hello there.

Nå har jeg ikke blogget på veldig lenge, grunnen er vel at jeg ikke har hatt lyst. Jeg har ikke gjort noe sånn veldig mye i det siste, men vi har lært mørkerom! Det er helt utrolig morsomt, faktisk. Vi bygget oss også kameraer ut av esker, og tok bilder med de. Det ble jo forskjellig grad av hvordan bildene så ut, men det er ganske fantastisk at man kun trenger foto-papir og en boks for å ta bilder. Er også veldig spennende å fremkalle filmen! 

I dag tok jeg også og syklet ned til den lille 'byen' her som heter Flisa. Er ca 5 km vær vei, så det er jo et stykke. Brukte vel litt over en halvtime begge veier. Den er veldig koselig, men de har faktisk et kjøpesenter der, shock! Ble ikke noe spesielt shopping på meg der, siden det jeg trengte var vaskepulver og sånne andre dumme ting. 

I morgen drar jeg til han der fine kjæresten min, og det gleder jeg meg veldig til! Jeg skal være der til mandag, og da drar jeg til London, så får nok ikke blogget før om en uke. I London så skal klassen besøke et berømt studio, ha foto-oppgaver, shoppe, og masse artig! Har gledet meg lenge, og jeg er sikker på at det blir en fin tur. 


( Bare for å slenge med et bilde av Glomma som jeg tok i starten av året, liksom. )

2 ord

Karoline

23.09.2011 kl.23:35

Kos deg hos kjærsten! og god tur til london..<3 :)

Madelene Lisella

24.09.2011 kl.17:09

kos deg! og god tur :)

Skriv en ny kommentar

hits