januar 2009

Tralalo.

Hei på en måte. Igår var jeg hos dutches. Det var kjempekoselig. Men jeg va litt syk da. Så jeg dro litt tidlig lzm. "Okey dette ble bare dritt". Okey jeg skal blogge ordentlig :D Idag tok vi alså bcgen den vakke så vond bare svei litt. But its over now lzm. Jeg har funnet ut at jeg skriver jævelig mye forkortelser. Trur jeg gjør det for og ikke skrive så langt. Dette ble ett veldig merkelig blogg innlegg, Til onsdag skal vi ha framføring i musikk og det kommer til og gå rett til helvete. Alle fikk ett tema om musikk de skal presentere og jeg fikk "musikk og begravelse" Jeg hadde tenkt meg en 2 minutter lang presentason men lærern min sa det ble for kort. Hva skal jeg si da? " I begravelse har man salmer som regel". Det er jo ikke noe mer for helvete. Vel jeg gleder meg til helgen. Skal til pappa og slappe helt fulstendig av.
Faen.

Heljå.

Akkurat nå sitter jeg på skolen og gjør absolutt ingenting. Jeg mener ingentling. Men jeg blogger da og det er jo noe. Jeg fikk en sånn veldig trang til og shoppe. Men det kan jeg ikke før på mandag.  Vil noen være med til byen da? :D  idag skal jeg til dutches. Det er bra for jeg savner henne noe sykt.
-Blogges

Oppskrift på wok.

wok seff

Jeg finner mye rart på www.matprat.no og denne gangen har jeg funnet oppskriften på en type wok. Håper den faller i smak! Tar 20-40 min og lage så man burde ha litt tid. Beregna til to personer. Man trenger ikke ta med krabbe kjøttet!

Ingredienser

 • 250 g biffkjøtt i strimler
 • 1 bunt vårløk
 • ½ stk. rød chili
 • 1 ts finhakket frisk ingefær
 • ½ stk. gul paprika
 • ½ stk. rød paprika
 • 1 dl eplemost eller cider
 • ½ ts maisennamel
 • 50 g krabbe
Sånn gjør du det:
1. Skjær kjøttet, vårløk og paprika i tynne strimler og chili i tynne ringer.

2. Krabbekjøttet renses og deles evt. opp i biter. Fres biffkjøttet i en wok eller panne og dryss over salt og pepper.

3. Ta ut kjøttet og la det hele hvile mens du freser grønnsakene. Legg kjøttet tilbake i woken.

4. Rør maisennamelet ut i eplemosten og hell over i woken. Rør forsiktig til det koker opp. Topp det hele med krabbekjøtt og server med ris eller godt brød.

Besøk av tantebarnet mitt!

Sorry at jeg ikke blogget igår men jeg har ikke hatt tid i det hele tatt. For på søndag kom tantebarnet mitt Nathalie og sov over til mandag. Foreldrene hennes glemte baby- callen så jeg måtte sove på samme rom som henne. Nathalie er verdens herligste og det mener jeg virkelig :D Jeg vil ikke legge ut noen bilder av henne for jeg tror ikke foreldrene hennes vil at de skal ligge ute her. og det skjønner jeg da. Men uanz så er hu fire og en halv måned da også nå er hu optatt av og vise frem de nye talentene sine nemlig kloring og sparking og lugging. Men det er jo søtt da. Og hu ler hele tiden og da mener jeg hele tiden. Når hu sov over på søndag var hu ganske urololig og lo hele tiden. Og halv fem begynte sekte- naboene mine med en sånn sermoni greie. Da våknet Nathalie og begynte og le og da måtte jeg også le da. Hun dro hjem på mandag før hun kom tilbake på ettermiddagen med foreldrene sine også spiste de middag hos oss. Etterpå dro de. Nathelie var litt gretten men det gikk fort over. Natten gikk ganske bra denne gangen da lå hu mer rolig. Nå skal jeg sitte og oversette en artkkel om en dame som fødte 8 linger.
Skal fortsette på livstil tingen imorra eller i kveld.
-Blogges :*

Fritidsparken og besøk : )

Helgen har vært herlig. Det startet med at jeg og martenm dro til fritids parken i skien på lørdag sånn i ett tida. Vi hadde det max gøy og bare slappa av. Det som var dumt var at marte klarte og miste armbånd tingen som du bruker som bilett og tl og åpne skapet. Men heldigvis var det en bade vakt som hadde funnet det N_N Så etter vi hadde badet gikk vi på cafeen utenfor svømme hallen og spiste salat og is. ( JA det var godt med is selv om det er massemassesnø ute) Og jeg hadde en mistanke om at soppen jeg hadde i salaten var giftig. (JA jeg ELSKER SOPP!) Men det var den ikke da. Når jeg kom hjem kom broren min pluss kjæresten hans og tantebarnet mitt Nathalie på besøk for mamma ville nemlig at kjetil (broren min ) skulle måke. YESS da mann. Jeg syntes litt synd på han for da han var ferdig kom brøytebilen og lagde nye kanter nesten hele tiden. Han ble da ferdig til slutt. Idag skal vi kanskje passe Nathalie og hun skal kanskje være her til imorgen. Det blir fett :D Hu er utrolig søøøøt. Igår viste hun meg at hun kunne hoppe selv om hun bare var fire måneder. (Jeg måtte holde henne assa!) Og etterpå kom det masse gulp. jeje samma det. Man må jo bare regne med det ikke sant?. Men uanz
-blogges people :*

Det er helg :D

Og det er herlig <3 Lærerne har bestemt seg for og forandre på timeplanen bare for og få oss til og stresse mer. Jeg tror de mener det er sunt. De sliter. Men de som er lærere gjør vel det? Ihvertfall våres :D Jeg er sliten og jeg er lei. Igår fant jeg ut at jeg ikke kunne lage brun saus i mat og helsa. Men det smakte godt. Syntes jeg da. Idag klarte jeg og slå ut linsa til herman. Det var ikke meningen. ( Eller jo men ikke si det tl noen :D ) Skal bare slappe av i helga og lete etter nye oppskrifter : )
-Blogges :*

Her kommer en lett oppskrift på en god salat N_N

tomater Jeg fant denne oppskriften på www.matprat.no den ser god ut ikke sant? Og den lages på under 20 minutter står det da. Det er beregna for fire personer. Man MÅ ikke ha med løk hvis man ikke liker det syntes jeg men resten burde man klare og ete da. Man kan lære seg og like ting.

Ingredienser

 • 1 beger røde cherrytomat
 • 1 beger gule cherrytomat
 • 3 stk. plommetomat
 • 1 stk. rødløk
 • 2 båt hvitløk
 • ½ potte frisk basilikum
       Fremgangs måte.

1. Del cherrytomatene i to, plommetomatene og rødløken i skiver. Bland sammen.


2. Finhakk hvitløken. Bland sammen hvitløk, finstrimlet basilikum, olivenolje, presset sitron, salt og pepper.


3. Hell dressingen over tomatene og rør godt.

1. Del cherrytomatene i to, plommetomatene og rødløken i skiver. Bland sammen.


2. Finhakk hvitløken. Bland sammen hvitløk, finstrimlet basilikum, olivenolje, presset sitron, salt og pepper.


3. Hell dressingen over tomatene og rør godt.
4. Enjoy!

Blogge om livstil?

Æ fikk en ide N_N og det var kanskje og blogge litt om trening og sunnhet :D  Vel jeg sliter med og å ha god kondis og jeg er sikker på at jeg ikke er alene ! ! Jeg har jo ett nyttårs forsett om og trene mer som jeg har klart og holde ganske bra. Ikke fordi jeg er tjukk men for jeg er så jævla treig -_-. Så det kan ta litt tid og planlegge alt men jeg skal prøve :" D Jeg tenkte og bytte på annenhvert innlegg liksom. Ett er om sunnhet og livstil og ett vanlig da. Vel som som sagt da så er jeg ikke sånn veldig superrask men det er vel ingen grunn til att jeg ikke kan bli det? Og sammen kan vi klare det folks :D Det kryr av håndball/fotball mennesker på skolen men jeg er dessverre ikke en av de. Jeg gikk jo på fotball når jeg var 10-11 år og jeg var faktisk utrolig nok ikke så ille da. Men så bel laget oppløst liksom også var jeg veldig uheldig da for jeg ble hele tiden utsatt for  ulykker med ball. --, Så nå er jeg livredd kan man si. Og den eneste sporten jeg driver med er ridning men jeg må kunne bevege meg utenom det og. Men jeg vet faktisk en del om trening og slikt  :))) for jeg har aldri vært u sunn utenatt når det gjelder og bevege seg. For jeg sitter utrolig mye på pcen da. Men hva syntes dere om ideeen? Jeg har tenkt og legge ut oppskrifter på raske og sunne retter som smaker godt : ) I hope you will enjoy !
jordbr-Blogassss

Hei jeg har hatt en jævla dårlig dag :"D

Dagen har som sagt vært helt jævlig. Det startet med at jeg og Anne Marie ventet på bussen i tre kvarter i et helt "herlig" snøvær. Det er greit med snø seff men noenganger kan det bli litt for mye av det gode. Så jeg kom ti minutter for seint da. Og vi hadde matte liksom. EH MOROOOOO. Men så sa lærern at jeg måtte gå til helsesøster! Og jeg skjønte ikke en dritt for jeg har da ikke noen grunn til det! Ehm jeg har aldri snakka med en helsesøster sånn. Så gikk jeg da og tjaaa hu spurte åssen jeg hadde det på skolen. Jeg bare "Ehm bra tror jeg"? Jeg har det vel helt vanlig greit regner jeg med. Men fikk sleppe en halvtime av timen og det var deilig. Men det som irriterer meg så JÆVLIG er at de fleste lærere tror jeg er usikker på meg selv, at jeg sliter, at jeg ikke har noen venner når jeg har flere en jeg klarer og gå med... -____- og jeg vet ikke hvorfor. Vel når jeg gikk hjem fra buss holde plassen ble jeg nesten kjørt på av brøyte bilen 2 ganger. Først nesten rygga på så nesten kjørt ned. Og når jeg kom hjem sa mamma at jeg ikke kunne i stallen siden hu ikke kan måke siden hu hadde så dårlig rygg også klarer hu ikke kjøre ut av oppskjørselen (eller åssen det skrives) Også skulle jeg måke da .... Det gikk ikke bra så jeg gav opp. Så jeg kommer meg ikke dit imorgen. Jeg er sur.
barackobama2Vel  denne fyren er åpenbart ikke det. Han skal jo bli innsatt som president idag :D heldiggrisen,. Men mye og tenke på det får han! Og han må alltid ha med seg sikkerhets vakter samme med ungene  og kona hans. Jeg sitter og ser på det nå :)) Jeg digger Obama :D            
-Vi blogges -_-

It"s monday again -_-

"Yess" Da er det mandag igjen da folks. Helga var egentlig ganske deilig for jeg var hos pappa og fikk koble helt ut. Selv om jeg ikke liker å være der vanlighvis (For det er på landet og heeeelt stille) Så trengte jeg det virkelig nå. Siden skolen startet har alt bare vært stress stress og stress. Men hos pappa er det helt avslappendes og jeg har sitti og spilt sims2 og hestespill hele helgen pluss sett på TV. Deilig. Jeg sov lenge og. Men det var deilig og komme hjem på søndag da. Men uanzett idag så sto jeg og anne marie + kristine (Annes søster) Og ventet på bussen en halvtime. GADDDD Så nå sitter jeg her og holder på med nynorsk. Jeg vil hjem. :):)

Weeekend :D

Vel igår hadde vi mat og helse det var Jævlig kjedelig. Spesielt siden jeg måtte stå i kantina. Vi skulle lage 8 pizzaer til hele skolen atså hvorfor ikke bare slenge inn en grandis? Men vi måtte absolutt lage de. Ingen av deigene ble noe bra men det smakte godt :D  Og etter skolen dro jeg på sang med Ida. Det var gøy :D Også er jeg litt sur siden vi har RLE nå og skal skrive oppgaver om buddhismen. Jeg hater Rle. Jeg skal til pappa i helgen og heldighvis får jeg ha med pcen da. Men min gammeldagse pappa har ikke internett så det blir vel mest the sims2 regner jeg med. Det er det man gjør når man kjeder seg. Men det blir deilig og slappe av på landet da. Heeeeeelt sitille. For stille egentlig. Hadde jeg bodd der hadde jeg blitt gal. Men uanz åssen sanger syntes dere er bra for tia folkens? Jeg liker teardrops on my gutiar med Taylor swift eller åssen det skrives.
Vi blogges :D

Stallen.

 dutches
Vel nå har jeg da akkurat kommet hjem fra stallen. Var koselig og se dutches min igjen :) Skulle prøve og ta noen bilde av hu men var neimen ikke lett gitt for hu ville ikke stå stille på ridebanen. Så det var vanskeøig og holde kamera + mobil og hest samtidig visst. Men fikk ett halveis bra bilde da : ) Ellers så skjer det ikke så mye for tida. Skal ha mat og helse imorgen og må være på skolen 8 -_- Kjedelig for meg som må ta bussen -_- 

-Bloggeesss

SkOle

Vel sitter på skolen jeg da : D vi har nemlig fått photoshop :D på pcene ( alle har sin egen ). Tenkte jeg skulle legge ut litt bilder jeg tok for ett par uker siden  på et sted som heter versvika. Også skal jeg prøve og lage litt annerledes design siden jeg har photoshop her :" )  sorry hvis jeg spanner alså :Ooo. Men legg igjen ett spor etter deg da : )

When the moon is shining...

Sitter jeg her og skriver : )  Vel det er morgen og klokka er litt over syv. Igår kom nemlig ladern te pcen tebake :D Ellers så hadde jeg seff ikke sitti her og skrivd ; P Vel idag blir en dritt dag for og si det slikt. Noe jeg virkelig hater er matte og det skal vi ha idag. Så jeg kommer til og kjede meg ihjel såfall. Menmen. Noe som opptar meg for tida er krigen i gaza. Det er noe syyyykt ille de ungene har det! Stans det nå sier jeg. Men nå stikker jeg.
-Blogggggessss.

Hei på en måte :D

Vel idag tror jeg kanskje jeg får laderen til pcen tilbake :"D Da er dagen min reddet.
Hvis ikke er det synd for expert. Jeg sitter på skolen og blogger i nynorsken seff da siden jeg er så lei av og skrive intervju med en forfatter som døde for over 100 år siden. Tror jeg da. Men jeg skal bli bedre til og blogge og så skal jeg bli flinkere til og ta bilder. Men hva skal jeg ta bilder av? men uanz det er snrt ball men jeg har aldeles ikke noen ball-føelse idet hele tatt. Det er rart. Jeg hadde ikke julestemning og jeg har ikke ball stemning. Jaja jeg overlever. Tror jeg da. Et lys punkt i livet er at snart er det sommer om sirka 5 måneder. Det skal bli deilig. Koble helt av. De fleste syntes 5 måneder er lenge men det syntes ikke jeg. Eller jo noen dager men i dag er en happy-day mamma henter meg nemlig på skolen så jeg slepper bussen. Noe jeg virkelig hater i livet mitt er bussen. Selv om jeg tar den vær dag. Det jeg hater med den er at den er så syyyykkkkt forsinka så det er jeg rimelig lei av.
Men så er det konserter da utover våren blir gøy!
Nå skal jeg ikke plage dere mer.
-Shalabai!

Ødelagt lader..

vel laderentil pcen er ødelagt så jeg kommer ikke til og blogge før jeg får den tilbake.
Godt nyttår :D
hits