When nothing goes right, go left.

I dag våknet jeg opp til masse snø, og fikk en stor trang til å bare dø da jeg så ut vinduet mitt. Det kunne jeg nok ikke av diverse årsaker, så jeg bestemte meg for at livet var verdt å leve i stedet. Jeg skjønner meg virkelig ikke på været, herregud. Det er friggins april, og vi er ganske så langt ute i april også. I går så jeg på Gossip girl, så døde noen, så ble jeg trist og ville se på glee, for det er alltid gøy, og der døde noen nesten. SKJER MED SÅNT?

På søndag måtte jeg reformatere datamaskinen min, og absolutt alt jeg hadde av bilder/minner forsvant. Jeg har ingenting til å ta backup på, ellers så hadde jeg i hvertfall gjort det. Jeg måtte jobbe sjukt mye for å få gjort oppgaven min på nytt. I tillegg måtte jeg velge et tilfeldig bilde til fri-oppgaven min, virkelig ikke festlig. Selv om jeg var veldig fornøyd med bildet hadde det jo liksom ikke noe med oppgaven å gjøre. En bra ting er i hvertall at det bare er èn uke igjen til Nordic light! For de som ikke vet det er det en stor fotofestival i Kristiansund, og skolen min skal dit. Jeg skal ha tredagers-pass, og det blir kjekt å tusle rundt fra foredrag til foredrag med kjente fotografer. I tillegg har jeg alltid hatt lyst til å reise til Kristiansund, og jeg håper å ta masse fine bilder. Vi skal sove i en gymsal, da. Tviler på at det blir så himla kjekt. Masse snakking og bråking heile natten. Snart er jeg også ferdig på Bjerkely og flytter heim igjen. Jeg gleder meg utrolig mye, det skal bli godt å endelig være atten år, og å kunne reise hvor jeg vil, når jeg vil. 

Jeg blir bare boende heime over sommeren da. Mest sannsynlig flytter jeg til Notodden, og jeg ser veldig frem til det. Hvis ikke jeg havner der, havner jeg på media, og det er ikke så dumt det heller, akkurat.

fuck this, jeg går og låser meg inne på rommet mitt. Vi skal ha fikserullade til middag i tillegg. Altså; vårruller med FISK I. Tror ikke at jeg har fått fisk i så mange varianter før. Ingen ord

Skriv en ny kommentar

hits