torsdagstull.

I dag har jeg egentlig hatt en litt sånn på en måte innholdsrik dag. Den startet med at jeg ikke gjorde noe som helst siden valgfaget mitt friluftsliv ble lagt ned siden vi er for få mennesker. Trist. Har byttet over til mat da, så håper jeg lærer noe artig der. Så dro alle Global Image-folka til Bangladesh, inkludert min lærer, så det var litt trist. De skal være borte i en måned. Vi hadde også litt foto-teori i dag, om bildekomposisjon. Det var greit, kanskje litt småkjedelig, men jeg må jo lære det også. Det ble etterfulgt av en runde internat-vask, oh joy liksom. Håper jeg slipper flere internat-vasker frem til jul, men kjenner jeg flaksen min rett får jeg nok klasserom-vask rett etter ferien, jaja! Etasjen min har også elev-kveld i dag, og vi spiller spill eller holder på med hobbyene våre. Siden jeg ble litt lei av å spille piano og å strikke så gikk jeg min vei.

I morgen starter min høstferie nummer to, noe jeg har sett frem til hele uken. Skal til kjæresten min denne helgen, pluss treff på lørdag, gleder meg så sjukt til å se gsinger i gjen, det er altfor lenge siden! Skal også innom min gamle klasse, savner de jo, så må se hvordan de har det, og til pappa. Har ellers ingen spes nye bilder å legge ut, men kan jo poste noen fra naturfoto-fordypningen sist uke.

Må skifte design snart, men det får bli når jeg får pc igjen. Ha en strålende helg, peepz. Bloggen min er også tre år i morra, fy søren! :DDDDDDD 

- Mailin

Ingen ord

Skriv en ny kommentar

hits