come on skinny love.

hatt en himla bra helg, vilde var her og vi har kost oss masse. På lørdag dro vi først på vorsj med gjengen vår og koste oss masse der, før vi senere dro ut sammen helge gjengen. Hele kvelden ble en miks av masse dansing, alkohol og karaokesynging, og klokka 3 ramla vi alle sammen heim, jeg var full på livet og glad for at jeg kjenner så fine mennesker.
 

 

4 ord

Stine

13.03.2013 kl.20:06

Sykt kul bloggg! Tenker nå på lese denne fast! Har ikke blogg selv, men har fått tilsendt en utrolig kul konkuranse hvor du kan vinnne en sykkel :-D Jeg har kjempe lyst på ny sykkel, så håper jeg vinner. Men kanskje du er mer heldig? Prøv da vel! :-)

Stine

18.03.2013 kl.12:28

Kjære blogger. Vi har utviklet et nytt produkt for alle som sliter med å få tennene hvite. Det er et tannblekingssett du kan bleke tennene dine med hjemme - som ikke bare virker kjempe bra, men som også er veldig billig. Faktisk skal du få det helt gratis! Og ikke bare det, de 500 første som takker ja til tilbudet vårt får også en gratis elektronisk tannbørste!!! Om du allerede har en kan du jo for eksempel gi den til en heldig leser i en blogg konkurranse! :-) Vi håper vi hører fra deg!

Line

21.03.2013 kl.16:57

Vil du være med i en konkurranse om en tur for to personer? Klikk på lenken min da og bli med du og nå!!! :D

Celina

05.04.2013 kl.17:58

Hei! Elsker denne blogen så utrolig mye! Elsker spesielt at jeg tror du tar oss som leser på alvor ved å skrive så sykt bra som du gjør. Altfor mange bloggere bare skriver masse vås og tror folk skal elske det, men det gjør ikke folk! Tidligere hadde jeg blogg men ikke nå lenger fordi jeg fikk så mye hets at jeg bare ikke ville mer. Men du må aldri gi deg! For da vinner idiotene. Ikke la det skje, ok? :) DU er så bra. Men jeg har noe til deg. Det er en konkurranse hvor du kan vinne så mye energidrikke du greier å drikke i et helt år! Det er perfekt for meg for jeg er helt avhengig av energi drikke så jeg håper jeg vinner, men kanskje du har mer lykke? :D Se lenken min for konkurransen :-)

Skriv en ny kommentar

hits