feel the wind in your face.

hei. De siste dagene mine har for det meste bestått av trening, vasking, og nerding foran pce'n. I går hadde klassen min elevkveld for skolen, da. Det var ganske koselig, vi hadde arrangert en after-ski med bål, pølser, kakao og pinnebrød. Tror de fleste koste seg ganske så mye! I dag har jeg sittet og surret på google street, fått hjemlengsel da jeg fant huset mitt, trent, ( som jeg gjør minst fire dager i uken nå, flink much?) Vasket rommet mitt, og moppet gymsalen. I morgen er jeg fri i fra hovedbygg-vask som jeg har hatt hele uken, men nå venter en uke med internat-vask. Kan ikke si jeg gleder meg, men det er bare to dager i uken i forhold til det jeg har hatt nå, så jeg overlever. Har egentlig ikke så mye jeg skal ha gjort denne uken, untatt å planlegge en oppgave som skal gjøres. Håper uken går fort, for på fredag så er det frihelg, og da reiser jeg ned til min kjære i Ski.!1! Har gledet meg til det i flere uker nå, så det skal nok bli en superfin helg, vil jeg tro!


Ellers så får dere ha en fin mandag i morgen, og alt det der. heh.

2 ord

Toril

24.01.2012 kl.17:11

Har dere ikke internatvask hver uke? Vi vasker internatet vårt hver fredag vi, sånn hele internatet sammen (: Og rommene våre, så klart. Og så vasker vi ikke mer, bortsett fra kjøkkentjenesten, men det er bare å vaske talerkner og sånn.

Toril

24.01.2012 kl.22:57

SV: Aww ): Vi trenger ikke å vaske noe sånt vi. Bare rommene våre og internatstuene hver uke. Og vi som bor på Østli trenger bare å vaske vaskerommet og trappen opp til oss annen hver uke (for etasjen under oss vasker det den andre uken). Ellers så er det ikke noe mer for oss å vaske. Klasserommene og andre fellesareal tar kjøkkenpersonalet (: Men stakkars ): Er ikke kjekt å vaske så mye da. Vi vasker innimellom litt mer på internatet vårt da, fordi vi er her så mye. Oppvask og sånn er omtrent en gang om dagen og støvsuging av gulvet skjer vel et par ganger i uken og da, men yeah^^

Skriv en ny kommentar

hits