Count me in.

I det siste har jeg ikke gjort noe...særlig spennende. Jeg har trent, hatt hovedbygg-vask, og kost meg i det fine været. Nå nærmer skoleslutt/bursdag seg skikkelig raskt, og det er bare seks dager til! På fredag hadde jeg min siste foto-fordypning, og det var egentlig skikkelig trist. Det har liksom vært de timene jeg har likt best for vi har aldri hatt oppgaver der, og jeg slapp å fotografere mennesker noe jeg missliker sterkt om det ikke er noen jeg kjenner godt. Blir helt panikk-slagen, faktisk. Hah. 

I helgen kom Marte på besøk til meg, endelig. Det var skikkelig bra at hun rakk å komme hit før skolen sluttet, og vi har kost oss masse. På fredagen var det skolebryllup, og da fikk alle utdelt en rolle de skulle ha under bryllupet. Jeg var brudens kollega, en med klaustrofobi til tusen, og jeg lagde endel nummer ut av det. Vi var også i kirken for å lære om bryllupsfoto, og de som skulle gifte seg ble viet der på liksom. Det var i hvertfall en bra kveld!

Uka som kommer vil gå til mye nedvasking, jeg begynte å pakke såvidt i dag siden alt skal være nedpakket til torsdag, og det å nedpakke er det værste jeg vet, seriøst. Gleder meg i hvertfall veldig mye til å bli 18, og å komme hjem!
Ingen ord

Skriv en ny kommentar

hits