Kroppshysteri, fotballfrue og alt det der.

Nå raser jo denne debatten rundt fotballfrue, og bildet av kroppen hennes som hun la ut fire dager etter fødsel. Veldig mange mener at hun ikke burde lagt ut dette bildet i det hele tatt, fordi det sender ut feil signaler til unge jenter for eksempel. Men; Jeg er rimelig sikker på at om en kvinne som hadde noen flere kg på kroppen enn hun hadde lagt ut et slikt bilde, så ville hun kun fått creds for det. Vi er alle forskjellige jenter! Uansett hvordan du ser ut, så er du forbanna flott. Fotballfrue driver jo med trening på et nivå de aller fleste av oss ikke har tid til. Det er jo egentlig ikke så rart at hun ser slik ut med tanke på livsstilen hun hadde før, og under graviditeten. I tillegg veide ikke ungen så himla mye heller. Men igjen, vi er alle forskjellige. Om hun vil legge ut slike bilder, så la hun. La hun være stolt av seg selv, og la alle andre være det og. Om du føler deg forferdelig misfornøyd med deg selv etter å ha sett på dette bildet, så slutt å les bloggen hennes. Det er virkelig ikke verdt det om det får deg til å føle deg dårlig. 

Hun er et eksempel på et ideal ganske få har tid, eller krefter til å kunne oppnå. Hva jeg synes om hennes livsstil velger jeg å holde for meg selv, fordi alle har sin måte å leve på. Jeg har også valgt å holde mine meninger for meg selv, fordi igjen: alle har sine forskjellige måter å leve på.

Det er utrolig kjipt at så mange kan bli påvirket så inne i grader negativt av et bilde, eller av en blogger. Hun lever jo bare livet sitt på den måten hun selv vil, akkurat som de fleste av oss. Og vi får i tillegg kun høre om det bra i hverdagen hennes, for det negative har hun jo valgt å ikke fokusere på. Det er jo slik bloggen hennes er, en overfladisk del av et liv. Om du heller vil lese noe mer dypt og meningsfullt, så finnes det jo blogger med slikt innhold.

Nei, jenter. Vær fornøyd med sånn du ser ut, så lenge helsa di er god. Og la nå fruen få være fornøyd med sitt utseende og.

Takk gud for ulikhet. 

 

 

Ingen ord

Skriv en ny kommentar

hits