriøst kjempekjempe sulten, og alt som står i hodet på meg nå er mat.

 

- Mailin

kjærleik

 
 
 

wish that was a dream

Jeg har hatt en dårlig dag, læreren min blir bare mer , og mer på trynet..... Hun mente jeg var for trøtt, og for lite tilstede mentalt, når jeg prøver alt jeg kan her i verden, men det er tydeligvis ikke bra nok for henne, herregud, jeg er så glad jeg ikke skal gå der mer til høsten, fy fela. Heldigvis bare lo alle sammen av henne, kjære vene jeg tror hun engang faila på noe, og nå lar hun det gå utover oss. I morgen kommer Even til meg, han gjør alt fint, og bare det at jeg har han gjør meg så mye mer optimistisk , om dere skjønner. Alle skulle hatt en slik fin en som han.

- Mailin

Miss 'No way, it's all good', it didn't slow me down

Made a wrong turn, once or twice 
Dug my way out, blood and fire 
Bad decisions, that's alright 
Welcome to my silly life 
Mistreated, misplaced, misunderstood 
Miss 'No way, it's all good', it didn't slow me down 
Mistaken, always second guessing, underestimated 
Look, I'm still around . ♥

So in love

I dag har han fine Even vært kjæresten min i 6 mnd.  Jeg er ganske lykkelig. Og når jeg tenker på hvor fort tiden egentlig har gått , så .....ja, den bare løp avsted liksom.  Even er best , finest, og herligst.  Det sier jo naturligvis alle om kjærestene sine , men jeg synes egentlig helt ærlig at ingen er så fin som han. Han er den som alltid får meg til å smile, uansett hva, alltid spør om jeg har det bra, finnes ingen bedre enn han. ♥

frustrasjon

Jeg er så lei skole. Uansett hva jeg gjør blir det galt, jeg får ikke til en dritt nå gidder jeg ikke mer, hade skole. Neida, ikke ennå.  Uansett.  Jeg leser en kjempe søt bok i engelsken siden vi skal lese en roman. P.s I love you.  Jeg har sett filmen , og jeg måtte jo liksom lese boka også.  Jeg var på sang i dag, og sang jazz. Det var litt rart, men litt fint også. Jeg har ett familietre å lage til i morgen. Men jeg gidder ikke gjøre det før i morgen. Jeg er så sliten av den skolen. Det koster meg 23454 , 566 krefter å dra dit hele tiden , fordi jeg ikke vil ha fravær. Fra i fjor har jeg to dager, og jeg synes det er mye siden jeg er en fravær freak på en måte. Ok , surre innlegg men jeg måtte bare få ut min frustrasjon over skolen, alle virker som sånne super genier, også kommer jeg, så jeg føler meg litt dum. Hjelper ikke noe særlig når mamma babler om at jeg har fantastiske evner, og at jeg kunne blitt noe virkelig stort , men at jeg ikke gidder. herlig. Nei, jeg gidder ikke når jeg ikke får det til og slikt , men mye har med lærerne og gjøre, de motiverer meg ikke akkurat. Faktisk har en av de sagt direkte til meg at dette kommer jeg ikke til å klare. Herlig daaaa.

Til høsten er det slutt. Jeg flytter ,  men siden jeg ikke har rett til å gå på skole i ett annet fylke, ( kommer bare inn hvis det er noen ledige plasser , så søkte på lette og vanskelige ting å komme inn på så antagelighvis går det ) Så må jeg kanskje ta det over nett. Men det gjør meg egentlig ingenting ,for jeg får det til vis jeg bare bestemmer meg for det.

Kanskje går det, kanskje ikke. Men jeg gir ikke opp uten å prøve!

 

monday

I dag fikk hodet mitt en brå-oppvåkning av en stygg busssjåfør kan du si. Han kjørte så jævlig fort , og plutselig bråbremset han , så Marte, og jeg falt , og jeg skallet hodet mitt i Marte.  Aw, det var den dagen.  Alt sugde frem til formgivingen , det var gøy fordi jeg bare tegnet.  Ellers har jeg bare slappet av, og lurer på hvorfor tiden går så fort atm. Kan den liksom ikke gå _ litt saktere?

O hey there

Helgen har vært superfin! Untatt at nsb ....suger.  Eller nei vent, jernbaneverket suger.  Jeg tok buss til Larvik og fant ut at toget ikke kom, siden det var noe galt med skinnene , og de viste ikke når bussene ville komme så vi ble stående der som noen fine gapende passasjerer. På bussen til oslo fant jeg ut at Tønsberg er en fin by, Høvik har en fin kirke, og Oslo er ganske koselig om kvelden.  Kom da frem til Ski tilslutt,  og det var ganske fint at verdens fineste Even stod og ventet på meg også. Vi slappet av med film resten av kvelden, og dagen etterpå dro vi på kjøpesenteret i Ski. Jeg syntes jo det var mongostort siden ...jeg bare er vant til bittelille downtown,  det i Ski har jo hele TRE etasjer! Også begynte jeg plutselig og silblø neseblod! Var heldighvis i nærheten av ett toalett da, men fy søren så uheldig jeg var. Så ut som om noen hadde blitt drept der inne etterpå. Jaja, jeg overlevde.

Resten av lørdagen så vi på film, og på kvelden så klarte Even og skremme meg noe helt sinnsykt!  Jeg kom ut av badet, også stod han bak døra og bare  " hmmm...." Og fyfela jeg hylte ,  haha.  Vi hadde sett en film om mumier da så jeg var jo litt påvirketlol.

På toget hjem satt jeg bare og skrev en teit analyse om "vildanden " Altså ett teaterstykke på nynorsk. Var deilig å bli ferdig med det , ja så nå tenker jeg at jeg tar og legger meg straks!

Even er finest. Finere en finest.

 


I'll be forever blue

I dag hadde vi fremføring i fransk.  Vi hadde jobbet med ett rollespill som vi viste frem. Og læreren filmet. Det var litt skummelt ,  men egentlig gikk det bra selv om jeg sikkert uttalte noe feil.  Til søndag har jeg en kjempedum oppgave i nynorsk. Jeg skal skrive dramatolkning om Vildanden , av Henrik Ibsen. PÅ NYNORSK. Jeg hater nynorsk , det er så unødvendig og vanskelig for oss som ikke er født med det. På fredag drar jeg til Ski , rett etter skolen , og jeg gidder ikke gjøre den dumme oppgaven søndags kveld, så jeg må gjøre den i morgen senest .

Jeg gleder meg til å se kjæresten min igjen, han er så fin , og alt er egentlig fint så lenge jeg har han .  <3.

Gud, det er rart å tenke på at dette er fra i sommer liksom.


snart

ok, om fem måneder eller noe da , men hallo. Jeg vil ha sommer.

åhlolz.

Vi hadde kurs i positiv psykologi i stad. Han mannen som snakket som var psykolog gjorde meg lei meg.  :c  Og siden han skulle lære oss å tenke positivt så var det litt akward. Læreren min ville tvinge meg til å henge opp ett bilde jeg ikke ble fornøyd med, men jeg nektet å bare  "  NEI, FUFUFUFUFUFUUU  >: ((((("   Jeg tror hun tok hintet.  Er glad jeg er ferdig i juni , yippi.hehehe

Jeg har vært litt lat med bloggen og sånt de siste dagene. Har bare ikke orket å blogge , siden ikke noe spesielt har skjedd, untatt i går. Da var jeg nemlig på treff! Jeg og Marte reiste til byen i 11 tiden, og ventet på en flokk med gsinger på tog stasjonen. Da alle hadde kommet vandret vi ned til downtown , og bowlet. Jeg vant! Med ett poeng da, men likevel så vant jeg!!!11!! Var kjempegøy å se gamle, og nye gsinger! Også dro jeg , Marton, og Marte tilbake til stasjonen for å hente Emmely og Siril, og det var kjempefint  å se de igjen. <3. Herlige huffisene. Også spiste vi på peppes, og man kan si det ble liv og røre! Etter at vi hadde spist splitta folk litt seg, og jeg og Marte gikk og shoppa litt før vi fant de andre igjen. Hadde det superkoselig , håper det ikke er lenge til jeg ser folk igjen!

 

- Mailin

Knall og fall

Hei, yo . I dag var skolen sånn passe. Vi så på film i engelsken så det var liksom ikke så gæli. Etter skolen så dro jeg og Marte til stallen , og vi hadde sprang i dag. Jeg rei Aida ,  og alt gikk fint helt til vi skulle hoppe en bane. Siden ponnin var liksom dritrask , så tenkte jeg at det her gikk fint av seg selv. Men , på det andre hinderet så BREMS. Og jeg ble kasta av i slowmotion , på hinderet. Slo meg faktisk ikke det grann, og jeg bare lo egentlig. Førstegang jeg har falli av i sprang i løpet av mine 6 år på hesteryggen. Og Aida har jeg ikke falli av siden jeg var 12 år, og jeg slo meg ikke da heller!.  Men jeg ble straks tvunget til å hoppe på nytt, noe jeg ikke ville , men gjorde det fordet. Og det er jeg glad jeg gjorde, fordi da gikk det bra, og jeg fikk ikke noe skrekk for å hoppe etterpå. Men, men. Knall og faller hører vel ridning til.

- Mailin

lulz

Heia. Jeg hadde naturfag fremføring i dag. Jeg tror det gikk greit, faktisk. Også gleder jeg meg til helgen fordi da er det minitreff, og jeg skal være sammen med masse_ flotte_ fine folk.

Neste helg blir også super, fordi da skal jeg være sammen med verdens fineste kjæreste.

Alt er bra, selv om jeg er så fryktelig skolelei at jeg dør snart. hehehehe.  Matte , og formgiving er det eneste jeg legger sjela i atm

 

hey

Jeg skal søke skole når jeg kommer hjem i dag .  Kanskje jeg bor i oslo eller i nærheten til høsten , og har det fint og dårlig på samme tid.  Jeg vil ha sommer , kake , og parkliv. Give me.

 

Jeg har akkurat

lest en av verdens tristeste bøker  " Ida's dans " . Den gjorde intrykk. Veldig intrykk. Jeg gråt, herregud som jeg gråt. Men jeg lo omtrent like mye. Mammaen hennes er jo verdens flotteste dame, seriøst.  Tenk å lage en så utrolig ektefølt bok, fylt av varme , kjærlighet, tanker , latter , og glede i tilleg til alt det vonde. Boken er en real tankevekker. Anbefales!
broom

Jeg er så trøtt, hehehe. Har jobbet i går , og gjør det samme akkurat nå. I natt skypet jeg med fine,fine folk , det var awezume. I dag skal jeg jobbe , også skal jeg hjem , også mer jobbe. zzz

 

whatever

grei dag, selv om skolen suger hardt i å gi beskjeder , så jeg kunne sovet til 10 :@@@@@@

Var i byen med Marte da , det var kos.  Minitreff neste helg  <<3<33<33<3<3

 

prikk

Jeg har ikke noe lyst til å si noe positivt i dag : )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 

onsdaggggggggggggggggg

Jeg sovnet i dag. Tre ganger mens vi hadde kunsthistorie. Det er kjedelig. Læreren spurte om jeg holdt på å sovne. Jeg sa nei , jeg.  C: Mamma er fortsatt på sykehuset,  det kan hende jeg skal besøke henne i morgen , har ikke sett henne siden søndag , liksom. I morgen blir det en lang dag. Jeg liker ikke sånne dager. Ehsh. Jeg savner gsinger, men det er treff den 15'ende i porsgrunn. Jeg gleder meg som bare det!

- Mailin

en start

I dag var jeg så trøtt at jeg sovnet tre ganger i engelsk timen. Oioi. Heldighvis ignorerte læreren meg. Dagen i seg selv var helt grei , egentlig .  I dag har jeg vært superflink og lagd god , sunn middag, nemlig chicken wraps. Det ble seriøst digg, hahha helt overasket over meg selv egentlig. Men nå har jeg like 3445 tonn med oppvask så jeg får vel få ræva i gir. Og i dag skal jeg seriøst få meg litt mer søøvn.

 

- Mailin

Srsly

Jeg kommer til å slite i morgen. Jeg får ikke sove.   :c   Det er nå jeg må se frem til ting. Hvis jeg tenker meg om så kommer det til å skje bra ting i januar, kjempemange bra ting. Så stfu med klaging, meg.
teit dag.

Mamma er innlagt på sykehuset og sånn. Jeg vasker opp så det skal bli pent her. Også er jeg sunn.  I morgen er det skole,  det suger ganske mye  : )))

 

 

jeg har så

................fucka opp døgnrytme at det er helt grusomt. Btw så er muffinsene mine gode. C:

 

 

 

 

hey

Det er søndag og sånt.  Jeg har laget muffins, så jeg og Marte skal spise de etterpå. I morgen skal jeg bli sunn , lover. Også begynner jeg ikke på skolen før tirsdag det er kult , hehehe. Jeg savner gsinger , men det er treff snart, det er ganske bra C:

 

- Mailin

 

Mitt 2010.

Januar.

 • Kiwi døde.  Savner han fortsatt, thou.

Februar.

 • Det skjedde egentlig ingenting spesielt. Untatt at det var dritkaldt , da.Mars.

 • Jeg klipte håret mitt , lolz.

 

April.

 • Personal project utstilling. Husker at jeg hadde jobbet som faen med det.
 • Skoleball.

Mai.

 • Jeg fylte 16 år.
 • Var i Italia med klassen.

Juni.

 • Jeg graduated fra international school , Telemark , og fullførte dermed ungdomskolen.
 • Var på to konserter.

Juli. ( den absolutt fineste måneden i 2010 , spør du meg. )

 • Jeg møtte Chris , min kjære buddy i kr. sund.
 • Jeg dro på sommerleir! Noe jeg hadde gledet meg til i flere måneder.
 • Jeg møtte verdens fineste gutt,  Even.  ♥
 • Var i Tsjekkia igjen.

 

 

August.

 • Tanten min døde.
 • Jeg begynte på vgs.

( dette gjør vi på skolen.  )

 

September.

 • Minitreff i Notodden!

Oktober.

 • Jeg og Karoline så på Frikar danse. Det var faktisk forbanna gøy.

November.

 • Var på Juleball ,og fikk sett masse flotte folk igjen , noen nye , noen gamle.Desember.

 • Det ble juleferie, dvs at jeg hadde overlevd halve skoleåret.
 • Jeg og Marte hadde fotoshoot ute ved vannet i sommerkjoler.
 

- Mailin


 

Godt nyttår

Godt nyttår folkens! Sykt at vi er i 2011 nå! Har ikke vent meg til at det var 2010 nesten , haha. Kvelden var grei, med kake, godteri , og god mat. La meg vel i ett tiden, håper på å få snudd døgnet innen mandag liksom. I dag skal jeg vel egentlig bare slappe av , og spise godteri. Til mandag skal jeg starte mitt "  bli sunnere "  år, haha.

- Mailin

hits