Fiskekaker.

I dag sov jeg i rundt fem timer, og det førte til at jeg var særdeles trøtt i dag. I tillegg kjedet jeg meg så mye at jeg måtte støvsuge. Er det noe jeg hater, så er det støv som ligger rundt, og ikke flytter seg vekk. Derfor bestemte jeg meg for å støvsuge av ren kjedsomhet. Min mor var meget stolt da hun fikk greie på dette. ( Jeg googlet etter bilder av støvsugeren, men jeg fant ikke helt den korrekte modellen, så de som har interesser for slike ting, får bare spørre meg. ) 

Senere gikk jeg til butikken for å handle grønnsaker. Jeg planla å lage fiskekaker, men jeg ante ikke hva tilbehør jeg skulle ha til. På Bjerkely hadde vi i hvertfall raspa gulrøtter, men jeg husker ikke resten. i tillegg lagde jeg brun saus i dag. Det er første gang jeg har klart å lage noe slikt, og jeg føler en indre ro nå. 


Det var denne typen fiskekaker jeg brukte, om noen lurte på det. Lurer på hva de restende 51 % inneholder. Dette smakte særdeles godt, og jeg gleder meg til å ha det til middag i morgen også. Nå skal jeg legge meg, og forrige natt drømte jeg om fly som styrtet, så denne natten håper jeg på drømmer om enten havregrøt, eller enhjørninger. 

Mitt første ord var fiskekaker, og da jeg var ca 1 år gammel kastet jeg en fiskekake på personen som satt i kassen på butikken. 

 

 

Ingen ord

Skriv en ny kommentar

hits