Fotografering

Fall.


I never really cared until I met you.

Hei! Nå er det forferdelig lenge siden sist jeg gav lyd fra meg, men det er fordi det har skjedd så mye i det siste! Søndag dro jeg til Asker, og her skal jeg være til i morgen. På mandag hadde jeg min første skoledag som gikk over alle forventninger. Klassen min virker veldig bra, og lærerene er skikkelig flinke. Jeg gleder meg faktisk til å dra på skolen om dagen, og det er en ganske bra følelse. Søndag flytter jeg inn på skedsmo, og det ser jeg også ganske frem til. Skal bli bli bra og få alt pakket ut og slik, og ikke bare føle at jeg bor i kofferter. Jeg har også startet mitt nye fotoprosjekt, og temaet er 'blå'. Foreløpig har jeg kun tatt to bilder jeg har blitt fornøyd med, det er de som er over, men det kommer nok flere etterhvert. Nå som jeg bor i nærheten av Oslo er det så mange bra motiv rundt omkring. Det er masse, og veldig mange som inspirerer meg, så dette blir bra!

The sun is going down.

I blant bare elsker jeg å gå ut om kvelden, rett før det mørkner. Det er så fint å bare gå rundt i mens man kjenner på stemninga, i tillegg er lyset så fint selv om det ikke er heilt idelt, men i forhold til mange elsker jeg høy iso. Jeg synes ikke det er spesielt festlig å gå rundt slik heime, men her oppe på Ulefoss er det som om du er på verdens tryggeste sted, det er som om ingenting kan skje her. Når jeg blir godt voksen skal jeg bosette meg her en gang, definitivt. 

 

Windows.
A cat can give you lots of love.

Dette er kattene mine Lilli, og Fido. I ti hele år har jeg hatt dem, men å fotografere dem blir aldri lettere med årene.

If you can't see the summer, you gotta look for it.

 

Været viser seg ikke akkurat fra sin beste side nå fortiden, men det er jo perfekt fotovær. Det har vært en kald, grå og generelt uggen juni, men vi får i det minste håpe at juli blir litt mildere mot oss. Likevel er det ingen grunn til å ikke feire sommeren. Spis is, dans i gresset, og gå med kjole og strømpebukse. 

 
four photographiques.

I dag gikk jeg og Marte ned til en plass vi var mye på da vi var små. Det er en privat park som det egentlig ikke er lov å være i, men nå har de bygget rett ved siden av den, og det var fine sitteplasser der. I parken er det to herskapshus, som det en gang for lenge siden bodde noen i. Nå blir de brukt mest til møter og slikt. Jeg synes det er ufattelig trist at de ikke åpner opp parken, for det er en virkelig fin plass. Gud vet hvor mange ganger vekterne jaga oss ut av den da vi var små barn. 

Summer lovin'

Det har ikke blitt så mye bilder på meg etter Bjerkely, men nå var det virkelig på tide å dra frem kameraet igjen, synes jeg. 

Nå er jeg død etter fem timer med søvn ( kidsa var flinke og sov hele tiden, men jeg klarer aldri å legge meg når jeg bør ) , så nå skal jeg faktisk gå å legge meg siden jeg har Power-time på elixia tidlig i morgen. Har en smule dårlig samvittighet for at jeg kun var der to ganger i forrige uke, det koster såpass med penger at jeg egentlig burde flytte dit, om du spør meg. 

 

 

colors
 

 

Next time I'll be braver, I'll be my own savior

  

 

 

Everybody's waiting for you to breakdown, everybody's watching to see the fallout
 

Those old houses where someone's grandmother once lived.

På fredagen så var jeg og fotograferte noen gamle hus som det en gang i tiden bodde folk i. De ligger ganske langt inn i Finnskogen, og det begynte med at det flyttet mennesker fra Finnland dit. Stedet heter Posåsen, og på det meste bodde det ca 200 innbyggere der. De hadde egen skole, butikk, og tannlege. På 1900-tallet begynte folk å flytte vekk, og jeg tror det var pga at det ble så dårlig med avlinger der. Nå er det ingen som bor der mer, noen hus brukes som fritidsboliger, men en god del står helt tomme. Folk bare forlot hjemmene sine uten å ta med seg noe som helst. 

Det var andre gang jeg var der, og i forhold til forrige gang brukte jeg mer tid på detaljer. Det var også et hus som ikke hadde vært åpent tidligere som nå var det. På kjøkkenet fant jeg en telefon-katalog fra 1996, det var fullt servise i skapet, og til og med en pose sukker der. Det var akkurat som tiden hadde stått helt stille, men de døde vepsene på gulvet var det som fikk en til å tenke nåtid. Jeg hadde lyst til å ta med meg masse av serviset hjem, det var så himla fint, men man kan jo ikke det, siden det er et kulturmine. Også er det jo egentlig noen som eier husene, for de ble jo faktisk aldri solgt.

Vi dro også til et gammelt småbruk hvor det ene huset hadde rast sammen. Det er ganske viktig å dokumentere boligene i mens de ennå står, for det sier seg jo selv at alt vil være borte en dag. Jeg klatret opp i andre etasje i det ene uthuset, det var skummelt, men jeg ble svært overveldet av synet som møtte meg. Det var så mye at jeg ikke fikk dokumentert halvparten, en gang. Jeg fant gamle klær, leker, brev, skolebøker, tegninger, ski, og aviser. Det ser ut som familien flytta rundt 1968, sjukt lenge siden! Jeg håper en dag at barna til de som bodde her tar seg tid til å dra dit en gang, for da hadde de nok funnet mye de hadde glemt. 

Det triste er at èn dag så vil alt dette være borte, for naturen tar tilbake, og da er det ingen som vet om menneskene som levde livene sine her en gang for lenge, lenge siden. 


The best things in life are free.


Nikon d 60. 70-300 mm

Fantastisk med så flott lys på en tirsdags-morgen! 

 

Monday love.
I dag har jeg fotografert i kjelleren og litt i studio! Vi brukte små glow-stickers som eneste lyskilde og det ble utrolig tøft. Skal se om jeg får lagt ut litt bilder når jeg har spurt menneskene jeg tok bilder av. Ellers så har det regnet sinnsykt mye her på Bjerkely i dag, men litt koselig er det da. Merker virkelig at høsten har satt inn for fullt nå, og jeg gleder meg til å se forandringene i naturen, og ta bilder av det!

In the forest.Alle bilder er tatt av meg.  (  :

Sweet berry.Nikon D60 - 18-55 mm.

A cup of coffee

when I grow up

kattepusen minred and pink

I hoe someday you say my name out loud

Hei. I dag har jeg, og Marte vært nede ved stranden , og tatt bilder , og snakket. + At vi så en film om en dame som stalket en forfatter. Den het Misery, og var dritmorsom! Anbefales. Det var så fint ute i dag, og jeg fikk noen fine motiver.

- Mailin
Høst

Shout it from the roof

Fotografering: Hender

Her er en samling. Syns det er så artig og fotografere hender i ulike situasjoner!

- Mailin

 

Note: Dette innlegget ble kun publisert for og irritere randomen som kommenterte ( : Når man har en blogg og noen lesere så må man egentlig regne med crap. Men det verste jeg vet er at hvis folk skal kommentere,så tør de ikke kommentere med navnet / bloggadressen sin. Det er så syyyyykt_barnslig at det skulle ikke vært mulig,spesielt når 3344 prosent av kommentaren består av skrivefeil. Siden denne randomen skulle slenge med leppa så fant jeg raskt ut hvor duden bor og slutter'n ikke blir det politiandmeldelse,enkelt  og greit for sånn tolererer jeg ikke. Det er godt vi har ip-adresser her i verden,dere!

People call us crazy,but we like to call it perfect

- Mailin

Mushroms and berrys

Butterflies and a flowerMy flower- Mailin

Flying sky
If i said forever,what would you said?


I begged you to not forget,but i think you did


(c) - alle bilder.


'Messing around

I dunno what to do,when i don't have you. I'm missing you like hell everyday. If i just could have one wish would it be
to hearing you laughing again. Is it now,someone could build a bridge of all my tears and ask me to get over it?

Photo: Meg.


Inspired from her broken heart"  all she wanted was to feel he's heart beating one more time."

Bilder tatt i dag.
- Mailin

I never wanna loose you.- Mailin

Idyll

(c) på alle fotografier.

- Mailin

Flower pictures.

-Mailin

Summer pics.-  Mailin

Dagens bilder.-Mailin

Some random pics.Før jeg dro til Karoline tok jeg noen bilder,jeg ikke trodde ville bli til noe i det hele tatt. Men jeg lekte meg litt i picasa og dette ble resultatene. Aldri lagt ut sånne bilder av bare meg,men kjeder man seg så kjeder man seg.

-Mailin

Dagens bilder.
Husk copyright folkens!

-Mailin.

Winter pictures."Naked soul"


"Hiding from the darkness"

-
Mailin

Fotografering på Ulefoss.

007

012

005

008

De bildene tok jeg hos pappa forrige helg : - ).
-Mailin

Fotografering i Porsgrunn.

232

233
235
236
234-MailinSome pictures

135

136

141

164

Kan hende jeg har postet noen før men er ikke sikker.
(C) på bildene.

-Mailin
hits