mine glamorøse hverdager som student

Student er jeg nok ikke enda. Jeg går jo på vgs, men jeg bort 3 timer heimefra, så jeg lever basically som en. Noe av tidsfordrivet mitt (Som jeg burde brukt på lekser) Er å lese blogger, og drømme meg bort i hvor pene, slanke og heldige mange av norges bloggere er, og hvor lett livet deres ser ut til å være. Heldigvis viser dem bare et brøkdel av det, og deres liv er sikkert 34555 ganger mer slitsomt enn mitt. 

I hvertfall; i morgen begynner tentamensperioden min, og jeg ser på den med blanda følesler. Ser frem til den da jeg har sjansen til å slå enkelte lærere sin mening ned i støvlene, man kan gå heim når man er ferdig og jeg har masse fri. Samtidig gruer jeg meg som et helvete fordi jeg må lese som bare faen til matten, passe på å å komme meg i seng til en menneskelig tid ( En av mine store svakheter) så jeg ikke forsover meg, og jeg er ikke så flink til å sitte stille så lenge av gangen heller. 

Men men, snart er jeg halveis, og selv om jeg er ganske dum i forhold til resten av gjengen på skolen må jeg nesten bare fortsette til jeg er ferdig. 

Så nå sitter jeg her med min heime-mekka kopp med kakao, og føler meg ganske død som sikkert resten av norges andreklassinger på vgs gjør Spesielt klem til realfagselevene som meg<333

 

Ingen ord

Skriv en ny kommentar

hits