Inspirasjon.

I don't know if you know who you are, until you loose who you are.

the places i seek creativity.

Noe av det beste med internett er alle de flotte bloggene der ute. Jeg har lyst til å dele de jeg leser omtrent hver dag, for de fortjener lesere, for dette er virkelig fantastisk kreative folk. 

Mariell.

http://grayzine.no/hjartesmil.

Jeg har lest bloggen til Mariell siden jeg var ca 15 år, og bloggen hennes må jeg innom hver eneste dag. Hun skriver om kjærleik, drømmer, kjolar og de magiske tingene mange ikke ser i hverdagen. Også er hun den flinkeste fotografen som finnes. Mange av linkene jeg deler har jeg funnet hos akkurat Mariell. Når jeg blir stor skal jeg gjøre alt det hun har gjort. 

Oda.

http://Odalul.blogg.no


Oda sin blogg var den første jeg begynte å lese, og den har jeg lest lengere enn jeg har hatt min egen blogg til og med, faktisk lagde jeg et skoleprosjekt om henne en gang også. Oda skriver om sin fine datter Leah, politikk, viktige temaer i verden, og ting du bare får med deg om du faktisk går inn på bloggen hennes. Hun er fantastisk. <3

Kelle. 

http://Kellehampton.com

 

 Kelle har den fineste mammabloggen i verden, tror jeg. Jeg leser den hovedsaklig fordi hun skriver så himla bra, og hun tar enda bedre bilder. Kelle skriver om sine vakre jenter Lainey og Nella, og igjen, tar himla bra fotografier, og gjør sjukt spennende ting. 

Linnèa. 

http://www.linniiie.com

Linnèa skriver om viktige ting, og får meg til å tenke bak all galgehumoren hennes. Hun er sterk, flott, og fantastisk som bare få klarer å være. 

Mina

http://minismartinis.wordpress.com/

Mina skriver om klede, hverdagen, og sin vakre hund, pluss at hun tar utrolig bra bilder.

Maren

http://marenviks.blogg.no/

Maren tar fantastiske bilder, skriver om hverdagen og er åpen om utrolig viktige ting. 

 Maria

http://mariavinterblomst.com/

Maria er himla fin, tar sjukt bra bilder, og hun kommer til å bli noe sånt som fotograf/forfatter når hun blir stor, tror jeg. 

Julie

http://creativo.nu/author/julieowl/

Julie er himla kreativ, hun er skikkelig flink til å ta bilder, og skriver om ting som de fleste liker.

Line Amanda.

http://limeamanda.blogg.se/

En av de flinkeste til å ta bilder i hele verden, tror jeg. 

http://365daysofbreakfast.blogspot.com/

Fineste frokostbloggen med herlige bilder. Du blir greit sulten av å bare gå inn der, egentlig.

Johanne

http://himmelseng.blogg.no/

Akkurat begynt å lese bloggen hennes, men er helt stuck i den. Den er fantastisk, bildene er fantastiske, og hun er fantastisk. 

Marte

http://jegerkompismedenape.blogg.no/

Marte sin blogg har jeg lest i kanskje 1 og et halvt år nå, og hun skriver tekster som får en til å tenke skikkelig, tar fine bilder, og generelt helt fantastisk bra.

Kristine

http://dedication.blogg.no/

Kristine har den beste treningsbloggen i verden, og det er den eneste jeg leser. Hun er full av inspirasjon, og om man ikke orker å trene en dag, så kan man bare gå inn å lese. Også har hun himla bra oppskrifter, skal lage alt sammen som står der en gang. 

Elsa

http://elsa.elle.se/

Elsa skriver om viktige ting som feminisme, hverdagen, og tar veldig bra bilder. 

Haleigh

http://makingmagique.com/

Haleigh skriver om paris, og er sjukt god til å ta bilder. 

Martine

http://martii.blogg.no/

Martine sin blogg har jeg lest i over 1 år, hun skriver skikkelig fengende, og fanger leserene sine veldig. Hun skriver om sønnen sin Felix i himmelen, om å være legestudent, interiør, drømmer, og Felix's bror eller søster som kommer om noen måneder. 

Dette var mine må-innom-hver-eneste-dag-blogger, og jeg kommer til å opdatere listen etterhvert, for de blir garantert flere. Tips meg gjerne om du vet om en person jeg bare må lese bloggen til.

 

 

 

 

 

 

hits