fint.

come on skinny love.

hatt en himla bra helg, vilde var her og vi har kost oss masse. På lørdag dro vi først på vorsj med gjengen vår og koste oss masse der, før vi senere dro ut sammen helge gjengen. Hele kvelden ble en miks av masse dansing, alkohol og karaokesynging, og klokka 3 ramla vi alle sammen heim, jeg var full på livet og glad for at jeg kjenner så fine mennesker.
 

 

helga

bestod av å tusle oslo rundt med kaffe i hånda med marte, spise is på yoghurt heaven og diskutere amerikansk politkk med anders, ha verdens beste pizza på vila paradisio på løkka, drikke vin som voksne damer for å så gå ut på byen, møte nye mennesker, noen bra; andre ikke så bra, og å til slutt vandre rundt i oslo midt på natten med dem man har kjærest, bare prate tull, le og sovne kanskje typ halv seks om morgenen en helt annen plass enn det som var meningen. 

little talks.

hei! det er mandag, og endelig virker det som livet er på rett kjøl igjen. Jeg har det faktisk fint, og de fleste ting er som de skal være. Nå håper jeg bare jeg gjør det bra på samfunnsfags-prøven jeg skal ha i dag! Det meste går min vei for tiden, så da håper vi den gjør det og. Ha en bra mandag, alle. Håper den blir fin.

2013.

Hei, og godt nyttår folkens! Håper de fleste hadde en bra feiring, det hadde jeg i hvertfall. Har Vilde på besøk, og i går tok vi turen til oslo og var på vors hos en venn av noen vi kjenner, noe som var veldig kjekt. Rundt 12-tiden dro vi ut på trompeten i oslo ( som hadde utrolig tafsete menn, ikke dra dit, æsj!!! ) Og etter det tuslet vi rundt i oslo på måfa i noen timer, jeg hadde altfor trange sko, før jeg og Kim spurta til bussen, og tok kvelden ( eller morgenen, siden klokken sikkert var rundt fem ), og det var den nyttårsaftenen.

I wake up everyday, just hoping that you still care.

I dag har jeg hatt det fint. Endelig. Også har jeg ny skjorte og kakao. Og på fredag skal jeg heim. 

Plutselig ble det litt lettere å smile igjen, etter alt. 

 

 

 

 

Om hvordan høsten var.


Fine venninner på besøk, litt for mye alkohol,  vandre rundt i oslo mitt på natten med tilfeldige mennesker som ikke er så tilfeldige mer, kakao, bestå første matteprøve på 2 år, snø, frøken dianas salonger, porsgrunn, smil.

bloggen er 4 år nå, også. helt sjukt, tjohei. Er midt i tentamensperioden på skolen, og etter den skal jeg bare kose meg maks med julefeiring, venner og familie. 

 

As a sunday should be.

God frokost, kakao med krem, grått vær, lesing av den siste hunger games - boka, nye klær, skyping og lange samtaler med beste kompis i Canada, Marte som ringer, kjæreste som er fin, venner som er bra, som alltid er der, selv når jeg ikke kan være der for dem. Åh. <3.Hjerteklapp.

Det er så utrolig dritt, jeg fikk plutselig et skikkelig inspirerende øyeblikk, men jeg har nada med bilder å legge ut. I det siste har jeg prøvd å lage en slags rutine på livet, det er så mye som er nytt, og det er mye å sette seg inn i. Men, jeg er glad. Jeg er der jeg vil være. Jeg klarte det. Selv om jeg blir skvist mellom 3,4 mennesker på bussen hver morgen, selv om trikken er så full at den ikke klarer å lukke dørene, selv om det kan ta meg opp til 2 timer å komme hjem fordi det er så helvetes mye kø, så greide jeg det. Jeg er ganske fornøyd, for jeg har endelig bevist for meg selv at jeg faktisk kan få til noe. Endelig. Helt selv.

"Don't dream your life, live your dream. "

en bra tirsdag. 

Jeg startet dagen med cultura i glasset og så litt lettere på livet. Så syklet jeg og Marte til byen i behagelig søndags-tempo som gjør deg akkurat passe sliten, og gikk på eventyr i Porsgrunn i mens vi oppdaget steder i byen vi ikke trodde fantes. Vi kikket inn vinduene til rare gallerier med de rareste greiene du kunne tenke deg. Om du vil ha en krukke til 10000 kr,  så er definitivt denne byen plassen å reise til. Så kjøpte vi oss en is, satt foran rådhuset og snakka politikk og om rare mennesker før vi sykla heim igjen. Vi så på supernatural og dååånet over engelen Castiel, og det var den tirsdagen.

Å danse i løvet, eller å gråte i vinduskarmen.

Nå som det snart er høst så synes jeg det er på tide med en ny liste med musikk en kan høre på når en sitter på bussen til skolen, og egentlig bare vil sove med hodet inntil vinduet, eller når man vasker huset og trenger noe å danse til i mellomtiden. 

Take me as you find me, for what I am.

Jeg har bestemt at denne høsten skal bli helt fantastisk fin. Dette året skal jeg lære meg å faktisk kunne gjøre ting som gjør hverdagen litt lettere å takle, som å bare kunne sette seg ned på en benk med en tilfeldig bok for bare èn time kanskje, men det hjelper. Det skal ikke gå i ett, og det skal være rom for å kunne puste, og å kunne leve. Det er mitt mål.

Om mennesker blir helt fortapt i hverdagen, så har de lett for å bli fortapt i livet. Jeg tror absolutt det går an å lære seg å ha det bra, og å bare stoppe opp å kjenne på livet og luktene i lufta. Det å bare smile til en tilfeldig èn, og kanskje gjøre dagen til akkurat den personen litt bedre med å smile for å vise at " hei! det er mandag i dag, men mandager kan være fine også " .

Jeg tror det er viktig å bruke tidene som kommer til noe fint. Selv om det blir mørkt, kaldt og grått må man aldri glemme det å faktisk klemme hverandre, danse litt på kjøkkenet i noen sekunder når maten ordner seg selv en liten stund, og å bare tenke at livet egentlig ikke er så verst, kanskje. Og om det skulle være det, så hjelper det alltid å danse litt ekstra. 

Happy days.

hei! Håper dere alle har det fint for tiden. De siste dagene har jeg vært hos Even, og i morgen reiser jeg heim. Nå har det seg slik at jeg endelig har funnet meg en plass å bo! På søndag for jeg også vite om jeg får det stedet jeg egentlig vil ha, men om jeg ikke gjør det, så flytter jeg til Skedsmo om ikke lenge. Den andre plassen ligger i Oslo, og hadde vært best med tanke på beliggenhet, men det er ikke verdens undergang om jeg må kjøre buss i en halvtime når jeg skal til skolen heller. Jeg er i hvertfall skikkelig glad, og ikke minst letta at det er i orden, for jeg trodde nesten at jeg måtte si i fra meg skoleplassen min en periode, for alt så virkelig håpløst ut en tid. Det er ganske sjukt, for dette har vært drømmen min siden ungdomsskolen, og endelig skjer den. Er virkelig glad for at jeg faktisk har klart det, for den har virket så langt unna, så lenge. Ting kan jo fortsatt skje, men vi tar ikke sorgene på forskudd. 


Jeg koser meg i hvertfall utrolig mye hos kjæreste, og i går dro vi til gruneløkka og ruslet rundt i mange timer. Vi har vært sammen i over to fantastiske ( beste årene i mitt liv ) år nå, så det måtte jo feires litt.  ( Bildet over er fra august 2010!!!!1 )

Det er så utrolig mange fine butikker der, og jeg kunne telle rundt 6-7 vintage-butikker! Det er nok den beste plassen i Oslo, de har liksom alt der. Mangler en inspirasjon, så burde man gå rundt der en ettermiddag det er sol, og sitte i parken å lese, og bli inspirert av alle som er rundt deg.

Må si at jeg gleder meg til å tilbringe en masse ettermiddager med å se på kjoler, mennesker, og fine steder i høst, åh det blir så fint. Living the dream, liksom. 
 

 

no apple or cherry could ever be.

I dag synes jeg at alle burde spise jordbær eller bringebær ( Deres valg. Man kan også spise begge deler, selvsagt!!) 

Også burde alle gå barbeint rundt i graset, også kan man feks late som om det er varmt ute om det ikke er det, for jeg tror det er så himla viktig å bare tusle rundt i graset å tenke inne i mellom.

Også kan man se på skyer, og å late som de er fine hester, eller noe annet fint der oppe på himmelen i stedet for å irritere seg over at de blokkerer solen hele tiden. 

Eller man kan se på rengbuer som jeg gjorde. Det funker minst like bra som skyer.

På slutten av dagen når man føler at øynene faller ned på nesa, omtrent, da kan man legge seg ned å sove litt til denne sangen og legge hendene bak nakken i tilfelle man ikke har noen pute. 

 

 

 

 

Verdens beste uke.

Nå er jeg hjemme etter seks dager på leir. Alt jeg føler nå er en skikkelig, skikkelig tomhet. Hele uken var sjukt fantastisk, herregud. Vet ikke engang hvor jeg skal starte, men vi kan jo begynne med mandag da vi dro opp til nøsen med flesteparten av folkene. Det var en skikkelig koselig busstur på ca 4 timer, og selv om jeg ble greit bilsjuk gikk det bra, for det var hele tiden noe å le av, eller noen å snakke med. 

Leiren fant sted på nøsen fjellstue i Valdres, og det var bare så insane fint der, herregud. 

I starten var jeg litt sånn skeptisk til lokasjonen, siden den var så forskjellig fra hva jeg var vant med. Men jeg ble så himla glad i den etterhvert! Det var bare sånn tre ansatte der, tror jeg, og de stod skikkelig på for oss, og så til at vi hadde det bra.

Jeg har hatt verdens beste uke, og har opplevd så mye at jeg ikke klarer å skrive alt ned med ord. Noe som var skikkelig kult i år var at professor Uffert var der, og tvang oss til å gå på sjarmskole. Der måtte vi blant annet lære å knyte slips, noe som virkelig ikke gikk så veldig bra for min egen del. Jeg fikk noen til å knyte det for meg, men så klarte jeg å ta det på meg feil vei. Da en av misfallene kom bort til meg, og bare "  Men hva er dette, da? " Kunne jeg ikke holde meg mer, og bare døde av latter. Så ble jeg slept ut bak en bygning, og når jeg kom tilbake lagde jeg skikkelig kvele-lyder siden slipset mitt liksom hadde blitt knytt altfor hardt. Vi måtte også lære å gå polonese, og samtidig ble noen medelever torturert med martyrio. Alle ble jo skikkelig redde, men neida; vi fikk beskjed om å smile vi. En annen dag måtte vi skrive " Mitt navn er: " også navnet vårt femti ganger på et ark, men jeg måtte gjøre det hundre, for i følge misfallene hadde jeg problemer med imaginære linjer. Hadde greit vondt i hånden etterpå. Siste gangen måtte vi gå med en bok på hodet, og det var vel det morsomste. Jeg klarte det heldigvis på andre forsøk, men herregud hvor festlig det var å se på at andre gjorde det. 

Jeg kan blant annet nevne flyvetimene hvor vi spilte drageball ( kanonball ) som var skikkelig kjekt. Jeg hater egentlig kanonball, men det ble plutselig gøy å spille det igjen. I tillegg spilte vi et spill som gikk ut på å dytte hverandre av limen. Jeg kom hjem med helt syke blåmerker på beina, heh. Vi hadde også rumpeldunk-kamper, og griffing ( huset mitt ) vant søren meg rumpeldunk-pokalen. Jeg skal love atdet var gøy! 

Alt var så sjukt bra i år, og timene var veldig realistiske. I magihistorie er jo læreren et spøkelse som bare står og messer, og repeterer, og slik var det her også. Professor Kiste leste fra et ark i ca 20 min, og etterpå gjentok han det igjen. Holdt viiiirkelig på å sovne flere ganger. I svarteforsvar fikk vi utdelt et pergament om hambuser, og måtte skrive teksten hele tre ganger. Uffert mente nemlig at da fikk man maksimal læring! I transfigurasjon leste vi et eventyr som heter " klumpedumpe og kaklestubben " også skulle vi lage en figur ut av leire fra eventyret. I stell av magiske-vesener lærte vi om drager, og noen trente på å våde hverandre. Det ble også fortalt natta-historier nede i ei lavo, og det var skikkelig kjekt den gangen jeg var med. 

Vi hadde også skolekor, og jeg daua av latter hver enese gang, omtrent. Nå skal jeg i hvertfall ta inn dagen gjennom nesen, og si hei til ansiktet mitt hver gang jeg skal stå opp!  

Dette var sangen vi sang i skolekoret, og når vi hadde det som fag sang vi lovestory. <3

 Det som er så fint med arrangementene er at man virkelig får brukt hele seg. Man lærer masse om samarbeid, man er kreativ, og man får virkelig brukt fantasien sin som maaange voksne mister. Jeg har truffet så himla fine mennesker som jeg har blitt så uendelig glad i, og jeg hadde virkelig ikke vært den jeg hadde vært uten å fått være med på dette. Hva teamet, og Anica som står bak legger i dette er bare fantastisk. Det har virkelig forandret livet mitt på så mange måter, og jeg hadde virkelig ikke vært den jeg er uten å få opplevd dette. Tusen takk for at det finnes slike mennesker i verden, dere er gull verdt for meg. 

Hver eneste èn.
 

 

 

Når det pøser på utsiden.

.I de siste dagene har jeg: 

.Spist sjukt mye fisk av alle ting. 

.Hørt på Ed sheeran når jeg lagde biff.

 

Denne er nydelig.

. Forbannet meg over at livet er så dumt.

. Ledd fordi det plutselig ble veldig, veldig bra igjen.

. Holdt på levere en søknad til rimi hvor det står at jeg elsker mote, og kleder.

. Sett fire episoder av supernatural, og blitt forelsket i Dean Winchester. ( again ) 

.  Lært meg å lage ei fin flette. Nesten. 

. Spist dette. 

. Drukket masse, masse kaffe.

Og skjønte at du faktisk kan klare absolutt alt, så lenge du bare prøver. 

 

you're gonna make me lonsome when you go.

I dag fikk jeg en anonym kommentar på et innlegg. Den var selvsagt negativ, ellers hadde jeg ikke skrevet om det. Jeg får så sjeldent negative kommentarer, og i hvertfall ikke av den typen. Så når jeg endelig fikk det, måtte jeg selvsagt feire. 

Så jeg lagde en sånn

Og kjøpte ris- is, for det spiser jeg alltid når det har skjedd noe begivenhetsrikt i livet mitt.

Det eneste jeg ikke likte med denne kommentaren var at jeg ble kalt en liten jente. Jeg skulle veldig ofte ønske at jeg var litt lavere, men siden jeg er 175 cm høy så er det jo faktisk drøyt å kalle meg liten!1 i tillegg er jeg en sterk mann. Så jeg bestemte meg for å ta bilde av meg selv i speilet for å bevise at jeg ikke er liten;

Men det funka ikke helt, for jeg ble seende ut som det spøkelset på rommet mitt i stedet. Da ble jeg så sint at jeg måtte gå ned til Bøkkerkåsa i stedet for å ta bilde av vann

Da roet jeg meg ned. Jeg ble også fortalt at jeg var dum, men det er jo greit, for det vet jeg jo fra før.

Nå vet jeg ikke om jeg skal ha fisk, eller pasta til middag i morgen.

 

 
 

 Kristiansund og Nordic light.

På tirsdag så dro alle fotoelevene på Bjerkely til Krisiansund. Skolen vår er så snill at de lar oss få dra på Nordic light, og det er en fotofestival for de som ikke vet det. Norges største er den også. Vi reiste klokka 6 om morgenen fra Bjerkely med buss. Det var en relativt kjedelig busstur i starten, i hvertfall. Da vi kom til sør-Trøndelag ble landskapet mye mer interessant, skikkelig vestlandsk og postkort-aktig. Jeg har aldri vært vestlandet før, så det var kjekt i hvertfall. 

Da vi kom til Kristiansund så la vi først fra oss bagasjen og slikt. Vi bor i et idrettshus sånn 10 min unna sentrum, så det er ikke så ille. Det som er ille er at nesten alle sover på en brytematte, og det er hardt, og alle bråker sinnsykt om kvelden. Man må jo nesten regne med da det ligger 50 + kids der, men likevel. Etterpå skulle vi være med i åpningsparaden, og det begynte med at vi tusla ned til et galleri der det skulle begynne. Morten Krogvold og en annen dame var de som åpnet festivalen. For vært galleri som ble åpnet fikk man et glass vin, eller i mitt tilfelle brus, og det ble ganske festlig å høre på engelsken til festival-folkene etterhvert, kremt. Mange av utstillingene var veldig interessante, men det var litt kjedelig å høre på folkene snakke om dem i 20 minutter hver gang. Etterhvert var det Bjerkely's tur! Vi har printa ut et bilde hver, og strøket de på en T-skjorte som vi stiller ut. Vi måtte stille oss på rad, og rekke, også kom alle å kikket på oss. Var litt flaut, men gøy òg! Da hele denne åpnings-greia var over så gikk de fleste og slappet av resten av kvelden siden få hadde fått veldig mye søvn dagen før.

Dagen etter begynte seminarene. Alt foregår nede på den lille kinoen Caroline. De har faktisk bare èn kinosal der, og resten er møterom. De viser faktisk gratis film hver morgen også, men de er det Krogvold som har valgt ut, og smaken hans er litt for sær for min del. Jeg har vært på foredrag med blant annet Greg Norman, Bruce Davidson, Julie Grahame, Cathrine Hall, Peter Gerhardt, Morten Krogvold, Abe-ett-eller anna, og en sånn greie om en nokia-telefon som skulle slå alle kameraer. Foredragene er veldig bra, og det er amazing å få møte noen verdenskjente fotografer. Det er veldig mørkt i kinosalen, og man blir uuutrooolig trøtt av å sitte der, så derfor liker jeg bedre når foredragene er oppe i et av møterommene. 

Selve byen er bare utroooooolig fin. Seriøst finere jeg har vært i, finere enn Oslo til òg med. Det er sååå fint med snødekte fjell rundt, og masse hav. Klassen min har også utstilling på kjøpesenteret her, og i dag når jeg satt vakt så kom Greg Norman inn! Ble starstruck, haha. Han sa i hvertfall at bildene vi hadde stilt ut var fine om det skulle være av interesse. I går gikk jeg også å tusla rundt. Plutselig kommer det en dude og lurer på om jeg har gått meg vill. Selvfølgelig hadde jeg ikke det, så jeg rusla videre. På senteret spør noen barn om jeg leiter etter noe.Er jeg fjern, eller?

I morgen reiser vi dessverre hjem, men samtidig skal det bli deilig å komme tilbake til en ordentlig seng, og å slippe å dele bad med masse folk. Om litt skal jeg tusle tilbake til idrettshuset, deretter skal jeg tusle mer rundt i byen, ta bilder, og nyte resten av fridagen min. Har vurdert å reise over til en av de andre øyene, men jeg tror ikke jeg gidder det, for jeg kommer garantert til å bli stuck der, eller miste båten eller noe slikt, om jeg kjenner meg selv rett, haha. Skal prøve å ta litt mer bilder av selve byen, for foreløpig har det blitt mest bilder av vannet og de andre øyene.  Jeg er i hvertfall utrolig glad for at skolen arrangerer en slik tur for oss, for jeg har lært masse denne uken, og det er alltid kjekt å dra nye steder!

 

 
what i got is so much better.

You and me is more than enough, cause you make me feel like a million bucks. 
back to hogwarts.

jeg skal hjem.

herregud

where i belong

licorne.

I dag så våknet jeg, kom på at jeg levde, la meg til å sove igjen, for jeg trodde jeg drømte. 

Uheldigvis gjorde jeg ikke det.

 

I går sa pappa at jeg var så lat. så gikk jeg ut. han sa jeg ville bli syk siden det blåste. 

så gikk jeg tur, gikk langt inn i skogen, satte all time low på øret, og knekte greiner av trær for så å kaste dem rundt. 

Ikke faen om noen skal knekke meg så jævlig igjen, som en liten grein.

så gikk jeg hjem igjen, så tur med marte. vi elsker å gå gå helt randome plasser inn i skogen selv om vi ikke tenker, vi bare går, og vi snakket om viktige ting

og alle de jævla bra folka jeg kan kalle vennene mine fikk meg til å ønske at 

når jeg våkner i morgen

så lever jeg.

for jeg er faktisk jævlig bra

 

 

 

 

vår.

Det er en helt fantastisk følelse å gå med converse igjen, jeg lover!

I dag stod jeg opp til frokost som er så himla bra på søndag med egg, og rundstykker. Det ser ut til at våren endelig har kommet seg hit til Bjerkely, til tross et snøfall i forrige uke. Fikk tatt meg en skikkelig god treningsøkt også, og det blir bare gøyere og gøyere å trene! Den siste måneden har virkelig vært bra, og jeg har trent opptil 4-5 ganger i uken. 

På fredag var vi i naturfoto på elg-safari i finnskogen, noe som var ganske artig. Vi så ikke mindre enn 16 elg! Bildene ble dårlige, for de stod altfor langt unna bilen + gjemt bak trær til at jeg fikk fotografert de ordentlig. Finnskogen er i hvertfall et av de desidert mest magiske plassene som finnes, det er helt sikkert.

 

 

Hva jeg gjør på mandager.
Drikker te.

Spiller sims.

Gjør foto-relaterte ting.
Har på meg favoritt-kjolen min. 

Trener.

Ligger der bare.

Stalker mennesker på twitter.
Danser i favoritt-kjolen min.

Ler.

Fniser.

Tenker at masse er himla bra akkurat nå, skulle bare ønske jeg var hvor det var bra. 

 

 

skulle bare si at

Kilde: http://t-hunderstorms.tumblr.com/post/18762521911

at jeg har autografen til han her. dør av lykke. herregud.

you got my heart in your hands

baby, we're like a time bomb.

You call it Hogwarts, I call it home.

Jeg har lyst til å skrive et innlegg om hvor mye Galtvortskolen, Harry potter-bøkene og alt det der faktisk betyr for meg. Det er vanskelig å forklare med ord, men jeg skal prøve.

Jeg har alltid hatt en ganske stor interesse for selve historien, men jeg orket liksom ikke lese bøkene fordi de så tjukke og svære ut. På slutten av 2007 kom den siste boken ut, og jeg ønsket meg den siden jeg bare måtte få vite om Harry kom til å dø, eller ikke. Det åpnet dører for den lille, usikre 13åringen ( sjukt at jeg har vært så liten, herregud ) , og den boken lærte meg en god del om vennskap, kjærlighet, og mot. Siden da slukte jeg alle jeg fikk tak i , og det tok vel meg ca 1 år før jeg fikk lest dem alle. Jeg følte jeg hadde funnet en plass jeg kunne flykte til, jeg levde meg såpass inn i historien at jeg virkelig følte at jeg var med karakterene. 

 

"of course it's happening inside your head harry, but why on earth should that mean that it is not real?

Årene gikk, og i november 2009, når jeg var femten og et halvt år gammel var jeg inne på en venn's profil på nettby. Der var det linket til en side som heter Galtvortskolen.net. Jeg klikket meg selvfølgelig inn på denne, registrerte meg, oooooog.....skjønte ikke en dritt. Men, jeg brukte et par dager på lære, og plutselig så bare gikk alt opp for meg.  Kort fortalt:  Galtvortskolen.net er en side hvor du lager din helt egen Galtvort-elev, også rollespiller du. Det er som skuespill, bare du skriver. Det høres sikkert voldsomt kjedelig ut, men det er utrolig gøy! Man lever seg skikkelig inn i plottet, hva som skjer osv, om man legger litt i det. Ukreativ som jeg er , kalte jeg karakteren min Mailin som meg selv. Siden jeg også har knyttet meg altfor hardt til den, så klarer jeg ikke skifte navn, men likevel er karakeren min way to different i forhold til meg. Hun er rimelig frekk i kjeften til tider, våder smygardinger litt mer ofte enn hun burde, og bryter endel regler. Lever virkelig ut den rebelske siden i meg over henne, haha! Hun går også i  Griffing, femte klasse da. Hver fjerde måned ca, er det en heksamen. Det vil si at de legger ut en prøve vi må bestå for å komme oppover i klasse. Består du ikke, kommer du ikke opp, akkurat som i bøkene. Hele siden er så utrolig amazing genial at jeg anbefaler alle interesserte å prøve den skikkelig ut. 

Jeg fikk vite noen måneder etterpå at de arrangerte sommerleir. Altså, det er en hel uke på et hotell som har vært Brattrein på Notodden. Arrangementene skal nå flyttes til Valdres siden Brattrein skal selges, noe som er både trist og bra. Tror det er bedre plott i Valdres, men er på Brattrein jeg har alle minnene mine, liksom.

Når jeg så det med sommerleiren synes jeg det virket ganske rart. Å 'leke' dette en hel uke var vel litt mye, kankje? Men vær gang jeg leste om dette fikk jeg bare mer, og mer lyst til å melde meg på, og tilslutt fikk jeg lov av mamma og få det i bursdagsgave om jeg kom med. 

Den dagen jeg fikk vite at det gjorde jeg, gråt jeg nesten av glede! Og leiren forandret meg totalt som person.

Unnskyld til de som føler seg tråkket på, but it's true. Jeg synes Twilight er relativt greie bøker, av de tre jeg har lest, men ja, meningen er humor 8)

Jeg følte meg endelig ikke sånn helt, totalt merkelig mer. Jeg følte for første gang i mitt liv at her var det mennesker som likte akkurat det samme som meg, på samme måte! Alle folkene var helt herlige, åpne, i møtekommende, og det ble uken i mitt liv. I tillegg ble jeg og Even kjærester der, så det stedet vil definitvt ha en stor plass i hjertet mitt, resten av livet. Det var den beste uken i hele mitt liv, og jeg føler meg så totalt takknemlig som opplevde det. At Anica og hennes fantastiske team klarer å gjøre alt det for oss er helt sjukt. Jeg ville tilbake straks, og julegaven min det året ble å få kunne være med på juleballet. Skal også legge til at alt som skjer føles så ekte, så det er ikke rart for oss å springe med sopelimer mellom beina, duellere, tegne drager, klemme hvem som helst_ når som helst, osv. Juleballet var supert, og jeg følte at jeg virkelig kom hjem når  jeg var der. Helt sant. Dessverre var det bare en helg, men likevel en av de beste i mitt liv. Siste dagen hadde en jente som heter Tuva skrevet en sang til Anica, og den vil jeg gjerne dele, for den er så fantastisk og fin, og den sier virkelig alt.

 

Den sangen traff oss midt i hjertet, hele gjengen. Gjennom denne siden, og leiren, og ballet har jeg lært at det å være meg er helt greit. Jeg er bra som jeg er, det er vi alle. Uansett hva vi liker, uansett hvordan vi ser ut, uansett hva vi mener. Så er vi himla bra, hele gjengen. 

 

Den gangen jeg får egne barn, så skal jeg videreføre denne arven, for jeg synes virkelig at alle barn burde vokse opp med disse bøkene. Man lærer så mye om menneske-verd, at alle er bra selv om de er gompefødte, man lærer hva som er rett, og hva som er galt, og man lærer utrolig mye om seg selv!

The stories that we love will live with us forever, wether you come back by page or the big screen. Hogwarts will always be there to welcome you home.       
- J.K. Rowling 2011

 

Dette er hvorfor jeg elsker Galtvort, og magi. For selv om ting kanskje skjer i hodet mitt betyr det aldeles ikke at det ikke er virkelig! Det er virkelig for meg, og det er det som teller. Alt jeg har opplevd har gjort meg til den jeg er i dag. 

Så, nå vet dere hvorfor jeg går rundt i min kjære uniform, hører på hp-relatert musikk, plutselig babler i vei om formler. Det er fordi jeg savner hjemme, jeg savner vennene mine. Jeg savner alt. Og viktigst av alt: Hjemme er det ingen som dømmer.

Dette vil alltid eksistere i meg, for det er en såpass stor del av hjertet mitt som jeg aldri lar gå.

Noensinne.

 

 

Uansett hvor jeg går, så vil hjertet mitt alltid tilhøre Galtvort og Griffing.
alltid. 

på denne fredagen


Var det tjuefem kuldegrader ute, men jeg tok på meg skjørt. Egentlig så elsker jeg å gå i skjørt, jeg er bare altfor lat til å dra på meg strømpebukser.


Tok jeg det første bildet til fargeoppgaven min. Converse på veggen! Ganske fin pynt på en ellers ganske så kjedelig vegg. De blir å henge der helt til jeg kan gå med de ute, akkurat som et bevis på at snart, snart kommer våren.Smiler jeg, siden jeg gleder meg så sjukt til vennene mine kommer på besøk i kveld! Åh, kan ikke vente!Tok jeg et par bilder med min nye baby, pappa's gamle kamera! Jeg håper å sende filmen til fremkalling i ferien, og tenker på å ta fordypning i mørkerom som starter om noen uker.  Denne fredagen skal virkelig bli den beste på lenge, lenge. Det er februar, om en måned sier jeg at våren offisielt har startet, og snart, langt der borte, ligger sommeren og venter på oss.

take me away, from this cold, dark winter.

Jeg er så lei av vinteren, jeg er så lei av å være trøtt, konstant. Jeg er så lei av å være deprimert halve døgnet bare pågrunn av mørket. Jeg er så lei av å fryse, av å ha varmen på 25 grader inne på rommet mitt. Jeg er så lei av å være borte vekk fra alle jeg er glad i. Jeg savner å kunne gå på tur uten å tryne. Jeg savner farger.


Heldigvis, er jeg ikke alene i mørket. 

Det kommer en tid for 


Blomster i skogen.


Kleder som henger ute.


Kunstverk av mat.


vakre sommer himmler.

det kommer en tid hvor man skal

Å ligge i gresset, gå med sommerkjole, utforske byer, ta bilder ute, uten å fryse så  himla mye, å drømme, å gjøre det du drømte om i vinter, å synge, å skrive, å le til du får vondt i magen.

Jeg gleder meg til den tiden, jeg.

 nytt.


Nå har jeg endret designet på bloggen, og det var vel på tide sånn egentlig. 2012 står og banker på døren, og det er kjekt å starte helt på nytt. Jeg holder på å lage noen nyttårsforsetter selvfølgelig, og foreløpig ser de slik ut;

. Trene regelmessig og ikke gi opp etter fire uker.

. Få mer ut av hverdagen.

. Komme meg mer ut.

. Bli mer positiv til ting. 

. Begynne på videregående eller en fotoskole.

. Bli flinkere til å fotografere.

. Starte med analog-fotografering. 

. Spare til noe jeg ønsker meg.

. Bli mer organisert og flinkere til å planlegge.

. Bli flinkere økonomisk.

. Bli modigere og slutte å være redd for å kaste meg ut i ting som kan virke skummelt.

. Skrive noe skikkelig bra.

. Lese mer.

. Synge mer.

. Bli flinkere på piano.

. Drømme mer.

. Realisere en eller flere drømmer.

 

 

akkurat nå.


Ligger jeg lent mot han fine der som ser på scrubs og jeg spiller sims og ser på tv, to ting på en gang tenk det! I morgen reiser han heim, men det vil ikke jeg, for jeg vil ha han her, men sånn kan man ikke nå, om fem dager reiser jeg til bjerkely, bare fem måneder til så skal livet mitt bli akkurat slik jeg vil ha det, can't wait.

 

sometimes love comes around.


1 år og 5 mnd med verdens fineste og beste kjæreste i hele verden. <3

It's those moments you realize how much a person means to you.

Nikon d 60 18-55 mm.

 

Even.
Fine, vakre, herlige Even. Takk for at du er min, for at du er deg, for at du holder ut med meg, for alt det fine vi har sammen, for alle minnene, kjærleiken, latteren, smilene,  helheten, gledene, samtalene, tilliten <3 


 

mandagsfint.

I morgen er det mandag, den dagen i uken som de fleste missliker til de grader, inkludert meg selv. Men livet består jo faktisk mer av hverdager enn helger så jeg synes at man faktisk burde fokusere positivt på mandager,  for da blir ting egentlig mye bedre sånn egentlig. 

 -Så på mandager så synes jeg at man skal:

-gå tur på minst èn time for å få frisk luft. Jeg føler meg alltid bedre etter å ha vært ute litt.

-Skrive brev til noen. Å få brev er bare mye koseligere enn å få en mail. Og man har noe å se frem til.

-Smile.  Jeg merker at jeg blir gladere av det. Spesielt om man får smil tilbake!

-Gjør et prosjekt.  Lag noe du synes er fint! sy en kjole, strikk, ta bilder, osv. Mulighetene er uendelige!

-Spis en god frokost.  Noe av det kjedeligste som finnes er å gå sulten. Spesielt på mandager.

-Drikk te.  Jeg simpelten elsker å drikke te når det er høst/vinter. Får meg straks i mye bedre humør. 


- Se deg rundt om etter farger, og ikke tenk kun grått og trist. Jeg har sjukt lett for å forville meg inn i det at det er vinter, går som regel i dvale fra 17-19 vær dag. Klarer man å se ting som er litt sprekere og lysere så tror jeg man kan takle vinteren mye bedre.

 
- Tenne lys.  Det er så utrolig viktig å ha det lyst rundt seg i mørketiden! Også er det koselig.


Make it to the best monday you've ever had.

 

talking to you.

hei. I dag tror jeg at jeg kanskje har begynt i kor ett sted men jeg er ikke sikker. Også har jeg spist sjokolade moussè, det var godt. + at jeg har strikket, og ledd. Savner kjæresten min masse da, og det er 12 dager til jeg ser han. Det er egentlig ikke SÅ lenge, når jeg tenker meg om, men det føles skikkelig, skikkelig lenge ut. 

Jeg har også gjort ferdig oppgaven min, i morgen er det band og elevråd også. Det er litt å gjøre. egentlig. Jeg har det fint, men uten Even så er det ikke så fint som det kunne ha vært. Det er ikke det.


Han er min klippe, min hverdagshelt, min lykke, min sannhet, min bestevenn, min stolthet, min kjærlighet. <3 

kjærleiksdager.

Hei, da er jeg tilbake. Har ikke hatt noe skrivelyst i det siste, har lest masse, og blitt inspirert. 


I går kom jeg heim med  fine Even etter mange, mange timers reising. Og det er deilig å være heime, utrolig deilig er det, rett og slett. Det er deilig å bare være helt meg igjen, og å gå på tur med bestevennen sin + kjæreste og være sånn her.
Og å drikke sånt her, gud jeg savner'eeeee så sjukt mye. Og å snakke med mamma om barndom, ingenting og alt. Fantastisk å sove i sin egen seng igjen.

Men. De der fine menneskene mine fra Bjerkely mangler. 

Heldigvis bare en uke til jeg er tilbake!

 

egentlig på en måte.

Så savner jeg kjæresten min sjukt mye nå. Det har gått seks dager siden jeg så han sist, og det er altfor mye. Helst vil jeg ta og legge han i sengen min slik at han kan være der for alltid og slikt, men det blir litt vanskelig tror jeg.

Og det er så teit at avstand finnes, kan man ikke bare bo sånn helt nære alle de man er glad i? Da hadde alt vært mye enklere.


Det er så mange jeg savner, som jeg vil klemme, men de er så langt borte. Mange av vennene mine er over hele Norge. Jeg tror jeg skal skrive brev til noen, også kan de få det som en overaskelse. Brev er fint, og det er flere år siden jeg sendte ett.


Og nå er det høst, og da syntes jeg alle skal skrive om hva de gjorde på mandagen som kommer i morgen, ukens første dag. Håper deres inneholder smil, latter og skjerf.


Også syntes jeg dere alle burde sende brev også. 

 

just dancing over the forest, above the sky.

I dag tidlig, tidlig på morgenen kom jeg hjem fra London. Det er en av de fineste byene jeg har vært i, og den har gjort stort inntrykk på meg. Har sett så utrolig mye fint de siste dagene. Likte meg ikke så godt på de verste turist-plassene, men Covent Garden og Camden + Carnaby var fine steder. Siste kvelden var vi også nede i Waterloo, og jeg tok bilder av fine kjærestepar nede ved vannet.

Kjærleik er fint, finnes ikke noe finere enn det. 
Åh, savn. Skal definitivt til London igjen flere ganger i livet mitt. 

Du kaller meg snøhvit, jeg kaller deg sola.


Karpe Diem-Snøhvit.

 

finfin lørdag.

I dag stod jeg opp klokken åtte, og slepte en koffert, en bag, og en veske tre kilometer til bussholde-plassen. Syntes jeg er sjukt sterk og mann nå. 


Også tok jeg bussen til Kongsvinger, også til Oslo. Og der møtte jeg Elisabeth, av alle mennesker! Litt sånn veldig random, og veldig kult å møte en porsgrunn-person på byporten en lørdag..........jeg kjøpte gave til pusen min da, siden det er bursdagsfest for han i morgen. Også har jeg funnet ut at den eneste byen i Norge jeg føler meg hjemme i er Oslo. Det føles ut som om jeg bor der hver gang jeg drar dit. Det er litt kult. Liker der jeg bor nå og da, men det er way to small for meg. 

Så dro jeg til Ski, også klemte jeg Even. Også måtte han dra opp den ene kofferten min helt til han. Også har vi sett på film, og spilt pokemon, spist sjokolade og sånn.


Må bare vise dere hvor fin Even er, herregud han er så fin! Syntes ingen kan måle seg med han, æltsåå. Skal få tatt noen ordentlige fine portretter av han i morgen, det blir knall! Syntes litt synd på han, da men han får tåle det, mihi.


Dette er den usensurerte versjonen av oss, btw.

things to do when you're sick.

  • Drikke hundre kopper med te.
  • Lese.
  • Sove.
  • Tenke.

  • Smile.
  • Drømme.

  • Se på bøker på internett som man skal kjøpe en dag, eller snart.
  • lese bra blogger. 

 

 

fint på en søndag.

Når du våkner av deg selv, og ikke av å bli vekket.

Når du leser om alle drømmene til mennesker, og hva de har klart, og tenker at du også skal klare dine drømmer en dag, fordi du vet at alt går an, bare du går inn for det skikkelig, ordentlig, og hundre prosent. 

Bytte design på bloggen, og tenke at en gang skal jeg til Paris og snakke fransk sånn at de andre ikke forstår, men først skal jeg til London om 15 dager, og se på alle menneskene der.

Drikke mange kopper med te, og smile.

Glede seg til mandagen i morgen. 

Bli ferdig med foto-oppgaven om vann. 

Se på alt regnet som faller ned fra himmelen.

Se på bilder som andre har tatt, og bli inspirert. 

Lese den boken om hun jenta som bor i London sammen med de andre rare menneskene der.Se på bilder av blomster, og tenke at de er så forskjellige, men likevel fine, og at det er bra at ingen er like i verden.

 

September gleder.


. Når du går ute og fanger motiv som gjør at du får lyst på en slik fin allè som man kan danse i.


. Å finne store skjønne trær som vet alle hemmeligheter i verden, å klemme de , og fortelle sin.. Å fange vann-dråper i gresset etter å ha prøvd i 20 minutter, for så å juble mens man danser hjem i stedet for å gå.. Å finne fine motiv til foto-oppgaven min om vann.


. Å få lov til å ta bilder av vakre sommerfugler som poserer akkurat slik du vil.

++ Dra til London med klassen, Være med fine Even, Være forelska, høre på gamle sanger om kjærleik som ikke ruster, kile, klemme mange, smile, være lykkelig, skrive historier om facinerende mennesker, se på løvet, løpe, være fri, bo på Bjerkely <3 fotografere, drømme, lese, te, virkelighet, latter, lykke.

 

hits