januar 2010

Sunday.

Hei. I dag var jeg i familie middag noe som var ganske så morsomt skal jeg si deg! Spesielt når du har en slik kul familie som meg. Vi spiste tapas og det var nam. Så var jeg med Mille og co og hørte på musikk eller så på de og de voksne spille kort. Jeg hater og spille kort og fant det mer passende og irritere vettet av min mor. Nå skal jeg prøve og gjøre fransk leksene med den lille iveren som jeg har igjen.

-Mailin

Funday in the stable.

Hei. I dag dro jeg og Marte inn i stallen halv ett. Jeg hadde leid Kine i dag så jeg skulle ri henne. Det var sikkelig kaldt ute så ett under var det at jeg og Marte ikke frøys i hjel. Kine gjorde virkelig mye for og irritere meg i dag. I galoppen skjeina hu over halve banen og noenganger når vi kom til ett bestemt hjørne snudde hun. Men hey fjordingen har stil og personlighet så det er derfor jeg digger hu!


Mailin og Kine.
-Mailin.

Jeg elsker virkelig denne sangen.

Alexander Rybak - i don`t belive in miracles.

- Mailin.

Skøytebanen med skolen.

Heisann. I dag dro hele skolen til is stadion i Skien. Det var ganske gøy egentlig selv om det var ganske så kaldt. Jeg falt bare en gang og det var når jeg ikke hadde skøyter på meg. Ganske typisk kan man si. i helgen skal jeg ri tror jeg og henge med folk og fe.

-Mailin

Fly over the mountains.

Hei. I går red jeg en søt liten hest som heter Kine. Min absolutte favoritt. I dag våknet jeg med helvetes vondt i ryggen og jeg kan ikke si det var særlig behagelig og kravle ut av sengen. også hørte jeg ikke vekkerklokka heller så det var et under at jeg kom meg opp. Skole dagen var grei egentlig. Imorgen skal vi på skøytebanen det blir sikkert fette koselig. Nå skal jeg eter makaroni også skal jeg ile av sted på sang.

-Mailin

You are the moonlight

Hallo. I dag var skolen grei nok,tror jeg. Jeg er mye bedre nå selv om min kjære nese fortsatt er plaget av denne ellers stygge forkjølelsen. I dag skal jeg i stallen noe jeg gleder meg ganske så mye til. Nå lengter jeg virkelig etter våren altså. Blir deilig og ri ute igjen. 

-Mailin.

Ok da.

Greit,Jeg er syk i dag også selv om jeg egentlig lovet meg selv og gå på skolen i dag. Men jeg er ganske ille fortsatt så like greit at jeg ble hjemme. I natt hostet jeg så mye at jeg ikke fikk puste nesten og det var ikke gøy. satser på at jeg får pellet meg på skolen imorgen siden det er ridning.

-Mailin

Fly into the sky.

Hei. I dag gikk jeg på skolen men etter en time gikk jeg hjem siden jeg følte meg miserabel. Det var ...ikke særlig gøy. Dagen i dag har gått med på og ligge i min seng og lese harry potter og spise kyllingsuppe. Men jeg skal på skolen imorgen bare så det er sikkert.

-Mailin.

Sunset.

Hør på denne fine sangen her. Den får meg virkelig i godt humør!
 
Justin Bieber - One time.

Nå skal jeg legge meg og se om jeg orker og pelle meg på skolen imorgen og savne han her. 

Verdens beste lett.

-Mailin

I will never leave you.

Goddag. I helgen var jeg hos min kjære far. Jeg har klart og få en særdeles stygg forkjølese-igjen. Noe som jeg oppfatter som plagsomt. På lørdag dro jeg med pappa ned til Skien siden jeg trengte nye noter til min kjære klarinett. Jeg kjøpte et Twilight hefte,selv om jeg ikke har sett noen av filmene. Men musikken er jo fin. Jeg fant også en bok med piano noter som jeg kan bruke på sangen som blant annet inkluderer fairytale. Endelig! Også fikk jeg EMU sko noe jeg har siklet etter  i flere måneder.  Jeg ba også mannen i musikk  butikken strengt om at han skulle heie på Didrik i MGP noe han lovet. Og som alle vet gikk han jo videre! fenomenalt! Nå skal jeg begrave meg i mine nydelige lekser også fikse meg slik at jeg ikke ser ut som et troll.

-Mailin.

Er ikke han flink a?

Didrik Solli Tangen - My heart is yours.

Herfra er han også!  Og han er jo bittelitt kjekk også... Meg og Nathalie er litt sånn fortapt i han vi..

-Mailin.

Grei dag.

Idag var skolen grei,til tross av at jeg er plaget med vondt hals. Så fransk læreren så bekymret på meg hele tiden akkurat som jeg var døden nær. Jeg kan ikke synge i dag og jeg kan ikke trene : (. Nathalie kommer da og skal være her fra i dag til imorra. Det blir sikkert ganske så koselig. Også har vi ingen lekser i dag. Det er virkelig en luksus i hverdagen.

-Mailin

Run with the wild horses..

Hei. I dag sugde skolen siden jeg fikk brev fra pp tjenesten som tror at jeg har dysleksi eller noe. Som dere forhåpentlighvis ser på måten jeg skriver på tviler jeg meget sterkt på det. Humøret mitt bedret seg noen hakk da Nathalie tanta og onkelen min var på besøk hos meg da jeg kom hjem. Så kjørte onkelen min meg og Marte til stallen og det var utrolig koselig og komme tilbake! Jeg rei Kine og den hesten er virkelig awesome. Jeg virkelig elsker og ri og dere som ikke har prøvd det burde det!

-Mailin

Tirsdag

Halla. I dag var skolen grei egentlig. ikke morsom men grei. Min kjære sko døde i dag og det var synd. Men jeg skal nok ikke la meg knekke. Jeg var også på klarinetten og det var ganske gøy siden vi spilte sanger som jeg digger. Nå skal jeg skrive en herlig filmanmeldelse om en dokumentar og ete meg fet på pizza.

-Mailin

Just another manic monday.

Hei. I dag var skolen grei,hvis vi ser bort i fra at jeg begynte og blø neseblod. Ah ingenting er som neseblod på en mandag! Jeg var flink pike og gjorde leksene mine straks jeg satte foten inn døra og det var deilig og få de gjort og slippe og tenke at jeg har masse arbeid som venter. I dag skal jeg på trening noe som blir ganske så deilig. 

-Mailin

Take a breath...

Godmorgen Norge. I dag våknet jeg ganske sent noe som skyldes at jeg la meg sent. Derfor en logisk forklaring på det altså. I dag skal jeg få gjort alle de leksene jeg ikke har fått gjort noe som er ganske masse. Jeg lover. Åh. Ikke akkurat det jeg har lyst til og bruke søndagen min på men ellers blir det bråk i morgen og det liker vi ikke.

-Mailin

What a wonderful day.

I dag dro jeg til Marte i ett tiden også kom Elisabeth og Cilje. Vi satt og snakket mens jeg satt på pcen siden jeg er usosial. Så kom Vilde og vi spiste godteri og så film. Det var virkelig koselig. Og en super bra film også. Det er så deilig med helg men imorgen må jeg få gjort endel lekser noe jeg anser som plagsomt.
kews dere videre.

-Mailin

Remind me ..

Godmorgen folkens. Idag så skal jeg slappe av og være hos Marte med noen folk. Det blir sikkert ganske kult. Er veldig glad det er helg nå trengte det seriøst. om litt over en måned er det vinter ferie. Det blir nok herlig.

-Mailin

Fredag.

Hei. Idag sugde skolen ganske mye. Det sugde når jeg kom hjem siden jeg fikk beskjed at Nathalie ikke kommer alikevel. Men igår var jeg med noen folk på åpen skole på porsgrunn vgs. Og der tok media - elevene bilder av oss! Og idag søkte jeg på videregående med følgende valg:
1: Musikk dans og drama.
2: Media og kommunikasjon.
3: Studiespesialisering med formigiving.
Ble ganske bra bilder,de elevene er skikkelig flinke!

-Mailin

Tannlegedag.

Godettermiddag. I dag så har jeg vært  hos tannlegen og det var vel tidenes mest komiske tannlege besøk. Hun tannlegen jeg hadde i dag er en nordlending og som mange av dere vet digger jeg  nordlendinger så det sier seg selv at dette skulle bli komisk.

Tannlegen: Ja æ ser du mangle fire tenner.
Mailin        :  greit,men ikke søren om det er min skyld.

Så masse latter osv.
jeg hadde 0 hull yeah...Men har aldri hatt hull så det var ikke noe nytt egentlig. Men hadde tann kjøtt betennelse eller noe også sa hu " Nu ska æ ta og fjærne litt tannsten" Og jeg bare neinei. Også sukka hu sånn sikkelig oppgitt også bare begynte jeg og le sikkelig også lo alle sammen.  Dagens mest komiske pasient kan man kalle det. Nå skal jeg dø litt av magesmertene mine.

-Mailin

I want summer.Shaggy - Feel the rush.Malta - st peters pool.


Å jeg savner sommer sol og Malta!
Noen som vil få sommer`n til og komme  hit?

-Mailin

What a terrible day.

Dagen idag har vært dårlig,så jeg orker ikke skrive om den. Snart skal jeg i stallen og fyfela og jeg gleder meg.

-Mailin

Too late to cry..

Dagen Idag har vært grei og kjedelig. I norsken så vi en dokumentar om det amerikanske helsevesenet som var ganske sjokkerende + at regissøren Michael Moore prøvde og framstille Norge som et paradis noe det ikke er. Blir du alvorlig syk i Norge enten fysisk eller psykisk er du egentlig ille ute det finnes det mange eksempler på. Arg.

-Mailin.

Monday.

For en sugen mandag. I dag har skole dagen vært,kald og kjedelig. Spess i teknologien fyfela trodde jeg skulle sovne. Broren min og Jill og Nathalie var på besøk og Nathalie skal være hos oss hele helgen. Det blir gøy. Nå skal jeg trene og håper på og ikke fryse i hjel mens jeg spaserer ned til Marte.

-Mailin

hall0

Nettet er tilbake og dere liker det.

-
Mailin.

Et sykt overnattings besøk.

I natt så sov Elisabeth og Marte over hos meg. Sånn i syv tiden gikk jeg og Marte opp til Elisabeth for og se på film. Vi skulle se på harry potter og halvblods prinsen og den var ganske bra. Men vi fikk ikke sett hele siden Marte plutselig måtte hjem og da bestemte Elisabeth seg for og sove over hos meg hun også. Så da skulle vi selfølgelig lane men så skjedde det noe med koden og da mistet jeg nettet også og for og få det inn må jeg ha sånn brev fra skagerak som jeg ikke vet hvor er.  Nå er jeg sint. Også mens jeg leitet etter dette brevet rotet jeg i alle regningene til min mor overalt. Mamma var på fest og drakk og når jeg ringte for og spørre etter den koden var hu _ fette full så der var det ikke noe hjelp og få akkurat. Så vi spisste sjokolade og så på tv. I tolv tiden,kom mamma hjem noe vi ikke trodde. Jeg sa a Elisabeth sov her også og da sa mamma svevende " hvorfor det?" hahaha. Jeg forklarte at det var fordi hun hadde lyst såklart. Så ringte mobilen til mamma og hun kjeftet på en eller anna gubbe som ville ha hun. Det var ganske høyt. Når hun var ferdig så spurte jeg hvem hun snakket med og hun var fast bestemt på at det var jesus. Det tok lang tid før jeg fikk lirket ut av henne hvem det virkelig var. Elisabeth og Marte stod i stuen mens de holdt på og le seg i hjel. Jeg befalte dem at nå skulle vi virkelig legge oss for nå var jeg lei av min mor. Mens vi gikk forbi henne spurte hun Elisabeth blidt om hun var sulten. Da døde jeg av latter. Så gikk vi opp for og legge oss men det tok en evighet før vi sovnet på grunn av at jeg og Elisabeth lo. Det var ganske koselig. Nå sitter vi hos Marte og laner og jeg skal drepe skagerak hvis jeg ikke får nettet tilbake snart.

 

-Mailin.

Oh Words..

Godnight on a way. I dag var jeg .. irritert. Ja rett og slett. Jeg hadde masse og blogge om men jeg har tydeligvis glemt det. Men ja. Herregud og teit innlegg. I dag rota c-ene så mye at læreren vår ba oss forlate klasserommet akkurat som det hadde vært når de gikk. "Don`t touch this mess"  Hahah den var ny kan man si. Også skal vi på sånn åpen skole ting snart og det gruer jeg meg til siden det er på kvelden og det blir stress. Nå har jeg vondt i ryggen.

-Mailin

Fredag.

Hei. Idag har jeg egentlig masse og blogge om men jeg orker ikke. Jeg er i dårlig humør og i denne stund prøver jeg og få det opp ved og spise velsmakende peperoni pizza.Erik og Kriss - hvorfor ble det sånn.

-Mailin.

Helvetes uke.

Igår begravde jeg Kiwi. Det var virkelig det jævligste jeg har gjort det mener jeg virkelig. Og legge esken ned i jorda og tenke på at jeg aldri får se han mer... Men det er på en måte godt og få det litt på avstand også. Når våren kommer skal jeg kjøpe en liten krans og legge på det skal bli fint : - ) dagen i dag var jævlig. Hadde fransk som jeg hater også fikk jeg tilbake noen kommentarer på første utkastet til prosjektet mitt og de ble jeg værtfall fornøyd med. Også..ble det slutt mellom meg og typen i dag. Det går bra,virkelig. Alle må jo i gjennom sånt noen ganger i livet. Mamma irriterte meg med og skråle " min føøørste kjæææææærlighet" meget høyt. Jeg var på trening og det hjelper så sykt. Fikk ut alt den negative energien jeg hadde og nå føler jeg meg bedre. Starter med ridning neste uke det skal bli godt og ha noe og henge fingerene i.

-Mailin.

Hvil i fred,lille venn.


Kiwi Amigo Pinoccio sovnet stille inn i 8 tiden i dag tidlig 6 januar 2010. Du var,og er det beste marsvinet som noengang vil eksistere.
Jeg glemmer deg aldri lille venn. Sov godt.

-Mailin


Drown your sorrows in music.

Drittskoledag. Idag startet dagen greit den var grei helt til mattetimen. Da vi rettet eksamens papirer så fikk læreren øye på mitt mislykkede sektor diagram så han rev papiret ut av hånden min og sa høyt " DETTE ER ET EKSEMPEL PÅ HVA MAN IKKE SKAL GJØRE  = D  " veldig høyt. Og det verste er at han gjør det hele tia bruker meg som ett mislykket eksempel. Jeg hadde mest lyst til og løpe min vei men jeg fant det bedre og stirre kaldt på han i stedet. Men nå er det slutt for mamma skal fikse det.

Nå skal jeg sutre mens jeg spiller gitar og det  kan jeg love hjelper.

-Mailin

Let me tell you one time.

Godkveld. Idag var jeg hos Marte sammen med Vilde. Vi så på Dexter og det var awesome pluss at vi spiste cookies og drakk kakao og melk. I hvertfall en fin måte og nyte siste fri dag på. I morgen er det skole og da skal vi alle dø  > : jeg gleder meg bare fette mye til helgen siden da skal jeg ENDELIG se min kjære. Nå har jeg ikke sett han på over en uke den teitingen  )  :


Justin Bieber - One time.

-
Mailin

Siste dag i frihet.

Godmorgen. Idag er min siste dag hjemme og imorgen er det tilbake til skolebenken. Jeg gruer meg så sinnsykt hallo siste halvåret det betyr masse prøver prosjekter og crap. Gahh. Og jeg gru-gleder meg til videregående. Liksom nye folk ny skole osv. Men i dag skal jeg ta det med ro også trene litt senere kanskje. Marsvinet ser forresten bedre ut kanskje det her vil gå bra?

-Mailin

Weekend.

Hei. I helgen var jeg hos min kjære pappa. Det var kjedelig. På fredag ringte jeg noen folk og deriblant Oda men hennes kjære Eirik nektet meg og prate med henne : ( så da ble det til at jeg pratet med Eirik i stedet. På lørdag ringte jeg også Oda og da fikk jeg endelig pratet med henne det var ganske koselig. Ellers har helga gått med til og spille sims,ta bilder og gå tur. Jo også har marsvinet mitt blitt sykt. Han nekter og spise og drikke og jeg skiftet på buret på fredag og det er fortsatt helt rent. Stakkars jeg er redd jeg har nødt til og avlilve han hvis ikke det blir bedre for han kan jo ikke lide sånn. Jeg trodde aldri jeg ville bli så lei meg som jeg ble pga en gnager. Men ja det ble jeg. Får håpe det ordner seg.
-Mailin

it is 2010!

Godmorgen. Nå har jeg akkurat stått opp etter en ganske vill nyttårsfeiring. Den foregikk hos min tante og onkel i bamble. Først så spiste vi en nydelig middag og etter det så stirret jeg Mille og Rio ( mannen til søskenbarnet mitt Ida ) på harry potter en times tid. Da ble det tid for mimeleken. Jeg kan ikke si at jeg likte det helt, men jeg hang da med. Vi holdt det gående til 12 tia ogda gikk vi ut på verandaen og noen folk nede i veien siden de skulle skyte opp raketter. Når de begynte med det fikk jeg forøvrig en veldig stor angst så jeg stakk inn med min kjære mor som roet hunden til den ene onkelen min noe jeg vet hun gjorde kun fordi hun ikke liker raketter selv. Og etter rakettene var det tid for champagne! Mamma sa jeg fikk smake litt og nam det var godt. Men hahah hadde jeg tatt mer hadde jeg gått i bakken. Også satt onkelen min med akevitt eller åssen det skrives og Rio sa at det var en alkofri akevitt. Hahah tenkte jeg da måtte jeg prøve jeg tok en fette stor slurk og fyfela og jeg fikk smerter i halsen. Anbefaler det ikke. Jeg tok en titt på flaska og det var 40% volum. Nice da Mailin. Alle ble litt fulle også dro vi. Utrolig koselig nyttårs feiring må jeg si. Nå skal jeg til pappa snart så snakkes på søndag

GODT NYTTÅR FOLKENS!

-Mailin
hits